MerhabaKızlar selam hangi ateşölçeri kullanıyorsunuz
Bebek bakiminda mucize cozumlerBirsey sorayim
Kitabin ismi
Yeni annelere mucize cozumler
Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler
Hangisi, intetnette 2 kitabi varda
Istettim canm, sagol:)Bebek bakiminda mucize cozumler
Can'ım selam ben bu konuyu cok araştırdım en iyisi visio focus ve beurer dir ben tercihimi visio focus tan yana kullandımKızlar selam hangi ateşölçeri kullanıyorsunuz
Ah tatlım valla sabır diliyorum Ata da bugün uyku konusunda sapıttı ne demek istediğini daha iyi anlıyorum böyle zamanlarda. Atak takvimine göre de sözde güneşli havadayızBiz dun aksam cok zor bir gece gecirdik,gece uykumuzda surekli cigliklarla uyanip agladi, ben pert tabi.gece uyku saati iyice saasti,12 olmus hala uyuyordu zorla uyandirdim sonr,bitsin artik su atak bi rahat uyuyalim ya
Can'ım selam ben bu konuyu cok araştırdım en iyisi visio focus ve beurer dir ben tercihimi visio focus tan yana kullandım
Benim oyleydi cnm.bebegim nezle olmus .ben goturdum İlk basta burun akintisi sonra oksuruge cevrdi.oksurugunden uyaniyodu.doktor bolbol serum fizyolojik verdi.bide surup peditus diye oksurugu kesildi 10-15gun arasi surdu bzm nezle toplamda.sen yinede gotur Bir an once .salgin da var.oda etken.Kizim 2 gundur oksuruyor 4 aylik.annemlere geldim 1 haftaligina sehir disina.geldigim gece kizimin burnu tikandi uyumadi agladi 2 gun burun akintisi oldu.sonra uyurken ara ara öksuruk basladi.2 gundur oksuruyor.sabah ve aksam uturken uykudan uyandiriyor.bebeklere hsva degisimi hic iyi gelmiyor.pisman oldum geldigime.kizim oksurunce moralim bozuluyor.yarin esim almaya gelecek.doktorunami gostersem bekleyip yoksa sabah acile yada aile hekumine mi gotursem kizlar.aranizda bebegi oksuren varmi.
Allah kolaylik versin.ben biriyle zor basediyorum.bence su kasik mamalarina baslanabilir.benimkide uyanikken emmiyor hatta hep isiriyorSelam anneler.uzun zAmandir yazmiyorum .iki çocuk olunca fırsat bulduğum an dinleneyim diyorum .büyüğünü uyuttum 8 çeyrekte uyudu çok şükür.küçük kizim uyandi .oturuyoz.TV te bakiyom o da bakıyor caktirmadan..
Uyku konusunda biz de muzdaripiz.gündüz uyuyan gece 1 de uyuyan kizi m. Bu sefer gündüz de uyumuyor .çit sesinden kalkiyor.bu sefer büyüğüyle ilgilenemiyorum.boyle kisir bi döngü içerisindeyim.tek basina çok zor. Allah herkese yardim etsin.
Su an ayaklarimin altina sopa atmislar gibi sizliyor .gün boyu evin içinde turluyorum.su uyku düzeni bi girse.
Ek gidaya başlayan var mi.ben sadece uykuda emziriyirum .beni emmiyor.daha da baslamadim.bu ay çok az kilo aldi gibi geliyor.
Doğru tercih CnmBizde beurer aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?