Oylemi gercekten içimi ferahlatyın csnım yaa col sagol bide bişey dıcem benım ilk kez vajınal ultrasonda bakıldı eve geldim şimdi kanama gbi bişey oldu camasırıma leke ve silınınce peceteye de geldi hiç akıntım yoktu bundan once normalmi şimdi bu ne yaacanım göremiyorlar bana da öyle dedi 8+2 diye gittim 5+5 çıktı. karından göremedi alttan resmen kurcalaya kurcalaya bişey gördü sanki. daha çok yeniyiz az sabır bebek yok dediyse şimdiden kafana takma dediğim gibi ultrason makineleri de göremiyor. hakkında hayırlısı canımm
hilalSen bilirsn tabi ama dr la ilgili icine sinmeyen bi seyler varsa degistir bence de.. Cunku 9 ay bize yardimci olcak, moralimizi yuksek tutacak, dogru yol gosterecek bi dr en guzel..Durduk yere bizi kahretmelerini ben anlamiyorm.. Ha tabi ki sorunlu gebelikler de oluyor ama boyle daha ilk haftalarda tum olumsuz ihtimalleri bilmemize gerek olmadigini dusunuyorm.. Ben de ayni seyi yasadm cunku, butun dis gebelik bos gebelik, kan degerinin dusmesi hamile olmamam gibi ihtimalleri siralamisti bana cok mubarek dr!!! Oysa ki bunlar cidden tespit edildiginde soylenmeli sadece.. Karsidaki bi anne adayi sonucta daha hassas davranmali sadece bilgiyle olmuyor kadin dogum dr u bence ayni zamanda psikologumuz bizim danismanimz
cnm tarilerimiz aynıydı galiba öle hatırlıorum benm için geç döllenme dedi bundan 10 gün önce gittiğimde 6 haftalık sat göre ama dr kese ultrasyonda görmedi dış gebelik olabilir dedi bu sefer vajinal ultrsyondan bakıldı 4mm kese görüldü bir hafta sonra gel dedi kesenin büyümesi lazım dedi geçen hafta gittim keseyi normal ultrasyndan gördü haftaya çarşamba gitcem kalp atışına bakacak. içini ferah tut kesede büyüme ve gelişme varsa sıkıntı yok sen dua et inş. hayırlı haberlerr alırsın :)Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
Kızlar yanımda ki kız kaybetti bebeğini 7 haftalik bende hastane değiştirmeye uğraşıyorum
Evet canım aynıyız. . Benım ilk gttıgmde kese 11mm di şimdi 18mm olmuş yolk ve sac var Embryo yoktcnm tarilerimiz aynıydı galiba öle hatırlıorum benm için geç döllenme dedi bundan 10 gün önce gittiğimde 6 haftalık sat göre ama dr kese ultrasyonda görmedi dış gebelik olabilir dedi bu sefer vajinal ultrsyondan bakıldı 4mm kese görüldü bir hafta sonra gel dedi kesenin büyümesi lazım dedi geçen hafta gittim keseyi normal ultrasyndan gördü haftaya çarşamba gitcem kalp atışına bakacak. içini ferah tut kesede büyüme ve gelişme varsa sıkıntı yok sen dua et inş. hayırlı haberlerr alırsın :)
canım hiç korkma Allah o bebeği sana nasip etmişse ister gizler ister aşikar eder. Benim de ilk gittiğimde doktor göremedi. 2 gün sonra tekrar gittik. Rahim ters olduğu için arkada dedi, alttan baktı ve gördü gayet sağlıklı dedi. Allah isterse gizler isterse aşikar eder. Herşeyinde bir hikmeti vardır. Benim kız kardeşime doktoru 5 aylık kızına özürlü dedi bir hafta sonra ameliyat dedi. Kız kardeşim aldırmam dedi. 1 ay sonra herşey normaldi. Melekler hangi azalarını diziyor bakalım. Zaten aşikar olacak olsa karnımız şeffaf olur Allah herşeyi gösterirdi. Görmeden ona teslim olmamız lazım ki kalbimiz tatmin olsun. İçini ferah tut ben senin için dua ediyorum. Emanet onun dilediğini yapar. Sen ona teslim ol yeter.15 gun snra gel gozukmezse bos gebelık defı
Evet canım aynıyız. . Benım ilk gttıgmde kese 11mm di şimdi 18mm olmuş yolk ve sac var Embryo yokt
canlar ben de dün hastaneye gittim. 6+0 dık ultrasında 6+1 çıktık. kese boyutumuz 1.13 cm çıktı. bebek nokta kadardı :) doktorum agustos sonuna doğacağını söyledi inşallah o günleri görürüz :) herşey normal. ilişki yasak 3 ay dolana kadar. kalp atışı için 10 15 gün sonra birdaha gel dedi. dikiş yerime baktı gayet güzel dedi. onun doğurttuğu oglum da yanımızdaydı çok güzel bir duygu bu :) şimdilik sadece folik yeter dedi. kalbini duyunca test yapıcam önce canlansın dedi. bizden böyle bu da fotografımız :)
Canım boyle işte anormal bişey demedı drCanım bişi sorcam,yolk sac biçimsiz miydi,oldukça büyükmüydü?
İnşallah canım benım cok sagol yureklendırdın beni..Rabbim en iyisini bilir elbette ona isyan edilmez ancak gonul işte ona soz gecmıyor uzuluyor her ne kdr istemesedecanım hiç korkma Allah o bebeği sana nasip etmişse ister gizler ister aşikar eder. Benim de ilk gittiğimde doktor göremedi. 2 gün sonra tekrar gittik. Rahim ters olduğu için arkada dedi, alttan baktı ve gördü gayet sağlıklı dedi. Allah isterse gizler isterse aşikar eder. Herşeyinde bir hikmeti vardır. Benim kız kardeşime doktoru 5 aylık kızına özürlü dedi bir hafta sonra ameliyat dedi. Kız kardeşim aldırmam dedi. 1 ay sonra herşey normaldi. Melekler hangi azalarını diziyor bakalım. Zaten aşikar olacak olsa karnımız şeffaf olur Allah herşeyi gösterirdi. Görmeden ona teslim olmamız lazım ki kalbimiz tatmin olsun. İçini ferah tut ben senin için dua ediyorum. Emanet onun dilediğini yapar. Sen ona teslim ol yeter.
amin inşallah. ben 9. haftamdayım şu an ve karnımın çıktığını hissediyorumcanlar nasılsınız
inşallah herbirimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
ilk kaçıncı haftada göbüşün belirmeye başladığını hissettiniz?
Evet canım aynıyız. . Benım ilk gttıgmde kese 11mm di şimdi 18mm olmuş yolk ve sac var Embryo yokt
Tamam canım mutlaka haberleselimSıkıntı yapma cnm hayırlı haberlerini beklioruz. Çarşamba dr gidip geleyim sonucu bildirrim şu 12 kasımda adet görenlerin hepsinn gebeliği geç döllenme sanki :)
canım benimde cihaza kan bulaşmış zaten gittiğimde lekelenmem vardı 2 günlük. sonra kanaman var dedi ilaç verdi işte... daha dün bugün durdu sanki...Y
Oylemi gercekten içimi ferahlatyın csnım yaa col sagol bide bişey dıcem benım ilk kez vajınal ultrasonda bakıldı eve geldim şimdi kanama gbi bişey oldu camasırıma leke ve silınınce peceteye de geldi hiç akıntım yoktu bundan once normalmi şimdi bu ne yaa
selam kızlar aranızda 2li test yaptıran var mı yada doktorun yaptırın dediği??
benim doktorum da yaptır getir dedi devlet hastanesine gittim ultrasona girdim sonuca göre daha küçük senin nie bu kadar erken istediki dedi bende şaştım kaldım kontrol süresinin dışında olcak o zaman buCanım ben 2 hafta sonra yaptıracağım dr.um öyle dedi..
Canım boyle işte anormal bişey demedı dr
canlar nasılsınız
inşallah herbirimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
ilk kaçıncı haftada göbüşün belirmeye başladığını hissettiniz?
benim doktorum da yaptır getir dedi devlet hastanesine gittim ultrasona girdim sonuca göre daha küçük senin nie bu kadar erken istediki dedi bende şaştım kaldım kontrol süresinin dışında olcak o zaman bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?