Kızlar be bebışler ne zaman desteklı oturacak ELA kuzusu bebek arabasında kafayı dıkeltıyor sureklı uzanmak ıstemıyorrrr
Ayy sormaaa tatlişkoo eskiden canı yanıodu gıkım cıkmıodu üzülüodm şimdi biliorm bişeyi yok ama o nası çığlık ses kaydı konulsa keşke kız gibi her istedğnı yapıorm gene ağlıo sabır da bi yere kadar artık kızıorm konuşuorm neyin var daha ne istiosun fln die bugün kucağmda uyudu sürekli ne yemeğe ne suya ne çişe kalktım duş almak hayal oldu önceden derin uyurdu bırakp girerdim şimdi öyle değil şak die uyanıo
Yok canım kendi hallediyo
Bugun yattık bu bi başladı senfoniye anam bi koku bi koku anlatamam.normal mi ayol daha erken değil mi?babası da gelmiş pikeyi yelliyo gülerek eğilip kokluyo manyakAmanin masllah masallahhhbizimki ayda yilda bi kendi yapiyo nasi seviniyormm
Bilmem ki valla geceen bi yerde okudum bi de bi dr tv de konuşmuştu bebek rahimden çıkarken çok fazlı baskı oluyor bele sizin erken oturtmanızla bel kırılmaz demişti ben tam oturtmuyorum ama bebrk arabasını yarı oturur pozisyonda kullanıyorum bazen.Yanı artık oturtalım mııı
Bugun yattık bu bi başladı senfoniye anam bi koku bi koku anlatamam.normal mi ayol daha erken değil mi?babası da gelmiş pikeyi yelliyo gülerek eğilip kokluyo manyak
.uruk keyfiKız erken merken bunun sikayeti mi olur zarari mi olur sanmamm.. Keyfini cikarinn
Evet tatlım enes bazen böyle bazende cok uslu bi cocuk ya da sürekli uyurBizim dr 5 aylik olduktan sonra demisti destekli oturmayi. Yani aslnda her bebek farkli olur. Ama bebek yapmak istedigini cogu zaman belli ediyor. Bizimki de kafayi kaldirmaya calsiiyor bazen ama desteklemiyorum henuz. Zamani var daha diye.
Oyyy canim benm yaa insan yipraniyo ister istemez uzuluyoz bi de cunku elden bi sey gelmeyince. Hep derin Allah hepimize sabir versn amacetrina cima daha cok versin hem gurbet hem iki afacan daha zor.
.uruk keyfi
Evet tatlım enes bazen böyle bazende cok uslu bi cocuk ya da sürekli uyurcetrina mın küçük sıpaa bambaşkaa Allah katbekat sabır versin enes böle yapınca kendi saçımı başımı yolasım gelio bazen şimdi uzandım yatağa dizlerimden aşağısı sızım sızım sızlıo :/ bn ikinciyi 4sene sınra istiorm Allah nasip ederse pndan önce bi kaza kurşunu olmazsa :)))))
Benimki çok yapıyor dolu dolu oluyor.kahvetelvesi cnm geçen bizim bezde de 1 lira büyüklüğünde kaka vardı ama bulaşmış gibi yani tortu falan yoktu. Ayy napcaz bilemedim o kadar yedikleri nereye gidiyor bu çocukların anlamadım bizimki ıkınıyor ıkınıyor çıkmayınca ağlamaya başlıyor. Ama yapınca da hiç 4-5 günlük kaka gibi çok yapmıyor
Chicco lite way baston arabam var tam yatarlı onu şiddetle tavsiye ederim. Hafif tek elle kapanıp açılabiliyor soğuk havalar için polar-su geçirmez tulumu var sürüşü aşırı kolay. Dezavantajı güneş tentesi küçük ve sadece öne bakıyor.İyi akşamlar anneler,tatlı bebişler iyidir inşallah. Bebek arabası almadık biz henüz burda dışarı çıkacak pek bi yer olmadığı için havalar düzelene kadar evdeyiz. Ama alıyım bi kenarda dursun diyorum. Aralıkta asil öğretmenliğe geçiş sınavım var en azından o gün bi avm yaparsak orda kullanırız diyorum. Sizler hangi marka araba aldınız? Kullanışlı ve de kızımın rahat edebileceği birşey olsun istiyorum.
Ben ilk oğlumu 6. Ay kontrolünde götürmüştüm bunu da öyle yapacam. Göz dr götürmüştüm.Kızlar bebeğinizi göz kontrolüne goturdunuz mu goturenler normal goz doktoruna mi götürdü ne zaman götürmek lazım? Bizim doktorumuz bu konuda yorum yapmadı hiç
Otomatiğe bağladım ben. 3 sene sonra jübilemi yapıp oturacam. Zaman neyi gösterir bilinmez tabi. Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah.
Amanınnm deli cesaretii sendekiii
Gaz çıkarmıyo musunn??Nasıl oluyor ki öyşee gaz yok mu sancı falan nasıl yaniii ???
Ben kucağımda falan oturtuyorum ama destekli oturmak için çok erken. 5-6 aydan sonra anca oturur. Gerçi benim oğlan 9 ayına yakın desteksiz oturduKızlar be bebışler ne zaman desteklı oturacak ELA kuzusu bebek arabasında kafayı dıkeltıyor sureklı uzanmak ıstemıyorrrr
Sürekli evet evet bende de var yazıyorum ama :) gazini alırken ardından hep bi parca kusuyor. Birde emzirme isini daha yeni sordum artik tok olunca emmek istemeyebilirmiş kilosu kadar zaman bırakırsa bile sorun olmazmış. Elif bi kaç gün 3 4 saate çıkarmıştı emme aralıklarını. Maşallah dün arayi kapattı sürekli emerek
Ayy ohh be dedim ve gruptanda cikayim ki takılmasın bi daha gözüme. Kafayı yedirir insana
Aynen tatlım Neva da 5 dakika emiyor. Bence yeterli oluyor. Cisler iyi durumda çünkü. Zamanla hızlı emmeyi öğrendiler. Ayrıca peynir gibi kurması harika demek ki sütun var ve yarıyor. Hatta fazla kalan isleyemediği sütü atıyor kusarak.
Cnm benim kiz 40 indan sonra hep 5 dk t dk emdi hatta 40 in icinde de hic 15 20 dk emdigi olmadi 10 dk falan emdi . ve kilo alimi da bu aya kadar Gayet iyiydi kusma meselesi. Bizde de ayni illaki emdiktn sonra az da olsa cikaracak.
Cnm ben de ogretmenim ve maalesef gercekten bu E harflilerde bisey var ozellikle emre efe ve enes bi de bunlara ek furkanlar var. Tam sabir sinayan tipler oluolar.
hayalimsin1 kiz sende benim gibi takiksin valla ben kakayla bozdum aklimi sen memeyle oyle de buyuyolar boylede napalim. Ben diyorum ilkin gunahi olmaz ver coskuyu deneye deneye ogreniyorum
Senin 3 olmus bu kadar takma bak boyunca cocugun var masallah demekki cok iyi bakiyosun yoksa bu cocuklar nasil buyusun
Kız ben gaz maz almıyorum artık.emdikten hemen sonra almıyosun dimi gazı mide sallanıyor ve içerik çıkıyor dışarı
Nasipse kız olursa Gün Sare
hayalimsin1 dünür he yapacam bi 3 sene sonra daha nasipse..doğumunu nisan mayıs haziran gibi ayarlamaya çalışacam. Valla ver kız tarifi tutuyor mu demicem 3 kızın var
Otomatiğe bağladım ben. 3 sene sonra jübilemi yapıp oturacam. Zaman neyi gösterir bilinmez tabi. Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah.
Ben karnını doyurduktan sonra gazını çıkarmaya gözen gösteriyorum çıkarmayınca çok kusuyor çünkü
Bugun yattık bu bi başladı senfoniye anam bi koku bi koku anlatamam.normal mi ayol daha erken değil mi?babası da gelmiş pikeyi yelliyo gülerek eğilip kokluyo manyak
1. Kendisi yüz üstü yatmayı tercih edene kadar yatırmıyorum.Kızlar bir kaç sorum var 2-)bebeğini yüzüstü yatıran varmı 2-) ne zamana kadar yıkarken kulakları korucaz 3-) gazını cıkartmaya ne zamana kadar devam ediyoruz
Ben yüz üstü yatırıyorum artık 76 günlük olduk çok rahat sırt üstü yatırınca devamlı ses cıkarıyor
Kulakları korucaz diye hep eşimi bekliyorum artık benim oğlum sırtına vurunca gaz cıkartmıyor bekliyoruz kendi rahatsız oluyor o zaman kucağıma alıyorum çıkartıyorda sizde durumlar ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?