2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Proteinli gıdalar nohut, fasulye, mercimek bunlar kanın pıhtılaşmasina yardımcı olur diye duymuştum

Teyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
1 hafta kesin istirahat 2 kilo kaldirmak yasakk

Teyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss

Çok geçmiş olsun. Kendini çok muyordun. Ayaklarını uzat yat.hiçkıpırdama . Tehliken geçsin inş.

Ben de dün hiç bisey yapmama rağmen kahverengi akıntı geldi ama bi daha gelmedi. Önce cok korktum ama sonra düşünmemeye karar verdim

Sancilarim o yuzdenmiss
canın geçmiş olsun keşke bende çarşambadan beri yatıyorum wc kalkıyorum bir sırtım çok ağrıyor ama bebislerimiz için dayanacagiz

Kızlar benım sorunum cuma gunu alttan muayene oldum ve o aletten sonra kahverengi lekelenmem oluştu halbuki hiç yoktu o gune dek off keske alttan kabul etmeseydım bu sekilde olan varmı
Alttan bakmak olayına geliyor herhalde Drlarin .benim ggittiğim Dr da altta n bakıyormus ama ben kabul etmedim.keseyi de kalp atışınıda karından duyduk.hamilelerin nediye strese sokuyorlar anlamıyorum.hele ki ilk gebeligiyse .kabul etmeyin bence .
Muayene olduktan sonra hala devam etmiyorsa sorun değildir inş.hala var mi lekelenmen canım.

Evet canım ilk gebeliğim yok bı daha asla bsktırmıcam herkes aynı fikir kesinlikle cok gereksiz ve kadını urkuten bir olay hele o catal olayıı off tovbee suan ara ara ve az

Geçmiş olsun Can'ım. Herkesin sıkıntısı başka. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Valla ben pek bir şeyden şikayetçi değilim aslında..sadece bazen bunalıyorum. Oğlum doğduktan sonra 'ben Nasıl saçma şeylere kafa yormuşum Nasıl boş şeylerle uğraşmışım küçücük şeyleri sıkıntı saymışım' dediğim için..beni nelerin beklediğini biliyorum yani. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Kızlar çok mutluyum bebek duruyomus o kanama ve kramp rağmen allahım şükürler olsun
Bu Nasıl güzel bir haber maşallah! Çok sevindim. İnşallah bir daha böyle korkutmaz eşşek sıpası

Evet canım ilk gebeliğim yok bı daha asla bsktırmıcam herkes aynı fikir kesinlikle cok gereksiz ve kadını urkuten bir olay hele o catal olayıı off tovbee suan ara ara ve az
çatal olayina bende karşıyım durduk yere niye onla baktı ki bir sorun yoksa normalde onla bakmiyorlar kanaman falan varsa bakiyorlar vajinal ultrason yaptılar sandim hastanede benimde o demirlerle baktilar ve hamileliğin ilerleyen zamanlarında da bakiyorlar ben acmadim kasildigim için atiliyordim hastaneden psikolog cagirdi lar ayyy

Pisikedii evet canım ne yalan soylim umudum kalmamıştı hele dün geceki kramplar felaketi sabah da bir parça gibi birsey düştü tamam dedim gitti hemşire yok dedi korkma bu bebek değil sonra ultrasona cagirdi lar orda gördük bebişimi

Sevindim canim senin adina biraz korkuttu yaramaz isteh
Hiç sorma canım ya hem korkuttu hemde çoğu kişi öğrendi 5 gün ortalıkta yok olunca bütün sülalesi aramaya başladı kimse bilmiyordu hamileliğimi ablam annem eşim türkiyeden bir arkadaşım kızıma bile demedim daha doktorum 10 haftaya kadar söyleme demişti çünkü riski donemmis bu ayın 14 unde doktorum da randevum vardı acikliyacaktim herkeze :)

Kizlar bende bi etkilendim bu ara cok kanama hbr var topik te hepimiz icin hayirlisi olsun insallahh
Cnm Türkiyedeki ler kanama dan korkamsinlar sizin ilacını var bize hormon ilacı veriyorlar kaç gündür kesilmesdi bu bölümdeki Türkler int araştırma yapmış herhalde hepsi progestan yok mu buda diyorlar her oda da Türk var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…