Bnde tam tersi daha yeni evlenmişim yeni işe girmişim işe girerken 2 yıl cocuk düşünmüyorum drmiştim öyle kabul etmişlerdii meğer hamileymişim haberim yokk :)) yani bizm planlamamızla olmuyoor Rabbim isteyince oluoo:)Kesinlikle öyle, bizim de bebeğimiz olmuyordu,aşılama yaptırmıştık hamile kaldım ama düşük oldu,artık bebeksiz bir hayat hayal etmişken sürpriz yaptı kızımız:) çok şükür rabbime, Rabbim istemeyince olmuyor..
Günaydın mutlu pazarlar herkese:)
Pazar gunleri kimseler ugramiyor buralara.benim bi sorunum varkizlar buraya mesaj yazarken otomatik bir onceki boşluğu siliyor telefon sonradan ekliyorum.siteyle mi ilgili acaba.mesaj yazarken hicbirsey olmuyor
Y yapayalniz1 canımm bizde dün gece hiç uyumadıkk çook yotuldum sanah 7 de uyuduk 9a kadar o :/ gündüzde slingte uyuyor şöyyle bi uzanamıyorım bilee
Bnde tam tersi daha yeni evlenmişim yeni işe girmişim işe girerken 2 yıl cocuk düşünmüyorum drmiştim öyle kabul etmişlerdii meğer hamileymişim haberim yokk :)) yani bizm planlamamızla olmuyoor Rabbim isteyince oluoo:)
Aslında abur cubur dışında herşeyi yiyorum canım dikkat ediyorum yediklerime sütte bi azalma da olmadı bizim oğlan şu sıra eskisi gibi çok yemiyor zaten :) hareket spor da yapmaya çalışıyorum ne kadar işe yarayacak zaman gösterecek :)Isin zor grillcim yaa Allah kolaylik versn. Ucu de ayni saatte uyuyor mu bari?? Is yapmayi bisver dinlen bence o ara sen... Yani esin de anlayisli diye biliyorm. Psikolojin her seyden onemli cunku.
Kiz baya dikkat ediyosun sen galiba masallah masallah :) ama o saydiklarin cok teblikeli hepsini canm cekti ben yine cozudum zaten ya her seyi istiyo canimmm
Oy kuzuma yaaa.. Neyse en buyuk derdi kaka olsn gene.
Bi de ucunuz nasi uyudunuz yahu? Korkmuyo musunuz bebise binsey olur??Benm en buyuk kabusumm...
Hosgeldin kuzum cok arandin amaMerhaba canlarımm:-*
Uzun zamandır yoktum nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Bizi sorarsanız bir sıkıntımız yok çok şükür. 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızçemle hepinizi öpüyoruz çok özledik sizleri ( smileyler nereye kaybolmuş)
Eki Görüntüle 1910888
Ben haftada bir yiyorum waffle en çok sevdiğim tatlı kim icat etmişsee sagolsun..Aa waffle olsada yesekkk :)))
Hoşgeldin canım. Sen nerelerdesin yahu?! Özledik seni ve tatlı kara kuzu sevdayı. Saçlara hele yaaaMerhaba canlarımm:-*
Uzun zamandır yoktum nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Bizi sorarsanız bir sıkıntımız yok çok şükür. 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızçemle hepinizi öpüyoruz çok özledik sizleri ( smileyler nereye kaybolmuş)
Eki Görüntüle 1910888
Ben haftada bir yiyorum waffle en çok sevdiğim tatlı kim icat etmişsee sagolsun..
Hahah yarasıınn ;₺) onn tost makinesinde yapılış tarifi vardıı deniyim biaraaBen haftada bir yiyorum waffle en çok sevdiğim tatlı kim icat etmişsee sagolsun..
Merhaba canlarımm:-*
Eki Görüntüle 1910888
Ona özel kalpli malpli olanlar çok şeker:)Hahah yarasıınn ;₺) onn tost makinesinde yapılış tarifi vardıı deniyim biaraa
maşallah sevda hanıma.Merhaba canlarımm:-*
Eki Görüntüle 1910888
Çikolata ve meyveyi seviyorsannn bayılacağın bir tatlı tatlım...Daha hiç waffle yemedim :)
Annemde bundan 10 yıl önce almanyadan gelmiş bir waffle makinesi vardı. Anacugum onun ne olduğunu bilmediğinden tost makinesi olarsk kullanıyodu Laf aramızda hala kullanıyo eskiyince atacakmış :)Hahah yarasıınn ;₺) onn tost makinesinde yapılış tarifi vardıı deniyim biaraa
Cnm dunden beri bizim kizinda agzinin etrafi cenesi falan isilik gibi oldu küçük kirmizi noktalar oldu niye oldu cozemedim dahaKızlar ya benim kızım meme emerken acayip gazı oluyo ama sadece emerken resmen kuvranıyo sütü çekip yıttuğu an sancı geliyomuş gibi kıvranıyo.La Lune besin alerjisi böyle yapar mı yoksa ön süt fazlalığından mı oluyor anlamadım. Buna ek olarak ağız kenarları kırmızı sivilceli ve mukuslu çok sulu kaka yaptık dün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?