2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kesin değil dedi kuzum ama büyük ihtimalle erkek dedi.. Evet benimde ikili testte kesinleşecek inşallah..
Maşallah allah herkesin gönlüne göre versin bende cinsiyeti çok merak ediyorum tabii ki öncelikle sağlıklı vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun hepimizin ki . Sende ki belirtiler neler kıyaslama yapıcam genelde kızda erken mide bulantısı başlıyor diyorlar erkekte daha geç

Yaaa bi gün de ikinci kötü haber ne denir ki çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha nasip etsin ins sağlıklı bir şekilde. Sebebini söyle dimi dr kanaman falan olmusmuydu.

ben ekmeğin kokusundan adında hiçbir hamurlu şey yiyemiyorum kraker büsküvi leblebi herşeyi ama herşeyi denedim çok zorr günler geçiriyorum(
Çok geçmiş olsun burada duymuştum bulantı bilekliği varmış istersen onu dene

Arkadaşlar,

Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...

Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ikiniz adına da, ya bu tür şeyler beni çok etkiliyor. Çok kötü oluyorum. Nolur üzülmeyin. Allah sağlıklı bir cocuk nasip eder inş. Şimdiden güzelce beslenin psikolojinizi düzeltin. Allahım yanınızda olsun.

Canım doktor göremiyor değil çoğunda durum. Mesela ben de bağırsaklarım çok hareketli idi kabiz olduğum için ve doktor bebeği yakalayamadı. Hem zararlı olsa ben yapacaklarını düşünmüyorum. Ben de nefret ediyorum vajinal muayenelerin tümünden ama zararlı olsa yapmazlar bence

Arkadaşlar,

Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
Canim ayni anda yazmisiz bebeklerimizi kabettigimizi. Hayirlisi olsun Insallh.

Eger problem olmazsa bikac sey soracktim. Kurtajdan sonra hemen is hayatina donulebiliyor mu , Yoksa dinlenmek mi gerekiyor? Sen nasilsin suan? Istemezsen cevaplamayabilirsin canim.

Canım doktor göremiyor değil çoğunda durum. Mesela ben de bağırsaklarım çok hareketli idi kabiz olduğum için ve doktor bebeği yakalayamadı. Hem zararlı olsa ben yapacaklarını düşünmüyorum. Ben de nefret ediyorum vajinal muayenelerin tümünden ama zararlı olsa yapmazlar bence

Ben kürtaj olduktan sonra 4 gün rapor aldım. Sonra işe başladım. psikolojik olarak etkilendiği için insan,doktorundan istersen oda verir,biyolojik olarak gayet iyi oluyorsun.belirtilerde gittiği için daha iyi hissediyorsun. Psikolojin hemen düzeliyor. Ameliyattan sonra hemen kalkıp,yürüyebilirsin.

Selam canim, uzulme sakin. aslinda ben buradakilerin psikolojilerini bozmamak adina 2-3 gundur soylemiyordum ama sadece bi problem oldugunda soru sormak icin giriyormusum gibi gorunmesini de istemedim.

Sana ozellikle cok tesekkur ederim yazdiklarin hem gercekci hem de moral vericiydi. Inan bugun hic uzulmedim. Zaten hep diyorum hayirlisi boyleymis. Bebek gelismiyordu cunku.

Ben uzulmuyorum. Buradaki arkadaslar da sakin uzulmesin. Bebeginiz saglikli ise zaten sizi birakmayacaktir. Arada problemler yasayan arkadaslar oluyor kanama vs. Lutfen moralinizi yuksek tutun, bu bebeginiz icin cok onemli.

bende mide bulantısı çok olmadı canım.. Sabahları kötü oluyorum öğürtüler eşliğinde kahvaltı yapmaya çalışıyorum tek sorunum bu şimdilik.. Daha kesin değil kuzum benimki büyük ihtimalle erkekmiş.. Midem ağrısı çektim ve hala çekiyorum.. Sadece bunlar oldu bende canım..

Geçmiş olsun.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. Bende sadece sigara kokusuna tahammül edemiyorum edilecek gibi de değil zaten

Cevabin Icin cok tesekkur ederim canim. Bugun dusmesi icin ilac almaya baslayacagim.duzenli araliklarla alacagim ilaci ama bu da ise yaramazsa yarin kurtaj olacak. Ise yararsa da diger gun yine kalan parcalari temizlemek icin kurtaj gibi bisey olacak sanirim.

[QUOTE"oylumozdemir, post: 44569347, member: 724656"]Canım benim ya. bende perşembe öğrendim ve cuma aldırdım. hayırlısı olsun inş. bizler için. senin kaçıncı çocuktu[/QUOTE]
Benim Ikinciydi canim. Ilki 4yasinda. Cok sevinmisti bebek icin. Simdi bebegi veren dr. tekrar aldi diyoruz. Baska turlu inanmiyor.

Canım sevinclemrizi nasıl paylaşıyorsak burda acilarimizida paylasicaz allah sabır versin

benimki 11 haftalıktı.
11 haftalik cmm büyümüş doktor birsey dedi mi kanama falan varmiydi sen kontrolde mi ogrendin

[QUOTE"oylumozdemir, post: 44569347, member: 724656"]Canım benim ya. bende perşembe öğrendim ve cuma aldırdım. hayırlısı olsun inş. bizler için. senin kaçıncı çocuktu
Benim Ikinciydi canim. Ilki 4yasinda. Cok sevinmisti bebek icin. Simdi bebegi veren dr. tekrar aldi diyoruz. Baska turlu inanmiyor.[/QUOTE]
Bende kızıma söyleyemiyorum bu korkular yüzünden çok etkileniyor 14 unde soyliycektim aslında ama şimdi brnde hastanedeyim sanırım erteleme yapicaz

Canımmm, herşeyin hayırlısı,kadın olmak çok zor,maalesef yaşayabileceğimiz şeyler bunlar,olsun yardımcı olabildiysek birbirimize ne mutlu,keşke güzel haberler verseydin de keşke benim dediklerim askıda kalsaydı. Allah yar yardımcımız olsun.

Ya parça parça yaptırıp kendini keşke harap ettirmesen,direk kürtaja almıyor mu doktor. Öyle olursa bir anda kurtuluyorsun,rahmin zararda görmüyor. Benim doktorum sana hiç zarar verdirmek istemiyorum,direk kürtaj dedi,vucut kendi kendine atarsa zor oluyormuş. Tabi sizin orda uygulama biraz farklı olabilir buraya göre.

Off ya çok üzüldüm kızlar allahım sabır versin kaç haftalikti
Canim benimki 10. Hafta ama zaten 6.haftadan sonra gelismedi sayilir. Ve hep iki hafta geriden geliyordu. En son bu ara3haftaya cikmisti.
Rabbim sana bebegini saglikla kucagina almati nasip etsin insh. Moral cok onemli hep gul emi.

Benim Ikinciydi canim. Ilki 4yasinda. Cok sevinmisti bebek icin. Simdi bebegi veren dr. tekrar aldi diyoruz. Baska turlu inanmiyor.
Bende kızıma söyleyemiyorum bu korkular yüzünden çok etkileniyor 14 unde soyliycektim aslında ama şimdi brnde hastanedeyim sanırım erteleme yapicaz[/QUOTE]
Canim ben Inaniyorumki sen oradan eve gulerek gideceksin. Dua et ve sakin uzulme. Bebegine bisey olmayacak. Cunku zaten haftasini takip eden guclu bir bebek o. Merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…