Amin canım..inşallah 9 ay sürmez yok halimiz harap vallaAllah yardımcımız olsun valla,4. ay geçer diyorlar ama,9 ay böyle geçirende varmış. Korkuyorum çok,maalesef alışmaya çalışıyorum bende. Mecbur vucudunu tanıyıp ona göre davranıyorsun.
Yaa demek sende de var ayni durum.. Ay ne bilim ben de bazen korkuyorm sonra da hep bu hormonlar sakin ol normaldir diyorm sagol yazin icimi rahatlattitamam ben de hayal kuraym cok mantikli bence de.. Arada aklima geliyordu ama daha fazla yapaym.. Aynen esimle o kadr sacma bi seyden kavga ediyorm ki bunu sonra anliyorm tabi.. Adamcagiz da sasirdi artk hoh dese agliyomm
Galiba rekor bende. Bu sabah tartıldım ve 4,5 kilo almışım. Doktorum çok kızacak.Kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım
Çokmu yiyorum ne yapıyorum ben yaa
Her hamileliğimde böyle hızla alıyorum yaa
anladım canım zormuş durumun, Allah yardımcın olsun, bulantı bilekliği dene bakalım birde, belki azda olsa hafifletirpanik atak var bende hastanede yatamam doğumda zorla yattım 2 gece daha kötü oluyorum ilk 4 ay böyle oluyor bende mecbur çekicem yemek yiyemiyorum 7 kilo verdim ama kusma yok mide bulantım var aşırı ama kusmadım ilk hamilelelğimde patates felan yiyordum şimdi onuda istemiyorum zorluyorum kendimi yemek adına küçük kızım var hastaneye yatamam aklım zaten hep onda çalışıyorumda((allah yardımcımız olsun
Kocalara da yazık,onlar daha baba olduklarını hissetmiyorlar,birde bakıyorlar bizler acayip değiştik,hem baba olmaktan hemde sonundan korkar hale geliyorlar,durup durup eşim bana diyorki. Ya sen 1 aydır öylebir uyuyorsun ki acayip sıkılıyorum sensiz. Cocuk olunca napçaz biz.benimle ilgilenebilecek misin? Yoksa cocuktan kalan vakti uykuda mı geçiriceksin. Allahımmmmm napçam ben ya dedim. Bir de onların sendromu var düşünsene. Onlarada güzel davranmamız ok önemli. Allah ondan razı olsun valla o kadar şeyimi zaten çekiyor.
normal canım.ben hiç kilo almadım kızlar.. Normal mi bilmiyorum.. Gram oynamadı..
Ay alma ne güzel, ben şimdiden 2 kilo fark görüyorum. uyuz oluyorum. keşke hiç kilo almasam,hep o hamur işleri yapıyor bunu biliyorum.ben hiç kilo almadım kızlar.. Normal mi bilmiyorum.. Gram oynamadı..
normal canım.
ben 9 ay boyunca sadece 7-8 kilo alıyorum o da son aylarda.
Offf sende çok kilo almışsın,ayıptır sorması onları nasıl geri verdin. Ben çok dikkat etmek istiyorum.ama bünyem,kilo almaya çok müsait.Ne güzel İnşallah ben de bu hamileliğimde eskisi kadar (24 kg) kilo almam. şimdiye kadar sabitim 64.5 hala. İlkinde ilk 3 ayda 6 kg almıştım.
Kızlar doktor yarın çıkabileceğimi söyledi kanama var ama az kramplar içinde hap verecek ama yarın uktrasona sokacakmis yataktan kalkıp dolas biraz dedi kötü tarafı bu gece bitmez yanıma yaşlı bayan geldi horluyo sahada kadar ayaktayim yani gece beni yanlız birakmayin
bnmde 1,5 yaşında kızım var aynı bende sinirlerim bozuldugeçen bu kadar kötü değildim, valla yüzümde kırışıklıklar çıktı mide bulantısı yüzünden kaşlarımı çatmaktan..
birde oğlum var evde 2bucuk yaşında onunlada ilgilenmem lazım.. valla çok zor durumdayım oturdum ağlıyorum artık..
Allah yardımcımız olsun ya
aaa karşılamıyormuymuş.. ben doktorum söylediği için karşılıyor zannediyordum..bi alıp deneyim canım ya sağolasın..
Aman tahtaya vurun. :) Ne güzel.ben hiç kilo almadım kızlar.. Normal mi bilmiyorum.. Gram oynamadı..
valla bir 10-15 kadarını falan emzirmeyle verdim. diğerlerini aç kalarak ve koşturarak verdim. aç nasıl kaldım? yemekte oğluma yedirirken ben doydumarkasında da koşunca yemek yemeye fırsatım olmadı. şu an hamile kaldığımdan 4-5 kg fazlamla hamile kaldım
özel bir şey yok canım.Ay ne güzel yaaa,nabıyorsun nasıl besleniyorsun,biraz tiyo versene,önüne her geleni yemeyecek miyiz?
normal canım.
ben 9 ay boyunca sadece 7-8 kilo alıyorum o da son aylarda.
Ne güzel İnşallah ben de bu hamileliğimde eskisi kadar (24 kg) kilo almam. şimdiye kadar sabitim 64.5 hala. İlkinde ilk 3 ayda 6 kg almıştım.
Ay alma ne güzel, ben şimdiden 2 kilo fark görüyorum. uyuz oluyorum. keşke hiç kilo almasam,hep o hamur işleri yapıyor bunu biliyorum..
Kızlar doktor yarın çıkabileceğimi söyledi kanama var ama az kramplar içinde hap verecek ama yarın uktrasona sokacakmis yataktan kalkıp dolas biraz dedi kötü tarafı bu gece bitmez yanıma yaşlı bayan geldi horluyo sahada kadar ayaktayim yani gece beni yanlız birakmayin
valla bir 10-15 kadarını falan emzirmeyle verdim. diğerlerini aç kalarak ve koşturarak verdim. aç nasıl kaldım? yemekte oğluma yedirirken ben doydumarkasında da koşunca yemek yemeye fırsatım olmadı. şu an hamile kaldığımdan 4-5 kg fazlamla hamile kaldım
Aman tahtaya vurun. :) Ne güzel.
Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım. Yine öyle olacak diye ödüm kopuyor.
52 ile hamile kaldım şimdiden 56,5 olmuşum.
Ah tek tesellim ve sebebim de bu zaten :))Ben de aldm hemencik bi iki kilo kadarr.. En azndan zayif hamile kalmissin masallah
Aman tahtaya vurun. :) Ne güzel.
Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım. Yine öyle olacak diye ödüm kopuyor.
52 ile hamile kaldım şimdiden 56,5 olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?