- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
iyiyim canım, cezalıydım :)Canim gerçekten merak ettim seni nasılsın nerelerdesin bebeğin nasıl cinsiyeti isaretlemedim belli degil 9 haftalıgim daha
günaydın canımm herkese günaydınGünaydın Kızlar,
Bu sabah nasılsınız,bebişler nasıl.
2 gün geçtikten sonra bu sabah işe geldik tabi. Sabah kalktığımda midem kötüydü biraz kustum. Şimdi daha iyiyim. Benim artık sabahları böyle. Alıştık biz.
günaydın canımm herkese günaydıntatlı bebişler ve güzel anneleri herkese sağlıklı ve güzel haftalar diliyorum... benimde boğazlarım ağırıyor 2 gündür ama kendim iyiyim şükür. akşamdan beri az mide bulantım başladı inşallah devamı gelmez... yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin sesini duyucam.. geçen hafta 6 haftalıktı karından göremedik bu hafta görmeyi umuyorum ve sesi duymayı tabiki
birde kızlar kanaması olmayanlar etkilenmesin kendinizi üzmeyin bize oluyorsa size olmasın inşallah hiçbirimize olmasında maalesef yaşıyoruz.... Bebeklerimize bir şey olmasın inşallah
Canım sen kac haftalık sın kesede bebegı gordunuzmugünaydın kızlar bu haftasonu kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah.
Allahım bizlerde nasip etsin Canım masallah pasa gelıyor demekki :)merhaba canlar..
Biz haftasonu yeniden ultrasona girdik.. Bebeğimizin ilk defa 3 boyutlu yüzünü gördük.. inanılmaz bir şekilde aynı babasına benziyordu..anneannesi de gördü ağladı ağladı..
Büyük ihtimalle oğlumuz olacakmış.. Daha erkencikten öyle öngördü doktorumuz.. hayırlısıyla gelsin kucağımıza da kız erkek hiç farketmiyor bizim için..
Sizler ne yaptınız kızlar nasıl gidiyor hamişlik durumları??
O kadar görünüyor mu ya maşallah resmini paylaşır mısın? Günlerimiz çok yakın ben de 3 d ye girsem görünür mü yamerhaba canlar..
Biz haftasonu yeniden ultrasona girdik.. Bebeğimizin ilk defa 3 boyutlu yüzünü gördük.. inanılmaz bir şekilde aynı babasına benziyordu..anneannesi de gördü ağladı ağladı..
Büyük ihtimalle oğlumuz olacakmış.. Daha erkencikten öyle öngördü doktorumuz.. hayırlısıyla gelsin kucağımıza da kız erkek hiç farketmiyor bizim için..
merhaba canlar..
Canım sen kac haftalık sın kesede bebegı gordunuzmu
Günaydın anneler
Oyyy masallah Allahim bize de nasip etsin masallahmerhaba canlar..
Allahım bizlerde nasip etsin Canım masallah pasa gelıyor demekki :)
O kadar görünüyor mu ya maşallah resmini paylaşır mısın? Günlerimiz çok yakın ben de 3 d ye girsem görünür mü ya
Ay canımmmmm, ne güzel yaaaa, çok sevindim. ben geçen hafta perşembe göründüm. daha küçücüktü,sonrada 4 şubatta ikili test yapıldıktan sonra muayene olucam. O yüzden 4 hafta göremeyeceğim. Bende çok merak ediyorum. Büyüdü mü spa acaba.
Oyyy masallah Allahim bize de nasip etsin masallah
Gözün aydın canım allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin ins. Cnm bişe sorcam sen estrofemi günde kaç tane alıyon ve drun nezamana kadar kullan dedi . Ve hibor ile progestani nezamana kadar kullancan.bnm tüp bebek dr um artık ilgilenmiomerhaba canlar..
Gözün aydın canım allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin ins. Cnm bişe sorcam sen estrofemi günde kaç tane alıyon ve drun nezamana kadar kullan dedi . Ve hibor ile progestani nezamana kadar kullancan.bnm tüp bebek dr um artık ilgilenmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?