2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın Kızlar,
Bu sabah nasılsınız,bebişler nasıl.
2 gün geçtikten sonra bu sabah işe geldik tabi. Sabah kalktığımda midem kötüydü biraz kustum. Şimdi daha iyiyim. Benim artık sabahları böyle. Alıştık biz.

Canim gerçekten merak ettim seni nasılsın nerelerdesin bebeğin nasıl cinsiyeti isaretlemedim belli degil 9 haftalıgim daha
iyiyim canım, cezalıydım :)
bebeğim iyi şükür, aksi bir durum yok. inşallah 2 haftaya kadar kontrole gideceğim.
cinsiyet için henüz erken, en az 2 ay var, sabredeceğiz mecburen :)

günaydın canımm herkese günaydın tatlı bebişler ve güzel anneleri herkese sağlıklı ve güzel haftalar diliyorum... benimde boğazlarım ağırıyor 2 gündür ama kendim iyiyim şükür. akşamdan beri az mide bulantım başladı inşallah devamı gelmez... yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin sesini duyucam.. geçen hafta 6 haftalıktı karından göremedik bu hafta görmeyi umuyorum ve sesi duymayı tabiki

birde kızlar kanaması olmayanlar etkilenmesin kendinizi üzmeyin bize oluyorsa size olmasın inşallah hiçbirimize olmasında maalesef yaşıyoruz.... Bebeklerimize bir şey olmasın inşallah

Saol canım,

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın. Kendinize çok dikkat edin bu havalarda hasta olmak çok kötü oluyor.

merhaba canlar..

Biz haftasonu yeniden ultrasona girdik.. Bebeğimizin ilk defa 3 boyutlu yüzünü gördük.. inanılmaz bir şekilde aynı babasına benziyordu.. anneannesi de gördü ağladı ağladı..
Büyük ihtimalle oğlumuz olacakmış.. Daha erkencikten öyle öngördü doktorumuz.. hayırlısıyla gelsin kucağımıza da kız erkek hiç farketmiyor bizim için..

Sizler ne yaptınız kızlar nasıl gidiyor hamişlik durumları??

Son düzenleme:
Allahım bizlerde nasip etsin Canım masallah pasa gelıyor demekki :)

O kadar görünüyor mu ya maşallah resmini paylaşır mısın? Günlerimiz çok yakın ben de 3 d ye girsem görünür mü ya

Ay canımmmmm, ne güzel yaaaa, çok sevindim. ben geçen hafta perşembe göründüm. daha küçücüktü,sonrada 4 şubatta ikili test yapıldıktan sonra muayene olucam. O yüzden 4 hafta göremeyeceğim. Bende çok merak ediyorum. Büyüdü mü spa acaba

Canım sen kac haftalık sın kesede bebegı gordunuzmu

Senin kontrolün ne zaman tatlım. bu hafta görünücektin diye hatırlıyorum.

Günaydın anneler

Günaydın bebiş annesi.

Kizlar selam, bizde iki gün once bebisi ve kalp atısıni gorduk cok sukur. Inanilmaz mutlu oldum. Ama bi haftadır baya yogun bir tempodayim annem ameliyat oldu. Bugunde basinda refakatci kaliyorum. Uzanacak yerim var o açıdan sikinti yok ama yinede yorgunluktan birsey olur mu bebise die korkuyorum. Benimde hic kanamam vs olmadi hatta sancımda olmadi desem yeridir. Cok hafif bir mide bulantısı var 2 gundur. Birde kan sulandiri igne ve crinone jel kullaniyorum. Simdilik bende durumlar boyle.

günaydın güzel anneler :) benim de bel ağrım şeyimin etrafındaki kas kemik ne varsa gıcık gıcık ağrılar var...hareket edersem iyiyim ama belim fena yaa

Oyyy masallah Allahim bize de nasip etsin masallah

Allahım bizlerde nasip etsin Canım masallah pasa gelıyor demekki :)

İnşallah canımm.. Allahımm sizede nasip etsinnnn paylaşın burada bende sevineyim..

O kadar görünüyor mu ya maşallah resmini paylaşır mısın? Günlerimiz çok yakın ben de 3 d ye girsem görünür mü ya

Tabiki paylaşırım.. çok net değil tabiki ama flu da olsa anlaşılıyor babasına benzediği..

Ohh sen gittiğinde bebeişin kocaman olmuş olacak annesi ne güzel.. Bende 19 unda ikili test yaptıracağım.. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah..

Oyyy masallah Allahim bize de nasip etsin masallah

Aminn kuzucumm güzel güzel sonuçlarınıza bende sevineyimm inşallah..

Gözün aydın canım allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin ins. Cnm bişe sorcam sen estrofemi günde kaç tane alıyon ve drun nezamana kadar kullan dedi . Ve hibor ile progestani nezamana kadar kullancan.bnm tüp bebek dr um artık ilgilenmio

günaydın güzel anneler =) B Began beni de kaydeder miisn :)
sat 27 kasım İstanbul muhtemel doğum tarihi 28.08.2016

Canım ben 10. hafta itibari ile bıraktım estrofemi.. 7. haftadan sonra 2 ye düşürmüştük. Öncesinde günde 3 adet kullanıyordum..

ay maşallah maşallah sana 41 kere güzel bebek :) ne kadarlıkken grdünüz bunu canım? hayalimm77

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…