2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba guzel anneler uzun sure dusundum yazmak için..cunku kimseyi olumsuz etkilemek istemem.. Ancak sizlerle helallesmek istedım..ben de aranızdsn malesef ayrılmak zorundayım. . Kontrol sonucu bebegımın sağlıksız olacagina karar verdi dr.. Cok uzgunum yıkıldım elbet. . Ancak Allah boyle uygun gormuş isyan etmiyorum asla. . Hayırlısı boyleymış demekki .. kendınıze ve bebeklerimizi cok iyi bakın onları ihmal etmeyin. . Hep dualarımda olacaksınız..

Canım ne zaman göründü. Ki.nededi doktor.bir haftada büyümemiş mi

üzüldüm. Allah yardımcın olsun. inşallah daha güzel sağlıklı bir şekilde yenisini kucağına alman nasip olur.

@hayalimsin cnm benimde olmuştu kanama idrarımda birde yanma çok acı çekmiştim iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim . cnm korkma inş ben doktora bile gitmemiştim .

İçimi rahatlattın canım ya sağol
Fitil verdi işte yatmadan kullanacakmışım 5 gün
Birdahaki kontrolde tekrarlanacak inşallah düzelir

Canım benım 7.haftammış ve kese içinde yolk gereğinden fazla buyumuş ve buna ragmen bebek yok yani bos gebelık teşhisi kondu. .
ahh ne desek boş canım allah sabır versin ilk duyduğunuzda alisiyorus onlara içinde bebek yokken bike 7 hafta 8 10 fark etmiyor inşallah en yakın zamanda bebisin gelir canim

ahh ne desek boş canım allah sabır versin ilk duyduğunuzda alisiyorus onlara içinde bebek yokken bike 7 hafta 8 10 fark etmiyor inşallah en yakın zamanda bebisin gelir canim
Canım Allah senınde yardımcın olsun inan ben kendımı en olumsuzuna hazırlayıp daha sonradan yıkılmayan biriyim dmk kader buymuş. .eminim allah uygun zamanı bilir

Kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım
Çokmu yiyorum ne yapıyorum ben yaa
Her hamileliğimde böyle hızla alıyorum yaa

Canım Allah senınde yardımcın olsun inan ben kendımı en olumsuzuna hazırlayıp daha sonradan yıkılmayan biriyim dmk kader buymuş. .eminim allah uygun zamanı bilir
Canın herseye hazırlık li olmalızda keşke Türk doktorların elinde olsaydım bana verdikleri hap kanama 10 mg lik birsey bu aksam sordum düşün ne faydası olacak ki kanama da kampta geçmez tabi böyle
Kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım
Çokmu yiyorum ne yapıyorum ben yaa
Her hamileliğimde böyle hızla alıyorum yaa
ye canım yiyebildigin kadar yiyememek daha kötü değil mi kilo verirsin doğumdan sonra

Yiyelim yiyelimde
Ben 24-25 kiloyla bitirdim her iki gebeliğimi erken doğum olmasına rağmen ikiside
Yine çook şişmek istemiyorum vermesi çok zor oluyor ya

Yiyelim yiyelimde
Ben 24-25 kiloyla bitirdim her iki gebeliğimi erken doğum olmasına rağmen ikiside
Yine çook şişmek istemiyorum vermesi çok zor oluyor ya
Çok kilo alanlarda hemen veriyo dal gibi oluyor ben 12 kilo aldım çocuk çıktı 1 hafta hastanede kaldım eve geldim halla aynı kilodayim bi hafta suni sancı serum lar yerim ondan mi ne 3700 çocuk doğdu yani otamatikmen 4 kilo gitmesi lazım :)))

Evet 4-5 kilo hemen iniyor çocuk suyu felan gidince .
Neyse sağlıkla kucağımıza alalımda çekecez diyet derdinide artık.
Senin durumun Nasıl oldu ? Hala hastanedemisin ?

Ümidini yitirme. Inşallah Problem neyse düzelir

Evet 4-5 kilo hemen iniyor çocuk suyu felan gidince .
Neyse sağlıkla kucağımıza alalımda çekecez diyet derdinide artık.
Senin durumun Nasıl oldu ? Hala hastanedemisin ?
Evet cnm halla burdayım hemşireler sevmesem anında cikicam bu uyuz doktorlara dayanamıyorum gerçi yarın değiştirebilirim

Hormon hapınin adı ne? Serumun icinde ağrı kesici var galiba
Cnm hâpin adı duphaston 10 mg sabah akşam içiyorum bu ne yapsın bana Serumun icinde ağrı kesici var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…