- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
1. Kendisi yüz üstü yatmayı tercih edene kadar yatırmıyorum.
2. Kulakları koruma işine hayatı boyunca devam edecek. Ha sen kritik dönemi soruyorsan onu bilmiyorum
3. 5-6 aylarından sonra kendi işini kendi görecek. Büyük ihtimalle ek gıdaya geçileceği için yedireceğimiz şeyleri oturur pozisyonda yedireceğimizden gazını da kolaylıkla çıkaracak.
Bunu unutmayayım ben. Bak hele bu sefer de kız tutmazsa Danimarka'ya gelirim hesabını sorarım heBen ilkinde bilmiyordum acemilik diyelim
Son ikisi kaza oldu ve yumurtama günüme 2-3 gün kala oldu ilişki
Benim kızçeler içerde beklemiş büyük ihtimal
Bende güya tam yumurtlama gününe denk getirecem oğlum olsun diye ama hep kazayı 2-3 gün kala yaptık , ee anne baba sabırsız olunca öyle oldu ,
Valla 4ü aynen öyle yazacaktım da hız kestim yazmadım4. işte okadar
Senin bu 1,2,3,4..... sıralayıp cevaplamana bayılıyorum tecrübeli dünürcüğüm:)))
Harikasın
Burdayım dünürüm burdayım. Aslan bu gece nedense aşırı huysuz. Yerine yatırınca katılarak ağlıyor. Onunla uğraşıyorum. Bi yandan da burayı takip ediyorum.Üfff konuşacak kimse Yok
Dünürde geçmişten çıkamadı bir türlü
Nevşinde uyumuyor ayağımda salıyorum
Herifte yanımda horluyor ne güzel ne güzel
Otomatiğe bağladım ben. 3 sene sonra jübilemi yapıp oturacam. Zaman neyi gösterir bilinmez tabi. Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah.
Ben karnını doyurduktan sonra gazını çıkarmaya gözen gösteriyorum çıkarmayınca çok kusuyor çünkü
Ne güzel canm ya enes hiç sevmedi bebek arabasını aldığma pişmanm bi tek slingte uyuyor bu sefer bn uyuyamıorm iş göremiorm :/Aynen
Aynen canm aynen onun isi daha zor beni arada annem dinlendiriyo falan mesela gelip gidiyodu hep zaten simdi de biz geldik..
Caresizlik kotu bizim de degisiyo ama yine de cogunlukla kucak istiyoruz benm de belim kopuyo aksama kadr genelde. Allahtan bebek arabasini seviyor onda uyuyor ya, her firsatta geziyoz biz de :))
Allah nasip etsin insallah canm.
Ahahaahhhhaaa grill ile Tülay dan al işte tarifi.hayalimsin1 dünür he yapacam bi 3 sene sonra daha nasipse..doğumunu nisan mayıs haziran gibi ayarlamaya çalışacam. Valla ver kız tarifi tutuyor mu demicem 3 kızın var
Tamamdır
Canımm çok geçmiş olsunn biliyorsundur zaten ama burnuna serum fizyolojik...ve bi kaç kaşık ıhlamur öksürük için iyi gelmişti bizeGünaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeleri. Dün gece çok fenaydık. Ağlamaktan çocuuum resmen çatladı! Herkese çocuum sakin çocuum sessiz dersen böyle olur dedim kendi kendime! Çok kötü öksürüyor. Burnu tıkalı. Pztesi dr götürecem. Moralim çok bozuk ve çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun tatlım. Bol bol ihlamur iç sütünden geçsin.Günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeleri. Dün gece çok fenaydık. Ağlamaktan çocuuum resmen çatladı! Herkese çocuum sakin çocuum sessiz dersen böyle olur dedim kendi kendime! Çok kötü öksürüyor. Burnu tıkalı. Pztesi dr götürecem. Moralim çok bozuk ve çok üzgünüm
Ayyy canım ya ağzın bal yesin. Ne güzel dua etmişsin. Hayırlısıyla zamanında olur inşallah. Burnunu açtım. Burnu açık olduğu halde ağlamaya tine devam etti kuzumCanımm çok geçmiş olsunn biliyorsundur zaten ama burnuna serum fizyolojik...ve bi kaç kaşık ıhlamur öksürük için iyi gelmişti bize
Saol tatlı lunem. Bugün içecem bol bol. İnşallah hemen geçer.Çok geçmiş olsun tatlım. Bol bol ihlamur iç sütünden geçsin.
Ne güzel canm ya enes hiç sevmedi bebek arabasını aldığma pişmanm bi tek slingte uyuyor bu sefer bn uyuyamıorm iş göremiorm :/
cetrina Kuzuu bnm oğlan sennknn yokunda ilerlior doğurduğumdan beri bu kadar uykusuz kalmamıştım sinirlerim alt üst olduu her yolu denedim uyumadı Çok değişik önceden sabaha kadr ıkınırdı amauykı halinde olurduu emzirrfm yatardı bi saat uyurdk sonrs gene kalkardı :/ bu sefer ıkınmıo sıçrıyo direk uyanıo popodan gaz cıkarıo sürekli
Günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeleri. Dün gece çok fenaydık. Ağlamaktan çocuuum resmen çatladı! Herkese çocuum sakin çocuum sessiz dersen böyle olur dedim kendi kendime! Çok kötü öksürüyor. Burnu tıkalı. Pztesi dr götürecem. Moralim çok bozuk ve çok üzgünüm
Yok canim sadece anne sütüBazı mamalar koku yapıyor çok :)
Mama veriyormusun?
Yaaa süper :) of benim de canım pasta çekiyor ya sadece pasta mı künefe profiterol waffle :) sen karar ver ödül ne zaman olsun :)goooody canım pasta çekiyoooorr :)))
Ödül günümüz kaç hafta sonra olsa acaba
Bir kilom gitmiş 4günde , birrrr
Sabırsız davranıp basküle çıktım hihi
Normalde 14 günde bir dartılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?