- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Çok zayıf gebe kaldıysan en en erken 18.hafta ama o da zor birazkızlar ya,
Biz bebişlerin hareketlerini ne zaman hissedeceğiz.
Çok zayıf gebe kaldıysan en en erken 18.hafta ama o da zor biraz
20.haftadan sonra başlıyor tam olarak.
Ultrasonda gördüğüm gibi hareketini hissetmek garip olacak 3cm boyu ile bu kadar harekete bile şaşırdımkızlar ya,
Biz bebişlerin hareketlerini ne zaman hissedeceğiz.
3 boyutlu ulturasonda 12. haftada söylüyorlarmış. tabi ki net olarak 15/20. haftalarda inşallah nadir belli eder kendini :)11 12 hafta da çok nadir belli oluyor canım.20.haftaya kadar bile bekleyen var
Cok gecmis olsun arkadasim ,dikkat et kendineTeyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
1 hafta kesin istirahat 2 kilo kaldirmak yasakk
Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bizd insallahmerhaba canlar..
Biz haftasonu yeniden ultrasona girdik.. Bebeğimizin ilk defa 3 boyutlu yüzünü gördük.. inanılmaz bir şekilde aynı babasına benziyordu..anneannesi de gördü ağladı ağladı..
Büyük ihtimalle oğlumuz olacakmış.. Daha erkencikten öyle öngördü doktorumuz.. hayırlısıyla gelsin kucağımıza da kız erkek hiç farketmiyor bizim için..
Sizler ne yaptınız kızlar nasıl gidiyor hamişlik durumları??
Canim biz bekledik ama kendi dusmuyor.dr Ilac verdi onu kullanacagim bugun ama dr yinede sonra temizlememiz lazim diyor.nymeria-burcu da direk kurtaj olunca rahim daha az zarar goruyor demis, aslinda cok mantikli ama dr.u cok fazla yonlenlendirmek istemedim. Baska dr.a da sordum nasil onerirsiniz diye. O da ilac ve sonrasinda dr.un temizlemesi dedi. Hayirlisi insallh zarar gormeden atlatirim bunu.[/QUOTE
Oncelikle gecmis olsun canim ,kurtaj olayini cok bekletme lutfen benimde ilk gebeligim gelismedigi icin sonlandirildi ancak beklemek istemistik bizde drlarda bir umut iste belki gelismeye baslar diye ,ancak olmadi tabi ,kurtaji gec yaptigimiz icin de nadir olan rahimde yapisiklik yasadim ,dusuk bir olasilik ama gec kalmamakta fayda var
Beni 11. haftada çağırdı doktor bende çok sabırsızım :) rüyamda bi gün erkek bi gün kız görüyorum kafam karıştı
EKLEDİM CANIM
adı ne söylesene bana verdiğinden mi acaba adını yaz ne olur bende kullanayımm..Merhaba Allah yardımcın olsun bende de 7.haftada başladı bulantı geçen ctsi dr gittim bana yazdığı ilaç hayata döndürdü resmen , bitkisel ve tamamen hamilelere özel olduğunu söyledi. Çok şükür artık bulantı yok
ikiz galiba bizimkilerben aynı ruya içinde bi erkek bi kız gördüm
Premesis canım inş sendede işe yarar dr sorda sıkıntı olmasın.adı ne söylesene bana verdiğinden mi acaba adını yaz ne olur bende kullanayımm..
Toxoplazma ıgm ve ıgg olarak geçiyor ,evcil hayvanımız olduğu için istedi drumuz ,ama normalde de bazı drlar isteyebiliyorlarnurayca8729 bu test ne olaraj geçiyor tahlil sonucunda acaba? bana da bi sürü test yaptıdı doktorum ama içinde o var mı merak ediyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?