Duphaston progestan ilaçtan daha etkili. Gecen yil bende kullanmıştım.kanamayi durdurmustu.Evet cnm halla burdayım hemşireler sevmesem anında cikicam bu uyuz doktorlara dayanamıyorum gerçi yarın değiştirebilirim
Cnm hâpin adı duphaston 10 mg sabah akşam içiyorum bu ne yapsın bana Serumun icinde ağrı kesici var
10 mg çok az degik mi birde çocuk isteyenler ve adet düzensizliği olanlar falanda bundan kullanıyormus forumda okudum birazDuphaston progestan ilaçtan daha etkili. Gecen yil bende kullanmıştım.kanamayi durdurmustu.
Maşallah maşallah kocaman olmuş kız bu :)))Eki Görüntüle 1741778 Iste teyzoslar agrilarim sebebi ve beni kivrim kivrim kivrandiran kipirdak buymuss
Oyle olmuss valla canim bide kipir kipirr cars gunu 12 haftalik oluyoruzzMaşallah maşallah kocaman olmuş kız bu :)))
Çok sevindim canım darısı bizim başımıza dikkat et canım bebisine tekrardan maşallah ona :)Oyle olmuss valla canim bide kipir kipirr cars gunu 12 haftalik oluyoruzz
Evet cnm halla burdayım hemşireler sevmesem anında cikicam bu uyuz doktorlara dayanamıyorum gerçi yarın değiştirebilirim
Allah yardımcın olsun canım
Eki Görüntüle 1741778 Iste teyzoslar agrilarim sebebi ve beni kivrim kivrim kivrandiran kipirdak buymuss
oyy maşallah baya büyümüş. cinsiyeti belli miEki Görüntüle 1741778 Iste teyzoslar agrilarim sebebi ve beni kivrim kivrim kivrandiran kipirdak buymuss
Merhaba anne adaylari,araniza bugun katildim.Ben de 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim.Gectigimiz hafta da bebegimin kalp atislarini duydum.Çok guzel bir duygu.Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Hamileligi problemli gecen arkadaslara da gecmis olsun.Moral çok onemli.Hepinize dua ediyorum,ayni seyleri ben de yaşadım gecmiste.Sizi cok iyi anliyorum.Her şey guzel olacak.İyi dusunelim iyi olsun...
Merhaba guzel anneler uzun sure dusundum yazmak için..cunku kimseyi olumsuz etkilemek istemem.. Ancak sizlerle helallesmek istedım..ben de aranızdsn malesef ayrılmak zorundayım. . Kontrol sonucu bebegımın sağlıksız olacagina karar verdi dr.. Cok uzgunum yıkıldım elbet. . Ancak Allah boyle uygun gormuş isyan etmiyorum asla. . Hayırlısı boyleymış demekki .. kendınıze ve bebeklerimizi cok iyi bakın onları ihmal etmeyin. . Hep dualarımda olacaksınız..
Eki Görüntüle 1741778 Iste teyzoslar agrilarim sebebi ve beni kivrim kivrim kivrandiran kipirdak buymuss
Maşallah maşallah kocaman olmuş kız bu :)))
Günaydın canım..Bulantı bilekliği aldım ben çok az hafifletiyor.merhaba arkadaşlar..
ölüyorum mide bulantısından bi çözüm bulan banada söylesin lütfen..
ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinEki Görüntüle 1741778 Iste teyzoslar agrilarim sebebi ve beni kivrim kivrim kivrandiran kipirdak buymuss
Günaydın canım..Bulantı bilekliği aldım ben çok az hafifletiyor.
Diğer herşeyi denedim yok olmuyor bulantım geçmiyor benim de 4.haftam artık bittim ya
Aç kalmıcaksınız mideniz daha çok bulanır.
Maşallah annesi, sağlıcakla kucağınza almak nasip olsun meleğiniziEki Görüntüle 1741778 Iste teyzoslar agrilarim sebebi ve beni kivrim kivrim kivrandiran kipirdak buymuss
Allah sabır versin canım ,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileği ileMerhaba guzel anneler uzun sure dusundum yazmak için..cunku kimseyi olumsuz etkilemek istemem.. Ancak sizlerle helallesmek istedım..ben de aranızdsn malesef ayrılmak zorundayım. . Kontrol sonucu bebegımın sağlıksız olacagina karar verdi dr.. Cok uzgunum yıkıldım elbet. . Ancak Allah boyle uygun gormuş isyan etmiyorum asla. . Hayırlısı boyleymış demekki .. kendınıze ve bebeklerimizi cok iyi bakın onları ihmal etmeyin. . Hep dualarımda olacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?