2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizde 8 agustos ama gaz bitmedi 3 ay 3 günlük insllah 4.ayda biter olmadi 6 aya kadar cekicrx

Eczaneden kendine probiyotik al canım hergün tüket. Bağırsak sağlığımız herşey için çok önemli. Ev yoğurdu,kefir

Ablana çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin merak ettim vefat nedenini. Ayrıca bence ailedwn birinin bakması gibi olamaz. Kardesşlerin seside genelde benzer yabancılık çekmez

Vazelin petrol türevi içeriyor kullanmaman daha iyi bence ayrıca uyarıcı etmenler yerine anne kabızlığı giderici gıdalar tüketirse hemen düzeliyor. Nedir bunlar probiyotikten zengin herşey, kefir,ev yoğurdu.. kimyonuda suya katıp içince bayağa çaluştırıyor keza zeytinyağı içebilirsiniz.

duydum canım ama ben hala cesaret edemiyorum o kadar uzağa gitmeye programınız ne görmüştüm ama hatırlayamıyorum. Belki de eşime derim beni getirir.
Ben bu sefer çok gelmek istiyorum ama eşim defans koyuyor ya cidden sizleri çok merak ediyorum Efe de durur aslında gelsem ama uzun uzun konuştum karşı çıkıyor nymeria-burcu

Canım sen rota aşısı yaptırdın mı biz yaptırmadık gerek yok dedi bizimki ama benim kafada soru işareti kaldı yine

Ben bu sefer çok gelmek istiyorum ama eşim defans koyuyor ya cidden sizleri çok merak ediyorum Efe de durur aslında gelsem ama uzun uzun konuştum karşı çıkıyor nymeria-burcu
Evet canim karsi oldugunu bi kete soylemistin bende o yuzden sana bisey diyemedim. Gelsen guzel olurdu tabi olsun,biz dun Kubrah ile paladiumda turladik mesela,cok iyi geldi,pazarda hep beraber kaynaticaz. Ama esinle kotu olma tabi. Bildigi vardir.

Benim Kv de aynı sürekli aç muamelesi yapıyo çocuğa bide sürekli Zayıf demeye getiriyo dün aksam eşime bırak çocuk uyusunda toparlasın diyo aynı kiloda olup şişman yanaklı çocuklar var ama benim oğlum o Şekil göstermiyo ne yapabilirim bu eski kafa insanlar bi garip

Ben de tam dıye bılıyorum ama C caspe_r arkadadımız gıbı cogu kişi 2/3 yatıyor dıyor
Hic bir arkadasima tam ucret yatmadi benim canim,net maas mi aliyorsun brut mu,normalde brutun 3/2 sini eline veriyor.net maas ta da ayni durum,brut maas alanlarda zaten vergi kesintiside oldugu icin net maas alana gire daha az yatiyor

Arkadaşlar meme reddi dediğiniz olayı bizde yaşıyoruz ama ben şuna dikjat ettim bebeğimin ya çok uykusu varsa bölünmüşse yada gaz,reflüden dolayı almıyor. Evin içindw gezdiriyorum üstten gazı çıkınca birde yüjses sesle pişşşşş pişşşşş diyince hemen alıyor. Deneyin isterseniz. Aç olmadığına eminim ben artık.

Oo komşu evi mantıkli değil. Maksat bebis kendi yuvasında olması , o zaman ablanın evi daha iyi

Eğer işi birakabiliyorsan bence bırak. Kaç tane çocuk yapacaksın ki . Yada bir tane yaptın bir tane daha istesen olacağının garantisi var mı. . Zaten büyüme donemleri ne kadar Max 2 yıl çalışmazsin para kazanmaksa 2 yıl sonra da bir şekilde kazanırsın ama bir daha gözünün önünde bir bebeğin büyümesine hele de canının parçasının büyümesine şahit olamayabilirsin. Ayrıca gelecek endisesi son dönemde yaşanan olaylardan sonra iyice anlamsız gelmeye başladı MinikPiranha arkadasimizin yaşadığı olayada şahit olduk burda. Geçen gün anlatti eve yardıma gelen bir abla var ; onun bir akrabası fetö den içeri alınmış bankaciymis bayan . Meslekten ihraç edilmiş emekliliği gelmiş ama ihraç olunca ne tazminat ne maaş onca yıl çalıştığı bir anda gitti. Sanırım bu olaylarla ilgiside yokmuş .. o yüzden anı yaşa geleceğe çok plan yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…