- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Proteinli gıdalar nohut, fasulye, mercimek bunlar kanın pıhtılaşmasina yardımcı olur diye duymuştumSagol canim. Ama seninki sanirim tam tersi. Kanin kolay pihtilastigi icin igneyle kaninini sulandiriyorlar. Bununla da yaygin olarak karsilasiliyormus hamilelikte. Benimkinde ise kanim kolay kolay pihtilasmiyor. Tek care kortizon tedavisi o da olmazsa dalagi aliyorlar.
Bende bendeeeeee:)Benim icime kız doğuyor. Çin takvimi de kız diyor. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsunTeyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
1 hafta kesin istirahat 2 kilo kaldirmak yasakk
Teyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
Kızlar çok mutluyum bebek duruyomus o kanama ve kramp rağmen allahım şükürler olsun
canın geçmiş olsun keşke bende çarşambadan beri yatıyorum wc kalkıyorum bir sırtım çok ağrıyor ama bebislerimiz için dayanacagizTeyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
Teyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
Alttan bakmak olayına geliyor herhalde Drlarin .benim ggittiğim Dr da altta n bakıyormus ama ben kabul etmedim.keseyi de kalp atışınıda karından duyduk.hamilelerin nediye strese sokuyorlar anlamıyorum.hele ki ilk gebeligiyse .kabul etmeyin bence .Kızlar benım sorunum cuma gunu alttan muayene oldum ve o aletten sonra kahverengi lekelenmem oluştu halbuki hiç yoktu o gune dek off keske alttan kabul etmeseydım bu sekilde olan varmı
Evet canım ilk gebeliğim yok bı daha asla bsktırmıcam herkes aynı fikir kesinlikle cok gereksiz ve kadını urkuten bir olay hele o catal olayıı off tovbee suan ara ara ve azAlttan bakmak olayına geliyor herhalde Drlarin .benim ggittiğim Dr da altta n bakıyormus ama ben kabul etmedim.keseyi de kalp atışınıda karından duyduk.hamilelerin nediye strese sokuyorlar anlamıyorum.hele ki ilk gebeligiyse .kabul etmeyin bence .
Muayene olduktan sonra hala devam etmiyorsa sorun değildir inş.hala var mi lekelenmen canım.
Ankaraya geçmiş olsun. Deprem olmuş az önce sallanmis baya
Geçmiş olsun Can'ım. Herkesin sıkıntısı başka. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Valla ben pek bir şeyden şikayetçi değilim aslında..sadece bazen bunalıyorum. Oğlum doğduktan sonra 'ben Nasıl saçma şeylere kafa yormuşum Nasıl boş şeylerle uğraşmışım küçücük şeyleri sıkıntı saymışım' dediğim için..beni nelerin beklediğini biliyorum yani. Rabbim hayırlısını versin inşallah.Ah canim ah ben de lekelenmesi olmadan gebeligini geçirenlere özeniyorum.büyük konuşmayayim ama keşke lekelenmem olmasaydi da 9 ay uykusuz kalsaydim.lavaboya gidip lekelenmeyi gördükçe beynimden vurulmusa donüyorum.sersem gibi oluyorum.hakkkmizda hayirlisi olsun.Sağlicakla meleklerimizi kucaklarimiza alinca bu sikintilarin hiç biri yaşanmamis gibi olacak ama şimdilerde ister istemez beynimizi meşgul ediyor.
Bu Nasıl güzel bir haberKızlar çok mutluyum bebek duruyomus o kanama ve kramp rağmen allahım şükürler olsun
çatal olayina bende karşıyım durduk yere niye onla baktı ki bir sorun yoksa normalde onla bakmiyorlar kanaman falan varsa bakiyorlar vajinal ultrason yaptılar sandim hastanede benimde o demirlerle baktilar ve hamileliğin ilerleyen zamanlarında da bakiyorlar ben acmadim kasildigim için atiliyordim hastaneden psikolog cagirdi lar ayyyEvet canım ilk gebeliğim yok bı daha asla bsktırmıcam herkes aynı fikir kesinlikle cok gereksiz ve kadını urkuten bir olay hele o catal olayıı off tovbee suan ara ara ve az
Sevindim canim senin adina biraz korkuttu yaramaz istehKızlar çok mutluyum bebek duruyomus o kanama ve kramp rağmen allahım şükürler olsun
Hiç sorma canım ya hem korkuttu hemde çoğu kişi öğrendi 5 gün ortalıkta yok olunca bütün sülalesi aramaya başladı kimse bilmiyordu hamileliğimi ablam annem eşim türkiyeden bir arkadaşım kızıma bile demedim daha doktorum 10 haftaya kadar söyleme demişti çünkü riski donemmis bu ayın 14 unde doktorum da randevum vardı acikliyacaktim herkeze :)Sevindim canim senin adina biraz korkuttu yaramaz isteh
Cnm Türkiyedeki ler kanama dan korkamsinlar sizin ilacını var bize hormon ilacı veriyorlar kaç gündür kesilmesdi bu bölümdeki Türkler int araştırma yapmış herhalde hepsi progestan yok mu buda diyorlar her oda da Türk var :)Kizlar bende bi etkilendim bu ara cok kanama hbr var topik te hepimiz icin hayirlisi olsun insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?