2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
C candy1907 canim sana da çok geçmis olsun.bazen yazilarini okuyorum.sikintisi olanlara kendimce gecmis olsun diyorum.iyi haber olunca seviniyorum ama yazmak aklimdan çikiyo kendi derdimden

Insallah cnm ins saglikla dogururuz yavrularimizi cok korktum ama devami gelmedi cok sukur rapor aldim yatcam bi hafta evde Hatta keske sabahtan raporumu alsaydim da gitmeseydim bugun yordum kendimi bosa
Ben de çok korkmuştum doktorum önceden olabilecekleri söylemesine rağmen. Geçmiş olsun Canım dinlen iyice ağır iş yapma hiç.

Gözünaydın canım bakk boşyere üzüldün okadar böyle oldugunda insan napcagini bilmiyor bazı dr lar yangına körükle gidiyorlar allah onların eline düşürmesin onlarsiz da etmesin ne diyim

Cok sagol cnm evet malesef... Cok uzuldum bebegimide uzdum... Cok sukurki aldik haberi :)

banada verdi ondan bana yaramadı cnm ya teşekkür ederim yinede
Hmm bide şunu dene taze zencefili yarım çay kaşığı kadar rendele bir çay bardağı kadar kaynamış suya koy 10dk demlensin suyunu iç . buda kesiyor ama benim pek bitki çaylarıyla aram yok o yüzden 3 kere anca içtim

bu arada aralık ın başından beridir işe gitmiyorum rapor falan idare ettiler. işyerimin kokusu direk rahatsız ediyor beni. bi de yol mesafesi var her gün git gel uzak. yarından itibaren 30 gün heyet raporu alacam. inşallah bulantı ve koku hassasiyetim azalır önümüzdeki 4 haftada.

Yok canım daha hastanedeyim daha da çıkarmazlar bakalım hayırlısı bekliyorum
Cok gecmis olsun ya. Şimdi nasılsn peki hic bi sey olmayacak Allahn izni ile. Bak ilginc sey anlatam. Benim arkadasmin 5 aylikken dogum suyu gelmeye başladı. Hastane hastane gezdiler. Yasamaz demisler. En son bi hastane cok ilginc senin vücudun su üretiyo çok nadir bir durumdur demiş. Uzun sure hastanede yattı. Simdi bi kızı var. Bakmaya kıyamazsın masallah boncuk boncuk bakıyo. Allahın izni ile hic birsey olmayacak. Hepimiz dua edelim insallah

[QUOTE="Hosbesli, post: 44573545, member: 676465]Canım cok gecmiş olsun benım sonumda boyle olacak sanırım cunku 8 haftalık bildim 6 gozukuyor ve kesede bebek yoktu canım cok sıkkın allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
Canim kesinlikle oyle soyleme gec dollenme olma Ihtimali cok yuksek. Ama bizimkinin oyle olmadigini dr ilk andan beri biliyordu zaten. Yani dr.una guven ve umitli ol. Unutma pozitif dusunup moralini yuksek tutman bebegin icin cok onemli. Yapamiyorum diyorsan bile dene canim. Komedi filmleri izle mesela, seni mutlu edecek seyleri yap ve umitli ol.

Biz de yolk sac bebege gore cok buyuktu. Baska belirtiler vardi. Sadece bebegin iki hafta geriden gelmesi dusecegi anlamina gelmiyor. Insallah bebegine saglikla kavusursun. Yakin zamanda cok guzel haberlerle gelmen dilegiyle.

Arkadaşlar,

Aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bebişimin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun sizlere...
Allah yardımcınız olsun. Ne desek acısı gecmez bilirim. Rabbim acını acıyla değil güzellikle unuttursun insallah

Merhaba anne adaylari,araniza bugun katildim.Ben de 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim.Gectigimiz hafta da bebegimin kalp atislarini duydum.Çok guzel bir duygu.Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Hamileligi problemli gecen arkadaslara da gecmis olsun.Moral çok onemli.Hepinize dua ediyorum,ayni seyleri ben de yaşadım gecmiste.Sizi cok iyi anliyorum.Her şey guzel olacak.İyi dusunelim iyi olsun...

C candy1907 canim sana da çok geçmis olsun.bazen yazilarini okuyorum.sikintisi olanlara kendimce gecmis olsun diyorum.iyi haber olunca seviniyorum ama yazmak aklimdan çikiyo kendi derdimden
Cnm biliyorum yazmakta okurken kalplrirmiz bir birimize iyi dilekler diliyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi

İnşallah canın bekliyoruz kramplar olmasa rahat edicem o zaman kanama da azalıyor

Saol tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun. Kendini çok muyordun. Ayaklarını uzat yat.hiçkıpırdama . Tehliken geçsin inş.
Insallah canim 3 yasinda kizim var ve tekimm
canın geçmiş olsun keşke bende çarşambadan beri yatıyorum wc kalkıyorum bir sırtım çok ağrıyor ama bebislerimiz için dayanacagiz
Ewt canim inss sagsaglim kucagimiza aliriz
geçmiş olsun çok mu sancınız-ağrınız vardı?
Ewt bir anda basladi kasik bel bacak olarak halen daha agri oluyor
Canimm cok gecmis olsun insallah birsey olmaz
Insallah canim

nurayca8729 tesekkur ederim

3 cu hamileligim 2 kizimi hissettim 12 haftalik olcaz persembe bende hissetmiyorum hic ama hepsi ayni olmuyormuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…