2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım çok teşekkür ederim ben herşey güzel gidiyor derken böyle olunca çok bozuldu moralim sadece peceteyle gordum devamı da gelmedi anlamadım ki.. Haklisin canım Rabbim ol dedi mi bitiyor inşallah bizimde kucagimiza alacağımız gün hayırla gelsin inşallah

kum döküyor olabilirsin, bol su içmeyi ihmal etme

Canım benimde oluyor bazen ama anlık sancılar hep inşallah yarın gidicem hemen

Gelir inşallah.guzel günler yakindir diyorum ben:)bilmiyorum da şu evrende bazi şeyleri noktasina virgülune kadar bilip uygulayamayan benden daha arizali bi insan yoktur herhalde
Cuma lekelenmem oldu dr a gittim her sey yolunda dedi.sonra eve geldim KK da bu haftalarda bu durumu yasayan neredeyse herkesin durumunu okudum hatta o tarih uzerinden hesaplama yaptim.ortalama 7 ay sonra yeni dogum yapan anneler topiklerinde paylaşim yapmislar100 kişiden en fazla 2-3 tanesinin kahve lekelenmesi olumsuz sonuçlanmis ve bu kisiler daha önce de duşüğu olan ve drlarin baştan beri dusuk tehliken var dedigi bayanlarmis.birkaci da kalp atisi duymadan kaybetmis bebeğini.ama yine de gebelikte leke ihmale gelmez falan yazanlari okuyunca yüzüm düşuyo
Veeeee bebeğimiz icin en zararli sey stres ama 3-5 damla leke icin 2 günde bir araba stres yaptim.ben hamile kalabilmek için 5 ay uğraştim ve 3.aydan sonra kafayi yemek üzereydim.artik o kadar ince ayrintilara blirtilere takilmaya başlamistim ki eşim neredeyse telefonu alip kiracaktirahat ol sakin ol.olacaği varsa olur diyordu.ben küucuk bi ayrintida netteki 10 siteden derleme yapip analiz yapiyordum
Ozetle stres yapmamak için suan durmuş olan lekelenmem tekrar gelene kadar araştirma yapmayacagim.galiba biraz yorucu oluyo hem ruhen hem bedenen

bende çok stres yapıyorum ve bu bize de bebegimize de çok zarar veriyor araştırma lar bazen bizi daha telaşlı anne adayı yapıyor herşeyi biliyoruz her ihtimali hesaplıyoruz bazen biraz uzak kalmak gerekiyor ama araştırmalarla böyle güzel şeyler duyunca biraz da olsa rahatlamak yetiyor galiba sen 5 ay da öyle olmuşsun ben tam 20 ay bekledim bu hamilelikten önce kimyasal gebelik geçirdim buda tam bozdu psikolojimi

hayalimsin1, post: 44551832, member: 369603"]Merhaba kızlar 2-3 gün önce doktordaydım usg değildi normal kontroldü .
İdrar testi yapıldı ve idrarımda hep kan çıkıyor böyle olan varmı nedeni nedir acaba . Birdahaki kontrolde idrarı tekrarlayalım dedi sadece[/QUOTE]
Ben onu duymustum ya idrar yollarn enfeksiyon kapmış yada bebek.kendine yer açtıkça kanama olurmuş bazı bayanlarda. Çok telaş yapma güzel haberlerini bekliyorum

Selam kizlarrrr ya birturlu sorunumu cozemedim kimsenin basina gelmemis galiba yada hamileyim diye benmi kendimi kandiriyorum sanki hamileymisim gibi geliyo 2ocakta kehve rengi lekenmeler basladi 4une kadar devam etti sonrada cogaliyo azaliyo normal edet gibi degil ve 9gundur halada devam esiyo benim cok duzenli adetim hic gununu sasmaz bildim bileli bu auda 9uda en gec 11inde olmam gerekirken 2ocakta oldum acaba yerlesme kanamasimidir yada ustune mi gordum test yapsammi bilemedim evde yarin hastaneye gidicem. Kanamamda hala devam ediyo evde test yapsam cikar mi

Kızlar progestan kullanan var mı?
Ben hapı kullandıktan 2 saat sonra başım dönüyor zihnim bulanıklaşıyor. Gördüğüm şeyler net gelmiyor gözüme sonra bir saat yatıyorum geçiyor. Bunu yaşayan var mı. Benim 15 gündür kanamam bitmiyor mecburen kullanmak zorundayım. Sabah 200 mg akşam 200mg alıyorum. Gecikirse bile ilacı içmem kanama çok fazla oluyor adetten daha çok

Insallah canm amin kendine cok dikkat ett

Canım benim kanamam olmamasına rağmen doktor 9.haftamda sırf yoğun çalışan bayanım diye progestan 100mg verdi. Gün de 3 kere 14. Haftaya kadar kullan dedi.
Doktordan çıktıktan sonra şimdi bana niye bu progestan verdi ki alla alla diye kafama taktım internetten araştırdım. Genelde kullananlar aeninle ayni sıkıntıları yazmış. Mide bulantısı baş dönmesi vs de artış yaşamışlar.
Dedim doktorum vardır bir bildiği kullanayım. İş için çok fazla seyahat ediyorum bir de ben.
2 haftadır kullanıyorum ama ben de bir yan etkisini hissetmedim.
Kanamaan devam ediyorsa ilacı sakın bırakma derimderim. Bebişin için birkaç hafta daha sabret annesi.

Benim son zamanlarda adet döngüm kafayı yemişti 21 günde bir olmaya başlamıştım. Hatta seninki gibi 12 gün sürüp az az geldiği de oldu. Kafanı rahatlatmak için. Birkaç gün daha bekle ve test yap. Eğer bişi yoksa takma kafana.

Ben progestan hapı alttan yani fitil olarak kullanıyorum. Yan etki yapmıyor

Eğer illede icmen gerekiyorsa o hapi sabah kahvaltisinda içki yan etkisi öğlene kadar olup biter. Akşamda uykudan yarim saat önce ic ve uyu. Uyku ilacı gibi etki yapar rahat uyursun

Test yaptır

Itp hastasi olan yani kandaki trombosit sayisi (kan testinde plt diye gecer) dusuk olan var mi? Hamilelikle birlikte bir miktar dusmesi normal fakat benim gibi zaten dusuk olanlar hamilelikte sikinti yasayabiliyorlarmis

Kızlar benım sorunum cuma gunu alttan muayene oldum ve o aletten sonra kahverengi lekelenmem oluştu halbuki hiç yoktu o gune dek off keske alttan kabul etmeseydım bu sekilde olan varmı

Itp hastasi olan yani kandaki trombosit sayisi (kan testinde plt diye gecer) dusuk olan var mi? Hamilelikle birlikte bir miktar dusmesi normal fakat benim gibi zaten dusuk olanlar hamilelikte sikinti yasayabiliyorlarmis
Bende hamilelikle birlikte trombosit problemi başladı. Kan sulandırıcı igne oluyorum.

Bende hamilelikle birlikte trombosit problemi başladı. Kan sulandırıcı igne oluyorum.
Sagol canim. Ama seninki sanirim tam tersi. Kanin kolay pihtilastigi icin igneyle kaninini sulandiriyorlar. Bununla da yaygin olarak karsilasiliyormus hamilelikte. Benimkinde ise kanim kolay kolay pihtilasmiyor. Tek care kortizon tedavisi o da olmazsa dalagi aliyorlar.

Canım benimde oluyor bazen ama anlık sancılar hep inşallah yarın gidicem hemen
Canım benim 2 saat sürekli geldi doğum sancısı gibi hiç yaşamadım ama tahmin edebiliyorum :)
Kızlar benım sorunum cuma gunu alttan muayene oldum ve o aletten sonra kahverengi lekelenmem oluştu halbuki hiç yoktu o gune dek off keske alttan kabul etmeseydım bu sekilde olan varmı
Bence ona bağlama benim kanamam varmış hastaneye geldiğimde ama içerde birikmiş doktor bakınca gördü aldı bi kısmını sonra normal gelmeye başladı

Alttan muayene hic sağlıklı degil canm iste. Doktora sorsan daha iyi bir cevap alrsn umarm bi sıkntı yoktur gönlünü ferah tut. Akntin devam ederse en kisa zamanda doktoruna gidip sorabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…