2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar hiç canınızı sıkmayın ben yaşamıyorum ama arkadaşım da gebeliğin ilk gününden bu yana kanama yaşadı ve şükür ki bebisi çok iyi hatta bizden önde 16.haftasina girdi moralinizi yüksek tutun Rabbim tüm bebis bebislerimizi korusun

Teşekkür ederim dediğini deneyeceğim.

Selam kizlar 7+4 günlk oldum yemek yapabiliyorum ama biraz zorlaniyorum tabikii ama yiyemiyorum esim zorluyo zorluyuncada istifra yapyrm hemen çok üzlyrm ya sanki hep böyle kalcam gibime geliyo 4 kilo verdim geçer dimi kızlar sanki artk hep böyle kalıcam sanıyorum sizler yemek yiyebiliyormusunuz

Merhaba arkadaşlar ben eylül annesi olucam inşallah. Yarin dr kontrolüm var
Cuma dr a gittim o gün 4+5tim vajinal çook küçük keseyi gördük şükür. Yarın 5+3 olucam nasipse yolk sac ı görmemiz gerekir mi yarın? Günde 2(100mg) progestan 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum.

Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında hiçbir belirtim yok. Bu da endişelendiriyo beni. Siz deneyimlisiniz belirti olmaması normal mi? Belirtisiz hamilelik yaşayan var mı?

Teşekkür ederim canım çok sükür bebisim iyiymis şuan lekelenmem bitti gibi inşallah bi daha olmaz

Kızlar ya zaman hemen geçse de cinsiyetlerini öğrensek bebislerimizin alışveriş yapmak istiyorum deli gibi onun için
Canm kac haftalk hamilesin. Bidr net olarak kacinci haftada cinsiyet belli oluyo. Bide hic bebisine biseyler aldn mi merak ettim bende almak istiyorum ama erken mi ki. 7+4 gnlgm suan.

Öncelikle hayırlı olsun...
Bu haftalarda bu kadar belirti olması yeter benim ve burdaki çoğu arkadaşın 7. Haftaları gibi başladı mide bulantıları v.s. Şu an keyfini çıkarınn bence, çünkü bulantı zor malesef... Tabi inşallah belki de hiç bulantınız olmadan yola devam edersiniz, öylelerini de duyuyoruz

Teşekkür ederim ErdeminE hepimize hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Amin.

bende bir haftadır bu durumdayım ne yesem çıkarıyorum çok üzülüyorum bebeği besleyemiyorum diye hatta iki kilo verdim ama doktor üç aya kadar normal diyo bende bekliyorum geçsin diye

Canm kac haftalk hamilesin. Bidr net olarak kacinci haftada cinsiyet belli oluyo. Bide hic bebisine biseyler aldn mi merak ettim bende almak istiyorum ama erken mi ki. 7+4 gnlgm suan.
Canım ben şuan 10+3 oldum ama doktorum 14 haftalikken kesin söylerim dedi öncesinde biraz yanılma payı olduğu için kız arkadaşıma da 12 haftalikken erkek dedi 16 haftalik oldu kız dedi bende o yüzden bazen aldığım şeyleri sarı yada yeşil alıyorum almayayım diyorum ama sabredemiyorum işte:)

bende bir haftadır bu durumdayım ne yesem çıkarıyorum çok üzülüyorum bebeği besleyemiyorum diye hatta iki kilo verdim ama doktor üç aya kadar normal diyo bende bekliyorum geçsin diye
Bende öyleydim gerçi hala öyleyim 6.haftada başladı kilo vermenin normal geri alıyorsun zaten sonra evet ilk üç ay böyle devam ediyor ben çok kötü olduğum da doktorum serum veriyor onunla bir hafta kadar idare ediyorum verdiğim kiloyu geri alıyorum doktorum sabretme kötü olduğunda gel diyor kısır döngü diye adlandiriyor bu olayı

Allah yardmcmz olsun canm insallah bisey olmaz insan tedirgin oluyo

Evet
Evet canm bende azck biseyler almak istiyorum. Desene ben daha baya bi beklicem cinsiyet icin

OTE="candy1907, post: 44562259, member: 517670"] Pisikedii evet canım ne yalan soylim umudum kalmamıştı hele dün geceki kramplar felaketi sabah da bir parça gibi birsey düştü tamam dedim gitti hemşire yok dedi korkma bu bebek değil sonra ultrasona cagirdi lar orda gördük bebişimi[/QUOTE]
Cok sevindim allah tekrar yadatmasin

grill .!.:
iyiyim canım, cezalıydım :)
bebeğim iyi şükür, aksi bir durum yok. inşallah 2 haftaya kadar kontrole gideceğim.
cinsiyet için henüz erken, en az 2 ay var, sabredeceğiz mecburen :)
Valla senden ses cikmayinca bişey oldu sandım.neyse can sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…