Yok canım daha hastanedeyim daha da çıkarmazlar bakalım hayırlısı bekliyorumGeçmiş olsun. Çıktınmi hastaneden. ? ilac.igne birşey verdimi doktor kanama icin
Ben de çok korkmuştum doktorum önceden olabilecekleri söylemesine rağmen. Geçmiş olsun Canım dinlen iyice ağır iş yapma hiç.Insallah cnm ins saglikla dogururuz yavrularimizi cok korktum ama devami gelmedi cok sukur rapor aldim yatcam bi hafta evde Hatta keske sabahtan raporumu alsaydim da gitmeseydim bugun yordum kendimi bosa
Gözünaydın canım bakk boşyere üzüldün okadar böyle oldugunda insan napcagini bilmiyor bazı dr lar yangına körükle gidiyorlar allah onların eline düşürmesin onlarsiz da etmesin ne diyim
Hmm bide şunu dene taze zencefili yarım çay kaşığı kadar rendele bir çay bardağı kadar kaynamış suya koy 10dk demlensin suyunu iç . buda kesiyor ama benim pek bitki çaylarıyla aram yok o yüzden 3 kere anca içtimbanada verdi ondan bana yaramadı cnm ya teşekkür ederim yinede
Cok gecmis olsun ya. Şimdi nasılsn peki hic bi sey olmayacak Allahn izni ile. Bak ilginc sey anlatam. Benim arkadasmin 5 aylikken dogum suyu gelmeye başladı. Hastane hastane gezdiler. Yasamaz demisler. En son bi hastane cok ilginc senin vücudun su üretiyo çok nadir bir durumdur demiş. Uzun sure hastanede yattı. Simdi bi kızı var. Bakmaya kıyamazsın masallah boncuk boncuk bakıyo. Allahın izni ile hic birsey olmayacak. Hepimiz dua edelim insallahYok canım daha hastanedeyim daha da çıkarmazlar bakalım hayırlısı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun. Ne desek acısı gecmez bilirim. Rabbim acını acıyla değil güzellikle unuttursun insallahArkadaşlar,
Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
canım sen doktoruna söyledinmi 7 kilo verdiğini, bu ciddi bi durum, hiperemezis yaşıyosun, hastaneye yatış gerektirir, ihmal etme sakınbanada verdi ondan bana yaramadı cnm ya teşekkür ederim yinede
Ooo geçmiş olsun. Hangi ilac yada iğne kullaniyorsun?Yok canım daha hastanedeyim daha da çıkarmazlar bakalım hayırlısı bekliyorum
Cnm biliyorum yazmakta okurken kalplrirmiz bir birimize iyi dilekler diliyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
Saol cnm iğne fln yok bi küçük hormon hapı veriyorlar akşam sabah birde sancılarım için serum başka birşey yok bakalım yarın son bi konuşalım doktorlar hastane bakcam baskaOoo geçmiş olsun. Hangi ilac yada iğne kullaniyorsun?
İnşallah canın bekliyoruz kramplar olmasa rahat edicem o zaman kanama da azalıyorCok gecmis olsun ya. Şimdi nasılsn peki hic bi sey olmayacak Allahn izni ile. Bak ilginc sey anlatam. Benim arkadasmin 5 aylikken dogum suyu gelmeye başladı. Hastane hastane gezdiler. Yasamaz demisler. En son bi hastane cok ilginc senin vücudun su üretiyo çok nadir bir durumdur demiş. Uzun sure hastanede yattı. Simdi bi kızı var. Bakmaya kıyamazsın masallah boncuk boncuk bakıyo. Allahın izni ile hic birsey olmayacak. Hepimiz dua edelim insallah
Saol tesekkur ederimGeçmiş olsun
Insallah canim 3 yasinda kizim var ve tekimmÇok geçmiş olsun. Kendini çok muyordun. Ayaklarını uzat yat.hiçkıpırdama . Tehliken geçsin inş.
Ewt canim inss sagsaglim kucagimiza alirizcanın geçmiş olsun keşke bende çarşambadan beri yatıyorum wc kalkıyorum bir sırtım çok ağrıyor ama bebislerimiz için dayanacagiz
Ewt bir anda basladi kasik bel bacak olarak halen daha agri oluyorgeçmiş olsunçok mu sancınız-ağrınız vardı?
Insallah canimCanimm cok gecmis olsun insallah birsey olmaz
fransadayim bende canimCnm Türkiyedeki ler kanama dan korkamsinlar sizin ilacını var bize hormon ilacı veriyorlar kaç gündür kesilmesdi bu bölümdeki Türkler int araştırma yapmış herhalde hepsi progestan yok mu buda diyorlar her oda da Türk var :)
3 cu hamileligim 2 kizimi hissettim 12 haftalik olcaz persembe bende hissetmiyorum hic ama hepsi ayni olmuyormussBende çok etkilendim. Çok üzülüyorum herkes için.
Benim hiç kanamam olmadı. Akıntım bile olmadı. Her an olcakmış gibi psikolojimi bozdum, hiç bebeğide hissetmediğim için. Iyi mi kötü onuda bilmşyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?