amin inşallah. ben 9. haftamdayım şu an ve karnımın çıktığını hissediyorum
Yani,kesen güzel büyükçene,kendini yinede sıkma,haftaya herşey netleşir,herşey allahtan,eğer bebiş oluşmassada allahtan, kendini yıpratma ,yine olur allahın izniyle. Sıkma bu kadar,herşey bizim için,olur yada olmaz,allah daha büyük sınav yaşatmasın.
Ya ben tam 2. ayımı bitirdim. Gazdan mı bilmiyorum.Çok göbeğim çıktı,okey normalde de çok zayıf değilim ama,hamile olduğum çok belli yani,kocaman bir göbeğim var dışarı çıkmış. Bebişten mi bilmiyorum.
Canım doktor son görüşmemizde banada ikili test için 4 şubatta randevu verdi, Sen randevu alacaktın bir dahaki ay için, hemen gidip yaptırmayacaktın,biraz aceleci davranmışsın. 12 haftalık-16 haftalık iken yapılması uygun görünüyor.
canım bana doktor dediki 15 gün içinde sonuçları getir dedi ve dediki çoğu yer uzun süre gün veriyor onun için şimdiden git dedi bende gittim devlet hastanesine aynı gün yapılıyormuş ve yaptım doktor benim 10+3 olduğumu biliyor sonuçta ben ne bilim erken veya geç olduğunu şimdi de senin doktor nie bu kadar erken yollladıki dedi devletteki hadi o bilmedi sende doktorsun sen bil yani dimi yani??Canım doktor son görüşmemizde banada ikili test için 4 şubatta randevu verdi, Sen randevu alacaktın bir dahaki ay için, hemen gidip yaptırmayacaktın,biraz aceleci davranmışsın. 12 haftalık-16 haftalık iken yapılması uygun görünüyor.
canım bana doktor dediki 15 gün içinde sonuçları getir dedi ve dediki çoğu yer uzun süre gün veriyor onun için şimdiden git dedi bende gittim devlet hastanesine aynı gün yapılıyormuş ve yaptım doktor benim 10+3 olduğumu biliyor sonuçta ben ne bilim erken veya geç olduğunu şimdi de senin doktor nie bu kadar erken yollladıki dedi devletteki hadi o bilmedi sende doktorsun sen bil yani dimi yani??
12ci haftadan önce gitme canım boşuna yaptırmış oluyorsun ben gibiYanii bencede,o belkide erken alabileceğini düşünmediği için öyle yaptı sana. Bende erken yapıldığını bilmiyordum.acaba beklemesem mi?
Onda domuz jelatini varmış. Icindekiler kısmını okuyun. Onun yerine decavit diye vitamin var. Onu deneyinBen de kullanıyorum bu berbat vitamini. Çok kötü kokuyor.Benim de midem bulanıyor içerken. Nefes almadan yuruveriyorum. Kuzenlere koklattım cips gibi kokuyor dediler
Aynen yurtdışı zorSelam güzeller
Aynı durumdayız canım. Bulantılar bitirdi hayatımı! 29 aylık oğlum var durumu daha da zor hale getiriyor..Rabbim yardımcımız olsun. Güç sağlık ve sabır versin inşallah.
Bildiğin kalın kafalı bunlar..yanı ben öyle anladım! Acaba nereye gidecekmişsin öyle bir durumda?! Kendi kendimizi tedavi edebilseydik ne doktora ihtiyaç olurdu ne de hastaneye! Kız boşuna demiyorlar Gavur işte! Allah yardımcınız olsun inşallah. Yurtdışı zor valla..
Can'ım hemen bi panik yapma derim. Hem geç döllenme olmuş olabilir. Senin hesabından da küçük görünüyormuş. Bekleyip sabretmekten başka bi çare yok. Bir kaç gün sonra başka bir Dr gitmek içini rahatlatır.
Rabbim sabır versin. Çok geçmişler olsun.
Hemen çık ordan .ilgi olmayan yerde k alınmazKızlar yanımda ki kız kaybetti bebeğini 7 haftalik bende hastane değiştirmeye uğraşıyorum
ne bilim yanındaki kadın da 12ci hafta olması gerekiyor dedi hatta yan odadaki doktora sordu oda erken dedi 10 gün sonra falan gel dediİkili test bu haftalarda oluyor zaten .bence senin erken değil ama ..netten bi arastirsana ben öyle hatrliyorum.kizimda dr um 3lu testi yapmisti bana özelde yaptiistim 16.hafta da oldu .ikili test 11.haftada oluyor
ne bilim yanındaki kadın da 12ci hafta olması gerekiyor dedi hatta yan odadaki doktora sordu oda erken dedi 10 gün sonra falan gel dedi
hilalsen hamilemisin hayirli ugurlu olsun tatlim saglicakla kucagina al
Tmm cnm bende deneyimcanım ben zencefil şekeri aldım her sabah işe gelirken bir tane yiyorum iyi geliyor istersen bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?