Taktırmak zor değil mi ya markası da mı varmış? Ana bi yaşıma daha girdim..
Amin canm gercekten bu ne hep yüreği ağzımızda yaşıyoruz bi rahatlık yok ya olan hep bize oluo şimdi hamileyim desem herif havalara uçar hiç bnm ne yaşicağöm umrunda olmaz valla :/
Valla canm markasıda mı varmış kendimiz mi alıoruz :)) başka türlü içim rahat olmicak yeri gelio kondom olmuo evde zatn bebişten ayda yılda bi oluo yanii :))) fırsat buluncada aa evde yokmuş diyip vazgecilmio :/ daha adet görmedim bn peki taktırınca daha cok mu kanama oluo ?? Bide ağrılı oluo diolar adet ?
Ah onada bakıyım tatlım mamakido dan halo alcaktım hemde kundaklı enes çok sıçrıyo ağzını burnunu kaşıyo uyandırıo kendini ii olur dedim ama tog yazmıodu vazgectim canm bnm evim cok sıcak kalın bişe istemiorm bide senn dediğne bakıyımö
Canım ben ovulasyon testi almıştım.5gün boyunca pozitif kaldı diye,Allah Allah yumurtlama olmadı oldu diye 5 gün can hıraş çalışma olmuştu üst üste.Kızıma hamile kalmadan önce ne çok araştırdım formülleriilk ay hepsini uyguladık hamile kalamadım ikinci ay başlarım böyle sistme deyip hiç bir şeye dikkat etmedim hatta kız için sık ilişki derler 1 kere ya da 2 kere anca oldu o ay ama kızım oldu şükürrr nee günlerdi yaa cinsiyeti öğrenene kadar heyecandan ölücektim... bilimselliğine inanıyorum ama nasipten ötesi yok diyorumm..
Şu kuşluk vaktinde de pisikedicimmm sana duam olsunn enn hayırlı zaamanda kızını al kucağına AMİNN
Doğru gerçekten bizimki ovulasyon testi bebesi yumurtladığımı görünce yapılan icraatin sonucunda oldu :)
Kesinlikle öyle, bizim de bebeğimiz olmuyordu,aşılama yaptırmıştık hamile kaldım ama düşük oldu,artık bebeksiz bir hayat hayal etmişken sürpriz yaptı kızımız:) çok şükür rabbime, Rabbim istemeyince olmuyor..Kızıma hamile kalmadan önce ne çok araştırdım formülleriilk ay hepsini uyguladık hamile kalamadım ikinci ay başlarım böyle sistme deyip hiç bir şeye dikkat etmedim hatta kız için sık ilişki derler 1 kere ya da 2 kere anca oldu o ay ama kızım oldu şükürrr nee günlerdi yaa cinsiyeti öğrenene kadar heyecandan ölücektim... bilimselliğine inanıyorum ama nasipten ötesi yok diyorumm..
Şu kuşluk vaktinde de pisikedicimmm sana duam olsunn enn hayırlı zaamanda kızını al kucağına AMİNN
Çok geçmiş olsun, merak etme bebişler bizden çok daha kuvvetli annesi, bizim kızla hasta olmuştuk, ben 2 haftada iyileştim o 3 günde,sütüm şifa olur inşallah :)Günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeleri. Dün gece çok fenaydık. Ağlamaktan çocuuum resmen çatladı! Herkese çocuum sakin çocuum sessiz dersen böyle olur dedim kendi kendime! Çok kötü öksürüyor. Burnu tıkalı. Pztesi dr götürecem. Moralim çok bozuk ve çok üzgünüm
Aa waffle olsada yesekkk :)))Yaaa süper :) of benim de canım pasta çekiyor ya sadece pasta mı künefe profiterol waffle :) sen karar ver ödül ne zaman olsun :)
Ben haftada bir tartılcam çarşamba yı bekliyorum :)
Günaydın tatlımm sanada mutlu pazarlarrGünaydın mutlu pazarlar herkese:)
Pazar gunleri kimseler ugramiyor buralara.benim bi sorunum varkizlar buraya mesaj yazarken otomatik bir onceki boşluğu siliyor telefon sonradan ekliyorum.siteyle mi ilgili acaba.mesaj yazarken hicbirsey olmuyor
Canım kabızlık varsa bol bol kayısı suyu iç çok iyi geliyorBize verdiği başka.
Kararsızım alıp almamakta.
Dün incir, kayısı, armut, kabak ne bulduysam yedim.
Az önce ıkındı ıkındı, bezde 1 lira büyüklüğünde kaka.
Bu kadarcık şaka gibi ya :)
Kefir aklıma gelmedi çok sağol.
Çocuğa probiyotik kullanacağıma kendim kefir içeyim.
Bizimki 12 gün sonra yaptı, normal kaka formundaydı.
Daha yoğun tabi.
Kaka temizlemeyi unuttum ben sıyıracak biri varsa o benim :)
Giriş var çıkış yok resmen.
Alerjik bir durum olmadıkça ben de pek anlayamıyorum bu durumu.
günaydın hanımlar
geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın e mi?
bu ara bir hassasım ki. dokunsalar ağlayacağım.
haber izleyemiyorum. komedi izlemeye çalışıyorum.
kızımı sürekli okuyorum, herhalde en çok ben nazar değdiriyorum.
ev dandini, her oda en fazla yarım saat düzgün kalıyor. kızlar sürekli dağıtma halinde.
bağıran bir anneye dönüşeceğim böyle giderse. bağırsam da işe yaramıyor ki. bağıra çağıra ağlayıp dağıtmaya devam ediyorlar. bu sefer de küçüğün uykusu bölünüyor.
gün içinde 2 saatlik uykularında da hiçbir işi yapmıyorum uyanırlar diye.
öyle akıp gidiyor.
Yaaa süper :) of benim de canım pasta çekiyor ya sadece pasta mı künefe profiterol waffle :) sen karar ver ödül ne zaman olsun :)
Ben haftada bir tartılcam çarşamba yı bekliyorum :)
Merhabalar herkese :)
Dün akşam bizim kız bir türlü uyumak bilmedi8buçuk gibi uyudu 9 da uyandı agla ağla memeyi de almadı zor kesinlestirdik sonra emzirdim meğerse açmış sanırım. Yoksa ki uyumadan önce emzirmistim. Sonra aglayinca uyku falan kalmadi tabi esim de 8 buçuktan 11 e kadar baktı cok yorulmuş dinleneyim diye uzandi bende kızımı aldim yatakta emzirdim cok yorgundum oyle uyumusuz üçümüz 1 de kalktim kizi yatagina koydum sonra yattim. Kizim surekli uyandı aliyorum emziriyorum uyuyor yatagina koyuyorum uyaniyor. En az 10 kere olmuştur bu. Eşim de horul horul uyuyor daha cok sinirimi bozdu. Bi ara 2 saat uyumusuz şükür ki sonra 6 gibi eşim uyandi sen uyu ben uyanirsa sallarim diyor zaten 7de işe gidecek. Akşam başına gelecekleri bildiginden :) neyse kizimda o ara hic uyanmadi. 8.30 da uyandık altini actim meğerse kaka yapmış kuzum ondanmis derdi hic aklima gelmedi akşam yapmıştı kaka zaten zor yapıyor bizimki gece yapabileceğini dusunemedim
kahvetelvesi Canim biz kaka yaptık darısı size :)
Isin zor grillcim yaa Allah kolaylik versn. Ucu de ayni saatte uyuyor mu bari?? Is yapmayi bisver dinlen bence o ara sen... Yani esin de anlayisli diye biliyorm. Psikolojin her seyden onemli cunku.
Kiz baya dikkat ediyosun sen galiba masallah masallah :) ama o saydiklarin cok teblikeli hepsini canm cekti ben yine cozudum zaten ya her seyi istiyo canimmm
Oy kuzuma yaaa.. Neyse en buyuk derdi kaka olsn gene.
Bi de ucunuz nasi uyudunuz yahu? Korkmuyo musunuz bebise binsey olur??Benm en buyuk kabusumm...
genelde gündüz uykusunu denk getirmeye çalışıyorum. her zaman olmuyor maalesef. eşim anlayışlı ama yetmiyor. bazen her şeyi batıyor.Isin zor grillcim yaa Allah kolaylik versn. Ucu de ayni saatte uyuyor mu bari?? Is yapmayi bisver dinlen bence o ara sen... Yani esin de anlayisli diye biliyorm. Psikolojin her seyden onemli cunku.
Kiz baya dikkat ediyosun sen galiba masallah masallah :) ama o saydiklarin cok teblikeli hepsini canm cekti ben yine cozudum zaten ya her seyi istiyo canimmm
Oy kuzuma yaaa.. Neyse en buyuk derdi kaka olsn gene.
Bi de ucunuz nasi uyudunuz yahu? Korkmuyo musunuz bebise binsey olur??Benm en buyuk kabusumm...
bende de oluyorGünaydın mutlu pazarlar herkese:)
Pazar gunleri kimseler ugramiyor buralara.benim bi sorunum varkizlar buraya mesaj yazarken otomatik bir onceki boşluğu siliyor telefon sonradan ekliyorum.siteyle mi ilgili acaba.mesaj yazarken hicbirsey olmuyor
Zaten dr götürecektim biraz öne aldım. İnşallah çabucak atlatır. Sakin kuzum..hiç kıyamıyorum onaHadi ya bebek arabasini sevmeyen bebek de varmis bak sen. En azndan minik bebekken demekki hepsi seviyo falan diye dusunuyordm sansli oldumu farketmedenn.. Haklisin benmki de belli saatlerde durmuyo hic bi yerde bi tek kanguruda dansla duruyo :) yorucu oluyor yani..
Oyy zor bi gece gecirmissin belki atak haftasi falandir senin dee
Oyy yakisikli hamza sumuklenmis mii.. Acmadin mi burnunu sabah canm? Benm kizin burnu tikaliylrn oksuruyodu sadece onu farkettm ve bu yuzden de doktora goturmedm hep actm burnunu gecti sukur. Senin de oyle hemen gecer insallah. Kendim de ben de cok ictm bitki cayi aynen.
Bak şimdi!!!! Oldu mu ama!! Bunu dedin ya..benimki kesin gene erkek olurCanım ben ovulasyon testi almıştım.5gün boyunca pozitif kaldı diye,Allah Allah yumurtlama olmadı oldu diye 5 gün can hıraş çalışma olmuştu üst üste.
Sonuç oğlan..
Pisikedii hayalimsin1
Saolasın güzelim. İnşallah dediğin gibi sütüm şifa olsun kara kuzumaÇok geçmiş olsun, merak etme bebişler bizden çok daha kuvvetli annesi, bizim kızla hasta olmuştuk, ben 2 haftada iyileştim o 3 günde,sütüm şifa olur inşallah :)
amin canım hepimizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?