2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
o kadar kısa sürede vermek mümkün deil çünkü zaten emzirince insan dehşet acıkıyor. sabah 7 de açlığıma uyanırdım ben 1 yılda yaklaşık 12-15 kg verdim.diğer 6 ayda da ramazandı falandı derken kalanını verdim

Bu haftadan sonra hafif egzersizlere başlayıp dengelemeye çalışacağım artık. :)
20. haftaya kadar almasam iyi olur artık.

kilo konusu hemen benimde sıkıntım oluyor. ilkinde de 20 kilo aldım hoş gerçi sonrasında fazlasını verdim lakin anlamadığım yemeden içmeden nasıl 2 kg alıyorum onu almadım :)

ben yiyince yarıyor dikkat edersem iyiyim inşallah bu sefer dikkat ediyorum. acıkınca hamurişi bisküvi kek yapmıyorum çay yanına pasta yemiyorum. kuruyemiş ve meyve agırlıklı ara öğünlerim

slm kizlar 1 hafta once gittigim doktor bebegin kalp atislari yok kurtaj yapalim dedi daha sonra kendi doktoruma gittim bi kac gun bekleyelim dedi 4 gin sonra yani bugun kurtaj icin gittigimde kalp atislarinin baslamis oldugunu gorduk. bir kez daha gormus olduk kii RAbbim isterse olmazlari oldurur hepimize hayirli gebelikler

İyiki de beklemişsnz cnm :)

M mfsni kaç haftalıksın ki canım ay ne meraklı bu doktorlar da kürtaja töbe est yaaa

Canimmm neguzel bi haber bu kurban olduğum allah devamını getirsin insallah

Ay çok sevindim gözünüz aydin. Hayat mucizelerle dolu.

Ay çok şükür yaa ben bu dr lara sinir oluyorum . Hemen kürtaj... iyi ki beklemissin canım...

çok sevindim canım, ne güzel bir mucize olmuş :)

Geçmiş olsun kızlar patlama olmus

Evet yaa Allah korusunn

Iste ben zaten 75 le basladm boyum kisa sayilmaz 167 .. Ama tabi her turlu kilo fazlam vardi evlenince aldm malesef esimle yedikk yedikk.. Ama ben hep yediginden aliyorm isin ilginci daha dikkatli yiyorm abur cubur yemiyorm cok canm cekmedikce ama yine de aldm.. Nasip artk da 85 i falan pek gecmesem barii ben de yogaya baslaym diyorm ama havalar da azcik duzelse yuruyusu de artiracam insallahh..

Yok zaten ben o surede hepsi gider diye sormadm da sisligim inse raziyim..bi de bebisti suyuydu falan bari bi ona yakini gitsn dogumdan sonra

Ay ne guzel haberrrr aynen bak Allahtan umit kesilmez iste iyi ki beklemissin ya masallh cok sevindmm

Sabah kilo kaybeden arkadaş vardı yazısını bulamadım int iyi cekmiyo yeni misafirim geldi yanima 9 haftalik 4 kilo kaybetmiş şu içemiyorm us içeri aldilar yatiyo serum yiyor ve yiyip kusmayana kadar burda kalacak lütfen o arkadaş gitsin serum taktir sin vücudu susuz kalırsa çok kötü olur

T tuem21 canım, 7 kilo vermiş
Allah esirgesin inşallah

T tuem21 bende öyle dedim ama panik atağı varmış arkadaşımızın o yüzden hastaneye yatamıyorum dedi maalesef..çok zor bi durum gerçekten, Allah yardımcısı olsun

T tuem21 canım, 7 kilo vermiş
Allah esirgesin inşallah

T tuem21 bende öyle dedim ama panik atağı varmış arkadaşımızın o yüzden hastaneye yatamıyorum dedi maalesef..çok zor bi durum gerçekten, Allah yardımcısı olsun
o hastaneye yatmasin sağlık ocağında günlük vurulsun geçerken vücudun susuz kalması çok kötü bu kız 4 kilo kaybetti diye aldilar iki kocaman serum yedi ve yemek yiyip kusmayana kadar kalacak ciddi olmasa yatırirlar mi

kızlar ben ilk hamilelğimdede böyle idim hastaneye yatırdılar 2. günü imza attım çıktım artık hiç faydası olmadı serumun çok fazla susanıyorum su içiyorum aslında ama midem bulanıyor acaip yiyemiyorum resim bile görsem iğreniyorum 4 5 aydan sonra ancak toparlarım kendimi inş daha erken olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…