2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cokk sevindim canim gozun aydin nihayet baktilar demek ultrasonda. Sebebi neymis peki o kramplarin?
Saol canım benim sebebi zaten düşük tehlikesi vardı kanama ve kramp ama Benin kızdigimiz türkiyede progestan veriyorlar Hemen duruyo ki kaç gündür hormon hapı veriyorlar kanaması olan hamilelre yanındaki kız kaybetti dusurdu zatrn aynı şikayetlerimiz vardı şimdi içim rahat gördüm onun rahatlığı dan mj serum dan mi agri çok az arada geliyor sebebini soylemiyor lar 12 haftaya kadar normal diyorlar ben forumda okuyorum kk de Türkiyedeki doktorlar nerden geldiğini biliyo kanamanin

Ayyy canimm bnm hadi gözün aydın allahım onu sana bağışlasın annesi bırakmamış seni ins da birakmicak
Evet canim ümidim yok tu hiç dün akşam saatlerce ağladım o kadar çok kramp girdi ki serum bile fayda etmedi sabahi beklemek çok zordu

Canim bnde de ara ara oluyo progestan ve crinone jel kullanıyorum dr bana kahve olur dedi sknti yapma dedi ama kırmızı olursa mutlaka gel dedi istersen sen de progestan kullanmıyorsan kullan ne olir ne olmaz
canim teşekkür ederim cvp verdiğin için ya aslında iki gundur çok ağır bi soğuk algınlığı geciriyorum öksürük hat safada belki o yüzden mi oldu bilemiyorum ki off ya ne güzel gidiyor du inşallah bi sorun çıkmaz bi kere oldu şimdi ara ara gidiyorum bisey yok evde nolur ne olmaz diye progestan vardı bi tane aldım hemen yarn hemen gidicem bakalım inşallah bisey yoktur

Canım sanada çok geçmiş olsun çok sevindim bebisinin tutunmasına ya tam bebisi hissettiğim yerde yanı sertlik olan yerde farklı bi anlık sancılar giriyor devam da etmedi anlamadım ki iki gundur çok oksurdum belki zorlandim mi bilmiyorum ki yarına kadar nasıl bekliyicem bilmiyorum

Yine hersey güzel gidecek ins annesi sknti yapma olmaz ins birsey

wesut cnm sende korkma inş bebişin seninledir kahverengi leke benimde olmuştu iki gün ped kullanmıştır.

Kızlar sizede günler geçmiyormuş gibi geliyormu

ada_aras cnm gozuktum dusuk tehlikesi dedi igne ve progesteron kullaniyorum iste 12 haftaya kadar ins gelirsek bidaha bisey olmaz dedi doktorum dinlen dedi ins saglicakla atlatiriz bu gunlerii.

ada_aras cnm gozuktum dusuk tehlikesi dedi igne ve progesteron kullaniyorum iste 12 haftaya kadar ins gelirsek bidaha bisey olmaz dedi doktorum dinlen dedi ins saglicakla atlatiriz bu gunlerii.
Iste bana düsuk tehlikesi yok suan icin düsme ihtimali sifir ama hic bir şeyin garantisi yok dedi.13.hafta bitince düsuk tehlikesi %20 ye düşer ama her zaman bi ihtimal var dedi.bu leke devam etmez.4 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi.

Arkadaşlar benimde bugün kahverengi lekelenmem oldu tuvalette peceteye deydi ve ara ara da sancim var çok korkuyorum bu haftalarda yaşayan var mı ((
Kuzum ayni sorun bende de var hatta temmuz annelerine yazdim bizden daha ileri haftalardalar ya ne kadar devam etti falan sagolsunlar cok ilgilendiler.ozetle 8 haftadan sonra kahve leke gecirenler genelde bebklerine saglicakla kavuşmuslar.nadiren de olsa uzucu seyler yasayan olmus.ama rabbim ol dedi mi oluyo.hayirsiz ve sagliksiz bir gebelikse de hic bir kuvvet gebeliği devam ettiremiyo.Allah hakkimizda hayirlisini versin ve meleklerimizi bize bağislasin.

Çok sevindim canımmm.. Dr un ne dediyse uy hepsine Allah kucağına almayı nasip etsn sağlıklıca inşallahh
Saol cnm yataktan cikmiyorum inşallah kramplar azalır kanama durur

Canım bebek büyüdükçe olur benim yaşadığım düşük kramplari kârının alt kısmından vajinal bölgeye doğru giriyor 3 dk bir falan dayanılmaz bir acı diğerleri normal rahim genişliyor ama yinede doktoruna danis

Gözün aydın canım çok sevindim
Saol cnm
C candy1907
cnm çoook sevindim gözün aydın. Bebişlerimiz galiba bazen bizi korkutacaklar
Ah canım kızmda 9 ay boyunca yapmadığım şey kalmadı temizlik alışveriş 9 aylık en cam sildim bir sancı agri kanamam olmadı ama bunda dikkat ettim olacağından işte
Canım çok şükür çok sevindim. Neden o kadar kramp girip kanaman oldu acaba. Insan çok kötü oluyo.
kramplar düşük tehlikesi mis 12 haftlik olana kadar bunlar hamilelerde gözüken birsey mis gayet rahatlar yani

C candy1907 canım cok sevındım allah yardımcın olsun
soal canim

wesut cnm sende korkma inş bebişin seninledir kahverengi leke benimde olmuştu iki gün ped kullanmıştır.
Canim benim en başta da oldu yanı adet günüm başladı açık kahverengi bi hafta progestan kullandım bitti de şimdi 10. Haftadayiz inşallah bisey olmamıştır sadece peceteye deydi ve devamı olmadı artık hemen progestan aldım zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…