Bak seninde ailen yakın benimde uzak .Rabbim denkliyor yaBen o versiyondan cok istedim de denk gelmedi canim..kendim yaparim temizlik yemek... oda iste salata falan yapar tabak tasir o kadar
Arkadaşlar rabbım o gunlerı gormeyı nasıp ederse kızımız olursaalmina oğlumuz olursa Yekta . Eşime erkek gibi geliyor bana da kız çin takviminde de kız çıkıyor. Birde bana kız gelmesinin sebebi hayırlısı olsun da ben erkek istiyorum ondan genelde istediğin olmazya [/QUOTE
Oy masallah simdiden isimlere karar vermisiz rabbim ins o gunlrri gormeyide nasip eder buiz daha karar veremedik ama anlasilan zor işmis esim bir isim soyluyo ben begenmiyorum ben soyluyorum o begenmiyo napcaz bilmiyorum
Hanımlar nerelisiniz ? Ben kdz ereğli
Hayırlı olsun canım bizde de tam tersi babamız kız diyor etrafımda ki herkes tamamen erkek diyor bir ay var daha öğrenmeye yaArkadaşlar rabbım o gunlerı gormeyı nasıp ederse kızımız olursaalmina oğlumuz olursa Yekta . Eşime erkek gibi geliyor bana da kız çin takviminde de kız çıkıyor. Birde bana kız gelmesinin sebebi hayırlısı olsun da ben erkek istiyorum ondan genelde istediğin olmazya
Hayirlisi canim kilo veriliyor emzirirken sut olsun diye yemedigin surece 10-12kg bir iki haftaya gidiyor .ben sut olsun diye yedim daha yeni veriyorum
Filmin adı ne. ? ben genelde korku filmi severim. Cadılar ruhlar hayaletler felan. Onuda kendime yasakladim.Bir film izliyim dedim içim dışıma çıktı ağlamaktan..
Bu duygusallık beni bitirdi
Sanada hayırlı olsun cnm hakkımızda hayırlısıHayırlı olsun canım bizde de tam tersi babamız kız diyor etrafımda ki herkes tamamen erkek diyor bir ay var daha öğrenmeye ya
Aynen ben de korku filmi hastasıyımdır.Artık izleyecek korku filmi bulamıyorum,kanlı olanları da midem kaldırmaz diye izlemiyorum .Normalde dram hiç izlemem ama çok güzel yorumlar var diye izledim ismi Bajrangi Bhaijaan ama önermem kesinlikle çok ağlatıyor,hala başım ağrıyor şu an.Filmin adı ne. ? ben genelde korku filmi severim. Cadılar ruhlar hayaletler felan. Onuda kendime yasakladim.
Hayırlı olsun canım bizde de tam tersi babamız kız diyor etrafımda ki herkes tamamen erkek diyor bir ay var daha öğrenmeye ya
Canım bence başka bir doktorla daha görüş fikir al derim benIyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana .agustos 27 dogum tarihi ultrason ciktisinda oyle yaziyor
Ama bence zaten tam gununde 2 hafta once 5 ise bugunde tabi ki 7 hafta olucak normal yani bence baska bir doktor daha gorsun ,moralini bozma arkadasim sacma bi yorum yapmis drIyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana .agustos 27 dogum tarihi ultrason ciktisinda oyle yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?