2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Az önce 2017 temmuz anneleri topiğine bakıyım dedim altta hamilelik takvimini görünce midem bulanmaya başladı o günler aklıma geldi ne zorduuhamileyken kokusundan tiksindiğim bir rujum vardı bugün onu süreyim dedim yine bulandıı... ilk gebeliğimde de tarçın rengi bir şalım vardı başımda ve o gün çok kusmuştum hala o şalımı takamam... ne psikolojim bozulmuşş yaaahu

Kızlar bu arada adetini açık kahve ya da açık pembe leke şeklinde yoğun olmayarak geçiren var mı?

Cnm dunden beri bizim kizinda agzinin etrafi cenesi falan isilik gibi oldu küçük kirmizi noktalar oldu niye oldu cozemedim daha
Bizim kızın hep vardı çok önemsememiştim memeye değip tahriş oluyo diye düşünmüştüm ama geçmeyşnce mukuslu kaka artınca şüphelendim

Ben 40 ım çıkınca adet oldum daha da olmadım. Ne zaman olurum acaba onu da bilmiyorum. Ama normal şekilde olmuştum ben
40 ım çıktığında ben de normal şekilde olmuştum canım ama son 2 dir hafif oluyorum merak ettim

Hoşgeldin bitanem. Sevda kuzu baya büyümüş yaa. Dün gibi doğuma gidişin.

Evet canım alerji belirtisi bunlar. Doktora gorunun bence daha fazla geçmeden.
Bizim kızın hep vardı çok önemsememiştim memeye değip tahriş oluyo diye düşünmüştüm ama geçmeyşnce mukuslu kaka artınca şüphelendim
Yaz olsa evet sıcaktan oluyordu canım ama kışın olmaz. Bir de popo da vardır nokta nokta şeklinde.
Ben 40 ım çıkınca adet oldum daha da olmadım. Ne zaman olurum acaba onu da bilmiyorum. Ama normal şekilde olmuştum ben
Bende daha hiç ne adet ne kanama hiçbir şey yok.

Salya olayı bizde de var yaa

ayyy ne güzel olur çok isterim...gelen giden olmazsa inşallah:)
Cnm ya kusura bakma ancak gordum yazdigini. Biz ayni ekiple bulustuk. Gelmek isteyen 3arkadas sonanda gelemedi ama 5anne keyifle bulusup sohbet ettik. Bidahakine ins gelirsin. Biz geleneksellestirme karari aldik. Her ay buluscaz artik. Gittigi yere kdr:)

Günaydın tatlımm sanada mutlu pazarlarr
Nasıl bi önceki boşluğu siliyor anlamadımm

Kelimelerarasiboslukbirakiyorumbirsonrakikelimeyiyazarkenarkadakalanlaribirlestiriyor.. iste böyle

Telefondan mı yazıyorsun tatlım?
Evet ama face whatsapp mesaj yazarken hic sorun yok anlamadım

Hoşgeldiniz :)bizde sizi ozledik masallahbuyumus savdacik
Burdaki bebeler atarli giderli bu aralar

nymeria-burcu
Biz bugün bebek arabasiyla ilk denemeyi yaptik avmye girerken uyudu eve girerken uyandi. demekkisi bende çıkabilirmişim.ama uyumasaydi ne olurdu bilemiyorum
Yokmu levente yakin oturan bizde yapalim gelenek çok hevesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…