2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bence süren geçmeden git valla,paraya yazık. Mutlaka duyarsınız,duymasanız bile kalp atışını görürsünüz oda sana yeter bence. Sonrada 1 ay sonraya ikili test randevusu veriyor çünkü.onları konuşursun.

Bu arada rubella adivide sonucumu bekliyordum.. Buraya yazmistim... Rubella tokso testleri yapilmisti orda rubella igm pozitif cikmiati... Adivide istenmişti... Bugun sonucum belli. Oldu yuzde 78 yani 3 aydan cok eski bir mikrop mus cok mutluyum... Devlette de yapmislar orda negatifti... Sifada yaptırdığım poztifti.. Birdaha sifaya gitmeyi dusunmuyorum... Allah muhtac etmesin.... Mecburiyetten gitmistim zaten dusuk tehlikem olmustu... Cok sukur Allah ıma

Kanamasi lekelenmesi olan arkadaslar beni de araniza alin bugun ilk defa benim de hafif bi kanamam oldu neyseki devami gelmedi doktora gittim bi sorun gorunmuo sen yine de dikkat et dedi bugun sabah midem cok kotuydu cok ogurdum ustune bi de okulda nobetciydim cok yordum kendimi ondan mi oldu bilmem ama cok sukur buyumus kuzum insan yavrusuna benzemeye baslamis kalbi de gum gum masallah ama cok korkuttu bizi sipa resim atmak istiyorum da atamiorum

Bu arada bi onceki gittigimde bes alti gun gerideydi minisim normal olmasi gereken gununu yakalamis kuzum cok sukur :)

Gözünaydın canım bakk boşyere üzüldün okadar böyle oldugunda insan napcagini bilmiyor bazı dr lar yangına körükle gidiyorlar allah onların eline düşürmesin onlarsiz da etmesin ne diyim

Can'ım benim de 5. Ve 6. Haftalarda çok açık pembe akıntım olmuştu okulda çok ayakta kaldığım günlerin hemen ardından oluyordu ve çok öğürdüğümde. Geçtiğimiz cuma da bir defa oldu çok açık pembe yine. Doktorum bunun normal olduğunu söylemişti kese genişledikçe rahimi aşındırabilir hatta parça bile gelebilir korkma demişti. Çok şükür sorun yok. inşallah senin de tekrarlamaz bir daha. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza.

Insallah cnm ins saglikla dogururuz yavrularimizi cok korktum ama devami gelmedi cok sukur rapor aldim yatcam bi hafta evde Hatta keske sabahtan raporumu alsaydim da gitmeseydim bugun yordum kendimi bosa

Canimm gecmis olsun... benimde bugün bir kere pembe lekem oldu devami gelmemis şükür. Bebegin gününü yakalamis cok sevindim ya masallah tospige... bendebyarin gidicem off hem korku hem heyecan var

Lekelenmem 4 gündur devam ediyo ama dr um onemsiz diye tuttturdu bugun aradim sordum.normalde 1 ay sonra gel demişti ama madem şüphe ediyosun iki hafta sonra gel tekrar bakalim bebek canli mi dedi..mide bulantim çk çok hafif dercede oluuo.bu bile iyi bi belirti bebeğin yaşadigina dair ama kesin bilgi vermez dedi.leke kahve ve sadece idrar sonunda geliyo.her idrarda da degil.3-4 idrarda 1 kere.offf Allah yardimcimiz olsun.dr a biraz acaba rapor verseniz de dinlensem mi dedim o da gerek yok ciddi degil gibisinden konuştum.sevindim açikcasi.ciddi olsa yat falan derdi.Allahim bi günümüze şükür

esinertugrul zeynep-ahmet lekeler önemli değil deniyor hele ki kahverengiyse benimki gibi ama acaba başka bi dr a daha gitsem de teyit ettirsem mi diyorum ama ikilimdeyim haftalarimizin da yakin olmasi dikkatimi çekti

Gecmis olsun canim ben 6 gündür kanamam var ve yatıyorum kalkmam yasak az kanamaları sorun yapmayın daha çok vücut etkileniyor bebis te etkilenir

Gecmis olsun canim ben 6 gündür kanamam var ve yatıyorum kalkmam yasak az kanamaları sorun yapmayın daha çok vücut etkileniyor bebis te etkilenir
Dogru soyluosun cnm korktum ama daha da kötüye gider diye cok da panik yapmamaya calistim cok sukur devami gelmedi kanamanin aslinda tam olarak kanama da diyemiorum daha cok lekelenme gibiydi Rabbim korusun yavrularimizi ins bize bagislasin

esinertugrul zeynep-ahmet lekeler önemli değil deniyor hele ki kahverengiyse benimki gibi ama acaba başka bi dr a daha gitsem de teyit ettirsem mi diyorum ama ikilimdeyim haftalarimizin da yakin olmasi dikkatimi çekti
Cnm rahat degilsen arastir iyi denilen baska bi doktora da git bence boyle streslenmek de iyi degil cunku en azindan digeri de ayni konusursa rahatlarsin

Canimm gecmis olsun... benimde bugün bir kere pembe lekem oldu devami gelmemis şükür. Bebegin gününü yakalamis cok sevindim ya masallah tospige... bendebyarin gidicem off hem korku hem heyecan var
Evt cnm valla hamile kalmakla bitmiomus ya hamilelim dönemi daha da stresliymis Rabbim yardimcimiz olsun kuzularimizi bize bagislasin . bu arada benim de lekelenmenin devami gelmedi sukur kasiklarimda da agirlik var oyle cok sanci yok sukur

Cnm rahat degilsen arastir iyi denilen baska bi doktora da git bence boyle streslenmek de iyi degil cunku en azindan digeri de ayni konusursa rahatlarsin
Devlet hastanesi acilinde görevli bir dr da aynisini söyledi canim ama nedense herkeste bi devlet hastanesi dr larina güvenmeme sendromu var ya o bende de var galiba.vajinal falan bakmadi.sadece karindan bakti gebeliğin devam ediyor ve bebeğin cok sağlikli dedi.kahveyse kafaya takma dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…