2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhabalar
Ben karin catlak kremi aldim kullanmaya basladim bile biraz erken olabilir ama napayim cildim zaten kuruya yatkindi hamilelikten dolayi iyice kurudugunu hissediyorum. En azindan catlak kremini hergun dustan sonra nemlendirici olarak suruyorum karin, gogus ve bacaklarima. Cok rahatlatti

AA ciddi misin. Hayırlı olsun canm. İyiki yaptrmissin. İkiz mi peki. Bak aynı dönemde gebeyiz
Yok tek teyzesi bunada sukur.evet ayni donem sukur.bizim topikten bikackisi daha var.Allah herkesin bebisini hayirli saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin.

Uykumu kim çaldıııı!!!
hayalimsin1 midem başıma bela vaziyette çıldırmacalar. Bulanır ağırır yanar.. Bende biraz göbeklendim gibi..özellikle yemek yiyince daha bi öne fırlıyor. Tahta gibi olunca..biraz çıkıntıda tuhaf oluyor insan
esinertugrul .!.:
Günaydin kizlar. Ya benimde temizlik yapmam lazim evler pislendi... kanamam yeni durdu korkuyorum.. calisiyorum haftasonu mecburum yapmaya offf
Kısa süre titizlik hastalığı için destek almış biri olarak söylüyorum hiç bir şey senden ve evladının sağlığından değerli ve kıymetli değil. Dağılsın pislensin! Üstelik hassassın da! Sakın sakın bir şey yapmayasın! Eşinden rica et bir süre( hiç olmazsa 4 ayına kadar) kollarını sıvasın!

Aynen benimde öyle hic birsey yapmaya mecalim yok ama işler bana bakıyor
İşler hep bakıyor. Her yerden göz kırpıyorlar inanki. Hiç bir şeyi tehlikeye atamam hele ki bulantılarım tahammül edebileceğim seviyelere inmiş.. Rabbim hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

Maşallah Canım ya. İsimler hazır süpersiniz. Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah. Bizimde erkek olursa isim hazır kızda netleşemedik.. Erkek: Hamza Kız: Sare, Afra, Gül Gün
Kızlar cinsiyet falan demişsiniz ama benim bildiğim en erken 14.haftada belli oluyor. İç sezileri kuvvetli drlar daha önce de atabilir

Merhaba kızlar 2-3 gün önce doktordaydım usg değildi normal kontroldü .
İdrar testi yapıldı ve idrarımda hep kan çıkıyor böyle olan varmı nedeni nedir acaba . Birdahaki kontrolde idrarı tekrarlayalım dedi sadece

Kizlar ya benim bulantim falan yok da şu lekelenmelerle başim dertte2 hafta önce 1-2 damla dünden neri de günluk pedin yarisi kadar kahve lekelenmem oluyo.dun dr um ayrintili inceledi.bir şeyciğin yok bebisin cok hareketli ve sağlikli dedi.ama nedense ben tedirgin oluyorum.lekelenme yaşayanlar dr lariniz bu durumun sebebini ne olarak açikladi.benimki net bir şey demedi hatta bebekte ve kesede bir şey yok bence çok önemsiz dedi.kan ve idrar sonuçlarina göre de her şey yolunda.offff anlamadim gitti
ALLAH herkeain kuzusunu bağislasin.sağ sağlim kucagimiza almak nasip etsin.

Günaydın. Benim bu halim ne olacak?? Hamileyken horul horul uyuyanlara Nasıl özeniyorum anlatamam. Oğlana hamileyken de hiç uyuyamamıştım. Gece kaçta uyudum bilmiyorum. 2-3 kere uyandım sabah ta 6.00dan beri de uyanığım resmen uykum gelmiyor yaaa normalde kedi gibi uykucuyumdur..

Ah canim ah ben de lekelenmesi olmadan gebeligini geçirenlere özeniyorum.büyük konuşmayayim ama keşke lekelenmem olmasaydi da 9 ay uykusuz kalsaydim.lavaboya gidip lekelenmeyi gördükçe beynimden vurulmusa donüyorum.sersem gibi oluyorum.hakkkmizda hayirlisi olsun.Sağlicakla meleklerimizi kucaklarimiza alinca bu sikintilarin hiç biri yaşanmamis gibi olacak ama şimdilerde ister istemez beynimizi meşgul ediyor.

ada_aras slm cnm sen kac haftaliksin benimde lekelenmem var atni durumdayizz ins cabuk aatlatiriz

ada_aras slm cnm sen kac haftaliksin benimde lekelenmem var atni durumdayizz ins cabuk aatlatiriz
Canim sat a gore 10+2 ultrasona göe 9+2 haftalik gebeyim.lekelenmelerim de anlattigim gibi oldu.genel olarak bu durumda olanlarin geciciymis.cogu yaşayan arkadaş bebeğini kucagina almis.insallah biz de cabuk atlatiriz.sen dr a gözuktun mu ne dedi dr un canim?

Arkadaşlar benimde bugün kahverengi lekelenmem oldu tuvalette peceteye deydi ve ara ara da sancim var çok korkuyorum bu haftalarda yaşayan var mı ((

Arkadaşlar benimde bugün kahverengi lekelenmem oldu tuvalette peceteye deydi ve ara ara da sancim var çok korkuyorum bu haftalarda yaşayan var mı ((
Canim bnde de ara ara oluyo progestan ve crinone jel kullanıyorum dr bana kahve olur dedi sknti yapma dedi ama kırmızı olursa mutlaka gel dedi istersen sen de progestan kullanmıyorsan kullan ne olir ne olmaz

C candy1907 nasılsın canım? Naptınız hastane işini?
Cnm halla hastanedeyim kramplar devam ediyo kanamam da var bugün ultrasona giricem sonunda bakalım bebeğim benim le mi çok sancim oldu inşallah duruyordur

Gecmis olsun canim sancılarım kramp şeklinde mi geliyor SİKLASİRSA MUTLAKA acile git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…