10+4 de gördük canımm.. Allah razı olsun
Cnm masallah bebise Rabbim korusun onu her kötülükten bu 3 d her hastanede yoktur di mu canim bi de bu haftalarda hareket ettigini gorebilirmisiz gordun mu sen :)Kızlar biz tüp bebeğiz.. Bir maaşallah deyin olur mu.. Bugünlerimize çook zor geldik çünkü teyzoşları..
Kızlar biz tüp bebeğiz.. Bir maaşallah deyin olur mu.. Bugünlerimize çook zor geldik çünkü teyzoşları..
Cnm peki progestan ile hibor için ne dedi dr un.bu arada allahım esirgesin canm kucağına da almayi nasip etsin allah isteyen herkese versin insCanım ben 10. hafta itibari ile bıraktım estrofemi.. 7. haftadan sonra 2 ye düşürmüştük. Öncesinde günde 3 adet kullanıyordum..
@hayalimsin cnm benimde olmuştu kanama idrarımda birde yanma çok acı çekmiştimiki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim . cnm korkma inş ben doktora bile gitmemiştim .
Oluyor canım bnımde kanamam olduğunda içiyordum aynı şeyler oluyordu.Kızlar progestan kullanan var mı?
Ben hapı kullandıktan 2 saat sonra başım dönüyor zihnim bulanıklaşıyor. Gördüğüm şeyler net gelmiyor gözüme sonra bir saat yatıyorum geçiyor. Bunu yaşayan var mı. Benim 15 gündür kanamam bitmiyor mecburen kullanmak zorundayım. Sabah 200 mg akşam 200mg alıyorum. Gecikirse bile ilacı içmem kanama çok fazla oluyor adetten daha çok
KIZLAR BEN MİDE BULANTISINDAN PERİŞAN OLDUM yemeklerden iğreniyorum tvye bile bakamaz oldum yemek çıkacak diye ne yiyeceğimi şaşırdım 7 kilo verdim daha 8. haftamdayım((ne yapıcam bilemiyorum birde küçük kızım var
Cnm benim ilk sen öğrendin cinsiyeti 3d ikili testlerde bebeğin erkeksi cinsiyet belli oluyormusmerhaba canlar..
Biz haftasonu yeniden ultrasona girdik.. Bebeğimizin ilk defa 3 boyutlu yüzünü gördük.. inanılmaz bir şekilde aynı babasına benziyordu..anneannesi de gördü ağladı ağladı..
Büyük ihtimalle oğlumuz olacakmış.. Daha erkencikten öyle öngördü doktorumuz.. hayırlısıyla gelsin kucağımıza da kız erkek hiç farketmiyor bizim için..
Sizler ne yaptınız kızlar nasıl gidiyor hamişlik durumları??
Cnm masallah bebise Rabbim korusun onu her kötülükten bu 3 d her hastanede yoktur di mu canim bi de bu haftalarda hareket ettigini gorebilirmisiz gordun mu sen :)
Maşallah Canımcım. Maşallahh.Paşamıza...
Cnm peki progestan ile hibor için ne dedi dr un.bu arada allahım esirgesin canm kucağına da almayi nasip etsin allah isteyen herkese versin ins
Canım benim ya. bende perşembe öğrendim ve cuma aldırdım. hayırlısı olsun inş. bizler için. senin kaçıncı çocuktuMerhaba arkadaslar, hepinize saglikli ve kolay bi hamilelik sureci diliyorum. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insh.
Iki gun once bebegin kalbinin durdugunu ogrendim. Normal yolla dusmesini bekledik ama olmadi. Yarin kurtaj olacak buyuk ihtimal. Hayirlisi buymus diye dusunuyorum.
Hosca kalin, bebeklerinizle mutlu kalin arkadaslar.
Cnm benim ilk sen öğrendin cinsiyeti 3d ikili testlerde bebeğin erkeksi cinsiyet belli oluyormus
Sağolasın canım ins insCanım bir çok hastanede var artık bildiğim kadarıyla.. Klasik ultrason cihazını hemen 3 d ye alıveriyorlar..
Allah razı olsun kuzumm.. Hepimizin bebişlerine maaşallah Rabbim nazarlardan korusun..
Progestan 2 ampul hergün iğne olmaya devam ediyorum canım.. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım canım.. Hibor dediğin o oluyor sanırım.. Progestan bir hafta sonra bırakılacak.. Az kaldı inşallah.. Rabbim sanada nasip etsin kuzum inşallah kucağına almayı.. Hepimize nasip etsin Allahım..
Merhaba arkadaslar, hepinize saglikli ve kolay bi hamilelik sureci diliyorum. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insh.
Iki gun once bebegin kalbinin durdugunu ogrendim. Normal yolla dusmesini bekledik ama olmadi. Yarin kurtaj olacak buyuk ihtimal. Hayirlisi buymus diye dusunuyorum.
Hosca kalin, bebeklerinizle mutlu kalin arkadaslar.
Off ya çok üzüldüm kızlar allahım sabır versin kaç haftaliktiArkadaşlar,
Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
Çok geçmiş olsun canım allahım yardimcin olsun yerini hayırlı evlatla doldursun inşallah. Ultrasonda mi öğrendin kanaman falan olmadı mı niye oluyor ki çok üzücü bişe allah kimseye yasatmasinArkadaşlar,
Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?