2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bnde tam tersi daha yeni evlenmişim yeni işe girmişim işe girerken 2 yıl cocuk düşünmüyorum drmiştim öyle kabul etmişlerdii meğer hamileymişim haberim yokk :)) yani bizm planlamamızla olmuyoor Rabbim isteyince oluoo:)

Y yapayalniz1 canımm bizde dün gece hiç uyumadıkk çook yotuldum sanah 7 de uyuduk 9a kadar o :/ gündüzde slingte uyuyor şöyyle bi uzanamıyorım bilee

Bizimki gündüz azda olsa hamaginda uyuyor cnm ama uykusu cok hafif bende uyuyayim desem hemen uyanir sürekli sallanmak istiyor bir de cok zor uyuyor yani 1 saat ugrasiyorum uyutmaya. Uyutmasam agliyor bugun yemek yapmayacağım esime resti çektim aksama ya hazir getir ya kendin yap dedim madem bana yardimci olmuyor

Aynen cnm bizim planlar boşa. Şubatta tüp bebek yaptiracaktik ocakta hamile oldugumu öğrendim :) hatta yılbaşı günü buraya o kadar kar yagmıştı ki kan testi sonucumu almaya giderken kayip cok sert düşmüştüm popomun üstüne cok korkmuştum bisey olduysa diye

Aslında abur cubur dışında herşeyi yiyorum canım dikkat ediyorum yediklerime sütte bi azalma da olmadı bizim oğlan şu sıra eskisi gibi çok yemiyor zaten :) hareket spor da yapmaya çalışıyorum ne kadar işe yarayacak zaman gösterecek :)

Hosgeldin kuzum cok arandin ama

Hoşgeldin canım. Sen nerelerdesin yahu?! Özledik seni ve tatlı kara kuzu sevdayı. Saçlara hele yaaa Benim oğlanın saçlar döküldü

Maşallah canım kara kuzu nasilda büyümüş :)

maşallah sevda hanıma.
nerelerdeydiniz özlettiniz ☺

Hahah yarasıınn ;₺) onn tost makinesinde yapılış tarifi vardıı deniyim biaraa
Annemde bundan 10 yıl önce almanyadan gelmiş bir waffle makinesi vardı. Anacugum onun ne olduğunu bilmediğinden tost makinesi olarsk kullanıyodu Laf aramızda hala kullanıyo eskiyince atacakmış :)

Kızlar ya benim kızım meme emerken acayip gazı oluyo ama sadece emerken resmen kuvranıyo sütü çekip yıttuğu an sancı geliyomuş gibi kıvranıyo. La Lune besin alerjisi böyle yapar mı yoksa ön süt fazlalığından mı oluyor anlamadım. Buna ek olarak ağız kenarları kırmızı sivilceli ve mukuslu çok sulu kaka yaptık dün...

Cnm dunden beri bizim kizinda agzinin etrafi cenesi falan isilik gibi oldu küçük kirmizi noktalar oldu niye oldu cozemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…