2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
zaten geçecek bu günler sadece biraz zamana ihtiyacımız var bu dönemde anlayışlı koca lazım, destek olabilecek dostlar gerek. sakın yormayın ama yürüyüşleri ihmal etmeyin.

Bizim babamız çalışıyor ama evde olduğu sürece elinden geleni yapıyor.

Arkadaşlar bende çalışıyorum dipli köşeli temizlik yapamıyorum eşim evde olduğu zaman yapıyor temizligide yemegide . arkadaşlar sakın yoracak temizlik yapmayın. Ben biraz ayakta bile dursam agrım oluyor yatınca geçiyo. Baba olmak kolay değil istiyorlarsa anlayışlı da olacaklar yardımda edecekler

Slm arkadaslar benn 6+4gunlugum gecen hafta cok kanamam oldu ama hafta ici kahverengiye donup gecmisti dun kontrolum vardu cok sukur kalp atsimiz baslamis ben ses kaydi bile yaptim duyunca cok duygulandim arada acip dinliyorum gel gorgu calustigkm icin bugun temuzlik yaptik esimle ama azcik yine kahverengi kanama gelmis nezaman gecicek ya igne ve progesteron ilacta kullaniyorumm ins biran once atlatirizz

Hamilelik ve grip çok kötü.inşallah ilerlemeden atlatırım.elimde limonlu ilik sularla.kuru öksürük halsizlik hepsi var. ilaçta kullanamiyorum.

Canım ben de yeni yeni atlatıyorum, hala öksürüğüm devam ediyor. Bana tavuk suyuna çorba, ıhlamur çok iyi geldi. Bir de iyice dinlenmek gerekiyor.

Benim doktorum 11,5 haftada gel ikili tarama yapalım dedi. Ayın 20sinde gideceğim.
Günaydin kizlar. Ya benimde temizlik yapmam lazim evler pislendi... kanamam yeni durdu korkuyorum.. calisiyorum haftasonu mecburum yapmaya offf

Canım senin ve bebişin sağlığından kıymetli değil. Bizim evde tozlar uçuşuyor, Allah razı olsun eşim çok yardımcı oluyor, grip falan da geçirince iyice boşladım işleri, ama azıcık yorulsam kasık ağrım başlıyor, nefes nefese kalıyorum. Eşler mecbur yardımcı olacak bu süreçte.

İnş cnm atlatırsın atlatırız bu zor günleri hep birlikte. Bende. Öksürüyorum hafiften bal limon yaptım içiyorum. Bide guatır için dere otu yiyorum

Esim evi supurdu sagolsun yemek falan gelmez elinden.. kaynanam geldi sagolsun o da sildi heryeri bende sadece toz aldim bitti gitti
Oy maş iyi iyi benim annem uzak kayınvalidemler uzak Allahtan eşim temizlik de yapar yemekte

Biraz uzun sürüyor iyileşmek, ben o kadar çok öksürdüm ki, bebeğe bir şey olacak diye korktum. Allahıma şükür bir problem yok bebişte. Ama muhakkak doktoruna bilgi ver canım. Belki serum falan verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…