- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Kizlar bende bi etkilendim bu ara cok kanama hbr var topik te hepimiz icin hayirlisi olsun insallahh
Can'ım çok şükür çok sevindim. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah bundan sonra korkutmaz seni:)@Pisikedii evet canım ne yalan soylim umudum kalmamıştı hele dün geceki kramplar felaketi sabah da bir parça gibi birsey düştü tamam dedim gitti hemşire yok dedi korkma bu bebek değil sonra ultrasona cagirdi lar orda gördük bebişimi
Canim bende kullaniyorum ama vajinal yoldan.banavda bi etki yapamadi diyebilirim. Internetten arastirdim agiz yoluyla alanlar mide bulantisi ve bas donmesi yasiyormusKızlar progestan kullanan var mı?
Ben hapı kullandıktan 2 saat sonra başım dönüyor zihnim bulanıklaşıyor. Gördüğüm şeyler net gelmiyor gözüme sonra bir saat yatıyorum geçiyor. Bunu yaşayan var mı. Benim 15 gündür kanamam bitmiyor mecburen kullanmak zorundayım. Sabah 200 mg akşam 200mg alıyorum. Gecikirse bile ilacı içmem kanama çok fazla oluyor adetten daha çok
Canimm cok gecmis olsun insallah birsey olmazTeyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
1 hafta kesin istirahat 2 kilo kaldirmak yasakk
Aynı şey bende de oluyor öyle ki şuursuz ca uzanıp uyuyorum beni de çok etkiliyorKızlar progestan kullanan var mı?
Ben hapı kullandıktan 2 saat sonra başım dönüyor zihnim bulanıklaşıyor. Gördüğüm şeyler net gelmiyor gözüme sonra bir saat yatıyorum geçiyor. Bunu yaşayan var mı. Benim 15 gündür kanamam bitmiyor mecburen kullanmak zorundayım. Sabah 200 mg akşam 200mg alıyorum. Gecikirse bile ilacı içmem kanama çok fazla oluyor adetten daha çok
kum döküyor olabilirsin, bol su içmeyi ihmal etme
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bol su iç
Çok şükür idare ediyor işte başım çok dönüyor. Mide bulantısı durdu. Kan sulandırıcı igneden yanlarım delik delik elek gibiİnş değildir ya
Sen nasılsın peki Nasıl gidiyor ?
Çok şükür idare ediyor işte başım çok dönüyor. Mide bulantısı durdu. Kan sulandırıcı igneden yanlarım delik delik elek gibi
@Pisikedii evet canım ne yalan soylim umudum kalmamıştı hele dün geceki kramplar felaketi sabah da bir parça gibi birsey düştü tamam dedim gitti hemşire yok dedi korkma bu bebek değil sonra ultrasona cagirdi lar orda gördük bebişimi
Günaydın Arkadaşlar ya vajinal ultrasonla bakmak iyi değilse doktorlar niye bakıyor. Görmem lazım diyor ya doktoruma sordum iyi degilmiş hayır kesinlinle değil doktor işini bilirse hiçbir sakıncası yok diyor.
doktor gerektiğinde bakmak zorunda dedi. bende baktırdıktan sonra çok rahatsız oluyorum iki kere oldu bir daha baktırmıycam ya . herkes diyor 6 haftadan sonra karından gözükür mutlaka . aletleri bozuk oluyor. Alttan bakıyorlar.bizde o an paniğe kapılıyoruz ve baktırıyoruz !!
Ben onu duymustum ya idrar yollarn enfeksiyon kapmış yada bebek.kendine yer açtıkça kanama olurmuş bazı bayanlarda. Çok telaş yapma güzel haberlerini bekliyorum[/QUOTE]hayalimsin1, post: 44551832, member: 369603"]Merhaba kızlar 2-3 gün önce doktordaydım usg değildi normal kontroldü .
İdrar testi yapıldı ve idrarımda hep kan çıkıyor böyle olan varmı nedeni nedir acaba . Birdahaki kontrolde idrarı tekrarlayalım dedi sadece
Canim gerçekten merak ettim seni nasılsın nerelerdesin bebeğin nasıl cinsiyeti isaretlemedim belli degil 9 haftalıgim dahaİyiyim canım. Ceza yedim de yasaklıydım birkaç gündür :)
Bana salatalık cok iyi geliyor tavsiye ederimMide yanmasına iyi gelen birsey varmi kızlar
Tmm cnmgünaydın canım evet zararı yok diyorlar ama ben güvenemiyorum ki ayrıca çok kasıyor beni insan istemeden de zarar verebilir kendine bebeğine yani benim 4 haftalıkken görüldü kesem 2 hafta sonrada bebek göründü sabredersen üstten görürüsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?