2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm simdi hangi d vitamini damlasini kullaniyorsun bi de su veriyorum demissin ya ne siklikta ve ne kadar veriosun?

Aldımm sevgilerinii tatlımm
2. Çocukla anlıcak buradaki dostlarımız ilkinin üstüne ne kadar düşüp kendilerini yıprattıklarını...
Not: hala ilk çocuğundan tırsan anneee
2 çocuk zor hemde çok zor ama rabbim bi yerden yardım ediyor çok şükür. Aslan çok sakin bir Bebek çok şükür. Maşallah annesini hiç üzmüyor. Büyüğü yeterince hayatımızı zindan ettiği için bi de ben eklenmeyeyim diyor sanırım. Aman şöyle olmasın aman böyle olmasın ah ağlamasın diye diye kafayı sıyırdım ilkinde.
Not: ilk çocuğundan tırsan bir diğer anne
Ben de bazen mutfakta yemek yaparken anakucagina koyuyorum arada bir bağırıyor kimse gelmiyorsa etrafi izliyor. Sonra bir goruneyim diyorum guluyorum laf atiyorum falan hemen aglamaya basliyor al beni diye :) beni görmese sorun yok :)
Bak sen kuzucuğa! Hemencecik şımarırmış. Anne kuzusu anne nazlısı işte

Valla bildiğin dolu 5

Bizde dolu dolu 5,en az 3.gece kesinlikle kaka yapmak yok,12 saat ara koyuyor,gunduz pek kakai o yuzden.

Anaaaaaa tugba siyiricak birazdan,nasil ya benim bu cocuk doymuyor mu demeye basayacak, kiz her cocuguun biyolojisi farklidir. kahvetelvesi napsin cocugu yiyo yiyo yiyo yapamiyor. tugbayhan bak sakin takma kafana cocugun normal senin birseycigi yok

Canım kanguru sling birşey yok mu ben bugün oğlanla mahallede turladım kanguru ile sonra uyudu orada alışveriş te yaptım aldım birşeyler çok büyük rahatlık

Maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel, senin iyi olmuş biberonu red etmesi. Hem mama istememesi gayet iyi inş hep öyle devam eder.
Cnm benim gece yetiyor sütüm ama gündüz 4 öğün göğsümü emdikten sonra ağlıyor bende gündüz her öğünde 90 CC mama veriyorum. En son akşam da göğsümü emdikten sonra 45 CC veriyorum yani toplam 405 CC içiyor. Bilmiyorum herhalde yetmiyor ki sütüm ona ondan ağlıyor sanırım.

Canım kanguru sling birşey yok mu ben bugün oğlanla mahallede turladım kanguru ile sonra uyudu orada alışveriş te yaptım aldım birşeyler çok büyük rahatlık
Aynen canım işini bitirene kadar da uyumuş oluyor çoğunlukla. Eve gel yatır işini de görürsün.

Slm kızlar ya bişey soracam. Bebişim 80 günlük. 80 günlük bir bebek günde 24 saatte ne kadar süt yada mama içer. bilgisi olan yardımcı olsa sevinirim. Şimdiden tşkr

Cnm hazir suyu kaynatip veriyorsun di mi ben oyle yapiorum da ama ben her zaman vermiyorum ya
Evet öyle yapıyorum. Canim sen bilirsin. Doktorlar vermeyin diyorlar. Ama ben sadece sütle susuzluk gideceğine inanmıyorum. O yüzden veriyorum. İçiyor da Neva. Bebeğinin tepkisine göre verebilirsin.

Canim sorma valla buyuduler.. insalalh bugunleri ararmazlar bize canim ya yesil kaka ama cok sulu nicon oluyodu gozde ishal oldu galiba bugun 6 kez kaka yapti 6. Yesil ve cok suluydu. Niye oluyidu bu kaka? Sen bilirsin canim kesin.

Canım geçen haftada verem olmuştu demi sende benim gibi yakınmı yaptırdın doktorun ne dedi
3 gün var arada canım. Doktor o virüs bu bakteri sorun Olmaz dedi. Yaptırdım bende.
Canim sorma valla buyuduler.. insalalh bugunleri ararmazlar bize canim ya yesil kaka ama cok sulu nicon oluyodu gozde ishal oldu galiba bugun 6 kez kaka yapti 6. Yesil ve cok suluydu. Niye oluyidu bu kaka? Sen bilirsin canim kesin.
Mukus var mıydı? Şimdi çok önsüt almış olabilir. Çok sütun varsa saatli ver memeyi mesela 3 saat boyunca ne zaman istese aynı meme.

Süt Ürünleri alerjisi olabilir.

Üşütmüş olabilir.

Beraberinde ateş ve kusma varsa rota olabilir ki Allah korusun hemen doktora git.

Ankara da sulardan ishal salgını var dediler yıkarken bile hazır su kullanın. Bir de mutlaka ek sıvı takviyesi ver. 6 defa çok fazla vücut susuz kalır. Ge oral alabilirsin eczaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…