Ben net alıyorum canımmHic bir arkadasima tam ucret yatmadi benim canim,net maas mi aliyorsun brut mu,normalde brutun 3/2 sini eline veriyor.net maas ta da ayni durum,brut maas alanlarda zaten vergi kesintiside oldugu icin net maas alana gire daha az yatiyor
2 hafta kala ayrıldım dogum oldu ztn öncesınde 5 hafta snr sında 8 hafta toplam 13 haftanın 2/3 sı mı yanıııııBen net alıyorum canımm
Canım sen rota aşısı yaptırdın mı biz yaptırmadık gerek yok dedi bizimki ama benim kafada soru işareti kaldı yine
Ya gecen diyorum ki bn calisio olsaydim kime guvenebilirdim ki bebegimi birakmak icin. cok cook zor olurdu benm icin. onsuz 5 dk bile duramiyorum yaa. abartisiz soyluyorum.Eğer işi birakabiliyorsan bence bırak. Kaç tane çocuk yapacaksın ki . Yada bir tane yaptın bir tane daha istesen olacağının garantisi var mı. . Zaten büyüme donemleri ne kadar Max 2 yıl çalışmazsin para kazanmaksa 2 yıl sonra da bir şekilde kazanırsın ama bir daha gözünün önünde bir bebeğin büyümesine hele de canının parçasının büyümesine şahit olamayabilirsin. Ayrıca gelecek endisesi son dönemde yaşanan olaylardan sonra iyice anlamsız gelmeye başladı @MinikPiranha arkadasimizin yaşadığı olayada şahit olduk burda. Geçen gün anlatti eve yardıma gelen bir abla var ; onun bir akrabası fetö den içeri alınmış bankaciymis bayan . Meslekten ihraç edilmiş emekliliği gelmiş ama ihraç olunca ne tazminat ne maaş onca yıl çalıştığı bir anda gitti. Sanırım bu olaylarla ilgiside yokmuş .. o yüzden anı yaşa geleceğe çok plan yapma bence
Sağol canım uyarın içinVazelin petrol türevi içeriyor kullanmaman daha iyi bence ayrıca uyarıcı etmenler yerine anne kabızlığı giderici gıdalar tüketirse hemen düzeliyor. Nedir bunlar probiyotikten zengin herşey, kefir,ev yoğurdu.. kimyonuda suya katıp içince bayağa çaluştırıyor keza zeytinyağı içebilirsiniz.
Kizinda senin gibi minnak :)Kizlar bizde dun kontroldeydik 350 gr almis kizim 5450 geldi. Dr istedigi zaman emzir dedi. Saaatli falan demedi..
Bildigin kaka mi yapiyo doldurup yoksa pirtlarimida kaka olarak sayiyosun :) cok degil mi 5 ya. Benimki en en en fazla 3 oda cok nadir. Hep 1 kere yapiyo genelde ya sabah ya gece yani 1bucuk gunde 1 yapiyo gibi gibi.B
Ben oldum olası kabız ım ama oğlum maşallah günde 5 defa mıçıyor hala :)
Bende gaz icin hergun kimyon iciyorum. Ise yarasin diye ama bilmiyorum cocuk hep ikinma halindeVazelin petrol türevi içeriyor kullanmaman daha iyi bence ayrıca uyarıcı etmenler yerine anne kabızlığı giderici gıdalar tüketirse hemen düzeliyor. Nedir bunlar probiyotikten zengin herşey, kefir,ev yoğurdu.. kimyonuda suya katıp içince bayağa çaluştırıyor keza zeytinyağı içebilirsiniz.
Bir tanidik tavsiye etmişti ama doktora sormadan kullanmak ta istemiyorum kaka buyuk sorunumuzz valla o yaparken agliyo bnde onunla ağlıyorum.Hayır yani ne anne kabiz ne baba neden böyle bilmiyorumBen duphalaci kullandim tatlim,cok guzel osurttu beni afedersinizzzz,tam gaz cikarmaya birbilac
Ha bir de bir aylıktık galiba ben bu kimyonun iyi geldiğini duydum koydum bir çay kaşığı çay bardağına üzerine az bi su katıp içtim. Ama midem de ağzıma geldi yaniVazelin petrol türevi içeriyor kullanmaman daha iyi bence ayrıca uyarıcı etmenler yerine anne kabızlığı giderici gıdalar tüketirse hemen düzeliyor. Nedir bunlar probiyotikten zengin herşey, kefir,ev yoğurdu.. kimyonuda suya katıp içince bayağa çaluştırıyor keza zeytinyağı içebilirsiniz.
Hic koymadim canim gerek yok dedi doktor, her cis sinrasi bez degistirirken bol theramisin surdum o kadar, cisi silmedim bile, bezide normal bagladim.nymeria-burcu canım sen köpuk bardağı ne kadar süre koydun Alp e?
16 hafta izninin hepsi icin2 hafta kala ayrıldım dogum oldu ztn öncesınde 5 hafta snr sında 8 hafta toplam 13 haftanın 2/3 sı mı yanııııı
İyi canım şimdi. Ataktayiz işte onu da atlatinca daha iyi olacağız umarım.Zaten git gide azalıcak normaldir o Yüzden hem ishal olmuş onunda etkisi vardır geçmiş olsun iyi mi şimdi Neva
Evet yaa minyon olacakkk sanirim..Kizinda senin gibi minnak :)
Aleykum selm cnim. Ben artık çok azalttim. En fazla 2 defa oda kendi isterse. Yani emiyor emiyor ağlıyor ac belli hemen digerine geçip sagiyorim gelmiyor. Diğerinde de aynısını yaparsa mama yapıyorum 120 cc ne kadar yerse. Bizim ki artik biberon reddi yapiyor resmen. Almak istemiyor zorla veriyorum agliyorsa. Yoksa kendi haline bırakıyorum. Bakalim kilo alimimiz nasıl bu ay. 1 aydir bu duzendeyiz biz canim. Senin düzenin nasılC caspe_r slm cnm umarım iyisin. Bebişin nsl çoktandır giremiyorum foruma. Bir türlü fırsatım olmuyor.
Cnm bişey soracaktım sen de mama takviyesi yapıyordun. Toplamda günlük kaç ml veriyorsun. Ben şu an toplam günde 405 ml veriyorum. Gündüz sadece benim sütüm yetiyor. Gece 3 kez kalkıyor. Sende nsl .
Maşallah canım pek güzel giydirmissin. Kızın da büyümüş baya. Bugün emzirme odasında 5 günlük bir bebek vardı ona bakınca baya yol katetmisiz dedim. Daha başka sıkıntılar olacak elbette ama bu kısım en azından benim için daha zordu.Eki Görüntüle 1910183 Kizlar 3 aylik oldu benim kizim her ay farkli sekilde bir foto cekiyoruz periliceme...bize bi masallah diyin. Cok cirkin dogmustum.. bu kadar guzellesebildim..
Valla bildiğin dolu 5Bildigin kaka mi yapiyo doldurup yoksa pirtlarimida kaka olarak sayiyosun :) cok degil mi 5 ya. Benimki en en en fazla 3 oda cok nadir. Hep 1 kere yapiyo genelde ya sabah ya gece yani 1bucuk gunde 1 yapiyo gibi gibi.
Ahahahhaha şimdi yandın. Yesil kaka dan sonra dolu 5 muhabbeti olacak birkaç gün.Valla bildiğin dolu 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?