Kızlar hepinize merhabalar ben malesef düşük yaptım( ALLAH hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kısmet olmadı vardır elbet RABBİMİN bildiği tek tesellim kızım şuan ALLAHIM kızıma sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin böyle dua ediyorum hep hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun .
Canim oylama yapmissimiz neye gore yaptiniz cin takvimine gore mibebisimgel:506862 .!.:
Benim de çok fenaa geçecek inşallahhKızlar benim midem çok kötü sizde nasıl durumlar
Keşke geçse gün geçtikçe daha kötü oluyorum. Allah yanımızda olsun...Benim de çok fenaa geçecek inşallahh
İnşallah kızlar beklemekten baksa çaremeiz yok her odada ayrı ızdırap biraz önce Türk ailesini kovdular adamın almancasida yoktu güvenlik geldi karisi burda yatiyo ben sesleri duydum ziyaretçi saatinin bitmesine 30 dk vardı gerçi çok ses yaptı çocuklar benim de kızım geldi ama yattı yanıma kapadim kapıyı vakitlice gittiler
Benim icime kız doğuyor. Çin takvimi de kız diyor. Bakalım hayırlısı olsun inşallahCanim oylama yapmissimiz neye gore yaptiniz cin takvimine gore mi
Avrupa hastaneleri çoğunlukla böyle. Bende almanyadayim. Düzgün ilgilenmezler. Gitmenede izin vermezler.cünkü yattigin hergün icin sigortadan birsürü para alıyorlar. Burda yarak parasini da hastadan nakit alıyorlarCanım çok kafam bozuldu benim. Çok acayip sinirlendim. Eşime anlattım.nasıl böyle şey olur diyo. Resmen düşük mü yapıyorsun onu kontrol ediyorlar. Önlem için bir çaba sarfetmiyorlar. Bu kadar süre beklenmez yaaaa. Allah'ım yanında olsun.umarım bebeğinde güçlüdür tutunur. Bu günleri unutursun.
Pardon cok çok özür yatak parasını yazicaktim. Yanlış olmuşAvrupa hastaneleri çoğunlukla böyle. Bende almanyadayim. Düzgün ilgilenmezler. Gitmenede izin vermezler.cünkü yattigin hergün icin sigortadan birsürü para alıyorlar. Burda yarak parasini da hastadan nakit alıyorlar
Aynen canım onu bekliyorlar daha önce bu hastanede doğum yapmıştım 9 sene önce gerçekten ıyiydi ama suan benim bulunduğum katın doktorları çok çok kötü sert Türkiyedeki gibi değil hiç birşey burdan çıkalım başka hastaneye gidelim özele gideyim de olmuyor birsürü sorumluluk yykluyorlar sana çıkmaman için yarın yine birseyler yapmaya caliscamCanım çok kafam bozuldu benim. Çok acayip sinirlendim. Eşime anlattım.nasıl böyle şey olur diyo. Resmen düşük mü yapıyorsun onu kontrol ediyorlar. Önlem için bir çaba sarfetmiyorlar. Bu kadar süre beklenmez yaaaa. Allah'ım yanında olsun.umarım bebeğinde güçlüdür tutunur. Bu günleri unutursun.
Biz de iyiyiz canım bulantılar başladı iki haftadır. Biraz yaramaz benim bebik:)Canimmmm bitanemmm iyiyizz Allaha sukur sen nasilsin kader arkadasimmm
Benim de iki gündür ağrıyo canım sanki 9 aylık mışım gibi böyle belimi doğrulta doğrulta dik yürüyorum paytak paytak...Kızlar 9 haftalik hamileyim bel ağrısı ile uyuyamadım bugün bel ağrısı normal mi olaniniz var mi
Normaldir demi canım ya ikimizinde günü aynı . Bnm bide tup bebek progestan iğne vuruluyom bacağımin üstüne başarıyom agridan bide bel ağrısı çıktıBenim de iki gündür ağrıyo canım sanki 9 aylık mışım gibi böyle belimi doğrulta doğrulta dik yürüyorum paytak paytak...
öyle yapcam bende mecburen sadece kontrol süresini kaçırcam ya ona üzülüyorumMadem Öyle 10 gün sonraya randevunu yazdır ki, bir sıkıntı çıkmasın,gittiğinde güzelce yaptırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?