2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hic bir arkadasima tam ucret yatmadi benim canim,net maas mi aliyorsun brut mu,normalde brutun 3/2 sini eline veriyor.net maas ta da ayni durum,brut maas alanlarda zaten vergi kesintiside oldugu icin net maas alana gire daha az yatiyor
Ben net alıyorum canımm

Canım sen rota aşısı yaptırdın mı biz yaptırmadık gerek yok dedi bizimki ama benim kafada soru işareti kaldı yine

Biz daha yaptırmadık ama yaptırıcaz insallah. İlkinde yaptirmistik. Rotarix yaptirmistik hatta. Neden gerek yok dedi ki aslında çok gerekli allah muhafaza bi hasta olsa bebiş. Çok küçükler yavrucaklar

Ya gecen diyorum ki bn calisio olsaydim kime guvenebilirdim ki bebegimi birakmak icin. cok cook zor olurdu benm icin. onsuz 5 dk bile duramiyorum yaa. abartisiz soyluyorum.

Sağol canım uyarın için Ben fix kayısı hoşafı içiyorum.evde yoğurdumu kendim mayalarım zaten, ayranda eksik olmaz sofrada. Bizimkinin yapamama derdi yok şükür çok nadir. Bebeklere kullandığımız bebek yağı,kremler bile bi sürü kimyasal türevi içeriyor kaçış yok malesef kullanıyorum vazelini . Hiç pişik olmadı kuzum. Sudocrem,vazelin sürdüm ben hep kızıma.

B

Ben oldum olası kabız ım ama oğlum maşallah günde 5 defa mıçıyor hala :)
Bildigin kaka mi yapiyo doldurup yoksa pirtlarimida kaka olarak sayiyosun :) cok degil mi 5 ya. Benimki en en en fazla 3 oda cok nadir. Hep 1 kere yapiyo genelde ya sabah ya gece yani 1bucuk gunde 1 yapiyo gibi gibi.

Bende gaz icin hergun kimyon iciyorum. Ise yarasin diye ama bilmiyorum cocuk hep ikinma halinde

Ben duphalaci kullandim tatlim,cok guzel osurttu beni afedersinizzzz,tam gaz cikarmaya birbilac
Bir tanidik tavsiye etmişti ama doktora sormadan kullanmak ta istemiyorum kaka buyuk sorunumuzz valla o yaparken agliyo bnde onunla ağlıyorum.Hayır yani ne anne kabiz ne baba neden böyle bilmiyorum

Ha bir de bir aylıktık galiba ben bu kimyonun iyi geldiğini duydum koydum bir çay kaşığı çay bardağına üzerine az bi su katıp içtim. Ama midem de ağzıma geldi yani sonra kızı emzirdim. Kucağıma aldım gazını çıkardım seviyorum nefesi bir kimyon kokuyor ama öyle böyle değil

Aleykum selm cnim. Ben artık çok azalttim. En fazla 2 defa oda kendi isterse. Yani emiyor emiyor ağlıyor ac belli hemen digerine geçip sagiyorim gelmiyor. Diğerinde de aynısını yaparsa mama yapıyorum 120 cc ne kadar yerse. Bizim ki artik biberon reddi yapiyor resmen. Almak istemiyor zorla veriyorum agliyorsa. Yoksa kendi haline bırakıyorum. Bakalim kilo alimimiz nasıl bu ay. 1 aydir bu duzendeyiz biz canim. Senin düzenin nasıl

Eki Görüntüle 1910183 Kizlar 3 aylik oldu benim kizim her ay farkli sekilde bir foto cekiyoruz periliceme...bize bi masallah diyin. Cok cirkin dogmustum.. bu kadar guzellesebildim..
Maşallah canım pek güzel giydirmissin. Kızın da büyümüş baya. Bugün emzirme odasında 5 günlük bir bebek vardı ona bakınca baya yol katetmisiz dedim. Daha başka sıkıntılar olacak elbette ama bu kısım en azından benim için daha zordu.

Valla bildiğin dolu 5
Ahahahhaha şimdi yandın. Yesil kaka dan sonra dolu 5 muhabbeti olacak birkaç gün. tugbayhan in yorum m.ali dolu 5 yapmıyor doymuyor mu bu çocuk. Zayıfladı gibi geliyor gözüme. kız bana bak senin bebe 2 aylıkken 3 aylık kilosunda daha memeleri ızgara yapıp vermen lazım doyması için. Mangalyapansmiley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…