2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Taktırmak zor değil mi ya markası da mı varmış? Ana bi yaşıma daha girdim..

Yok şekerim hiç zor değil aynen o yüzden markayı da yazdım 4 yıl öncede aynı markayı kullanıp memnun kalmıştım şimdi de o markayı tercih ettim

Yok kendin almıyorsun. Doktora gidip taktırmak istediğini söylediğinde muayene fln oluyorsun sonra 10 günlük diyet veriyor; ilişki yok . 10 gün sonunda gidince tahlil muayene ve 2 dk süren işlem yapılıyor. Yerlestirirken kasiklarimda adet olacakmışım gibi bir ağrı olmuştu o da işlem sonunda geçti. Yani ağrı sancı hiçbirşey olmuyor. Elde bir bebek varken tekrar bir bebek korkusu daha baskın olduğundan mıdır acaba

Canım ben ovulasyon testi almıştım.5gün boyunca pozitif kaldı diye,Allah Allah yumurtlama olmadı oldu diye 5 gün can hıraş çalışma olmuştu üst üste.
Sonuç oğlan..
Pisikedii hayalimsin1

Kesinlikle öyle, bizim de bebeğimiz olmuyordu,aşılama yaptırmıştık hamile kaldım ama düşük oldu,artık bebeksiz bir hayat hayal etmişken sürpriz yaptı kızımız:) çok şükür rabbime, Rabbim istemeyince olmuyor..

Çok geçmiş olsun, merak etme bebişler bizden çok daha kuvvetli annesi, bizim kızla hasta olmuştuk, ben 2 haftada iyileştim o 3 günde,sütüm şifa olur inşallah :)

Kızlar bir şey soracağım, bizim tontişler ne zaman gece boyu uyumaya başlayacak acaba ... benimki gece 3 kere kalkıyor , gece uyandığında fazla da içemiyor kısa uyuyor bu yüzden. Nasıl alıştıracağız biz bu tontişleri gece uykusuna..?

Günaydın mutlu pazarlar herkese:)
Pazar gunleri kimseler ugramiyor buralara.benim bi sorunum varkizlar buraya mesaj yazarken otomatik bir onceki boşluğu siliyor telefon sonradan ekliyorum.siteyle mi ilgili acaba.mesaj yazarken hicbirsey olmuyor

Günaydın tatlımm sanada mutlu pazarlarr
Nasıl bi önceki boşluğu siliyor anlamadımm

Canım kabızlık varsa bol bol kayısı suyu iç çok iyi geliyor

Merhabalar herkese :)
Dün akşam bizim kız bir türlü uyumak bilmedi 8buçuk gibi uyudu 9 da uyandı agla ağla memeyi de almadı zor kesinlestirdik sonra emzirdim meğerse açmış sanırım. Yoksa ki uyumadan önce emzirmistim. Sonra aglayinca uyku falan kalmadi tabi esim de 8 buçuktan 11 e kadar baktı cok yorulmuş dinleneyim diye uzandi bende kızımı aldim yatakta emzirdim cok yorgundum oyle uyumusuz üçümüz 1 de kalktim kizi yatagina koydum sonra yattim. Kizim surekli uyandı aliyorum emziriyorum uyuyor yatagina koyuyorum uyaniyor. En az 10 kere olmuştur bu. Eşim de horul horul uyuyor daha cok sinirimi bozdu. Bi ara 2 saat uyumusuz şükür ki sonra 6 gibi eşim uyandi sen uyu ben uyanirsa sallarim diyor zaten 7de işe gidecek. Akşam başına gelecekleri bildiginden :) neyse kizimda o ara hic uyanmadi. 8.30 da uyandık altini actim meğerse kaka yapmış kuzum ondanmis derdi hic aklima gelmedi akşam yapmıştı kaka zaten zor yapıyor bizimki gece yapabileceğini dusunemedim
kahvetelvesi Canim biz kaka yaptık darısı size :)

Isin zor grillcim yaa Allah kolaylik versn. Ucu de ayni saatte uyuyor mu bari?? Is yapmayi bisver dinlen bence o ara sen... Yani esin de anlayisli diye biliyorm. Psikolojin her seyden onemli cunku.

Yaaa süper :) of benim de canım pasta çekiyor ya sadece pasta mı künefe profiterol waffle :) sen karar ver ödül ne zaman olsun :)
Ben haftada bir tartılcam çarşamba yı bekliyorum :)

Kiz baya dikkat ediyosun sen galiba masallah masallah :) ama o saydiklarin cok teblikeli hepsini canm cekti ben yine cozudum zaten ya her seyi istiyo canimmm

Oy kuzuma yaaa.. Neyse en buyuk derdi kaka olsn gene.
Bi de ucunuz nasi uyudunuz yahu? Korkmuyo musunuz bebise binsey olur?? Benm en buyuk kabusumm...

Cnm ilk kez uyuduk bizde esim baya kenardaydi bende öyle zaten yarim saat kirkbes dakika falandir toplasan. Onda da hep tedirgin

genelde gündüz uykusunu denk getirmeye çalışıyorum. her zaman olmuyor maalesef. eşim anlayışlı ama yetmiyor. bazen her şeyi batıyor.

sen ve kızın nasılsınız? eşin arıyor mu?

bende de oluyor

Zaten dr götürecektim biraz öne aldım. İnşallah çabucak atlatır. Sakin kuzum..hiç kıyamıyorum ona

Bak şimdi!!!! Oldu mu ama!! Bunu dedin ya..benimki kesin gene erkek olur
Çok geçmiş olsun, merak etme bebişler bizden çok daha kuvvetli annesi, bizim kızla hasta olmuştuk, ben 2 haftada iyileştim o 3 günde,sütüm şifa olur inşallah :)
Saolasın güzelim. İnşallah dediğin gibi sütüm şifa olsun kara kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…