2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar be bebışler ne zaman desteklı oturacak ELA kuzusu bebek arabasında kafayı dıkeltıyor sureklı uzanmak ıstemıyorrrr

Bizim dr 5 aylik olduktan sonra demisti destekli oturmayi. Yani aslnda her bebek farkli olur. Ama bebek yapmak istedigini cogu zaman belli ediyor. Bizimki de kafayi kaldirmaya calsiiyor bazen ama desteklemiyorum henuz. Zamani var daha diye.

Oyyy canim benm yaa insan yipraniyo ister istemez uzuluyoz bi de cunku elden bi sey gelmeyince. Hep derin Allah hepimize sabir versn ama cetrina cima daha cok versin hem gurbet hem iki afacan daha zor.

Yanı artık oturtalım mııı
Bilmem ki valla geceen bi yerde okudum bi de bi dr tv de konuşmuştu bebek rahimden çıkarken çok fazlı baskı oluyor bele sizin erken oturtmanızla bel kırılmaz demişti ben tam oturtmuyorum ama bebrk arabasını yarı oturur pozisyonda kullanıyorum bazen.

Evet tatlım enes bazen böyle bazende cok uslu bi cocuk ya da sürekli uyur cetrina mın küçük sıpaa bambaşkaa Allah katbekat sabır versin enes böle yapınca kendi saçımı başımı yolasım gelio bazen şimdi uzandım yatağa dizlerimden aşağısı sızım sızım sızlıo :/ bn ikinciyi 4sene sınra istiorm Allah nasip ederse pndan önce bi kaza kurşunu olmazsa :)))))

Aynen

Aynen canm aynen onun isi daha zor beni arada annem dinlendiriyo falan mesela gelip gidiyodu hep zaten simdi de biz geldik..
Caresizlik kotu bizim de degisiyo ama yine de cogunlukla kucak istiyoruz benm de belim kopuyo aksama kadr genelde. Allahtan bebek arabasini seviyor onda uyuyor ya, her firsatta geziyoz biz de :))
Allah nasip etsin insallah canm.

Bizim kaldığımız ilçe suyu,havası her şeyi pis. Burda salgın hastalık riski de çok. Geçen sene iki hafta tüm öğrencilerim 3-4gün okula gelemedi. Bulantı kusma ateş. Ben göze alamadım açıkcası. Yaptırma kararı aldım. Ankarada olsak yaptırmazdım.

Benimki çok yapıyor dolu dolu oluyor.
Hatta bezden de taşıyor.
Bilmiyorum ya kefir aldım kefir içmeye başladım bi ümit.
Kabızlık giderici şeyler yiyorum.

Bu arada bezin çok dolu olmaması sütü iyi sindirdiğini gösteriyor sanırım.

Chicco lite way baston arabam var tam yatarlı onu şiddetle tavsiye ederim. Hafif tek elle kapanıp açılabiliyor soğuk havalar için polar-su geçirmez tulumu var sürüşü aşırı kolay. Dezavantajı güneş tentesi küçük ve sadece öne bakıyor.
Diğer arabam chicco living aslında bu da çok kullanışlı ana kucağı oturtulup kullanılabiliyor çift yönlü tek elle açılıp kapanıyor amaaaa aşırı ağır ve çok yer kaplıyor.

Kızlar bebeğinizi göz kontrolüne goturdunuz mu goturenler normal goz doktoruna mi götürdü ne zaman götürmek lazım? Bizim doktorumuz bu konuda yorum yapmadı hiç
Ben ilk oğlumu 6. Ay kontrolünde götürmüştüm bunu da öyle yapacam. Göz dr götürmüştüm.

Amanınnm deli cesaretii sendekiii

Gaz çıkarmıyo musunn?? Nasıl oluyor ki öyşee gaz yok mu sancı falan nasıl yaniii ???
Otomatiğe bağladım ben. 3 sene sonra jübilemi yapıp oturacam. Zaman neyi gösterir bilinmez tabi. Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah.
Ben karnını doyurduktan sonra gazını çıkarmaya gözen gösteriyorum çıkarmayınca çok kusuyor çünkü

Kızlar be bebışler ne zaman desteklı oturacak ELA kuzusu bebek arabasında kafayı dıkeltıyor sureklı uzanmak ıstemıyorrrr
Ben kucağımda falan oturtuyorum ama destekli oturmak için çok erken. 5-6 aydan sonra anca oturur. Gerçi benim oğlan 9 ayına yakın desteksiz oturdu

tugbayhan canım benim üçüncü çocuğum ama,benim diğerleri doğru dürüst emmediki 2 buçuk ay felan emdiler sütüm kesildi yetmeyince biberon vermek sorununda kalmıştım,hemen biberonu sevip saldırdılar.
Ama nevşin çok farklı o biberonu hiç sevmiyor memeye yapışık maşallah süt gelmek istemesede üretimini zorla yaptırıyor Aslan kızım:)
Emzirmek tam anlamıyla ilk olunca artık
gul_sek ilk defa bir bebeğim sadece benden beslenince haliyle endişe ediyorum doydumu doymadımı diye :) çok sorduysam kusura kalma yaff tugbayhanlığım tutmuş işte :)))
La Lune ağzından bal damlıyor yine canım arkadaşım :) Gülistanım @ErdeminE
Tşk ederim cevabın için dostum

Kız ben gaz maz almıyorum artık.emdikten hemen sonra almıyosun dimi gazı mide sallanıyor ve içerik çıkıyor dışarı

Canım gazını almadan yatırdığım zaman busefer daha beter çıkarıyor
Hem henüz küçükler daha ya, benimki gazını almazsam sersem sersem oluyor beli oluyor mide hava dolmuş diye
Seninki nasıl kusmuyorki maşallah

Nasipse kız olursa Gün Sare

Kız dünür sen bidahamı yapıcan bebek
Nezaman yapacan ? Sana kız tarifi verebilirim

hayalimsin1 dünür he yapacam bi 3 sene sonra daha nasipse..doğumunu nisan mayıs haziran gibi ayarlamaya çalışacam. Valla ver kız tarifi tutuyor mu demicem 3 kızın var

Ben ilkinde bilmiyordum acemilik diyelim
Son ikisi kaza oldu ve yumurtama günüme 2-3 gün kala oldu ilişki
Benim kızçeler içerde beklemiş büyük ihtimal
Bende güya tam yumurtlama gününe denk getirecem oğlum olsun diye ama hep kazayı 2-3 gün kala yaptık , ee anne baba sabırsız olunca öyle oldu ,

Sen şimdi kaç yaşındasınki?

1. Kendisi yüz üstü yatmayı tercih edene kadar yatırmıyorum.
2. Kulakları koruma işine hayatı boyunca devam edecek. Ha sen kritik dönemi soruyorsan onu bilmiyorum
3. 5-6 aylarından sonra kendi işini kendi görecek. Büyük ihtimalle ek gıdaya geçileceği için yedireceğimiz şeyleri oturur pozisyonda yedireceğimizden gazını da kolaylıkla çıkaracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…