- 26 Mart 2015
- 184
- 216
- 23
- 42
Keseyi gördük 4 haftalıkken, ama kalp atışları için gidemedim. doktorum izinliydi yılbaşından dolayı. bu cumartesi kalp atışları için gideceğiz. Çok mu geç kalmışım yoksa.Canım sen kac haftalık sın kesede bebegı gordunuzmu
Canim dr Ilk gunden beri umitsizdi zaten. Iki hafta geriden basladik biz ve bebek cooook yavas gelistigi iicin haftasinin cok gerisine gitti. 10.haftamiz ama bebek 6 haftalik boyutlarinda. Zaten sonra da kalbi durdu. Rabbimden hayirlisni dileyelim insh.Yaaa bi gün de ikinci kötü haber ne denir kiçok geçmiş olsun canım rabbim bi daha nasip etsin ins sağlıklı bir şekilde. Sebebini söyle dimi dr kanaman falan olmusmuydu.
Eger küçükse kurtaj yaptırma bence hastanede yatan kız vardı yanımda 7 haftalikti kanaması vardı iki gece yattı ağrıları gitmişti seviniyo du wc dusurdu sancı falan da cekmedi doktora aldı labora gönderdi normal birsey kalmamış parça fln eve gitti iki saat sonraCanim benimki 10. Hafta ama zaten 6.haftadan sonra gelismedi sayilir. Ve hep iki hafta geriden geliyordu. En son bu ara3haftaya cikmisti.
Rabbim sana bebegini saglikla kucagina almati nasip etsin insh. Moral cok onemli hep gul emi.
Çok şiddetli mi oksuruyorsun cnm ondan az kanama dan birsey olacağını sanmıyorum ama Doktorunu ara bilgilendir yinede ancak öyle için rahatlarkızlar ya pembe az akıntım olmuş öksürmekten mi oldu yaprogestan bullanıyorum bide
Canim biz bekledik ama kendi dusmuyor.dr Ilac verdi onu kullanacagim bugun ama dr yinede sonra temizlememiz lazim diyor.Eger küçükse kurtaj yaptırma bence hastanede yatan kız vardı yanımda 7 haftalikti kanaması vardı iki gece yattı ağrıları gitmişti seviniyo du wc dusurdu sancı falan da cekmedi doktora aldı labora gönderdi normal birsey kalmamış parça fln eve gitti iki saat sonra
Kızlar biz tüp bebeğiz.. Bir maaşallah deyin olur mu.. Bugünlerimize çook zor geldik çünkü teyzoşları..
Maşallah canım. Allah nazarlardan korusun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Vallahi canım gec gitmek her zmn daha iyiymiş bunu anladım ben cunku bu sefer olumsuz bisey olunca hmn stres uzuntu oluyor benım kesede bebek gorunmedi mesela 8 hafta bilirkwn 6 cıktı fln acayip stresteyımKeseyi gördük 4 haftalıkken, ama kalp atışları için gidemedim. doktorum izinliydi yılbaşından dolayı. bu cumartesi kalp atışları için gideceğiz. Çok mu geç kalmışım yoksa.
Canım cok gecmiş olsun benım sonumda boyle olacak sanırım cunku 8 haftalık bildim 6 gozukuyor ve kesede bebek yoktu canım cok sıkkın allah yardımcımız olsunCanim dr Ilk gunden beri umitsizdi zaten. Iki hafta geriden basladik biz ve bebek cooook yavas gelistigi iicin haftasinin cok gerisine gitti. 10.haftamiz ama bebek 6 haftalik boyutlarinda. Zaten sonra da kalbi durdu. Rabbimden hayirlisni dileyelim insh.
Şuan öğrenen bir kişi var erkekmiş büyük ihtimal biz daha beklicez 11/ 12 haftayıselam kızlar aranızda bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı
Aynen cnm geç gıtmeyi çok isterdim ama ilk olunca tecrübesiz olunuyor biraz. ikincisi olanlar genelde geç gidiyorVallahi canım gec gitmek her zmn daha iyiymiş bunu anladım ben cunku bu sefer olumsuz bisey olunca hmn stres uzuntu oluyor benım kesede bebek gorunmedi mesela 8 hafta bilirkwn 6 cıktı fln acayip stresteyım
ay ne güzel ya doktorun söylemiş sana bana diyecek mi bakalım tahmininimerhaba canlar..
Biz haftasonu yeniden ultrasona girdik.. Bebeğimizin ilk defa 3 boyutlu yüzünü gördük.. inanılmaz bir şekilde aynı babasına benziyordu..anneannesi de gördü ağladı ağladı..
Büyük ihtimalle oğlumuz olacakmış.. Daha erkencikten öyle öngördü doktorumuz.. hayırlısıyla gelsin kucağımıza da kız erkek hiç farketmiyor bizim için..
Sizler ne yaptınız kızlar nasıl gidiyor hamişlik durumları??
galiba ben 12. hafta bitince gitmeyi düşünüyorum da çok sabırsızımŞuan öğrenen bir kişi var erkekmiş büyük ihtimal biz daha beklicez 11/ 12 haftayı
KIZLAR BEN MİDE BULANTISINDAN PERİŞAN OLDUM yemeklerden iğreniyorum tvye bile bakamaz oldum yemek çıkacak diye ne yiyeceğimi şaşırdım 7 kilo verdim daha 8. haftamdayım((ne yapıcam bilemiyorum birde küçük kızım var
Beni 11. haftada çağırdı doktor bende çok sabırsızım :) rüyamda bi gün erkek bi gün kız görüyorum kafam karıştıgaliba ben 12. hafta bitince gitmeyi düşünüyorum da çok sabırsızım
41 kere maşallaaah çok şeker anne kuzusuKızlar biz tüp bebeğiz.. Bir maaşallah deyin olur mu.. Bugünlerimize çook zor geldik çünkü teyzoşları..
11 12 hafta da çok nadir belli oluyor canım.20.haftaya kadar bile bekleyen varŞuan öğrenen bir kişi var erkekmiş büyük ihtimal biz daha beklicez 11/ 12 haftayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?