Saol canım benim sebebi zaten düşük tehlikesi vardı kanama ve kramp ama Benin kızdigimiz türkiyede progestan veriyorlar Hemen duruyo ki kaç gündür hormon hapı veriyorlar kanaması olan hamilelre yanındaki kız kaybetti dusurdu zatrn aynı şikayetlerimiz vardı şimdi içim rahat gördüm onun rahatlığı dan mj serum dan mi agri çok az arada geliyor sebebini soylemiyor lar 12 haftaya kadar normal diyorlar ben forumda okuyorum kk de Türkiyedeki doktorlar nerden geldiğini biliyo kanamaninCokk sevindim canim gozun aydin nihayet baktilar demek ultrasonda. Sebebi neymis peki o kramplarin?
Evet canim ümidim yok tu hiç dün akşam saatlerce ağladım o kadar çok kramp girdi ki serum bile fayda etmedi sabahi beklemek çok zorduAyyy canimm bnm hadi gözün aydın allahım onu sana bağışlasın annesi bırakmamış seni ins da birakmicak
Kızlar çok mutluyum bebek duruyomus o kanama ve kramp rağmen allahım şükürler olsun
canim teşekkür ederim cvp verdiğin için ya aslında iki gundur çok ağır bi soğuk algınlığı geciriyorum öksürük hat safada belki o yüzden mi oldu bilemiyorum ki off ya ne güzel gidiyor du inşallah bi sorun çıkmaz bi kere oldu şimdi ara ara gidiyorum bisey yok evde nolur ne olmaz diye progestan vardı bi tane aldım hemen yarn hemen gidicem bakalım inşallah bisey yokturCanim bnde de ara ara oluyo progestan ve crinone jel kullanıyorum dr bana kahve olur dedi sknti yapma dedi ama kırmızı olursa mutlaka gel dedi istersen sen de progestan kullanmıyorsan kullan ne olir ne olmaz
Canım sanada çok geçmiş olsun çok sevindim bebisinin tutunmasına ya tam bebisi hissettiğim yerde yanı sertlik olan yerde farklı bi anlık sancılar giriyor devam da etmedi anlamadım ki iki gundur çok oksurdum belki zorlandim mi bilmiyorum ki yarına kadar nasıl bekliyicem bilmiyorumCnm halla hastanedeyim kramplar devam ediyo kanamam da var bugün ultrasona giricem sonunda bakalım bebeğim benim le mi çok sancim oldu inşallah duruyordur
Gecmis olsun canim sancılarım kramp şeklinde mi geliyor SİKLASİRSA MUTLAKA acile git
Kızlar çok mutluyum bebek duruyomus o kanama ve kramp rağmen allahım şükürler olsun
Yine hersey güzel gidecek ins annesi sknti yapma olmaz ins birseycanim teşekkür ederim cvp verdiğin için ya aslında iki gundur çok ağır bi soğuk algınlığı geciriyorum öksürük hat safada belki o yüzden mi oldu bilemiyorum ki off ya ne güzel gidiyor du inşallah bi sorun çıkmaz bi kere oldu şimdi ara ara gidiyorum bisey yok evde nolur ne olmaz diye progestan vardı bi tane aldım hemen yarn hemen gidicem bakalım inşallah bisey yoktur
Canım çok şükür çok sevindim. Neden o kadar kramp girip kanaman oldu acaba. Insan çok kötü oluyo.Kızlar çok mutluyum bebek duruyomus o kanama ve kramp rağmen allahım şükürler olsun
Canim sat a gore 10+2 ultrasona göe 9+2 haftalik gebeyim.lekelenmelerim de anlattigim gibi oldu.genel olarak bu durumda olanlarin geciciymis.cogu yaşayan arkadaş bebeğini kucagina almis.insallah biz de cabuk atlatiriz.sen dr a gözuktun mu ne dedi dr un canim?
Iste bana düsuk tehlikesi yok suan icin düsme ihtimali sifir ama hic bir şeyin garantisi yok dedi.13.hafta bitince düsuk tehlikesi %20 ye düşer ama her zaman bi ihtimal var dedi.bu leke devam etmez.4 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi.ada_aras cnm gozuktum dusuk tehlikesi dedi igne ve progesteron kullaniyorum iste 12 haftaya kadar ins gelirsek bidaha bisey olmaz dedi doktorum dinlen dedi ins saglicakla atlatiriz bu gunlerii.
Kuzum ayni sorun bende de var hatta temmuz annelerine yazdim bizden daha ileri haftalardalar ya ne kadar devam etti falan sagolsunlar cok ilgilendiler.ozetle 8 haftadan sonra kahve leke gecirenler genelde bebklerine saglicakla kavuşmuslar.nadiren de olsa uzucu seyler yasayan olmus.ama rabbim ol dedi mi oluyo.hayirsiz ve sagliksiz bir gebelikse de hic bir kuvvet gebeliği devam ettiremiyo.Allah hakkimizda hayirlisini versin ve meleklerimizi bize bağislasin.Arkadaşlar benimde bugün kahverengi lekelenmem oldu tuvalette peceteye deydi ve ara ara da sancim var çok korkuyorum bu haftalarda yaşayan var mı((
Saol cnm yataktan cikmiyorum inşallah kramplar azalır kanama dururÇok sevindim canımmm.. Dr un ne dediyse uy hepsine Allah kucağına almayı nasip etsn sağlıklıca inşallahh
Canım bebek büyüdükçe olur benim yaşadığım düşük kramplari kârının alt kısmından vajinal bölgeye doğru giriyor 3 dk bir falan dayanılmaz bir acı diğerleri normal rahim genişliyor ama yinede doktoruna danisCanım sanada çok geçmiş olsun çok sevindim bebisinin tutunmasına ya tam bebisi hissettiğim yerde yanı sertlik olan yerde farklı bi anlık sancılar giriyor devam da etmedi anlamadım ki iki gundur çok oksurdum belki zorlandim mi bilmiyorum ki yarına kadar nasıl bekliyicem bilmiyorum
Saol cnmGözün aydın canım çok sevindim
Ah canım kızmda 9 ay boyunca yapmadığım şey kalmadı temizlik alışveriş 9 aylık en cam sildim bir sancı agri kanamam olmadı ama bunda dikkat ettim olacağından işte
kramplar düşük tehlikesi mis 12 haftlik olana kadar bunlar hamilelerde gözüken birsey mis gayet rahatlar yaniCanım çok şükür çok sevindim. Neden o kadar kramp girip kanaman oldu acaba. Insan çok kötü oluyo.
soal canim
Iyi olmana sevindimİyiyim canım. Ceza yedim de yasaklıydım birkaç gündür :)
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bol su içMerhaba kızlar 2-3 gün önce doktordaydım usg değildi normal kontroldü .
İdrar testi yapıldı ve idrarımda hep kan çıkıyor böyle olan varmı nedeni nedir acaba . Birdahaki kontrolde idrarı tekrarlayalım dedi sadece
İnşallahhhhhhhh canım çok teşekkür ederimYine hersey güzel gidecek ins annesi sknti yapma olmaz ins birsey
Canim benim en başta da oldu yanı adet günüm başladı açık kahverengi bi hafta progestan kullandım bitti de şimdi 10. Haftadayiz inşallah bisey olmamıştır sadece peceteye deydi ve devamı olmadı artık hemen progestan aldım zatenwesut cnm sende korkma inş bebişin seninledir kahverengi leke benimde olmuştu iki gün ped kullanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?