2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaaa bi gün de ikinci kötü haber ne denir ki çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha nasip etsin ins sağlıklı bir şekilde. Sebebini söyle dimi dr kanaman falan olmusmuydu.
Canim dr Ilk gunden beri umitsizdi zaten. Iki hafta geriden basladik biz ve bebek cooook yavas gelistigi iicin haftasinin cok gerisine gitti. 10.haftamiz ama bebek 6 haftalik boyutlarinda. Zaten sonra da kalbi durdu. Rabbimden hayirlisni dileyelim insh.

Canim benimki 10. Hafta ama zaten 6.haftadan sonra gelismedi sayilir. Ve hep iki hafta geriden geliyordu. En son bu ara3haftaya cikmisti.
Rabbim sana bebegini saglikla kucagina almati nasip etsin insh. Moral cok onemli hep gul emi.
Eger küçükse kurtaj yaptırma bence hastanede yatan kız vardı yanımda 7 haftalikti kanaması vardı iki gece yattı ağrıları gitmişti seviniyo du wc dusurdu sancı falan da cekmedi doktora aldı labora gönderdi normal birsey kalmamış parça fln eve gitti iki saat sonra

kızlar ya pembe az akıntım olmuş öksürmekten mi oldu ya progestan bullanıyorum bide

Canim biz bekledik ama kendi dusmuyor.dr Ilac verdi onu kullanacagim bugun ama dr yinede sonra temizlememiz lazim diyor. nymeria-burcu da direk kurtaj olunca rahim daha az zarar goruyor demis, aslinda cok mantikli ama dr.u cok fazla yonlenlendirmek istemedim. Baska dr.a da sordum nasil onerirsiniz diye. O da ilac ve sonrasinda dr.un temizlemesi dedi. Hayirlisi insallh zarar gormeden atlatirim bunu.

Keseyi gördük 4 haftalıkken, ama kalp atışları için gidemedim. doktorum izinliydi yılbaşından dolayı. bu cumartesi kalp atışları için gideceğiz. Çok mu geç kalmışım yoksa.
Vallahi canım gec gitmek her zmn daha iyiymiş bunu anladım ben cunku bu sefer olumsuz bisey olunca hmn stres uzuntu oluyor benım kesede bebek gorunmedi mesela 8 hafta bilirkwn 6 cıktı fln acayip stresteyım

Canım cok gecmiş olsun benım sonumda boyle olacak sanırım cunku 8 haftalık bildim 6 gozukuyor ve kesede bebek yoktu canım cok sıkkın allah yardımcımız olsun

Vallahi canım gec gitmek her zmn daha iyiymiş bunu anladım ben cunku bu sefer olumsuz bisey olunca hmn stres uzuntu oluyor benım kesede bebek gorunmedi mesela 8 hafta bilirkwn 6 cıktı fln acayip stresteyım
Aynen cnm geç gıtmeyi çok isterdim ama ilk olunca tecrübesiz olunuyor biraz. ikincisi olanlar genelde geç gidiyor

ay ne güzel ya doktorun söylemiş sana bana diyecek mi bakalım tahminini hayırlısı olsun canım

Merhaba Allah yardımcın olsun bende de 7.haftada başladı bulantı geçen ctsi dr gittim bana yazdığı ilaç hayata döndürdü resmen , bitkisel ve tamamen hamilelere özel olduğunu söyledi. Çok şükür artık bulantı yok

B Began benide eklersen sevinirim sat 10 kasim beklenen dogum tarihi 16 agustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…