2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar selam hangi ateşölçeri kullanıyorsunuz
Merhaba
Medisana ve beurer icin iyi soyleniyor
Bende alacaktim
Esim e bebekten baska bir marka almis
Hic memnun degilim, kullanmiyorum o yuzden, ama bir daha alsam beurer alirim
Alacaksan bu iki marka icin oldukca iyi soyleniyor
Bilgin olsun

Biz dun aksam cok zor bir gece gecirdik,gece uykumuzda surekli cigliklarla uyanip agladi, ben pert tabi.gece uyku saati iyice saasti,12 olmus hala uyuyordu zorla uyandirdim sonr,bitsin artik su atak bi rahat uyuyalim ya
Ah tatlım valla sabır diliyorum Ata da bugün uyku konusunda sapıttı ne demek istediğini daha iyi anlıyorum böyle zamanlarda. Atak takvimine göre de sözde güneşli havadayız

Selam anneler.uzun zAmandir yazmiyorum .iki çocuk olunca fırsat bulduğum an dinleneyim diyorum .büyüğünü uyuttum 8 çeyrekte uyudu çok şükür.küçük kizim uyandi .oturuyoz.TV te bakiyom o da bakıyor caktirmadan..
Uyku konusunda biz de muzdaripiz.gündüz uyuyan gece 1 de uyuyan kizi m. Bu sefer gündüz de uyumuyor .çit sesinden kalkiyor.bu sefer büyüğüyle ilgilenemiyorum.boyle kisir bi döngü içerisindeyim.tek basina çok zor. Allah herkese yardim etsin.
Su an ayaklarimin altina sopa atmislar gibi sizliyor .gün boyu evin içinde turluyorum.su uyku düzeni bi girse.
Ek gidaya başlayan var mi.ben sadece uykuda emziriyirum .beni emmiyor.daha da baslamadim.bu ay çok az kilo aldi gibi geliyor.

Kizim 2 gundur oksuruyor 4 aylik.annemlere geldim 1 haftaligina sehir disina.geldigim gece kizimin burnu tikandi uyumadi agladi 2 gun burun akintisi oldu.sonra uyurken ara ara öksuruk basladi.2 gundur oksuruyor.sabah ve aksam uturken uykudan uyandiriyor.bebeklere hsva degisimi hic iyi gelmiyor.pisman oldum geldigime.kizim oksurunce moralim bozuluyor.yarin esim almaya gelecek.doktorunami gostersem bekleyip yoksa sabah acile yada aile hekumine mi gotursem kizlar.aranizda bebegi oksuren varmi.

Benim oyleydi cnm.bebegim nezle olmus .ben goturdum İlk basta burun akintisi sonra oksuruge cevrdi.oksurugunden uyaniyodu.doktor bolbol serum fizyolojik verdi.bide surup peditus diye oksurugu kesildi 10-15gun arasi surdu bzm nezle toplamda.sen yinede gotur Bir an once .salgin da var.oda etken.

Allah kolaylik versin.ben biriyle zor basediyorum.bence su kasik mamalarina baslanabilir.benimkide uyanikken emmiyor hatta hep isiriyor ben ciglik atiyorum sonrada o cigligimdan korkup agliyo saf yavrum

Kızlar slm ben kızımla ikimiziz evde hep .akrabamız falan da yok cok görüştüğümüz cocuk ben ve babası dışında kimseyi görmüyor... bu aksam annemle kardeşim geldi kızım başladı bağıra bağıra ağlamaya odasına götürüp zor sakinleştirdim ama böylede olmaz ki yabancı seçiyor resmen.Alışır herhalde ama cok ağladı cok üzüldük ilk defa bu kadar ağladı aksam 9 da uyuyan cocuk 10.30 da anca sızdı ağlaya ağlaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…