2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Can'ım aklım hep sende ,dualarım seninle ,
İnş bebişine bişey olmicak Allah'ın izniylen
Kendine çok dikkat et , bol su iç , yerinden kalkma ayakları dik havaya hep .
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Merhaba kızlar :) temmuz yada ağustos doğum ama temmuz doğar gibi geliyor bana arada burayada uğruyorum benle aynı haftada olan çok sanırım ikili test yaptıranlar varmı bu salı doktor var 11+5 oluyorum ikiliyi yaparmı acaba cinsiyet öğrenen varmı bu arada temmuz anneleri öğrenmeye başladı

Günaydin kizlar. Ya benimde temizlik yapmam lazim evler pislendi... kanamam yeni durdu korkuyorum.. calisiyorum haftasonu mecburum yapmaya offf

Günaydin kizlar. Ya benimde temizlik yapmam lazim evler pislendi... kanamam yeni durdu korkuyorum.. calisiyorum haftasonu mecburum yapmaya offf
Günaydınnn
bence yapma sonra tekrar olucak vicdan azabı çekeceksin
benim ev berbat hiç olmadığı kadar hemde....
az daha sabır annesi bebişlerimiz için

Candycim dikkat et kendine. Inş güzel sonuçlar çıkar.

Arkadaşlar alıntılara adım. Bende dün akşam bel ağrısı çektim. Getiremiyorum hep kambur durmaktan belim ağrıdı diyorum. Tam dikleşicem göbeğimden birşey çekiyo. Kasıkları da bir ağırlık oluyo. Resmen burdayım hareket etme diyor. Sonrada belime çok Ağrı biniyio. Nabıcazbilemedim,

Benim de öyle her yer gözüme batıyor off

bence kocalar evdeyse onlara ufaktan yaptıralım baba olmak kolay mı canım aaaa insanın oturup ağlıyası geliyor ya evin haline
ilk zamanlar yapmıştım salak gibi
sonra kahverengi akıntı olunca kestim bıraktım kendi haline evi

Premis içiyor musun. ? hamileler icin

Hehe ayni gecen hafta bende bi supureyim dedim aksamina kahve lekelenmem oldu.. elim gitmiyor resmen amabtozlar ucusuyor ya resmen camasir yikadim astim o kadar daha

canım asla öyle bir hata yapma kimse sana evin temiz mi demez canın yandığında. hiç mi eşin dostun akraban yok en kötü bırak dağınık kalsın. canından kıymetli değil. teyzem yaptı senin gibi sonra düşük gerçekleşti.

Allah korusun canim.. esimde hasta gibi supurge yapayim istersen dedi ona yaptircam sanirim

Benim de öyle her yer gözüme batıyor off
Aynen kızlar. Bi gelen olsa utancımdan ölürüm. Ama hiç mecalim yok. 9 da uyandım. Saat 1 de ancak kahvaltı yapabildim. O da zorlayarak çorba. Şimdi mutfağı toparlamam lazım. Duş da almalıyım ama yattığım yerden bit kalkabilirsem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…