- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Ben haftaya yaptırıcam devlet hastanesinde yapılıyor dedi drum ,yaptırınca bilgi verebilrim istersennymeria-burcu kızamık,toxoplazma vs.hastalıklar icin yapilan test canım bu torch paneli
nymeria-burcu kızamık,toxoplazma vs.hastalıklar icin yapilan test canım bu torch paneli
Sat 13 tu dıye biliyrm dusun normalde 8 olmalıydı vajinal ultrasyonda 5 bucuk haftalık gozukuyor 15 gun snra gel dedı
merhaba kızlar yazdıklarını en baştan okudum 3 günümü aldı =) ben de ağustos annesi olacağım galiba.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)
bir kaç sorum olucaktı benim sat 27 kasım, 31 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 2 ocakta doktora gittim. keseyi görmemiz yeter dedi. alttan muayene yaptı o kese büyük satı 21 e alıcam 6 haftalık dedi. sizce neden böyle olmuştur?
Herkese hayırlı uğurlu olsun benim bebeğin kalp atışları durmuş salıgünü kürtaj oldum hayırlı artık
Gercekten mi canım peki kac haftalıktıcanın 15 gün bekleymeye ceksin o yüzden başka bir doktora daha görün benimde doktorum gormedi biliyorsunuz bi gün sonra başka doktora gittim göründü moralini bozma lütfen
Bu ad ile olduğunu bilmiyordum,bunların hepsi yapıldı bende kızlar.
Canım hemen strese sokma kendini,bak doktor 15 gün beklicez demiş,sende bekliceksin,başka doktora gidipte kafanı şimdiden bozma bence. Sağlıklıysa bu 15 günde zaten canlanır kalp atışı falan görünür. 15 gün sonrada hala aynı değerde görünürse allahtan hayırlısı dersin.Ama üzme canını,allahtan ümit kesilmez. Ferah düşün.
Oh ne güzel,demekki erken yumurtan çatlamış,bir hafta geriye alıyor olsun oda güzel birşey. Geç dölenme olduğu gibi buda sık görünen birşey, hayırlı olsun.
Çok geçmiş olsun,seni çok hatırlayamadım ben, ne zaman satın ve bebek gelişimi görünmüşmüydü? Kaç haftalık değerinde kürtaj oldun. Allah sabır versin.Senin adına çok üzüldüm. Allahtan hayırlısı diyelim,o sabinin dünyada yiyecek ekmeği yokmuş,olsun yine denersin inş.
8bitmiş 9haftada idi kısmeti yokmuş bebek gelişmişti evet
8 dgl 5 bucuk gozukuyor dedı 15 gun snra gel dedı bska dra mı gtsem
Sevinirim canım sağol:)Ben haftaya yaptırıcam devlet hastanesinde yapılıyor dedi drum ,yaptırınca bilgi verebilrim istersen
Aynı durumdayız canım. Bulantılar bitirdi hayatımı! 29 aylık oğlum var durumu daha da zor hale getiriyor..Rabbim yardımcımız olsun. Güç sağlık ve sabır versin inşallah.Hanımlar benim ikinci hamileliğim , ilk günler iyiydim ama şimdilerde çok fenayim. Mide bulantısı istifra
Allaha hamd olsun . Herşey yolunda olsun da buna da razıyım. Yarın kalp atışı için gideceğim inşaallah Sağlıkla duyarız . Yarın 7 haftamız dolacak. Sizlere arkadaş olmayı istiyorum ama yetişemiyorum. 2 yaşındaki oğlum çok düşkün bana.
Sizlerin hamileliği nasıl gidiyor
Bildiğin kalın kafalı bunlar..yanı ben öyle anladım! Acaba nereye gidecekmişsin öyle bir durumda?! Kendi kendimizi tedavi edebilseydik ne doktora ihtiyaç olurdu ne de hastaneye! Kız boşuna demiyorlar Gavur işte! Allah yardımcınız olsun inşallah. Yurtdışı zor valla..Ay ben cok gıcık oldum avrupa hastanelerine. Geçen ay bacagimda damar tıkanıklığı olmuştu. Findik büyüklügünde tıkanıklık. Bacagim şişmişti baya yürüyemiyordum. Hastane aciline gitmiştim. Düzgün ilgilenmediler. Kan alırken damarimi patlattilar. Serum bile vermediler. Damardaki tıkanıklık için. Sadece günde birdefa kan sulandırıcı iğne. Başka birşey yok. Üstelik hastane doktorlarından azar isittim bunun icin acili gelip bizi niye mesgul ediyorsunuz dediler.
Can'ım hemen bi panik yapma derim. Hem geç döllenme olmuş olabilir. Senin hesabından da küçük görünüyormuş. Bekleyip sabretmekten başka bi çare yok. Bir kaç gün sonra başka bir Dr gitmek içini rahatlatır.Kızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
Rabbim sabır versin. Çok geçmişler olsun.Herkese hayırlı uğurlu olsun benim bebeğin kalp atışları durmuş salıgünü kürtaj oldum hayırlı artık
aynen canım ya ama gaz da olabilirBende de Aynen adet sancısı gibi ve bıçak saplanır gibi bir sancı. Hep devam etmiyor ama gün içinde mutlaka oluyor. Ve karnımda çok şişlik var. Hani adet ya da gaz şişliği gibi. Zaten iştahsızlık, yorgunluk, bulantı da var. 9.30 da uyandım, henüz kahvaltı yapmadım. Hala iştah yok
canım göremiyorlar bana da öyle dedi 8+2 diye gittim 5+5 çıktı. karından göremedi alttan resmen kurcalaya kurcalaya bişey gördü sanki. daha çok yeniyiz az sabır bebek yok dediyse şimdiden kafana takma dediğim gibi ultrason makineleri de göremiyor. hakkında hayırlısı canımmKızlar moralim cok bozuk mahvoldum bugun kslp atısı için gıttım kese yolk hrpsi var bebek yok cok kotuyum alttan baktı hemde buna rağmen
Dün özel bir hastanede 350 liraya yaptırdım. Malesef iş-ev-çocuk üçgeninden dolayı kolay ama masraflı olanı seçtim .Kızlar torch paneli testinizi yaptırdınız mı?sağlık ocağı yapmadı.hastaneye gittim 313tl dedi bugün.
çok teşekkür ederimAy ne guzel haberlerrsevindm adina.. Kalp atisi da duyulms oh miss..
Herkese hayırlı uğurlu olsun benim bebeğin kalp atışları durmuş salıgünü kürtaj oldum hayırlı artık
nymeria-burcu hep tam tersini yazmışlar ya ben de dedim benim ki anormal herhâlde sağlıklı olsun da hayırlısıyla..
Hep pozitif düşün. Geç döllenmedir ultrason da küçük göstermiş ya. İçini ferah tut. Sitres yapmamaya çalış ki 2 hafta boyunca bebeğin güzelce gelişsin.15 gun snra gel gozukmezse bos gebelık defı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?