2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben oğlumu 14. haftada hissettim kızlar. :) hatta bu kadar erken hissettiysen erkek dediler bana. ve dogru cıktı

Teyzoslar dualarinizi bizide ekle. Agridan hastahaneye gittik bebekk asagiya inmiss
Sancilarim o yuzdenmiss
1 hafta kesin istirahat 2 kilo kaldirmak yasakk
Cok gecmis olsun arkadasim ,dikkat et kendine

Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bizd insallah

Toksoplazma testlerini soran bir arkadasim vardi ,ben bugun devlet hastanesinde yaptirdim ancak ana sagliklarda yapilmiyormus en azindan benim gittigim saglik ocagi boyle bir cvp verdi yaptiricak arkadaslar icin bilgi olur insallah

nurayca8729 bu test ne olaraj geçiyor tahlil sonucunda acaba? bana da bi sürü test yaptıdı doktorum ama içinde o var mı merak ediyorum ?

şimdi dr.dan geldim arkadaşlar bu hafta keseyi çok güzel gördük tam olarak haftasınıda öğrendim,bu hafta dr.um daha olumlu konuştu.kalp atışı için 10gün sonra çağırdı.

adı ne söylesene bana verdiğinden mi acaba adını yaz ne olur bende kullanayımm..

bende alttan baktırmamak için doktora geç gittim. Doktor 7+4 de üstten çok rahat gördü.
Bu arada benim midem çok kötü suyu hamilelikte daha çok içmek gerekiyor ama su içmeye bile korkuyorum. Sudan tiksiniyorum resmen.

yalnız sayfaları karıştırmışım alttan üstten bakma konusu önceki sayfalarda kalmış:)

oğlumun cinsiyetini 16-17. haftada falan öğrenmiştim. Ama dün hamile bir arkadaşımla konuştum doktor 10. haftada oğlu olacağını söylemiş çok şaşırdım. bir kemik varmış o paralelse erkek değilse kız oluyormuş öyle bir şeyler dedi.

ya bana da 2 hafta sonra gel dedi ama tekrar muayene parası vermek istemiyorum. 75 tl olmuş az para da değil. bi kalp atışı için. bi de kan vericem bakalım belki kan idrar tahliline de para ister ki isteniyor diye hatırlıyorum.2 hafta yerine ben 8 veya 9. gün gitsem nasıl olur ki kalbi duyarmıyım? kese 4 gün önce 1.13 cm di. 5 gün sonra gitsem mesela. sat a göre 7+1 oluyoırum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…