2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar biz tüp bebeğiz.. Bir maaşallah deyin olur mu.. Bugünlerimize çook zor geldik çünkü teyzoşları..
Cnm masallah bebise Rabbim korusun onu her kötülükten bu 3 d her hastanede yoktur di mu canim bi de bu haftalarda hareket ettigini gorebilirmisiz gordun mu sen :)

ÜÇÜZ BEBEK ANNEMİZ KİM?
:)

Canım ben 10. hafta itibari ile bıraktım estrofemi.. 7. haftadan sonra 2 ye düşürmüştük. Öncesinde günde 3 adet kullanıyordum..
Cnm peki progestan ile hibor için ne dedi dr un.bu arada allahım esirgesin canm kucağına da almayi nasip etsin allah isteyen herkese versin ins

@hayalimsin cnm benimde olmuştu kanama idrarımda birde yanma çok acı çekmiştim iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim . cnm korkma inş ben doktora bile gitmemiştim .

Merhabalar taze anne adaylari
İdarinda kan çıktıysa bu tamamen seninle ilgili bir durum telaş yapmana gerek yok.idrar da kan olması senin idrar yolu enfeksiyonu olduğunun ispatı olmuş oluyor.ilk hamileliğimin 5. 6. Aylarında başlayıp çok sık tekrar etmişti . Bol su içmeye çalış

Oluyor canım bnımde kanamam olduğunda içiyordum aynı şeyler oluyordu.

KIZLAR BEN MİDE BULANTISINDAN PERİŞAN OLDUM yemeklerden iğreniyorum tvye bile bakamaz oldum yemek çıkacak diye ne yiyeceğimi şaşırdım 7 kilo verdim daha 8. haftamdayım((ne yapıcam bilemiyorum birde küçük kızım var

Çok kolay gelsin valla,senin daha ağır mış,bende ne yesem çıkarıyorum.ama midem boş kaldımı çok kötü oluyorum. mecbur yine yiyorum. tutabildiğimi tutuyorum.ama her türlüsü çok zor. ben habire yediğim için kilo veremedim. Zaten yediğim ve midemde kalan tek şey hamurlu şeyler mecbur. Makarna falan duruyor. Diğerleri yesemde aynı yemesemde aynı midem hep yanıyor hep açım.

Arkadaşlar,

Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...

Merhaba arkadaslar, hepinize saglikli ve kolay bi hamilelik sureci diliyorum. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insh.

Iki gun once bebegin kalbinin durdugunu ogrendim. Normal yolla dusmesini bekledik ama olmadi. Yarin kurtaj olacak buyuk ihtimal. Hayirlisi buymus diye dusunuyorum.

Hosca kalin, bebeklerinizle mutlu kalin arkadaslar.

Cnm benim ilk sen öğrendin cinsiyeti 3d ikili testlerde bebeğin erkeksi cinsiyet belli oluyormus

Cnm masallah bebise Rabbim korusun onu her kötülükten bu 3 d her hastanede yoktur di mu canim bi de bu haftalarda hareket ettigini gorebilirmisiz gordun mu sen :)

Canım bir çok hastanede var artık bildiğim kadarıyla.. Klasik ultrason cihazını hemen 3 d ye alıveriyorlar..

Maşallah Canımcım. Maşallahh.Paşamıza...

Allah razı olsun kuzumm.. Hepimizin bebişlerine maaşallah Rabbim nazarlardan korusun..

Cnm peki progestan ile hibor için ne dedi dr un.bu arada allahım esirgesin canm kucağına da almayi nasip etsin allah isteyen herkese versin ins

Progestan 2 ampul hergün iğne olmaya devam ediyorum canım.. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım canım.. Hibor dediğin o oluyor sanırım.. Progestan bir hafta sonra bırakılacak.. Az kaldı inşallah.. Rabbim sanada nasip etsin kuzum inşallah kucağına almayı.. Hepimize nasip etsin Allahım..

Canım benim ya. bende perşembe öğrendim ve cuma aldırdım. hayırlısı olsun inş. bizler için. senin kaçıncı çocuktu

Cnm benim ilk sen öğrendin cinsiyeti 3d ikili testlerde bebeğin erkeksi cinsiyet belli oluyormus

Kesin değil dedi kuzum ama büyük ihtimalle erkek dedi.. Evet benimde ikili testte kesinleşecek inşallah..

ben ekmeğin kokusundan adında hiçbir hamurlu şey yiyemiyorum kraker büsküvi leblebi herşeyi ama herşeyi denedim çok zorr günler geçiriyorum(

Sağolasın canım ins ins

Arkadaşlar,

Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
Off ya çok üzüldüm kızlar allahım sabır versin kaç haftalikti

Arkadaşlar,

Çok geçmiş olsun canım allahım yardimcin olsun yerini hayırlı evlatla doldursun inşallah. Ultrasonda mi öğrendin kanaman falan olmadı mı niye oluyor ki çok üzücü bişe allah kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…