2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bebeğin haftasını standart 28 günlük döngüye göre hesaplıyorlar canım. yani sen 27 kasımda yumurtanın döllendiğine eminsen son adet tarihini 13 kasım gibi düşüneceksin, o durumda da bebeğinin 8hafta 1günlük olması lazım. ama bu erken dönemlerde 1-2 haftalık geriden gelmeler çokta önemli olmuyor, zamanla yakalar olması gereken haftasını

Ama bence zaten tam gununde 2 hafta once 5 ise bugunde tabi ki 7 hafta olucak normal yani bence baska bir doktor daha gorsun ,moralini bozma arkadasim sacma bi yorum yapmis dr
Bendr zaten onuda anlamadim iki hafta gecti eee kesede iki hafta gelişmiş. Iste belki bir sorun yok ama icimize sıkıntı verdi bir kere.sizlerde 27 agustos dogum tarihi olanlar ne durumda.kalp atisi falan duydunuz mu

Canimmm kiyamam sana.ya bu doktorlar niye boyle yapiyolar herseyin normal oldugu bi gebelik yok mu.. canimm benimde adet tarihim 7 kasim. Gectigimiz pazartesi gittim doktora bebek 2 hafta geride dedi.ben 23 kasimda yumurtladim.biliyorum cunku ovulasyon takibi yaptim.yani senin dedigin gibi normalde 8-9 haftalik cikmiyor ultrasonda. 5+5 dedi bana da moralimi bozdu ...sali gunudebayni seyi derse ben degistircem doktorumu. Hemen alcaklar bebegi hersey olumsuz sanki. Makine zaten zor goruyo yok kese yom bebek.hayirlisi hakkinda canim bozma moralini ben oyle yapiyorumm. Senin bebek gorundu mu kesede

Ben normalde cok duygusalim. Ama bu aralar daha hassaslastim

kızı olacak üyelerimiz kim? :)
4. ay gelse de kızım mı olacak oğlum mu bilsem?
bu arada hanımlar, ilk sayfadaki listeye eklenmek isteyenler bilgilerini yazıp beni etiketlesin lütfen.

Arkadaşlar bisey sorucam daha doktor kontrolü me çok var o yüzden doktoruma sorqmayacagim için size soruyorum aferdersiniz ama ben tuvalete gitdikten sonra daha kalkmadan damlama şeklinde akintim oluyor su gibi damlıyor yanı böyle bisey yaşayan oldu mu bebisin suyu falan olabilir mi (((

Bebisin suyu degil cnm sole diyeyim sana rahmin buyudu bi tenis topu kadar olmustur ee buda bazen bole seylere neden oluyor.bendede var

kızı olacak üyelerimiz kim? :)
4. ay gelse de kızım mı olacak oğlum mu bilsem?
bu arada hanımlar, ilk sayfadaki listeye eklenmek isteyenler bilgilerini yazıp beni etiketlesin lütfen.
B Began nasılsın. ? Çoktandır yoksun. Merak ettik seni..ben kız diye işaretledim. Çünkü içime dogan o.. :)

Bebegi gorse zaten olumsuz konusmazdi herhalde ama bilmiyorum ben hicbirsey soramadim.dokunsalar aglayacakdim zaten.netde arastirdim embriyo bu haftada ultrasonda gozukmez deniliyor.artik persembeye kadar sabredecem

Aynen işte benım durum benımde sat gore 8 haftalık biliyordum ultrasonda 5+5 cıktı dr dedı .. arada 2 hfta fark var.. ve bu tama yumurtlama tarıhımle aynı gune denk geldı baktım hesapladım tamıtamına hemde.. sadece sorun kese yolk sac olusmuş ancak kese bos sizinde oylemi ydi yoksa bebek varmıydı

Ben hic soramadim doktor birsey demedi.sadece kese istedigim gibi gelismemis dedi.ama ben ciktida sadece kese goruyorum icinde birsey yok gibi.

Ben hic soramadim doktor birsey demedi.sadece kese istedigim gibi gelismemis dedi.ama ben ciktida sadece kese goruyorum icinde birsey yok gibi.
Canım sen şimdi 7 haftalık cıktın sen kendi hesabına gore 5 misin kesen kac mm kusura bkma lutfen yazılar cok bırıkınce karıstırabiliyorum

Canım sen şimdi 7 haftalık cıktın sen kendi hesabına gore 5 misin kesen kac mm kusura bkma lutfen yazılar cok bırıkınce karıstırabiliyorum
Ben kendi hesabima gore de ultrason ciktisina gorede alti haftayi yeni bitirmis oluyorum.kesem mm yazmiyo.iki hafta once 0.75 cm di simdi 2.04 cm belki bu baska birsey mi acaba.

Nasılsınız kızlar. Benim bugün pek keyfim yok. Hiçbişeyden zevk almıyorum. Somurttum durdum bütün gün.

Ben kendi hesabima gore de ultrason ciktisina gorede alti haftayi yeni bitirmis oluyorum.kesem mm yazmiyo.iki hafta once 0.75 cm di simdi 2.04 cm belki bu baska birsey mi acaba.
Canım sorun ne gayet iyi kesenin boyutu peki yolk sac oluşmuş mu ve embriyo

Canım, ben bir çok arkadaşa da yazmıştım. Bir önceki gebeliğimde aymı şeyi yaşadık. Bebek gelişmedi maalesef kürtaj oldum. Şimdi yine gebeyim. Kese boyutun büyükçene ama bebek görünmüş olması gerekir. Bu gebeliğimde 5.5 haftada nokta şeklinde ultrasonda parlak birşey gördük. Yakınlaştırınca kalp atışınıza gördük. Kese değerim o zaman 18 mm di. Doktorlar gördükleri şeyi bazen olduğu gibi Söylüyorlar. Belki Kırıcı oluyorsam.ihtimal dahilinde ve çok sık rastlanan irşey olduğu için Söylemek zorunda kalıyorlar. Haftaya kadar eğer sağlıklı bir bebişse büyümüş olur herşey ortaya çıkar. Kendinizi çok sıkmayın. Maalesef böyle birşey var. ÇOĞU kadının başına geliyor. Hiç psikolojinizi bozmayın. Bir dahaki sefere yine denersiniz. Hayırlısı olsun herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…