- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Bu haftadan sonra hafif egzersizlere başlayıp dengelemeye çalışacağım artık. :)bende 49 ile hamile kaldım canım.. Sabah tartıldım hala 49 um.. bende normal mi acaba diye düşündüm.. Çok şükür o zaman halime.. Sende dikkat et cnm aman diyim.. Bebeğe yemek lazım.. O kilo alsın biz almayalımmm
slm kizlar 1 hafta once gittigim doktor bebegin kalp atislari yok kurtaj yapalim dedi daha sonra kendi doktoruma gittim bi kac gun bekleyelim dedi 4 gin sonra yani bugun kurtaj icin gittigimde kalp atislarinin baslamis oldugunu gorduk. bir kez daha gormus olduk kii RAbbim isterse olmazlari oldurur hepimize hayirli gebelikler
Canimmm neguzel bi haber bu kurban olduğum allah devamını getirsin insallahslm kizlar 1 hafta once gittigim doktor bebegin kalp atislari yok kurtaj yapalim dedi daha sonra kendi doktoruma gittim bi kac gun bekleyelim dedi 4 gin sonra yani bugun kurtaj icin gittigimde kalp atislarinin baslamis oldugunu gorduk. bir kez daha gormus olduk kii RAbbim isterse olmazlari oldurur hepimize hayirli gebelikler
slm kizlar 1 hafta once gittigim doktor bebegin kalp atislari yok kurtaj yapalim dedi daha sonra kendi doktoruma gittim bi kac gun bekleyelim dedi 4 gin sonra yani bugun kurtaj icin gittigimde kalp atislarinin baslamis oldugunu gorduk. bir kez daha gormus olduk kii RAbbim isterse olmazlari oldurur hepimize hayirli gebelikler
İnsallah daha iyi olacak ttlm hep duaya devamİnşallah canın bekliyoruz kramplar olmasa rahat edicem o zaman kanama da azalıyor
Geçmiş olsun kızlar patlama olmus
Ah tek tesellim ve sebebim de bu zaten :))
Oğlumda 50 ile hamile kalıp 75'le doğuma girmiştim.
Doktorum 5. ayda yemeyi yasaklamıştı resmen :))
Hani su içsem yarıyor derler ya işte o bendim. :)) Domates yesem yağ bağlıyordum resmen.
o kadar kısa sürede vermek mümkün deil çünkü zaten emzirince insan dehşet acıkıyor. sabah 7 de açlığıma uyanırdımben 1 yılda yaklaşık 12-15 kg verdim.diğer 6 ayda da ramazandı falandı derken kalanını verdim
T tuem21 canım, 7 kilo vermişSabah kilo kaybeden arkadaş vardı yazısını bulamadım int iyi cekmiyo yeni misafirim geldi yanima 9 haftalik 4 kilo kaybetmiş şu içemiyorm us içeri aldilar yatiyo serum yiyor ve yiyip kusmayana kadar burda kalacak lütfen o arkadaş gitsin serum taktir sin vücudu susuz kalırsa çok kötü olur
T tuem21 bende öyle dedim ama panik atağı varmış arkadaşımızın o yüzden hastaneye yatamıyorum dedi maalesef..çok zor bi durum gerçekten, Allah yardımcısı olsunSabah kilo kaybeden arkadaş vardı yazısını bulamadım int iyi cekmiyo yeni misafirim geldi yanima 9 haftalik 4 kilo kaybetmiş şu içemiyorm us içeri aldilar yatiyo serum yiyor ve yiyip kusmayana kadar burda kalacak lütfen o arkadaş gitsin serum taktir sin vücudu susuz kalırsa çok kötü olur
o hastaneye yatmasin sağlık ocağında günlük vurulsun geçerken vücudun susuz kalması çok kötü bu kız 4 kilo kaybetti diye aldilar iki kocaman serum yedi ve yemek yiyip kusmayana kadar kalacak ciddi olmasa yatırirlar mi
Mide yanması icin doktor bana sabah bulantı hapını iç dedi. Dramine diye bir hap verdi onu icince sabahlari midem yanmiyor. Ama yanmaya devam ederse salataligi deniyecegimBana salatalık cok iyi geliyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?