Bizim kızın hep vardı çok önemsememiştim memeye değip tahriş oluyo diye düşünmüştüm ama geçmeyşnce mukuslu kaka artınca şüphelendimCnm dunden beri bizim kizinda agzinin etrafi cenesi falan isilik gibi oldu küçük kirmizi noktalar oldu niye oldu cozemedim daha
Ben 40 ım çıkınca adet oldum daha da olmadım. Ne zaman olurum acaba onu da bilmiyorum. Ama normal şekilde olmuştum benKızlar bu arada adetini açık kahve ya da açık pembe leke şeklinde yoğun olmayarak geçiren var mı?
40 ım çıktığında ben de normal şekilde olmuştum canım ama son 2 dir hafif oluyorum merak ettimBen 40 ım çıkınca adet oldum daha da olmadım. Ne zaman olurum acaba onu da bilmiyorum. Ama normal şekilde olmuştum ben
Hoşgeldin bitanem. Sevda kuzu baya büyümüş yaa. Dün gibi doğuma gidişin.Merhaba canlarımm:-*
Uzun zamandır yoktum nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Bizi sorarsanız bir sıkıntımız yok çok şükür. 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızçemle hepinizi öpüyoruz çok özledik sizleri ( smileyler nereye kaybolmuş)
Eki Görüntüle 1910888
Evet canım alerji belirtisi bunlar. Doktora gorunun bence daha fazla geçmeden.Kızlar ya benim kızım meme emerken acayip gazı oluyo ama sadece emerken resmen kuvranıyo sütü çekip yıttuğu an sancı geliyomuş gibi kıvranıyo.La Lune besin alerjisi böyle yapar mı yoksa ön süt fazlalığından mı oluyor anlamadım. Buna ek olarak ağız kenarları kırmızı sivilceli ve mukuslu çok sulu kaka yaptık dün...
Yaz olsa evet sıcaktan oluyordu canım ama kışın olmaz. Bir de popo da vardır nokta nokta şeklinde.Bizim kızın hep vardı çok önemsememiştim memeye değip tahriş oluyo diye düşünmüştüm ama geçmeyşnce mukuslu kaka artınca şüphelendim
Bende daha hiç ne adet ne kanama hiçbir şey yok.Ben 40 ım çıkınca adet oldum daha da olmadım. Ne zaman olurum acaba onu da bilmiyorum. Ama normal şekilde olmuştum ben
Çikolata ve meyveyi seviyorsannn bayılacağın bir tatlı tatlım...
Ben seviyorum hamırunu da ama her yer güzel yapmıyo krep çok yumurta kokarsa ben de sevmiyorum.Krep gibi olan kısmı hic cazip gelmiyor cnm ya :)
Aynı dediğin gibi oluyorKızlar bu arada adetini açık kahve ya da açık pembe leke şeklinde yoğun olmayarak geçiren var mı?
Normal demek ki cnmAynı dediğin gibi oluyor
Ben Osman efendi kahvecisinde yapılana bayılıyorum. Favorimdir.Ben seviyorum hamırunu da ama her yer güzel yapmıyo krep çok yumurta kokarsa ben de sevmiyorum.
Salya olayı bizde de var yaaBenim kız bir eliyle diğerini tutup agzina sokmaya çalışıyor :) benim parmagimi çıngırağı eline ne versem hemen agzina atıyor. Bir de şimdi yeni favorisi kıyafetini tutup agzina götürmek :) yakamiz hep salya oluyor
Salya olayı bizde de var yaa
O ne kız implantasyon gibi,yukarıda da yazdıkların,hamile olmayasınKızlar bu arada adetini açık kahve ya da açık pembe leke şeklinde yoğun olmayarak geçiren var mı?
Cnm ya kusura bakma ancak gordum yazdigini. Biz ayni ekiple bulustuk. Gelmek isteyen 3arkadas sonanda gelemedi ama 5anne keyifle bulusup sohbet ettik. Bidahakine ins gelirsin. Biz geleneksellestirme karari aldik. Her ay buluscaz artik. Gittigi yere kdr:)ayyy ne güzel olur çok isterim...gelen giden olmazsa inşallah:)
Günaydın tatlımm sanada mutlu pazarlarr
Nasıl bi önceki boşluğu siliyor anlamadımm
Evet ama face whatsapp mesaj yazarken hic sorun yok anlamadımTelefondan mı yazıyorsun tatlım?
Merhaba canlarımm:-*
Uzun zamandır yoktum nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Bizi sorarsanız bir sıkıntımız yok çok şükür. 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızçemle hepinizi öpüyoruz çok özledik sizleri ( smileyler nereye kaybolmuş)
Eki Görüntüle 1910888
Cnm ya kusura bakma ancak gordum yazdigini. Biz ayni ekiple bulustuk. Gelmek isteyen 3arkadas sonanda gelemedi ama 5anne keyifle bulusup sohbet ettik. Bidahakine ins gelirsin. Biz geleneksellestirme karari aldik. Her ay buluscaz artik. Gittigi yere kdr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?