2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
amin inşallah. ben 9. haftamdayım şu an ve karnımın çıktığını hissediyorum

bizde 10. haftaya girdik 2 gündür bende hafiften çıktığını hissettimm oyyy. birde 4 aya kadar hiç çıkmayanlar var nasıl oluyor bu iş çıkmayanlar hele bi anlatsınlar bakam :)
bu arada 55 kg. ile hamile kaldım hala aynıyım

canım bana doktor dediki 15 gün içinde sonuçları getir dedi ve dediki çoğu yer uzun süre gün veriyor onun için şimdiden git dedi bende gittim devlet hastanesine aynı gün yapılıyormuş ve yaptım doktor benim 10+3 olduğumu biliyor sonuçta ben ne bilim erken veya geç olduğunu şimdi de senin doktor nie bu kadar erken yollladıki dedi devletteki hadi o bilmedi sende doktorsun sen bil yani dimi yani??

Yanii bencede,o belkide erken alabileceğini düşünmediği için öyle yaptı sana. Bende erken yapıldığını bilmiyordum.acaba beklemesem mi?

Yanii bencede,o belkide erken alabileceğini düşünmediği için öyle yaptı sana. Bende erken yapıldığını bilmiyordum.acaba beklemesem mi?
12ci haftadan önce gitme canım boşuna yaptırmış oluyorsun ben gibi netten baktımda 12 diyor çoğu yer

E="anatkh018, post: 44527330, member: 494639"]canım bana doktor dediki 15 gün içinde sonuçları getir dedi ve dediki çoğu yer uzun süre gün veriyor onun için şimdiden git dedi bende gittim devlet hastanesine aynı gün yapılıyormuş ve yaptım doktor benim 10+3 olduğumu biliyor sonuçta ben ne bilim erken veya geç olduğunu şimdi de senin doktor nie bu kadar erken yollladıki dedi devletteki hadi o bilmedi sende doktorsun sen bil yani dimi yani??[/QUOTE]
İkili test bu haftalarda oluyor zaten .bence senin erken değil ama ..netten bi arastirsana ben öyle hatrliyorum.kizimda dr um 3lu testi yapmisti bana özelde yaptiistim 16.hafta da oldu .ikili test 11.haftada oluyor

Aynen yurtdışı zor

İkili test bu haftalarda oluyor zaten .bence senin erken değil ama ..netten bi arastirsana ben öyle hatrliyorum.kizimda dr um 3lu testi yapmisti bana özelde yaptiistim 16.hafta da oldu .ikili test 11.haftada oluyor
ne bilim yanındaki kadın da 12ci hafta olması gerekiyor dedi hatta yan odadaki doktora sordu oda erken dedi 10 gün sonra falan gel dedi

Hosbesli arkadaşım moralını hiç bozma bazen ultrason aletleri bozuk olabiliyor. Yada istersen doktorunu değiştir bazen doktor da göremiyor boşu boşuna panik yaşatıyorlar. Benim öyle olmuştu. Meleğin seninle inş dualarmz seninle üzülme annesı

İyi akşamalr annşler. 7. haftamizi doldurduk. Sadece arada kasik ağrilarim ve sirtim ağriyor. Sizler de ne belirti var? Bir de tansiyonum duşuyor arada.ne yapa bilirim o zaman?
Ben yabanciyim özele gidicem haftaya. Devlete gittim dr hiç konuşmuyr zaten herkesle ayni anda konuşuyor sormak istediğimi de unutuyorum. Bir de bu testler var ya sağlik ocağinda da yapiliyormuş bir de bu ikili üçlü testler. Bunlar kaçinci haftada başliyor?

Eklentiler

• IMG_20160108_065834.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…