- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
malesef kızlar kaçamadı halla burdayım esimle baş doktor tartıştı hiç birşey yapamayız diyor bekliycez diyorlar hastaneden çıkarsınız ama kendi imzanizla biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar böyle bi durumda başka hastaneler problem çıkarıyor izle hastaneyi de ayarlyamadik sigorta almanyaya bağlıymis oda pazartesi kaldı o zmaan kadar burda bekliycem isim kötüsü kramplar devam ediyor kan kirmiziya döndü yanındaki kız düşük yapınca daha da kötü oldum çünkü aynı şeyler yaşadık kramplari mız fln kanamam iz aynıydı tek o 7 ben 9 +3 haftalik
Günaydın gününüz aydın olsun inşallah. Hiç Mecalim yok..bide bezginlik varbugünümüze şükürler olsun
GünaydınnnGünaydin kizlar. Ya benimde temizlik yapmam lazim evler pislendi... kanamam yeni durdu korkuyorum.. calisiyorum haftasonu mecburum yapmaya offf
Benim de öyle her yer gözüme batıyor offGünaydınnn
bence yapma sonra tekrar olucak vicdan azabı çekeceksin
benim ev berbat hiç olmadığı kadar hemde....
az daha sabır annesibebişlerimiz için
Benim de öyle her yer gözüme batıyor off
Aynen benimde öyle hic birsey yapmaya mecalim yok ama işler bana bakıyorGünaydın gününüz aydın olsun inşallah. Hiç Mecalim yok..bide bezginlik varbugünümüze şükürler olsun
Premis içiyor musun. ? hamileler icinGünaydın herkese...
Benim mide bulanmasından daha çok yanma var arkadaşlar bu dönemde normal mi erken değil mi?
Oğlumda 5. Aydan sonra başlayıp doğuma kadar sürmüştü, gece uyutmadı resmen içim yandı da yandı...
Pazartesi gidicem doktora belki rahatlatıcı nişey verir çok fenayız
resimdeki güzel kız :)Maşallah :) zaten belli oluyordur ama doktor emin olmak için bekliyordur diye düşünüyorum bana da 11. haftaya randevu verdi bakalım ben kendim anlarım zaten. Sizin ilk gebeliğiniz erkek mi ?
Hehe ayni gecen hafta bende bi supureyim dedim aksamina kahve lekelenmem oldu.. elim gitmiyor resmen amabtozlar ucusuyor ya resmen camasir yikadim astim o kadar daha
bence kocalar evdeyse onlara ufaktan yaptıralım baba olmak kolay mı canım aaaainsanın oturup ağlıyası geliyor ya evin haline
ilk zamanlar yapmıştım salak gibi
sonra kahverengi akıntı olunca kestim bıraktım kendi haline evi
canım asla öyle bir hata yapma kimse sana evin temiz mi demez canın yandığında. hiç mi eşin dostun akraban yok en kötü bırak dağınık kalsın. canından kıymetli değil. teyzem yaptı senin gibi sonra düşük gerçekleşti.Günaydin kizlar. Ya benimde temizlik yapmam lazim evler pislendi... kanamam yeni durdu korkuyorum.. calisiyorum haftasonu mecburum yapmaya offf
Allah korusun canim.. esimde hasta gibi supurge yapayim istersen dedi ona yaptircam sanirimcanım asla öyle bir hata yapma kimse sana evin temiz mi demez canın yandığında. hiç mi eşin dostun akraban yok en kötü bırak dağınık kalsın. canından kıymetli değil. teyzem yaptı senin gibi sonra düşük gerçekleşti.
Maşallah çok güzelresimdeki güzel kız :)
Aynen kızlar. Bi gelen olsa utancımdan ölürüm. Ama hiç mecalim yok. 9 da uyandım. Saat 1 de ancak kahvaltı yapabildim. O da zorlayarak çorba. Şimdi mutfağı toparlamam lazım. Duş da almalıyım ama yattığım yerden bit kalkabilirsem inş.Benim de öyle her yer gözüme batıyor off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?