2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kocalara da yazık,onlar daha baba olduklarını hissetmiyorlar,birde bakıyorlar bizler acayip değiştik,hem baba olmaktan hemde sonundan korkar hale geliyorlar,durup durup eşim bana diyorki. Ya sen 1 aydır öylebir uyuyorsun ki acayip sıkılıyorum sensiz. Cocuk olunca napçaz biz.benimle ilgilenebilecek misin? Yoksa cocuktan kalan vakti uykuda mı geçiriceksin. Allahımmmmm napçam ben ya dedim. Bir de onların sendromu var düşünsene. Onlarada güzel davranmamız ok önemli. Allah ondan razı olsun valla o kadar şeyimi zaten çekiyor.

Kızlar ben şimdiden 3 kilo aldım
Çokmu yiyorum ne yapıyorum ben yaa
Her hamileliğimde böyle hızla alıyorum yaa
Galiba rekor bende. Bu sabah tartıldım ve 4,5 kilo almışım. Doktorum çok kızacak.
11. haftadayız daha. Şimdiden ilk dört ayın kilosunu aldım.

anladım canım zormuş durumun, Allah yardımcın olsun, bulantı bilekliği dene bakalım birde, belki azda olsa hafifletir

Evet aynen onlar icn henuz bi degisiklik yok bizde tonlaa...
Valla benm esimin uykumla arasi iyiydi ya kendi cok uykucu cunku genelde ben kizardm erkenden uyuyosn diye ama evet Allah benm esimden de razi olsn..kendine gore baya guzel performans sergiliyor biraz daha iyi davranalm kiz onlara ay bak simdi icim nasi yumusadi yaa

ben hiç kilo almadım kızlar.. Normal mi bilmiyorum.. Gram oynamadı..

Ne güzel İnşallah ben de bu hamileliğimde eskisi kadar (24 kg) kilo almam. şimdiye kadar sabitim 64.5 hala. İlkinde ilk 3 ayda 6 kg almıştım.

Kızlar doktor yarın çıkabileceğimi söyledi kanama var ama az kramplar içinde hap verecek ama yarın uktrasona sokacakmis yataktan kalkıp dolas biraz dedi kötü tarafı bu gece bitmez yanıma yaşlı bayan geldi horluyo sahada kadar ayaktayim yani gece beni yanlız birakmayin

ben hiç kilo almadım kızlar.. Normal mi bilmiyorum.. Gram oynamadı..
Ay alma ne güzel, ben şimdiden 2 kilo fark görüyorum. uyuz oluyorum. keşke hiç kilo almasam,hep o hamur işleri yapıyor bunu biliyorum.

normal canım.
ben 9 ay boyunca sadece 7-8 kilo alıyorum o da son aylarda.

Ay ne güzel yaaa,nabıyorsun nasıl besleniyorsun,biraz tiyo versene,önüne her geleni yemeyecek miyiz?

Ne güzel İnşallah ben de bu hamileliğimde eskisi kadar (24 kg) kilo almam. şimdiye kadar sabitim 64.5 hala. İlkinde ilk 3 ayda 6 kg almıştım.
Offf sende çok kilo almışsın,ayıptır sorması onları nasıl geri verdin. Ben çok dikkat etmek istiyorum.ama bünyem,kilo almaya çok müsait.

Hadi inş,atlattın sayılır,bue gece son yarından sonra evinde dinlenirsin inş.

bnmde 1,5 yaşında kızım var aynı bende sinirlerim bozuldu((

valla bir 10-15 kadarını falan emzirmeyle verdim. diğerlerini aç kalarak ve koşturarak verdim. aç nasıl kaldım? yemekte oğluma yedirirken ben doydum arkasında da koşunca yemek yemeye fırsatım olmadı. şu an hamile kaldığımdan 4-5 kg fazlamla hamile kaldım

Süper,ben ilk 30 günde aldığım tüm fazla kiloları vermiş olmak istiyorum. Çünkü beni psikolojik olarak en kötü etkileyen kilo fazlamın olması,38 bedenim ve hamileliğimde bile 40 beden olmak istemiyorum. Kilo konusuna çok takığım yani,kilo almamın bir sebebide olsa çok takıyorum. İnş bunaltmam bu kadar kendimi.

Ay ne güzel yaaa,nabıyorsun nasıl besleniyorsun,biraz tiyo versene,önüne her geleni yemeyecek miyiz?
özel bir şey yok canım.
her şeyi yiyorum genetik sanırım.
ben emzirirken kilo alıyorum :)
doğum sonrası verdiğim 8-9 kg yu, aman süt olsun diye abartılı yediğim zaman geri alıyorum. sonra tabi yediğime içtiğime dikkat ediyorum.

normal canım.
ben 9 ay boyunca sadece 7-8 kilo alıyorum o da son aylarda.

iyi çok şükür canım ya içim rahatladı..

oyy canım dikkat et sonra kalmasın o kilolar sağlığına yazık.. İnşallah az alırsın bu sefer.. bende az alırım inşallah..

Ay alma ne güzel, ben şimdiden 2 kilo fark görüyorum. uyuz oluyorum. keşke hiç kilo almasam,hep o hamur işleri yapıyor bunu biliyorum..

kuzum almazsın inşallah sende.. Dikkat etmemiz lazım bebeğe almak lazım.. En sağlıklıklısı o..

Hadi insallah gecms olsn canm Allah tekrar yasatmasn ins bu zor donemleri

Masallah guzel vermissn ama peki ne kadr surede verilir dogumdan sonra acebaa cunku hayirlisiyla dogum agustos basi olursa abimin de ekimde dugunu var daa

Aman tahtaya vurun. :) Ne güzel.
Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım. Yine öyle olacak diye ödüm kopuyor.
52 ile hamile kaldım şimdiden 56,5 olmuşum.

Ben de aldm hemencik bi iki kilo kadarr.. En azndan zayif hamile kalmissin masallah

Ben de aldm hemencik bi iki kilo kadarr.. En azndan zayif hamile kalmissin masallah
Ah tek tesellim ve sebebim de bu zaten :))
Oğlumda 50 ile hamile kalıp 75'le doğuma girmiştim.
Doktorum 5. ayda yemeyi yasaklamıştı resmen :))
Hani su içsem yarıyor derler ya işte o bendim. :)) Domates yesem yağ bağlıyordum resmen.

Aman tahtaya vurun. :) Ne güzel.
Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım. Yine öyle olacak diye ödüm kopuyor.
52 ile hamile kaldım şimdiden 56,5 olmuşum.

bende 49 ile hamile kaldım canım.. Sabah tartıldım hala 49 um.. bende normal mi acaba diye düşündüm.. Çok şükür o zaman halime.. Sende dikkat et cnm aman diyim.. Bebeğe yemek lazım.. O kilo alsın biz almayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…