2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

4. işte okadar

Senin bu 1,2,3,4..... sıralayıp cevaplamana bayılıyorum tecrübeli dünürcüğüm:)))
Harikasın

Bunu unutmayayım ben. Bak hele bu sefer de kız tutmazsa Danimarka'ya gelirim hesabını sorarım he
Canım ben 32 yaşındayım.

4. işte okadar

Senin bu 1,2,3,4..... sıralayıp cevaplamana bayılıyorum tecrübeli dünürcüğüm:)))
Harikasın
Valla 4ü aynen öyle yazacaktım da hız kestim yazmadım çoook tecrübeliyim canıııımmm tecrübeden olsa gerek bebem tam 2 saattir ağlıyor Yatır kaldır kollarım yoruldu ayağıma koydum kundakladım sersem olana kadar salladım uyuyor.

Üfff konuşacak kimse Yok
Dünürde geçmişten çıkamadı bir türlü
Nevşinde uyumuyor ayağımda salıyorum
Herifte yanımda horluyor ne güzel ne güzel
Burdayım dünürüm burdayım. Aslan bu gece nedense aşırı huysuz. Yerine yatırınca katılarak ağlıyor. Onunla uğraşıyorum. Bi yandan da burayı takip ediyorum.

Ay bizimki de şimdi Uyudu elleri yumruk yapip bogazina kadar sokup kusuyordu bugün sürekli o eller agzindaydi. hala debeleniyo dedim ve uyandiateşi falan da yok neden uyumazki

Anladmmm hadi hayirlisi insallahhh
Ben de ayniyim ga konusunda. BiDe de cok kusma oluyor aksi haldee..

Ne güzel canm ya enes hiç sevmedi bebek arabasını aldığma pişmanm bi tek slingte uyuyor bu sefer bn uyuyamıorm iş göremiorm :/
cetrina Kuzuu bnm oğlan sennknn yokunda ilerlior doğurduğumdan beri bu kadar uykusuz kalmamıştım sinirlerim alt üst olduu her yolu denedim uyumadı Çok değişik önceden sabaha kadr ıkınırdı amauykı halinde olurduu emzirrfm yatardı bi saat uyurdk sonrs gene kalkardı :/ bu sefer ıkınmıo sıçrıyo direk uyanıo popodan gaz cıkarıo sürekli

Günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeleri. Dün gece çok fenaydık. Ağlamaktan çocuuum resmen çatladı! Herkese çocuum sakin çocuum sessiz dersen böyle olur dedim kendi kendime! Çok kötü öksürüyor. Burnu tıkalı. Pztesi dr götürecem. Moralim çok bozuk ve çok üzgünüm

Kızıma hamile kalmadan önce ne çok araştırdım formülleri ilk ay hepsini uyguladık hamile kalamadım ikinci ay başlarım böyle sistme deyip hiç bir şeye dikkat etmedim hatta kız için sık ilişki derler 1 kere ya da 2 kere anca oldu o ay ama kızım oldu şükürrrnee günlerdi yaa cinsiyeti öğrenene kadar heyecandan ölücektim... bilimselliğine inanıyorum ama nasipten ötesi yok diyorumm..

Şu kuşluk vaktinde de pisikedicimmm sana duam olsunn enn hayırlı zaamanda kızını al kucağına AMİNN

Canımm çok geçmiş olsunn biliyorsundur zaten ama burnuna serum fizyolojik...ve bi kaç kaşık ıhlamur öksürük için iyi gelmişti bize

Çok geçmiş olsun tatlım. Bol bol ihlamur iç sütünden geçsin.

Canımm çok geçmiş olsunn biliyorsundur zaten ama burnuna serum fizyolojik...ve bi kaç kaşık ıhlamur öksürük için iyi gelmişti bize
Ayyy canım ya ağzın bal yesin. Ne güzel dua etmişsin. Hayırlısıyla zamanında olur inşallah. Burnunu açtım. Burnu açık olduğu halde ağlamaya tine devam etti kuzum hiç öyle ağlamazdı. Yani maşallahla diim normalde de ağlamaz. Bir şeye ağladı mı bir şey var diyorum artık o kadar. Ağlaması bile öyle hoşuma gidiyor ki. Tabi dün gece içim parçalandı bugün hemen ıhlamur içiriyorum!! Kendim de ıhlamur adaçayı bombardımanına başlıyorum!!!

Çok geçmiş olsun tatlım. Bol bol ihlamur iç sütünden geçsin.
Saol tatlı lunem. Bugün içecem bol bol. İnşallah hemen geçer.

Hadi ya bebek arabasini sevmeyen bebek de varmis bak sen. En azndan minik bebekken demekki hepsi seviyo falan diye dusunuyordm sansli oldumu farketmedenn.. Haklisin benmki de belli saatlerde durmuyo hic bi yerde bi tek kanguruda dansla duruyo :) yorucu oluyor yani..
Oyy zor bi gece gecirmissin belki atak haftasi falandir senin dee

Oyy yakisikli hamza sumuklenmis mii.. Acmadin mi burnunu sabah canm? Benm kizin burnu tikaliylrn oksuruyodu sadece onu farkettm ve bu yuzden de doktora goturmedm hep actm burnunu gecti sukur. Senin de oyle hemen gecer insallah. Kendim de ben de cok ictm bitki cayi aynen.

günaydın hanımlar
geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın e mi?
bu ara bir hassasım ki. dokunsalar ağlayacağım.
haber izleyemiyorum. komedi izlemeye çalışıyorum.
kızımı sürekli okuyorum, herhalde en çok ben nazar değdiriyorum.
ev dandini, her oda en fazla yarım saat düzgün kalıyor. kızlar sürekli dağıtma halinde.
bağıran bir anneye dönüşeceğim böyle giderse. bağırsam da işe yaramıyor ki. bağıra çağıra ağlayıp dağıtmaya devam ediyorlar. bu sefer de küçüğün uykusu bölünüyor.
gün içinde 2 saatlik uykularında da hiçbir işi yapmıyorum uyanırlar diye.
öyle akıp gidiyor.

Yaaa süper :) of benim de canım pasta çekiyor ya sadece pasta mı künefe profiterol waffle :) sen karar ver ödül ne zaman olsun :)
Ben haftada bir tartılcam çarşamba yı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…