hoşgeldin.. öncelikle hayırlı olsun, bende senin gibi belirtisiz anne adaylarından biriyimİyi akşamalr annşler. 7. haftamizi doldurduk. Sadece arada kasik ağrilarim ve sirtim ağriyor. Sizler de ne belirti var? Bir de tansiyonum duşuyor arada.ne yapa bilirim o zaman?
Ben yabanciyim özele gidicem haftaya. Devlete gittim dr hiç konuşmuyr zaten herkesle ayni anda konuşuyor sormak istediğimi de unutuyorum. Bir de bu testler var ya sağlik ocağinda da yapiliyormuş bir de bu ikili üçlü testler. Bunlar kaçinci haftada başliyor?
Hayirlisi canim kilo veriliyor emzirirken sut olsun diye yemedigin surece 10-12kg bir iki haftaya gidiyor .ben sut olsun diye yedim daha yeni veriyorumAyyy evetttzamaninda iyi kilo vermistik ama evlendm aldm hamile kaldm alcam hayirlisi olsn napalm sagliklica doguraym da bebecigimii
Diplomayi alan doktor olduğunu zannediyor sende iyi bir doktor bul canım bebek kolay kazanilmiyor..Kızlar yanımda ki kız kaybetti bebeğini 7 haftalik bende hastane değiştirmeye uğraşıyorum
Bir an önce çık o hastaneden canım, psikolojin altüst olacak. Allahım yardımcın olsun.
malesef kızlar kaçamadı halla burdayım esimle baş doktor tartıştı hiç birşey yapamayız diyor bekliycez diyorlar hastaneden çıkarsınız ama kendi imzanizla biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar böyle bi durumda başka hastaneler problem çıkarıyor izle hastaneyi de ayarlyamadik sigorta almanyaya bağlıymis oda pazartesi kaldı o zmaan kadar burda bekliycem isim kötüsü kramplar devam ediyor kan kirmiziya döndü yanındaki kız düşük yapınca daha da kötü oldum çünkü aynı şeyler yaşadık kramplari mız fln kanamam iz aynıydı tek o 7 ben 9 +3 haftalikHemen çık ordan .ilgi olmayan yerde k alınmaz
Nasil bisey yapmazlar ya ne bekliyorlar lutfen kotu bisey dusunme bebegin seni birakmayacak allahin izniylle. Bol bol sivi tuket canimmmalesef kızlar kaçamadı halla burdayım esimle baş doktor tartıştı hiç birşey yapamayız diyor bekliycez diyorlar hastaneden çıkarsınız ama kendi imzanizla biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar böyle bi durumda başka hastaneler problem çıkarıyor izle hastaneyi de ayarlyamadik sigorta almanyaya bağlıymis oda pazartesi kaldı o zmaan kadar burda bekliycem isim kötüsü kramplar devam ediyor kan kirmiziya döndü yanındaki kız düşük yapınca daha da kötü oldum çünkü aynı şeyler yaşadık kramplari mız fln kanamam iz aynıydı tek o 7 ben 9 +3 haftalik
Teşekkur ederim canim çok sağol :* :)hoşgeldin.. öncelikle hayırlı olsun, bende senin gibi belirtisiz anne adaylarından biriyim
özele gittiğinde doktorun zaten yaptırman gereken tetkikleri söyleyecek- hemogram, rutin biyokimya, idrar, torch, hepatit markerları, tiroid fonksiyon testleri yapılacak. muayeneye özele gitsen bile tetkiklerini devlette yaptırki boşuna para verme, sağlık ocağında bütün hepsini yaptıramazsın. ikili üçlü testler için erken, 12.haftadan sonra başlıyor onlar
Sagol arkadaSIM inşallah dedıgın gbi olur.. Ancak anlayamadıgım alttan baktı dr 5+5 gozukuyor dedı .. benım Sata gore 8 olmalıydı bu kdr fark mumkunmu kiHosbesli arkadaşım moralını hiç bozma bazen ultrason aletleri bozuk olabiliyor. Yada istersen doktorunu değiştir bazen doktor da göremiyor boşu boşuna panik yaşatıyorlar. Benim öyle olmuştu. Meleğin seninle inş dualarmz seninle üzülme annesı
Canimmmm bitanemmm iyiyizz Allaha sukur sen nasilsin kader arkadasimmmmaşallah hayıtım kocaman olmuş senin bebişnasıl gidiyor hamilelik?
Evet cnmSenin de mi doktorun levent bey di
Nasil bisey yapmazlar ya ne bekliyorlar lutfen kotu bisey dusunme bebegin seni birakmayacak allahin izniylle. Bol bol sivi tuket canimm
Canim gecmis olsun..dua ediyorum.malesef kızlar kaçamadı halla burdayım esimle baş doktor tartıştı hiç birşey yapamayız diyor bekliycez diyorlar hastaneden çıkarsınız ama kendi imzanizla biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar böyle bi durumda başka hastaneler problem çıkarıyor izle hastaneyi de ayarlyamadik sigorta almanyaya bağlıymis oda pazartesi kaldı o zmaan kadar burda bekliycem isim kötüsü kramplar devam ediyor kan kirmiziya döndü yanındaki kız düşük yapınca daha da kötü oldum çünkü aynı şeyler yaşadık kramplari mız fln kanamam iz aynıydı tek o 7 ben 9 +3 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?