bebeğin haftasını standart 28 günlük döngüye göre hesaplıyorlar canım. yani sen 27 kasımda yumurtanın döllendiğine eminsen son adet tarihini 13 kasım gibi düşüneceksin, o durumda da bebeğinin 8hafta 1günlük olması lazım. ama bu erken dönemlerde 1-2 haftalık geriden gelmeler çokta önemli olmuyor, zamanla yakalar olması gereken haftasınıIyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana .agustos 27 dogum tarihi ultrason ciktisinda oyle yaziyor
Bendr zaten onuda anlamadim iki hafta gecti eee kesede iki hafta gelişmiş. Iste belki bir sorun yok ama icimize sıkıntı verdi bir kere.sizlerde 27 agustos dogum tarihi olanlar ne durumda.kalp atisi falan duydunuz muAma bence zaten tam gununde 2 hafta once 5 ise bugunde tabi ki 7 hafta olucak normal yani bence baska bir doktor daha gorsun ,moralini bozma arkadasim sacma bi yorum yapmis dr
Canimmm kiyamam sana.ya bu doktorlar niye boyle yapiyolar herseyin normal oldugu bi gebelik yok mu.. canimm benimde adet tarihim 7 kasim. Gectigimiz pazartesi gittim doktora bebek 2 hafta geride dedi.ben 23 kasimda yumurtladim.biliyorum cunku ovulasyon takibi yaptim.yani senin dedigin gibi normalde 8-9 haftalik cikmiyor ultrasonda. 5+5 dedi bana da moralimi bozdu ...sali gunudebayni seyi derse ben degistircem doktorumu. Hemen alcaklar bebegi hersey olumsuz sanki. Makine zaten zor goruyo yok kese yom bebek.hayirlisi hakkinda canim bozma moralini ben oyle yapiyorumm. Senin bebek gorundu mu kesedeIyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana .agustos 27 dogum tarihi ultrason ciktisinda oyle yaziyor
Ben normalde cok duygusalim. Ama bu aralar daha hassaslastimAynen ben de korku filmi hastasıyımdır.Artık izleyecek korku filmi bulamıyorum,kanlı olanları da midem kaldırmaz diye izlemiyorum .Normalde dram hiç izlemem ama çok güzel yorumlar var diye izledim ismi Bajrangi Bhaijaan ama önermem kesinlikle çok ağlatıyor,hala başım ağrıyor şu an.
Biz de aynı durumdayız,kız istiyorum ben de..Nasip :)
Bebisin suyu degil cnm sole diyeyim sana rahmin buyudu bi tenis topu kadar olmustur ee buda bazen bole seylere neden oluyor.bendede varArkadaşlar bisey sorucam daha doktor kontrolü me çok var o yüzden doktoruma sorqmayacagim için size soruyorum aferdersiniz ama ben tuvalete gitdikten sonra daha kalkmadan damlama şeklinde akintim oluyor su gibi damlıyor yanı böyle bisey yaşayan oldu mu bebisin suyu falan olabilir mi(((
Canimmm sende mi hamisssinnnBebisin suyu degil cnm sole diyeyim sana rahmin buyudu bi tenis topu kadar olmustur ee buda bazen bole seylere neden oluyor.bendede var
Çok sağol canım ya bende nasıl korkuyordum varya öyle bisey mi diye sende de olmasına yalnız olmama çok sevindimBebisin suyu degil cnm sole diyeyim sana rahmin buyudu bi tenis topu kadar olmustur ee buda bazen bole seylere neden oluyor.bendede var
Bebegi gorse zaten olumsuz konusmazdi herhalde ama bilmiyorum ben hicbirsey soramadim.dokunsalar aglayacakdim zaten.netde arastirdim embriyo bu haftada ultrasonda gozukmez deniliyor.artik persembeye kadar sabredecemCanimmm kiyamam sana.ya bu doktorlar niye boyle yapiyolar herseyin normal oldugu bi gebelik yok mu.. canimm benimde adet tarihim 7 kasim. Gectigimiz pazartesi gittim doktora bebek 2 hafta geride dedi.ben 23 kasimda yumurtladim.biliyorum cunku ovulasyon takibi yaptim.yani senin dedigin gibi normalde 8-9 haftalik cikmiyor ultrasonda. 5+5 dedi bana da moralimi bozdu ...sali gunudebayni seyi derse ben degistircem doktorumu. Hemen alcaklar bebegi hersey olumsuz sanki. Makine zaten zor goruyo yok kese yom bebek.hayirlisi hakkinda canim bozma moralini ben oyle yapiyorumm. Senin bebek gorundu mu kesede
Aynen işte benım durum benımde sat gore 8 haftalık biliyordum ultrasonda 5+5 cıktı dr dedı .. arada 2 hfta fark var.. ve bu tama yumurtlama tarıhımle aynı gune denk geldı baktım hesapladım tamıtamına hemde.. sadece sorun kese yolk sac olusmuş ancak kese bos sizinde oylemi ydi yoksa bebek varmıydıCanimmm kiyamam sana.ya bu doktorlar niye boyle yapiyolar herseyin normal oldugu bi gebelik yok mu.. canimm benimde adet tarihim 7 kasim. Gectigimiz pazartesi gittim doktora bebek 2 hafta geride dedi.ben 23 kasimda yumurtladim.biliyorum cunku ovulasyon takibi yaptim.yani senin dedigin gibi normalde 8-9 haftalik cikmiyor ultrasonda. 5+5 dedi bana da moralimi bozdu ...sali gunudebayni seyi derse ben degistircem doktorumu. Hemen alcaklar bebegi hersey olumsuz sanki. Makine zaten zor goruyo yok kese yom bebek.hayirlisi hakkinda canim bozma moralini ben oyle yapiyorumm. Senin bebek gorundu mu kesede
Canım sen şimdi 7 haftalık cıktın sen kendi hesabına gore 5 misin kesen kac mm kusura bkma lutfen yazılar cok bırıkınce karıstırabiliyorumBen hic soramadim doktor birsey demedi.sadece kese istedigim gibi gelismemis dedi.ama ben ciktida sadece kese goruyorum icinde birsey yok gibi.
Ben kendi hesabima gore de ultrason ciktisina gorede alti haftayi yeni bitirmis oluyorum.kesem mm yazmiyo.iki hafta once 0.75 cm di simdi 2.04 cm belki bu baska birsey mi acaba.Canım sen şimdi 7 haftalık cıktın sen kendi hesabına gore 5 misin kesen kac mm kusura bkma lutfen yazılar cok bırıkınce karıstırabiliyorum
Canım sorun ne gayet iyi kesenin boyutu peki yolk sac oluşmuş mu ve embriyoBen kendi hesabima gore de ultrason ciktisina gorede alti haftayi yeni bitirmis oluyorum.kesem mm yazmiyo.iki hafta once 0.75 cm di simdi 2.04 cm belki bu baska birsey mi acaba.
Ben kendi hesabima gore de ultrason ciktisina gorede alti haftayi yeni bitirmis oluyorum.kesem mm yazmiyo.iki hafta once 0.75 cm di simdi 2.04 cm belki bu baska birsey mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?