2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla ben evde kalıp kayınvalide ve görümcemin yok temizlik yaptın düştü yok yemek yemedin vitaminsiz kaldı öldü demesinden bunaldığım için kendimi işe attım. zaten doktorumda demişti başlayabilirsin diye. yalnız cuma günü olduğumdan pazartesi işe başladım ama hafta sonuda evde kalamadım, hep dışardaydım.

İnsanı niye acısı ile bırakmaz ki bu insanlar gelselerdi yemek yapsalar di temizlik yapsalar di yatirsalardi çok biliyorlarsa sinir oluyorum boylelerine

Rabbim çok büyük... Şükürler olsun..

Hasta olanlara midesi bulananlara kanaması olanlara acil şifalar diliyorum ben inanıyorum ki hepimiz sağlıklıca bebişlerimize kavuşacağız Benimde tek sıkıntım gaz karnım 5 aylık gibi şiş dünden beri

esinertugrul
Seninde bugün kontrolün vardı canım,sende güzel haberlerle gel bekliyoruz.
Geldik canim doktordan.. bende haberler iyi degil moralim cok bozuldu.gecen hafta 5+5 dedi tamam dedik gec dollenmistir falan dedik ama bugun yine karindan goremedi vajinal baktik sanki gorduk gibi bebegi kalp atislari var şükür ama gecen haftadan beri gelismemis dedi istedigim goruntuyu yakalayamadim dedi .beta hcg istedi tekrar bide trans vajinal us kani verdim ama ultrasonu cektirmedim acayip canim skkin.napcam ben ya offf baska doktora mi gideyim napayim ama beklemek istiyorum yanlis gormustur belki

Canım,hakkında hayırlısı olsun. Bu gebelik böyle devam ediyorsa baştan kötü gidiyor,sağlıksız bir doğum olmasındansa inş sağlıklı bir gebeliğin olur ve sonuna kavuşursun. Bunu çok fazla kafana takma. Her kadının başına gelebiliyor. Hakkında hayırlısı olsun inş canım.

Hayirlisi canim insallah en kisa zamanda bebegin olur yeniden.benimde iyi degil gidisatim bakalim

Kizlar beta hcg 4368 cikmis su an 9 haftalik olmam gerekiyordu. Dusuyor sanirim bebegim hayirlisi artik bilmiyorum ne denir ki.doktorumla gorusemedim

Canim merhaba hayırlı olsun bebisin kac haftalık oldun.Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

Ben de öyleyim aşırı şişim... Oğlumda 4 aylıkken çıkmıştı karnım şimdi 5 aylık gibiyim

Her seyin hayirlisi canim insallah en kisa zmnda tekrar saglikli evlatlar nasip olur

Cnm cook üzüldüm hayırlısı olsun hakkında hakkımızda...
Üzülme yeniden anne olursun inş en kısa zamnda

Ya kızlar ben biraz uyuyup uyandigimda ya da
Kestirdigimde midem çok kötü oluyor aşırı yanma ve ağrı. Gün içinde hiç uyuyamiyorum bu yüzden. Sizlerde de varmı bu sorun varsa ne yapıyorsunuz

Ya kızlar ben biraz uyuyup uyandigimda ya da
Kestirdigimde midem çok kötü oluyor aşırı yanma ve ağrı. Gün içinde hiç uyuyamiyorum bu yüzden. Sizlerde de varmı bu sorun varsa ne yapıyorsunuz
sırtının üst kısmınıda destekleyecek şekilde yüksek yastıkla yatmalısın,yani miden ağzından daha aşağı seviyede olmalı, anlatabildimmi bilmiyorum ama internette reflü yastığı diye aratırsan daha iyi anlaşılır sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…