2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hamilelik ve grip çok kötü.inşallah ilerlemeden atlatırım.elimde limonlu ilik sularla.kuru öksürük halsizlik hepsi var. ilaçta kullanamiyorum.

hoşgeldin.. öncelikle hayırlı olsun, bende senin gibi belirtisiz anne adaylarından biriyim
özele gittiğinde doktorun zaten yaptırman gereken tetkikleri söyleyecek- hemogram, rutin biyokimya, idrar, torch, hepatit markerları, tiroid fonksiyon testleri yapılacak. muayeneye özele gitsen bile tetkiklerini devlette yaptırki boşuna para verme, sağlık ocağında bütün hepsini yaptıramazsın. ikili üçlü testler için erken, 12.haftadan sonra başlıyor onlar

Ayyy evettt zamaninda iyi kilo vermistik ama evlendm aldm hamile kaldm alcam hayirlisi olsn napalm sagliklica doguraym da bebecigimii
Hayirlisi canim kilo veriliyor emzirirken sut olsun diye yemedigin surece 10-12kg bir iki haftaya gidiyor .ben sut olsun diye yedim daha yeni veriyorum

Hanımlar iyi akşamlar
Bugün 7 haftalık olduk
Elhamdulillah çok şükür atışımızı duyduk bugün...
Sizler nasılsınız ?
Bulantılarım halsizliğm devam ediyor., inşaallah bebeğim sağlıklı olsun gerisi geçer elbet

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar keseyi görmemiş veya sorun var demiş doktor. Umarım herşey yoluna girer allah hayırlı kapılar açsın.

Bir an önce çık o hastaneden canım, psikolojin altüst olacak. Allahım yardımcın olsun.

Hemen çık ordan .ilgi olmayan yerde k alınmaz
malesef kızlar kaçamadı halla burdayım esimle baş doktor tartıştı hiç birşey yapamayız diyor bekliycez diyorlar hastaneden çıkarsınız ama kendi imzanizla biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar böyle bi durumda başka hastaneler problem çıkarıyor izle hastaneyi de ayarlyamadik sigorta almanyaya bağlıymis oda pazartesi kaldı o zmaan kadar burda bekliycem isim kötüsü kramplar devam ediyor kan kirmiziya döndü yanındaki kız düşük yapınca daha da kötü oldum çünkü aynı şeyler yaşadık kramplari mız fln kanamam iz aynıydı tek o 7 ben 9 +3 haftalik

Nasil bisey yapmazlar ya ne bekliyorlar lutfen kotu bisey dusunme bebegin seni birakmayacak allahin izniylle. Bol bol sivi tuket canimm

Teşekkur ederim canim çok sağol :* :)

Sagol arkadaSIM inşallah dedıgın gbi olur.. Ancak anlayamadıgım alttan baktı dr 5+5 gozukuyor dedı .. benım Sata gore 8 olmalıydı bu kdr fark mumkunmu ki

Kizlar doktorlar anlatirken 8+0 8+6 araso mesela 9 haftalik diyorlar neden boyle nettede boyle okudum

Nasil bisey yapmazlar ya ne bekliyorlar lutfen kotu bisey dusunme bebegin seni birakmayacak allahin izniylle. Bol bol sivi tuket canimm

C candy1907 csnım cok gecmiş olsun. . Bende cok uzgunum rabbım en doğrusunu hayırlısını bilir. .

İnşallah kızlar beklemekten baksa çaremeiz yok her odada ayrı ızdırap biraz önce Türk ailesini kovdular adamın almancasida yoktu güvenlik geldi karisi burda yatiyo ben sesleri duydum ziyaretçi saatinin bitmesine 30 dk vardı gerçi çok ses yaptı çocuklar benim de kızım geldi ama yattı yanıma kapadim kapıyı vakitlice gittiler

isikedii, post: 44490643, member: 464629"]Kızlar şuanda Canım bi sıkkın bi sinirlerim gergin anlatamam! Doğum yaptığında süt pompamı görümceme verdim. Her detayını anlatmama rağmen hastaneye gittiğimde pompanın biberon kısmının oturtulduğu ayağı da kaynatmış olduğunu gördüm ki o ince plastik olduğundan yamulmuş! Neyse keşke yapmasaydın falan dedim ama Canım sıkıldı tabi neyse bu bir şey değil. Kızı 1 yaşına girdi ve bana az evvel pompanın geri süt kaçmaması için takılan lastik contasını hastanede kaybettiğini söyledi sinirden ne diyeceğimi bilemedim! Öyle fenayım ki şuanda ağzını burnunu kırasım geliyor! Yahu madem kaybettin zamanında desene bunu! Ay Allahım sen sabır ver bana!!!![/QUOTE]
Ihtiyacin Olunca yenisini iste ondan.

Canim gecmis olsun..dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…