2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Herkese hayırlı uğurlu olsun benim bebeğin kalp atışları durmuş salıgünü kürtaj oldum hayırlı artık

nymeria-burcu kızamık,toxoplazma vs.hastalıklar icin yapilan test canım bu torch paneli

Bu ad ile olduğunu bilmiyordum,bunların hepsi yapıldı bende kızlar.

Sat 13 tu dıye biliyrm dusun normalde 8 olmalıydı vajinal ultrasyonda 5 bucuk haftalık gozukuyor 15 gun snra gel dedı

Canım hemen strese sokma kendini,bak doktor 15 gün beklicez demiş,sende bekliceksin,başka doktora gidipte kafanı şimdiden bozma bence. Sağlıklıysa bu 15 günde zaten canlanır kalp atışı falan görünür. 15 gün sonrada hala aynı değerde görünürse allahtan hayırlısı dersin.Ama üzme canını,allahtan ümit kesilmez. Ferah düşün.

Oh ne güzel,demekki erken yumurtan çatlamış,bir hafta geriye alıyor olsun oda güzel birşey. Geç dölenme olduğu gibi buda sık görünen birşey, hayırlı olsun.

Herkese hayırlı uğurlu olsun benim bebeğin kalp atışları durmuş salıgünü kürtaj oldum hayırlı artık

Çok geçmiş olsun,seni çok hatırlayamadım ben, ne zaman satın ve bebek gelişimi görünmüşmüydü? Kaç haftalık değerinde kürtaj oldun. Allah sabır versin.Senin adına çok üzüldüm. Allahtan hayırlısı diyelim,o sabinin dünyada yiyecek ekmeği yokmuş,olsun yine denersin inş.

Ge4
canın 15 gün bekleymeye ceksin o yüzden başka bir doktora daha görün benimde doktorum gormedi biliyorsunuz bi gün sonra başka doktora gittim göründü moralini bozma lütfen
Gercekten mi canım peki kac haftalıktı

8bitmiş 9haftada idi kısmeti yokmuş bebek gelişmişti evet

8 dgl 5 bucuk gozukuyor dedı 15 gun snra gel dedı bska dra mı gtsem

Sen bilirsn tabi ama dr la ilgili icine sinmeyen bi seyler varsa degistir bence de.. Cunku 9 ay bize yardimci olcak, moralimizi yuksek tutacak, dogru yol gosterecek bi dr en guzel.. Durduk yere bizi kahretmelerini ben anlamiyorm.. Ha tabi ki sorunlu gebelikler de oluyor ama boyle daha ilk haftalarda tum olumsuz ihtimalleri bilmemize gerek olmadigini dusunuyorm.. Ben de ayni seyi yasadm cunku, butun dis gebelik bos gebelik, kan degerinin dusmesi hamile olmamam gibi ihtimalleri siralamisti bana cok mubarek dr!!! Oysa ki bunlar cidden tespit edildiginde soylenmeli sadece.. Karsidaki bi anne adayi sonucta daha hassas davranmali sadece bilgiyle olmuyor kadin dogum dr u bence ayni zamanda psikologumuz bizim danismanimz

işte ben doktorumu bu yüzden seviyorum. gereksiz hiçbir detaydan bahsetmez. aksine sen sorarsan sana da kızar acele etme ne gerek var falan gibi. çok neşeli pozitif. biliyorum ki ciddi bişey olsa ki Allah göstermesin yüzüme de söyler. en iyisi böylesi bence. ben ameliyatta tansiyonum düşüyor benim derken yaaaa boşver şimdi sen ne iş yapıyordun nereliydin diye beni lafa tutup rahatlatıp iğneyi verdiren birisi canım doktorum benim :)

Selam güzeller

Aynı durumdayız canım. Bulantılar bitirdi hayatımı! 29 aylık oğlum var durumu daha da zor hale getiriyor..Rabbim yardımcımız olsun. Güç sağlık ve sabır versin inşallah.

Bildiğin kalın kafalı bunlar..yanı ben öyle anladım! Acaba nereye gidecekmişsin öyle bir durumda?! Kendi kendimizi tedavi edebilseydik ne doktora ihtiyaç olurdu ne de hastaneye! Kız boşuna demiyorlar Gavur işte! Allah yardımcınız olsun inşallah. Yurtdışı zor valla..

Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
Can'ım hemen bi panik yapma derim. Hem geç döllenme olmuş olabilir. Senin hesabından da küçük görünüyormuş. Bekleyip sabretmekten başka bi çare yok. Bir kaç gün sonra başka bir Dr gitmek içini rahatlatır.
Rabbim sabır versin. Çok geçmişler olsun.

aynen canım ya ama gaz da olabilir

m.beauty öyledir inşallah :) kalp atışını da gösterdi ama dinletmedi 3 hata sonra gel dedi. bi de hiç tatlı yemeni istemiyorum hatta meyve bile dedi :S

Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
canım göremiyorlar bana da öyle dedi 8+2 diye gittim 5+5 çıktı. karından göremedi alttan resmen kurcalaya kurcalaya bişey gördü sanki. daha çok yeniyiz az sabır bebek yok dediyse şimdiden kafana takma dediğim gibi ultrason makineleri de göremiyor. hakkında hayırlısı canımm

m.beauty bana da doktorum bi sürü test yaptırdı acaba ne olarak geçiyor testte ismi, ben de hamile olduğumu bilmeden önce baya çiğ et yedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…