- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Canim dusuk almis kiloyu,bizimkiler 6 yi gecti. İstersen biraz mama takviye yap belki sutunle ilgilidirKizlar bizde dun kontroldeydik 350 gr almis kizim 5450 geldi. Dr istedigi zaman emzir dedi. Saaatli falan demedi..
Bizde 8 agustos ama gaz bitmedi 3 ay 3 günlük insllah 4.ayda biter olmadi 6 aya kadar cekicrxKızlar ya 3 ayimiz bitti ama hala gaz derdimiz bitmedi son 3 gündür sanki daha bi şiddetli bi de eskiden gündüz oluyordu şimdi gece uykusundan bağırarak uyanıyor dün gece dayanamadım artık yarım fitil yaptım ondan sonra rahatladı yavrum sizde durum nedir biz 3 agustos dogumluyuz
Eczaneden kendine probiyotik al canım hergün tüket. Bağırsak sağlığımız herşey için çok önemli. Ev yoğurdu,kefirKayısı, incir ve armut yiyorum çok düzenli olmasa da.
Bi faydası olmadı henüz
Arada 3 saat bekliyor ama isteyince bekliyor.
Yoksa ne mümkün 3 saat bekletmek :)
Oyalanmaz, yıkar ortalığı.
Ben de istediğinde kısıtlamak istemiyorum açıkçası.
Doyuyorlardır inşallah.
Ablana çok üzüldüm canım allah rahmet eylesinKomsumda bizim evde bakmiycakki canim kendinevinde bakacak yada uyaninca annen haber versin ben gliyim diyor ole olduktan sonra gereginyokki annem basinda beklicekmi uyandimj agladimi diye komsuyu caracak vs vs evet ablam olursada gidecek gelecek cok sey var artik kendi duzenide var ama ablamin esi öldüğü icin sadece 2 ye giden erkek yegenim var kocasi olsa belki derimde kocasin yok bebek ve ogluyla ilgilenecek daha karar veremedim konyaya gidocrz birde kaynanama fikir soracam onlar ne dusunuyit diye ama zor is cocuk yapmayla bitmjyormus asil is dogduktan sonraymis yese dert yemese dert uykusu gazi aglamasi sabir heleki is hayati isi. Biraksak olmaz ilerde gelecegi var diyorum kafam bi milyon
Ben oldum olası kabız ım ama oğlum maşallah günde 5 defa mıçıyor hala :)Cnm onu da denedim dun mesela ben ishaldim ama kizima hic etki etmedi
Vazelin petrol türevi içeriyor kullanmaman daha iyi bence ayrıca uyarıcı etmenler yerine anne kabızlığı giderici gıdalar tüketirse hemen düzeliyor. Nedir bunlar probiyotikten zengin herşey, kefir,ev yoğurdu.. kimyonuda suya katıp içince bayağa çaluştırıyor keza zeytinyağı içebilirsiniz.Eğer senin kız ıkınıyo ıkınıyo yapamıyorsa,kakası olduğundan eminsen daha önce burda bi yerde okumuştum sabundan incecik kesip fitil yapabilirsin. Ben hiç denemedim,dereceyle de uyarabilirsin demişti burdan bir arkadaşa doktoru. Benimki kaka yapmadığı zaman zorlanıyor,ağlıyorsa ben poposuna vazelin sürüp parmağımla uyarıyorum bir kaç kez yapınca çıkarıyor kakasını ya da gazını ama yapmazsada zorlamıyorum,sonra nasılsa yapıyo diye.
Ben 3.ayı dört gözle bekliyordum ama maalesef gecmediBizde 8 agustos ama gaz bitmedi 3 ay 3 günlük insllah 4.ayda biter olmadi 6 aya kadar cekicrx
Ben bu sefer çok gelmek istiyorum ama eşim defans koyuyor ya cidden sizleri çok merak ediyorum Efe de durur aslında gelsem ama uzun uzun konuştum karşı çıkıyorduydum canım ama ben hala cesaret edemiyorum o kadar uzağa gitmeyeprogramınız ne görmüştüm ama hatırlayamıyorum. Belki de eşime derim beni getirir.
Canım sen rota aşısı yaptırdın mı biz yaptırmadık gerek yok dedi bizimki ama benim kafada soru işareti kaldı yineBence eve gelsin. Bakacak kişi içine sinen güvenilir biriyse . Ablana sadece çocuğu götürmekle bitmiyor. Kıyafeti bezi bilmem nesi ileride oyuncağı vs si ayrıca kendi yatağı düzeni evinde insanın kendisi nasıl rahatsa bebis içinde öyle. Ayrıca ablan bebeğe bakacak ama kendi evinin işide var. Mecbur onuda yapacak. Ama eve gelen gerekirse yapar ola ki bebis huysuz o gün bırak yapma dersin. Kesinlikle kendi evin daha bir sürü sebep yazılabilir
Zaten git gide azalıcak normaldir o Yüzden hem ishal olmuş onunda etkisi vardır geçmiş olsun iyi mi şimdi Nevaİlk aylar iyiydi canım ama bu ay sadece 500 gram almış.
Ben bir ay kullandm hc faydasi olmadı.duphalac diyede bi srup da varms ama kullanmdm .10gün nasl yapıyo kkayi .5.gun gectigindr bizimki katı yapıyo ve cok agliyoŞurup cnm adı debridat. P.tesiden beri kullaniyoruz ama pek faydasini göremedik
Evet canim karsi oldugunu bi kete soylemistin bende o yuzden sana bisey diyemedim. Gelsen guzel olurdu tabi olsun,biz dunBen bu sefer çok gelmek istiyorum ama eşim defans koyuyor ya cidden sizleri çok merak ediyorum Efe de durur aslında gelsem ama uzun uzun konuştum karşı çıkıyornymeria-burcu
Ben duphalaci kullandim tatlim,cok guzel osurttu beni afedersinizzzz,tam gaz cikarmaya birbilacBen bir ay kullandm hc faydasi olmadı.duphalac diyede bi srup da varms ama kullanmdm .10gün nasl yapıyo kkayi .5.gun gectigindr bizimki katı yapıyo ve cok agliyo
Yaaaa yaptirin derim canim,illa yakalaniyormus cocuklar bu hastaliga,cok agirmis, daha hafif atlattorlar asi olanlar diyorlar,oyle grip ilaci gibi dusunmemek lazimCanım sen rota aşısı yaptırdın mı biz yaptırmadık gerek yok dedi bizimki ama benim kafada soru işareti kaldı yine
Benim Kv de aynı sürekli aç muamelesi yapıyo çocuğa bide sürekli Zayıf demeye getiriyo dün aksam eşime bırak çocuk uyusunda toparlasın diyo aynı kiloda olup şişman yanaklı çocuklar var ama benim oğlum o Şekil göstermiyo ne yapabilirim bu eski kafa insanlar bi garipAnladım cnm evet artık azalacak. ĞBenim kızın doğum kilosu da azdı herkes kilo alsın diye bakıyor önemli olan sağlık diyorum ama eski insanlar işte anlamiyorlar. Kv gecen görüntülü konuşurken elif elini emiyor diye hemen ac mısın doymuyor musun diyor :) Allah im sabır dedim bende :)
Hic bir arkadasima tam ucret yatmadi benim canim,net maas mi aliyorsun brut mu,normalde brutun 3/2 sini eline veriyor.net maas ta da ayni durum,brut maas alanlarda zaten vergi kesintiside oldugu icin net maas alana gire daha az yatiyor
Komsumda bizim evde bakmiycakki canim kendinevinde bakacak yada uyaninca annen haber versin ben gliyim diyor ole olduktan sonra gereginyokki annem basinda beklicekmi uyandimj agladimi diye komsuyu caracak vs vs evet ablam olursada gidecek gelecek cok sey var artik kendi duzenide var ama ablamin esi öldüğü icin sadece 2 ye giden erkek yegenim var kocasi olsa belki derimde kocasin yok bebek ve ogluyla ilgilenecek daha karar veremedim konyaya gidocrz birde kaynanama fikir soracam onlar ne dusunuyit diye ama zor is cocuk yapmayla bitmjyormus asil is dogduktan sonraymis yese dert yemese dert uykusu gazi aglamasi sabir heleki is hayati isi. Biraksak olmaz ilerde gelecegi var diyorum kafam bi milyon
Komsumda bizim evde bakmiycakki canim kendinevinde bakacak yada uyaninca annen haber versin ben gliyim diyor ole olduktan sonra gereginyokki annem basinda beklicekmi uyandimj agladimi diye komsuyu caracak vs vs evet ablam olursada gidecek gelecek cok sey var artik kendi duzenide var ama ablamin esi öldüğü icin sadece 2 ye giden erkek yegenim var kocasi olsa belki derimde kocasin yok bebek ve ogluyla ilgilenecek daha karar veremedim konyaya gidocrz birde kaynanama fikir soracam onlar ne dusunuyit diye ama zor is cocuk yapmayla bitmjyormus asil is dogduktan sonraymis yese dert yemese dert uykusu gazi aglamasi sabir heleki is hayati isi. Biraksak olmaz ilerde gelecegi var diyorum kafam bi milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?