2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar rabbım o gunlerı gormeyı nasıp ederse kızımız olursa almina oğlumuz olursa Yekta . Eşime erkek gibi geliyor bana da kız çin takviminde de kız çıkıyor. Birde bana kız gelmesinin sebebi hayırlısı olsun da ben erkek istiyorum ondan genelde istediğin olmazya

Amin inş cnm . aynen bazen ben begenmiyorum bazen o reha dedim yok reha muhtar diye alay geçerler dedi . bende ozaman Yekta almina dedim ben diretirsem olur

Hanımlar nerelisiniz ? Ben kdz ereğli

Bir film izliyim dedim içim dışıma çıktı ağlamaktan..
Bu duygusallık beni bitirdi

Hayırlı olsun canım bizde de tam tersi babamız kız diyor etrafımda ki herkes tamamen erkek diyor bir ay var daha öğrenmeye ya

Hayirlisi canim kilo veriliyor emzirirken sut olsun diye yemedigin surece 10-12kg bir iki haftaya gidiyor .ben sut olsun diye yedim daha yeni veriyorum

Aynen oyle zaten takacak degilm yeterki saglikli olsn bebegim de dogumu da veririz kiloyu nolcakkk

Filmin adı ne. ? ben genelde korku filmi severim. Cadılar ruhlar hayaletler felan. Onuda kendime yasakladim.
Aynen ben de korku filmi hastasıyımdır.Artık izleyecek korku filmi bulamıyorum,kanlı olanları da midem kaldırmaz diye izlemiyorum .Normalde dram hiç izlemem ama çok güzel yorumlar var diye izledim ismi Bajrangi Bhaijaan ama önermem kesinlikle çok ağlatıyor,hala başım ağrıyor şu an.

Hayırlı olsun canım bizde de tam tersi babamız kız diyor etrafımda ki herkes tamamen erkek diyor bir ay var daha öğrenmeye ya

Biz de aynı durumdayız,kız istiyorum ben de..Nasip :)

Iyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana .agustos 27 dogum tarihi ultrason ciktisinda oyle yaziyor

Canım bence başka bir doktorla daha görüş fikir al derim ben

Ama bence zaten tam gununde 2 hafta once 5 ise bugunde tabi ki 7 hafta olucak normal yani bence baska bir doktor daha gorsun ,moralini bozma arkadasim sacma bi yorum yapmis dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…