halla hastanedeyim kramplar devam ediyor serum veriyorlar o iyi gleiyor kanamam da azalıyor canim
Nasıl olsn canm sen?? İyi misin atlattın mı sorunları inşallah
panik atak var bende hastanede yatamam doğumda zorla yattım 2 gece daha kötü oluyorum ilk 4 ay böyle oluyor bende mecbur çekicem yemek yiyemiyorum 7 kilo verdim ama kusma yok mide bulantım var aşırı ama kusmadım ilk hamilelelğimde patates felan yiyordum şimdi onuda istemiyorum zorluyorum kendimi yemek adına küçük kızım var hastaneye yatamam aklım zaten hep onda çalışıyorumdacanım sen doktoruna söyledinmi 7 kilo verdiğini, bu ciddi bi durum, hiperemezis yaşıyosun, hastaneye yatış gerektirir, ihmal etme sakın
bende aynıyım kardeş premesis diye bir ilaç verdi doktor ama bana fayda etmedi ama rahatlayanlar var bu ilaçla bir denemerhaba arkadaşlar..
ölüyorum mide bulantısından bi çözüm bulan banada söylesin lütfen..
ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım
Canım o ilaçtan aldım ben de daha çok bulandırdı midemiben ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım.. çok fenayım sürekli midem ayakta..Allah yardımcımız olsun inşallah canım ya
geçen hamileliğimde doktorum bana premesis diye bi ilaç vermişti o yüzden belkide çok bulanmamış olabilir diyorum ama bilemiyorum yani
daha doktora gidemedim bi gidiyim bakayım o bana büyük ihtimal yine yazar.. iyi gelirse sizlerede söylerim
aç kalmıyorum sürekli ufakta olsa bişeyler atıyorum ağzıma aslında ama yinede bulanıyor..
Allah yardımcın olsunpanik atak var bende hastanede yatamam doğumda zorla yattım 2 gece daha kötü oluyorum ilk 4 ay böyle oluyor bende mecbur çekicem yemek yiyemiyorum 7 kilo verdim ama kusma yok mide bulantım var aşırı ama kusmadım ilk hamilelelğimde patates felan yiyordum şimdi onuda istemiyorum zorluyorum kendimi yemek adına küçük kızım var hastaneye yatamam aklım zaten hep onda çalışıyorumda((allah yardımcımız olsun
bende aynıyım kardeş premesis diye bir ilaç verdi doktor ama bana fayda etmedi ama rahatlayanlar var bu ilaçla bir dene
Canım o ilaçtan aldım ben de daha çok bulandırdı midemiDoktorun yazmasına gerek yok zaten devlet karşılamıyor 39 lira eczaneden alabilirsin.
Az gibi. Ama bilemiyorum ki vardır doktorun bir bildiği. Evet kanamayi durdurma özelliği oldugu icin onlar da kullanılabilir10 mg çok az degik mi birde çocuk isteyenler ve adet düzensizliği olanlar falanda bundan kullanıyormus forumda okudum biraz
geçen bu kadar kötü değildim, valla yüzümde kırışıklıklar çıktı mide bulantısı yüzünden kaşlarımı çatmaktan..
birde oğlum var evde 2bucuk yaşında onunlada ilgilenmem lazım.. valla çok zor durumdayım oturdum ağlıyorum artık..
Allah yardımcımız olsun ya
aaa karşılamıyormuymuş.. ben doktorum söylediği için karşılıyor zannediyordum..bi alıp deneyim canım ya sağolasın..
Bende senden farklı değilim,geçen sabah kendimi lavobaya nasıl attım bilmiyorum. Midem aç kalmamalı,sürekli birşeyler yiyorum.premesisi kullanıyorum,ilk zamanlarıma göre şimdi daha iyi sayılırım. Birde gaviscon var,akşam yatarken ve sabah kalkar kalkmaz bir kaşık içiyorum. kusmamı engelliyor. Gecede rahat uyutuyor. şimdiden 4 şişe gaviscon bitirdim.her hafta 1 tane. Benim 5. haftada başladı mide olayım. ama acayip çektiriyor. en çoktqa sabahları kusma yaşıyorum. 2 wsaatte bir midem kazıncak gibi oluyor,sürekli birşeyler yemek zorunda kalıyorum. Midemi en çok bastıranda maalesef hamurlu şeyler. Hiç canım istemiyor hep zorla yiyorum.hep katı beslendiğim için kabızlık olmasın diyede,öğlenleri ve akşamları çorba içmeye gayret ediyorum.ama 2 saat sonra mide yine yanıyor yine yanıyor. hep yanıyor.yemessen çok ağır kramp giriyor. Günlerimiz böyle bizim,mecbur alıştık artık. Eşim bile alıştı yani,sürekli öğürme sürekli geğirme.
aç kalmıyorum sürekli ufakta olsa bişeyler atıyorum ağzıma aslında ama yinede bulanıyor..
halla hastanedeyim kramplar devam ediyor serum veriyorlar o iyi gleiyor kanamam da azalıyor canim
Allah yardımcımız olsun valla,4. ay geçer diyorlar ama,9 ay böyle geçirende varmış. Korkuyorum çok,maalesef alışmaya çalışıyorum bende. Mecbur vucudunu tanıyıp ona göre davranıyorsun.ay aynı benim durumumu anlatıyor gibi olmuşsun.. bende mide yanması yok ama oda başlar heralde..
benimde canım hiç bişey yemek istemiyor hep katı hep katı dün gece onu düşünüyordum bu böyle ne zamana kadar devam edicek diye bilmiyorum..
çok kötü durumdayım.. midem bulanıyor kusuyorum ağlıyorum son halim bu valla
Kizlar ben cok agladm bu hafta ya nedense sacma sapan seylere bi suru agliyorm sonra da bebisimi de uzdm diye kendime kizip sinir olup bi daha agliyorm ay nolcak bu benm halim gecicidir de mi bu durum daha dikkatli olacam artk ama..
Ay canım, inş geçicidir, güne nasıl başlarsan öyle gidiyor. Bazen bir haber okuyorum beni bir altüst ediyor,sonra etrafımda kim varsa sarıyorum. Sonrada abuk sabuk sebebten eşimle lavga ediyorum,bir de oturup ağlıyorum.şimdi ben naptım niye böyle oldum.niye tahammül edemiyorum hiçşbişeye diye. Hormonlar insanı bayağ etkiliyormuş. Mantıklı düşünmek yok bi kere,herşeye acayip duygusal yaklaşıyorsun. Böyle bir an yaşadığımızda hemen aklımıza gelsin,sakin ol diyelim kendimize,nasıl olca geçecek,hep böyle yaşamayacağız ya.diye. Böyle karamsarlık ve depresif devam ederse. depresyona yakalanıp çıkamayacağız. En çokta bundan korkuyorum. Çünkü bunun doğum sonrası var birde. Biz sakin bir hamilelik geçirmek için elimizden gelen herşeyi yapalım bence.
Ben hatta bu aralar,bebeğim doğunca,biz nerelere nerelere gitçez diye plan yapıyorum azıcık hayal kuruyorum çok güzel hissediyorum o an. Tatil planı yapmaya başladım şimdiden hehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?