- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Cnm simdi hangi d vitamini damlasini kullaniyorsun bi de su veriyorum demissin ya ne siklikta ve ne kadar veriosun?Bugün doktora gittik rutin muayene için. Rota aşısı yaptırdım. Rotateq yaptırdım 123 tl idi. 3 aşamalı olan bu. Fda onaylı olduğu için bunu tercih ettim. Gerçi rota aşısı da eskiden zorunlu aşılar arasında varmış gerek yok diye çıkarmışlar. Sonra Amerika da yapılan bir araştırmaya göre elzem olduğu ortaya çıkmış. Araştırmayı yapan şirketi de aşı üreten firmalar finanse ediyor. Tabii yine de risk almak istemedim. Asi bu arada sadece rotadan kaynaklı ishale karşı etkiliymiş ve yine %50 imiş etki oranı. Diğer %50 yi anne sütü sağlıyormuş.
Bu aralar meşhur olan carlson damlayı sordum. D vitaminimi değiştireyim mi diye. Siz bilirsiniz ama ben biraz para tuzağı olduğunu düşünüyorum dedi. Firmalar sağlık sektöründen çok fazla para kazanıyorlar o yüzden sürekli böyle ekstrası varmıs gibi görünen ilaçlar piyasaya sürülüyor dedi.
3 saatte bir emzir dedi bende dışımdan olur tabii deyip acıkınca sen oyala o zaman Neva hanımı dedim içimden. Saatli emzirmeye karşıyım.
Maşallah cnm bak seninki 5450 ne güzel yanakları var benim oğlum bi hafta önce 5700 dü yinede böyle görünmüoEki Görüntüle 1910183 Kizlar 3 aylik oldu benim kizim her ay farkli sekilde bir foto cekiyoruz periliceme...bize bi masallah diyin. Cok cirkin dogmustum.. bu kadar guzellesebildim..
Cnm simdi hangi d vitamini damlasini kullaniyorsun bi de su veriyorum demissin ya ne siklikta ve ne kadar veriosun?
2 çocuk zor hemde çok zor ama rabbim bi yerden yardım ediyor çok şükür. Aslan çok sakin bir Bebek çok şükür. Maşallah annesini hiç üzmüyor. Büyüğü yeterince hayatımızı zindan ettiği için bi de ben eklenmeyeyim diyor sanırım. Aman şöyle olmasın aman böyle olmasın ah ağlamasın diye diye kafayı sıyırdım ilkinde.Aldımm sevgilerinii tatlımm
2. Çocukla anlıcak buradaki dostlarımız ilkinin üstüne ne kadar düşüp kendilerini yıprattıklarını...
Not: hala ilk çocuğundan tırsan anneee
Bak sen kuzucuğa! Hemencecik şımarırmış. Anne kuzusu anne nazlısı işteBen de bazen mutfakta yemek yaparken anakucagina koyuyorum arada bir bağırıyor kimse gelmiyorsa etrafi izliyor. Sonra bir goruneyim diyorum guluyorum laf atiyorum falan hemen aglamaya basliyor al beni diye :) beni görmese sorun yok :)
Belki boyu uzundur ya da bizim kizin yuzu yuvarlak o yuzden tosun gozukuyoMaşallah cnm bak seninki 5450 ne güzel yanakları var benim oğlum bi hafta önce 5700 dü yinede böyle görünmüo
Valla bildiğin dolu 5
Ahahahhaha şimdi yandın. Yesil kaka dan sonra dolu 5 muhabbeti olacak birkaç gün.tugbayhan in yorum m.ali dolu 5 yapmıyor doymuyor mu bu çocuk. Zayıfladı gibi geliyor gözüme. kız bana bak senin bebe 2 aylıkken 3 aylık kilosunda daha memeleri ızgara yapıp vermen lazım doyması için. Mangalyapansmiley
Canım kanguru sling birşey yok mu ben bugün oğlanla mahallede turladım kanguru ile sonra uyudu orada alışveriş te yaptım aldım birşeyler çok büyük rahatlıkSlam kızlar nasılsınız ay bnm kız hasta oldu olalı kucağımda uyuyor yerine koyuyom uyanıyor k.v te bırakıp markete falan gidiyordum simdi onida yapamiyom gece gündüz uyanık buraya da giremiyom ay bir duzekse evde durmaktan kafayı yiyecegim
Maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel, senin iyi olmuş biberonu red etmesi. Hem mama istememesi gayet iyi inş hep öyle devam eder.Aleykum selm cnim. Ben artık çok azalttim. En fazla 2 defa oda kendi isterse. Yani emiyor emiyor ağlıyor ac belli hemen digerine geçip sagiyorim gelmiyor. Diğerinde de aynısını yaparsa mama yapıyorum 120 cc ne kadar yerse. Bizim ki artik biberon reddi yapiyor resmen. Almak istemiyor zorla veriyorum agliyorsa. Yoksa kendi haline bırakıyorum. Bakalim kilo alimimiz nasıl bu ay. 1 aydir bu duzendeyiz biz canim. Senin düzenin nasıl
Aynen canım işini bitirene kadar da uyumuş oluyor çoğunlukla. Eve gel yatır işini de görürsün.Canım kanguru sling birşey yok mu ben bugün oğlanla mahallede turladım kanguru ile sonra uyudu orada alışveriş te yaptım aldım birşeyler çok büyük rahatlık
Cnm hazir suyu kaynatip veriyorsun di mi ben oyle yapiorum da ama ben her zaman vermiyorum yaCanim ben multitabs kullanıyorum a ve c vitamini de var ek olarak. Suyu da günde 2 3 kere 4 5 çay kaşığı veriyorum. Bizim kiz severek içiyor.
Evet öyle yapıyorum. Canim sen bilirsin. Doktorlar vermeyin diyorlar. Ama ben sadece sütle susuzluk gideceğine inanmıyorum. O yüzden veriyorum. İçiyor da Neva. Bebeğinin tepkisine göre verebilirsin.Cnm hazir suyu kaynatip veriyorsun di mi ben oyle yapiorum da ama ben her zaman vermiyorum ya
Ya gecen diyorum ki bn calisio olsaydim kime guvenebilirdim ki bebegimi birakmak icin. cok cook zor olurdu benm icin. onsuz 5 dk bile duramiyorum yaa. abartisiz soyluyorum.
Canım geçen haftada verem olmuştu demi sende benim gibi yakınmı yaptırdın doktorun ne dediBiz bugun yaptırdık rota. Şimdilik yok gibi olursa yazarım.
Canim sorma valla buyuduler.. insalalh bugunleri ararmazlar bize canim ya yesil kaka ama cok sulu nicon oluyodu gozde ishal oldu galiba bugun 6 kez kaka yapti 6. Yesil ve cok suluydu. Niye oluyidu bu kaka? Sen bilirsin canim kesin.Maşallah canım pek güzel giydirmissin. Kızın da büyümüş baya. Bugün emzirme odasında 5 günlük bir bebek vardı ona bakınca baya yol katetmisiz dedim. Daha başka sıkıntılar olacak elbette ama bu kısım en azından benim için daha zordu.
Su anda hayır ama hamile iken yapıyordum doğuma yakın.La Lune sayfanı çok beğendim . Öyle toto koymuşsun ki çok fena gaza geldim . Sen yapıyor musun Squat
3 gün var arada canım. Doktor o virüs bu bakteri sorun Olmaz dedi. Yaptırdım bende.Canım geçen haftada verem olmuştu demi sende benim gibi yakınmı yaptırdın doktorun ne dedi
Mukus var mıydı? Şimdi çok önsüt almış olabilir. Çok sütun varsa saatli ver memeyi mesela 3 saat boyunca ne zaman istese aynı meme.Canim sorma valla buyuduler.. insalalh bugunleri ararmazlar bize canim ya yesil kaka ama cok sulu nicon oluyodu gozde ishal oldu galiba bugun 6 kez kaka yapti 6. Yesil ve cok suluydu. Niye oluyidu bu kaka? Sen bilirsin canim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?