zaten geçecek bu günler sadece biraz zamana ihtiyacımız var bu dönemde anlayışlı koca lazım, destek olabilecek dostlar gerek. sakın yormayın ama yürüyüşleri ihmal etmeyin.Aynen kızlar. Bi gelen olsa utancımdan ölürüm. Ama hiç mecalim yok. 9 da uyandım. Saat 1 de ancak kahvaltı yapabildim. O da zorlayarak çorba. Şimdi mutfağı toparlamam lazım. Duş da almalıyım ama yattığım yerden bit kalkabilirsem inş.
Bizim babamız çalışıyor ama evde olduğu sürece elinden geleni yapıyor.
bence kocalar evdeyse onlara ufaktan yaptıralım baba olmak kolay mı canım aaaainsanın oturup ağlıyası geliyor ya evin haline
ilk zamanlar yapmıştım salak gibi
sonra kahverengi akıntı olunca kestim bıraktım kendi haline evi
benim çamaşırlarda katlancak duruyor öleHehe ayni gecen hafta bende bi supureyim dedim aksamina kahve lekelenmem oldu.. elim gitmiyor resmen amabtozlar ucusuyor ya resmen camasir yikadim astim o kadar daha
Bizim babamız çalışıyor ama evde olduğu sürece elinden geleni yapıyor.
Hımm o da baya ünlü anlaşılan. Aklimda bulunsun :)Evet cnm
Hamilelik ve grip çok kötü.inşallah ilerlemeden atlatırım.elimde limonlu ilik sularla.kuru öksürük halsizlik hepsi var.ilaçta kullanamiyorum.
Merhaba kızlar :) temmuz yada ağustos doğum ama temmuz doğar gibi geliyor bana arada burayada uğruyorum benle aynı haftada olan çok sanırım ikili test yaptıranlar varmı bu salı doktor var 11+5 oluyorum ikiliyi yaparmı acaba cinsiyet öğrenen varmı bu arada temmuz anneleri öğrenmeye başladı
Günaydin kizlar. Ya benimde temizlik yapmam lazim evler pislendi... kanamam yeni durdu korkuyorum.. calisiyorum haftasonu mecburum yapmaya offf
İnş cnm atlatırsın atlatırız bu zor günleri hep birlikte. Bende. Öksürüyorum hafiften bal limon yaptım içiyorum. Bide guatır için dere otu yiyorumSlm arkadaslar benn 6+4gunlugum gecen hafta cok kanamam oldu ama hafta ici kahverengiye donup gecmisti dun kontrolum vardu cok sukur kalp atsimiz baslamis ben ses kaydi bile yaptim duyunca cok duygulandim arada acip dinliyorum gel gorgu calustigkm icin bugun temuzlik yaptik esimle ama azcik yine kahverengi kanama gelmis nezaman gecicek ya igne ve progesteron ilacta kullaniyorumm ins biran once atlatirizz
Canım ben de yeni yeni atlatıyorum, hala öksürüğüm devam ediyor. Bana tavuk suyuna çorba, ıhlamur çok iyi geldi. Bir de iyice dinlenmek gerekiyor.
Sizede çok çok geçmiş olsun sağolun.hamilelikte hic cekilmiyor bi yandan mide bulantısı bi yandan burun akıntısı.bende dünden beri ıhlamur çorba kuşburnu ilik su ne bulursam içiyorum halen ayniyim.rabbim hepimize şifa versin.
Benim doktorum 11,5 haftada gel ikili tarama yapalım dedi. Ayın 20sinde gideceğim.
Canım senin ve bebişin sağlığından kıymetli değil. Bizim evde tozlar uçuşuyor, Allah razı olsun eşim çok yardımcı oluyor, grip falan da geçirince iyice boşladım işleri, ama azıcık yorulsam kasık ağrım başlıyor, nefes nefese kalıyorum. Eşler mecbur yardımcı olacak bu süreçte.
Oy maş iyi iyi benim annem uzak kayınvalidemler uzak Allahtan eşim temizlik de yapar yemekteEsim evi supurdu sagolsun yemek falan gelmez elinden.. kaynanam geldi sagolsun o da sildi heryeri bende sadece toz aldim bitti gitti
Ben o versiyondan cok istedim de denk gelmedi canim..kendim yaparim temizlik yemek... oda iste salata falan yapar tabak tasir o kadarOy maş iyi iyi benim annem uzak kayınvalidemler uzak Allahtan eşim temizlik de yapar yemekte
aynı canım berbatKızlar benim midem çok kötü sizde nasıl durumlar
Benimkide yakin ama cocuklu kendine yetiyo... annemde yegenime bakiyor fazla yardim edemez.. ama zorda kalinca yetisir canim annem.. Allahim hepsine saglik versinAblam biraz yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?