- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
3 cu hamileligim 2 kizimi hissettim 12 haftalik olcaz persembe bende hissetmiyorum hic ama hepsi ayni olmuyormuss
Merhaba guzel anneler uzun sure dusundum yazmak için..cunku kimseyi olumsuz etkilemek istemem.. Ancak sizlerle helallesmek istedım..ben de aranızdsn malesef ayrılmak zorundayım. . Kontrol sonucu bebegımın sağlıksız olacagina karar verdi dr.. Cok uzgunum yıkıldım elbet. . Ancak Allah boyle uygun gormuş isyan etmiyorum asla. . Hayırlısı boyleymış demekki .. kendınıze ve bebeklerimizi cok iyi bakın onları ihmal etmeyin. . Hep dualarımda olacaksınız..
üzüldüm. Allah yardımcın olsun. inşallah daha güzel sağlıklı bir şekilde yenisini kucağına alman nasip olur.Merhaba guzel anneler uzun sure dusundum yazmak için..cunku kimseyi olumsuz etkilemek istemem.. Ancak sizlerle helallesmek istedım..ben de aranızdsn malesef ayrılmak zorundayım. . Kontrol sonucu bebegımın sağlıksız olacagina karar verdi dr.. Cok uzgunum yıkıldım elbet. . Ancak Allah boyle uygun gormuş isyan etmiyorum asla. . Hayırlısı boyleymış demekki .. kendınıze ve bebeklerimizi cok iyi bakın onları ihmal etmeyin. . Hep dualarımda olacaksınız..
Canım benım 7.haftammış ve kese içinde yolk gereğinden fazla buyumuş ve buna ragmen bebek yok yani bos gebelık teşhisi kondu. .Canım ne zaman göründü. Ki.nededi doktor.bir haftada büyümemiş mi
Amin canım Allahın takdiri. .üzüldüm. Allah yardımcın olsun. inşallah daha güzel sağlıklı bir şekilde yenisini kucağına alman nasip olur.
@hayalimsin cnm benimde olmuştu kanama idrarımda birde yanma çok acı çekmiştimiki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim . cnm korkma inş ben doktora bile gitmemiştim .
ahh ne desek boş canım allah sabır versin ilk duyduğunuzda alisiyorus onlara içinde bebek yokken bike 7 hafta 8 10 fark etmiyor inşallah en yakın zamanda bebisin gelir canimCanım benım 7.haftammış ve kese içinde yolk gereğinden fazla buyumuş ve buna ragmen bebek yok yani bos gebelık teşhisi kondu. .
Canım benım 7.haftammış ve kese içinde yolk gereğinden fazla buyumuş ve buna ragmen bebek yok yani bos gebelık teşhisi kondu. .
Amin canım Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsinCanım çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun . Allah tez zamanda yerini doldurur inşallah.
Canım Allah senınde yardımcın olsun inan ben kendımı en olumsuzuna hazırlayıp daha sonradan yıkılmayan biriyim dmk kader buymuş. .eminim allah uygun zamanı bilirahh ne desek boş canım allah sabır versin ilk duyduğunuzda alisiyorus onlara içinde bebek yokken bike 7 hafta 8 10 fark etmiyor inşallah en yakın zamanda bebisin gelir canim
Canın herseye hazırlık li olmalızda keşke Türk doktorların elinde olsaydım bana verdikleri hap kanama 10 mg lik birsey bu aksam sordum düşün ne faydası olacak ki kanama da kampta geçmez tabi böyleCanım Allah senınde yardımcın olsun inan ben kendımı en olumsuzuna hazırlayıp daha sonradan yıkılmayan biriyim dmk kader buymuş. .eminim allah uygun zamanı bilir
ye canım yiyebildigin kadar yiyememek daha kötü değil mi kilo verirsin doğumdan sonraKızlar ben şimdiden 3 kilo aldım
Çokmu yiyorum ne yapıyorum ben yaa
Her hamileliğimde böyle hızla alıyorum yaa
Canın herseye hazırlık li olmalızda keşke Türk doktorların elinde olsaydım bana verdikleri hap kanama 10 mg lik birsey bu aksam sordum düşün ne faydası olacak ki kanama da kampta geçmez tabi böyle
ye canım yiyebildigin kadar yiyememek daha kötü değil mi kilo verirsin doğumdan sonra
Çok kilo alanlarda hemen veriyo dal gibi oluyor ben 12 kilo aldım çocuk çıktı 1 hafta hastanede kaldım eve geldim halla aynı kilodayim bi hafta suni sancı serum lar yerim ondan mi ne 3700 çocuk doğdu yani otamatikmen 4 kilo gitmesi lazım :)))Yiyelim yiyelimde
Ben 24-25 kiloyla bitirdim her iki gebeliğimi erken doğum olmasına rağmen ikiside
Yine çook şişmek istemiyorum vermesi çok zor oluyor ya
Çok kilo alanlarda hemen veriyo dal gibi oluyor ben 12 kilo aldım çocuk çıktı 1 hafta hastanede kaldım eve geldim halla aynı kilodayim bi hafta suni sancı serum lar yerim ondan mi ne 3700 çocuk doğdu yani otamatikmen 4 kilo gitmesi lazım :)))
Hormon hapınin adı ne? Serumun icinde ağrı kesici var galibaSaol cnm iğne fln yok bi küçük hormon hapı veriyorlar akşam sabah birde sancılarım için serum başka birşey yok bakalım yarın son bi konuşalım doktorlar hastane bakcam baska
Ümidini yitirme. Inşallah Problem neyse düzelirMerhaba guzel anneler uzun sure dusundum yazmak için..cunku kimseyi olumsuz etkilemek istemem.. Ancak sizlerle helallesmek istedım..ben de aranızdsn malesef ayrılmak zorundayım. . Kontrol sonucu bebegımın sağlıksız olacagina karar verdi dr.. Cok uzgunum yıkıldım elbet. . Ancak Allah boyle uygun gormuş isyan etmiyorum asla. . Hayırlısı boyleymış demekki .. kendınıze ve bebeklerimizi cok iyi bakın onları ihmal etmeyin. . Hep dualarımda olacaksınız..
Amin inşallahAmin canım Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
Evet cnm halla burdayım hemşireler sevmesem anında cikicam bu uyuz doktorlara dayanamıyorum gerçi yarın değiştirebilirimEvet 4-5 kilo hemen iniyor çocuk suyu felan gidince .
Neyse sağlıkla kucağımıza alalımda çekecez diyet derdinide artık.
Senin durumun Nasıl oldu ? Hala hastanedemisin ?
Cnm hâpin adı duphaston 10 mg sabah akşam içiyorum bu ne yapsın bana Serumun icinde ağrı kesici varHormon hapınin adı ne? Serumun icinde ağrı kesici var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?