2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım çok kafam bozuldu benim. Çok acayip sinirlendim. Eşime anlattım.nasıl böyle şey olur diyo. Resmen düşük mü yapıyorsun onu kontrol ediyorlar. Önlem için bir çaba sarfetmiyorlar. Bu kadar süre beklenmez yaaaa. Allah'ım yanında olsun.umarım bebeğinde güçlüdür tutunur. Bu günleri unutursun.

Avrupa hastaneleri çoğunlukla böyle. Bende almanyadayim. Düzgün ilgilenmezler. Gitmenede izin vermezler.cünkü yattigin hergün icin sigortadan birsürü para alıyorlar. Burda yarak parasini da hastadan nakit alıyorlar

Avrupa hastaneleri çoğunlukla böyle. Bende almanyadayim. Düzgün ilgilenmezler. Gitmenede izin vermezler.cünkü yattigin hergün icin sigortadan birsürü para alıyorlar. Burda yarak parasini da hastadan nakit alıyorlar
Pardon cok çok özür yatak parasını yazicaktim. Yanlış olmuş

Aynen canım onu bekliyorlar daha önce bu hastanede doğum yapmıştım 9 sene önce gerçekten ıyiydi ama suan benim bulunduğum katın doktorları çok çok kötü sert Türkiyedeki gibi değil hiç birşey burdan çıkalım başka hastaneye gidelim özele gideyim de olmuyor birsürü sorumluluk yykluyorlar sana çıkmaman için yarın yine birseyler yapmaya caliscam

Canimmmm bitanemmm iyiyizz Allaha sukur sen nasilsin kader arkadasimmm
Biz de iyiyiz canım bulantılar başladı iki haftadır. Biraz yaramaz benim bebik:)
Haftaya inşallah cinsiyet öğrenicez. Her anı ayrı bi heyecan allah isteyen herkese versin inşallah. Arada yaz balım iyice unuttun aramıyon mesaj atmıyon hadi hamilesin üstüne gelmiyim:) özledim canım habersiz bırakma beni

Kızlar 9 haftalik hamileyim bel ağrısı ile uyuyamadım bugün bel ağrısı normal mi olaniniz var mi

Kızlar 9 haftalik hamileyim bel ağrısı ile uyuyamadım bugün bel ağrısı normal mi olaniniz var mi
Benim de iki gündür ağrıyo canım sanki 9 aylık mışım gibi böyle belimi doğrulta doğrulta dik yürüyorum paytak paytak...

Günaydın herkese...

Benim mide bulanmasından daha çok yanma var arkadaşlar bu dönemde normal mi erken değil mi?
Oğlumda 5. Aydan sonra başlayıp doğuma kadar sürmüştü, gece uyutmadı resmen içim yandı da yandı...
Pazartesi gidicem doktora belki rahatlatıcı nişey verir çok fenayız

Benim de iki gündür ağrıyo canım sanki 9 aylık mışım gibi böyle belimi doğrulta doğrulta dik yürüyorum paytak paytak...
Normaldir demi canım ya ikimizinde günü aynı . Bnm bide tup bebek progestan iğne vuruluyom bacağımin üstüne başarıyom agridan bide bel ağrısı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…