2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Artik çocuğun olduğu yerde batma ya başladı o kadar kramp çektik hayırlısı ne olcak sa artık zaten bütün herkez duydu kafamı dinliyordum hamile olduğunu kanamayi tek tek anlat bütün gün işin yoksa

Duphaston progestan ilaçtan daha etkili. Gecen yil bende kullanmıştım.kanamayi durdurmustu.

Aramıza hoşgeldin öyleyseee.. Allahım tamamına erdirsin inşallah

Canım inan ki okuduğumdan beri ben de ne yazsam diye düşünüyorum, Allah yardımcın olsun inşallah, tabi ki ne desek boş ama hayırlısı böyleymiş demek ki, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versn inşallahhh

Eki Görüntüle 1741778 Iste teyzoslar agrilarim sebebi ve beni kivrim kivrim kivrandiran kipirdak buymuss

Maşallah yaa büyümüş bayaa ben de 25 inde gidecem sabırsızlıkla bekliyorum tam 12 haftalık olacak o zman inşallah..

Maşallah maşallah kocaman olmuş kız bu :)))

Nasıl olsn canm sen?? İyi misin atlattın mı sorunları inşallah

merhaba arkadaşlar..

ölüyorum mide bulantısından bi çözüm bulan banada söylesin lütfen..

ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım

merhaba arkadaşlar..

ölüyorum mide bulantısından bi çözüm bulan banada söylesin lütfen..

ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım
Günaydın canım..Bulantı bilekliği aldım ben çok az hafifletiyor.
Diğer herşeyi denedim yok olmuyor bulantım geçmiyor benim de 4.haftam artık bittim ya

Günaydın canım..Bulantı bilekliği aldım ben çok az hafifletiyor.
Diğer herşeyi denedim yok olmuyor bulantım geçmiyor benim de 4.haftam artık bittim ya

ben ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım.. çok fenayım sürekli midem ayakta..Allah yardımcımız olsun inşallah canım ya

geçen hamileliğimde doktorum bana premesis diye bi ilaç vermişti o yüzden belkide çok bulanmamış olabilir diyorum ama bilemiyorum yani

daha doktora gidemedim bi gidiyim bakayım o bana büyük ihtimal yine yazar.. iyi gelirse sizlerede söylerim

Aç kalmıcaksınız mideniz daha çok bulanır.

aç kalmıyorum sürekli ufakta olsa bişeyler atıyorum ağzıma aslında ama yinede bulanıyor..

Allah sabır versin canım ,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…