Maşallah allah herkesin gönlüne göre versin bende cinsiyeti çok merak ediyorum tabii ki öncelikle sağlıklı vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun hepimizin ki . Sende ki belirtiler neler kıyaslama yapıcamKesin değil dedi kuzum ama büyük ihtimalle erkek dedi.. Evet benimde ikili testte kesinleşecek inşallah..
Yaaa bi gün de ikinci kötü haber ne denir kiMerhaba arkadaslar, hepinize saglikli ve kolay bi hamilelik sureci diliyorum. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insh.
Iki gun once bebegin kalbinin durdugunu ogrendim. Normal yolla dusmesini bekledik ama olmadi. Yarin kurtaj olacak buyuk ihtimal. Hayirlisi buymus diye dusunuyorum.
Hosca kalin, bebeklerinizle mutlu kalin arkadaslar.
Çok geçmiş olsun burada duymuştum bulantı bilekliği varmış istersen onu deneben ekmeğin kokusundan adında hiçbir hamurlu şey yiyemiyorum kraker büsküvi leblebi herşeyi ama herşeyi denedim çok zorr günler geçiriyorum(
Arkadaşlar,
Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
Merhaba arkadaslar, hepinize saglikli ve kolay bi hamilelik sureci diliyorum. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insh.
Iki gun once bebegin kalbinin durdugunu ogrendim. Normal yolla dusmesini bekledik ama olmadi. Yarin kurtaj olacak buyuk ihtimal. Hayirlisi buymus diye dusunuyorum.
Hosca kalin, bebeklerinizle mutlu kalin arkadaslar.
Günaydın Arkadaşlar ya vajinal ultrasonla bakmak iyi değilse doktorlar niye bakıyor. Görmem lazım diyor ya doktoruma sordum iyi degilmiş hayır kesinlinle değil doktor işini bilirse hiçbir sakıncası yok diyor.
doktor gerektiğinde bakmak zorunda dedi. bende baktırdıktan sonra çok rahatsız oluyorum iki kere oldu bir daha baktırmıycam ya . herkes diyor 6 haftadan sonra karından gözükür mutlaka . aletleri bozuk oluyor. Alttan bakıyorlar.bizde o an paniğe kapılıyoruz ve baktırıyoruz !!
Canim ayni anda yazmisiz bebeklerimizi kabettigimizi. Hayirlisi olsun Insallh.Arkadaşlar,
Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
Günaydın Arkadaşlar ya vajinal ultrasonla bakmak iyi değilse doktorlar niye bakıyor. Görmem lazım diyor ya doktoruma sordum iyi degilmiş hayır kesinlinle değil doktor işini bilirse hiçbir sakıncası yok diyor.
doktor gerektiğinde bakmak zorunda dedi. bende baktırdıktan sonra çok rahatsız oluyorum iki kere oldu bir daha baktırmıycam ya . herkes diyor 6 haftadan sonra karından gözükür mutlaka . aletleri bozuk oluyor. Alttan bakıyorlar.bizde o an paniğe kapılıyoruz ve baktırıyoruz !!
Canim ayni anda yazmisiz bebeklerimizi kabettigimizi. Hayirlisi olsun Insallh.
Eger problem olmazsa bikac sey soracktim. Kurtajdan sonra hemen is hayatina donulebiliyor mu , Yoksa dinlenmek mi gerekiyor? Sen nasilsin suan? Istemezsen cevaplamayabilirsin canim.
Selam canim, uzulme sakin. aslinda ben buradakilerin psikolojilerini bozmamak adina 2-3 gundur soylemiyordum ama sadece bi problem oldugunda soru sormak icin giriyormusum gibi gorunmesini de istemedim.Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ikiniz adına da, ya bu tür şeyler beni çok etkiliyor. Çok kötü oluyorum. Nolur üzülmeyin. Allah sağlıklı bir cocuk nasip eder inş. Şimdiden güzelce beslenin psikolojinizi düzeltin. Allahım yanınızda olsun.
Maşallah allah herkesin gönlüne göre versin bende cinsiyeti çok merak ediyorum tabii ki öncelikle sağlıklı vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun hepimizin ki . Sende ki belirtiler neler kıyaslama yapıcamgenelde kızda erken mide bulantısı başlıyor diyorlar erkekte daha geç
Geçmiş olsun.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. Bende sadece sigara kokusuna tahammül edemiyorum edilecek gibi de değil zatenbende mide bulantısı çok olmadı canım.. Sabahları kötü oluyorum öğürtüler eşliğinde kahvaltı yapmaya çalışıyorum tek sorunum bu şimdilik.. Daha kesin değil kuzum benimki büyük ihtimalle erkekmiş.. Midem ağrısı çektim ve hala çekiyorum.. Sadece bunlar oldu bende canım..
benimki 11 haftalıktı.Off ya çok üzüldüm kızlar allahım sabır versin kaç haftalikti
Cevabin Icin cok tesekkur ederim canim. Bugun dusmesi icin ilac almaya baslayacagim.duzenli araliklarla alacagim ilaci ama bu da ise yaramazsa yarin kurtaj olacak. Ise yararsa da diger gun yine kalan parcalari temizlemek icin kurtaj gibi bisey olacak sanirim.Ben kürtaj olduktan sonra 4 gün rapor aldım. Sonra işe başladım. psikolojik olarak etkilendiği için insan,doktorundan istersen oda verir,biyolojik olarak gayet iyi oluyorsun.belirtilerde gittiği için daha iyi hissediyorsun. Psikolojin hemen düzeliyor. Ameliyattan sonra hemen kalkıp,yürüyebilirsin.
Canım sevinclemrizi nasıl paylaşıyorsak burda acilarimizida paylasicaz allah sabır versinSelam canim, uzulme sakin. aslinda ben buradakilerin psikolojilerini bozmamak adina 2-3 gundur soylemiyordum ama sadece bi problem oldugunda soru sormak icin giriyormusum gibi gorunmesini de istemedim.
Sana ozellikle cok tesekkur ederim yazdiklarin hem gercekci hem de moral vericiydi. Inan bugun hic uzulmedim. Zaten hep diyorum hayirlisi boyleymis. Bebek gelismiyordu cunku.
Ben uzulmuyorum. Buradaki arkadaslar da sakin uzulmesin. Bebeginiz saglikli ise zaten sizi birakmayacaktir. Arada problemler yasayan arkadaslar oluyor kanama vs. Lutfen moralinizi yuksek tutun, bu bebeginiz icin cok onemli.
11 haftalik cmm büyümüş doktor birsey dedi mi kanama falan varmiydi sen kontrolde mi ogrendinbenimki 11 haftalıktı.
Benim Ikinciydi canim. Ilki 4yasinda. Cok sevinmisti bebek icin. Simdi bebegi veren dr. tekrar aldi diyoruz. Baska turlu inanmiyor.[/QUOTE][QUOTE"oylumozdemir, post: 44569347, member: 724656"]Canım benim ya. bende perşembe öğrendim ve cuma aldırdım. hayırlısı olsun inş. bizler için. senin kaçıncı çocuktu
Selam canim, uzulme sakin. aslinda ben buradakilerin psikolojilerini bozmamak adina 2-3 gundur soylemiyordum ama sadece bi problem oldugunda soru sormak icin giriyormusum gibi gorunmesini de istemedim.
Sana ozellikle cok tesekkur ederim yazdiklarin hem gercekci hem de moral vericiydi. Inan bugun hic uzulmedim. Zaten hep diyorum hayirlisi boyleymis. Bebek gelismiyordu cunku.
Ben uzulmuyorum. Buradaki arkadaslar da sakin uzulmesin. Bebeginiz saglikli ise zaten sizi birakmayacaktir. Arada problemler yasayan arkadaslar oluyor kanama vs. Lutfen moralinizi yuksek tutun, bu bebeginiz icin cok onemli.
Cevabin Icin cok tesekkur ederim canim. Bugun dusmesi icin ilac almaya baslayacagim.duzenli araliklarla alacagim ilaci ama bu da ise yaramazsa yarin kurtaj olacak. Ise yararsa da diger gun yine kalan parcalari temizlemek icin kurtaj gibi bisey olacak sanirim.
Canim benimki 10. Hafta ama zaten 6.haftadan sonra gelismedi sayilir. Ve hep iki hafta geriden geliyordu. En son bu ara3haftaya cikmisti.Off ya çok üzüldüm kızlar allahım sabır versin kaç haftalikti
Bende kızıma söyleyemiyorum bu korkular yüzünden çok etkileniyor 14 unde soyliycektim aslında ama şimdi brnde hastanedeyim sanırım erteleme yapicaz[/QUOTE]Benim Ikinciydi canim. Ilki 4yasinda. Cok sevinmisti bebek icin. Simdi bebegi veren dr. tekrar aldi diyoruz. Baska turlu inanmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?