- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 18
- 28
Erkek hissediyorum canm çünkü genelde kız bebek annelerinde mide bulantisi aşırı cok olurms erkek bebek annelerinde fazla olmazms. Zaten hep erkek hissettim. Gönlm kızdan yana sankiiiValla bana da geçmiyor zaman canım ne hissediyorsun peki cinsiyet
Kızlar ya zaman hemen geçse de cinsiyetlerini öğrensek bebislerimizin alışveriş yapmak istiyorum deli gibi onun için
Canm kac haftalk hamilesin. Bidr net olarak kacinci haftada cinsiyet belli oluyo. Bide hic bebisine biseyler aldn mi merak ettim bende almak istiyorum ama erken mi ki. 7+4 gnlgm suan.
Bende yavaş yavaş onları almaya baslcm valla ama işte cinsiyetini de öğrensek ne güzel olur çok heyecanlıyım ya tahmin de edemiyorum artık herkes erkek diyor aklım karıştı valla :)Ben biberon ve emzik aldımcinsiyeti olmayan şeyler . Erkek olursa abisinin küçüklerine takviye yapacam ama kız olursaaaa şimdiden neler alacağımın planını bile yaptım
Bn belirtisiz hamileyim tek arada sirada gogus sancisi okadar cnmMerhaba arkadaşlar ben eylül annesi olucam inşallah. Yarin dr kontrolüm var
Cuma dr a gittim o gün 4+5tim vajinal çook küçük keseyi gördük şükür. Yarın 5+3 olucam nasipse yolk sac ı görmemiz gerekir mi yarın? Günde 2(100mg) progestan 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum.
Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında hiçbir belirtim yok. Bu da endişelendiriyo beni. Siz deneyimlisiniz belirti olmaması normal mi? Belirtisiz hamilelik yaşayan var mı?
Ben belirtisizdim hatta adet sokturucu kullandim adet olmuyorum diye bekle bekle yine olmadim daha sonra arkadaslarimin zoru ile gittim 4.5 haftalik gebelik cikti 6+5 te kalp atisini duyduk suandada hic bisey yok gibi insallah sorunsuz devam ederiz hepimiz.Merhaba arkadaşlar ben eylül annesi olucam inşallah. Yarin dr kontrolüm var
Cuma dr a gittim o gün 4+5tim vajinal çook küçük keseyi gördük şükür. Yarın 5+3 olucam nasipse yolk sac ı görmemiz gerekir mi yarın? Günde 2(100mg) progestan 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum.
Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında hiçbir belirtim yok. Bu da endişelendiriyo beni. Siz deneyimlisiniz belirti olmaması normal mi? Belirtisiz hamilelik yaşayan var mı?
Bende erkek hissediyorum ama gonlumdekide erkek belkide o yuzdenErkek hissediyorum canm çünkü genelde kız bebek annelerinde mide bulantisi aşırı cok olurms erkek bebek annelerinde fazla olmazms. Zaten hep erkek hissettim. Gönlm kızdan yana sankiiiama tabiki hayrlisi olsun sag saglim olsun canm bide esim daymn oglu. Tedirginim hersey allahtan
Olmaz canm insallah benimde yoktu ne güzel ama 10 gün önce naget tavuklardan yemistim dr. Dedi zehirlemissin mahfetmissin kendini dedi yatıs verdi kabul etmedim suanda hafif mide bulantilari var canm. Insallah senin hic olmaz dikkat et benim gibi seyler yeme uzak durrBende erkek hissediyorum ama gonlumdekide erkek belkide o yuzdenBende oyle duymustum benimde cok sukur bulantim yok olmazda insallah
Bende bir sise salgam suyu ictim abarttim malum sey oldu sonraOlmaz canm insallah benimde yoktu ne güzel ama 10 gün önce naget tavuklardan yemistim dr. Dedi zehirlemissin mahfetmissin kendini dedi yatıs verdi kabul etmedim suanda hafif mide bulantilari var canm. Insallah senin hic olmaz dikkat et benim gibi seyler yeme uzak durrbi skntn olmaz umarım bu arada kac haftalk bebisin
Oh ne güzel erken ögrenme şansımızda varmş sevindimBende bir sise salgam suyu ictim abarttim malum sey oldu sonrasimdi dikkat ediyorum sende dikkat et . Tavuk onermiyolar diye biliyorum. 9. Haftadayiz 11. Haftada kontrol var zaman gecmiyo insallah cinsiyette belli olur ablamin 3 boyutluda olmustu 12. Haftasinda
Bazi bebisler inatci oluyomus ama ona goreOh ne güzel erken ögrenme şansımızda varmş sevindim
İlk gebeligimde bende hissetmiştim kızım olcak diye.doktor sormuştu ben kız demiştim evet bebeginiz kız demişti çok sevinmiştim.çünkü çok istiyordum kız olmasını.ama rabbim kucağıma almayı nasip etmedi.kaybettim.şimdi çok şükür yine hamileyim.simdi tek söylediğim kız yada erkek farketmez rabbim bana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et.sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip et diyorum.ve 6 aylıkken kaybetmiştim kızımı.hic birşey almamıştım bir çöp dahi almamıştım.sanki hissettik eşimle elimiz gitmedi bise almaya.yine bu bebegimde de doğuma son 1 aya kadar hic alışveriş yapmicam.Bazi bebisler inatci oluyomus ama ona gore
Hadi yavvvBazi bebisler inatci oluyomus ama ona gore
Cok gecmis olsun allah diger bebegine uzun omurler versin tabi ki oncelikli duamiz saglikli sihatli kucagimiza almamiz. Banada birsey aldirmiyolar alinmazmis 7. Ay olana kadar doktor dedi ki biz cok sey gorduk uzulmenizi istemem akisina birakin enson is kiyafet cart curt isteİlk gebeligimde bende hissetmiştim kızım olcak diye.doktor sormuştu ben kız demiştim evet bebeginiz kız demişti çok sevinmiştim.çünkü çok istiyordum kız olmasını.ama rabbim kucağıma almayı nasip etmedi.kaybettim.şimdi çok şükür yine hamileyim.simdi tek söylediğim kız yada erkek farketmez rabbim bana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et.sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip et diyorum.ve 6 aylıkken kaybetmiştim kızımı.hic birşey almamıştım bir çöp dahi almamıştım.sanki hissettik eşimle elimiz gitmedi bise almaya.yine bu bebegimde de doğuma son 1 aya kadar hic alışveriş yapmicam.
Cok gecmis olsun allah diger bebegine uzun omurler versin tabi ki oncelikli duamiz saglikli sihatli kucagimiza almamiz. Banada birsey aldirmiyolar alinmazmis 7. Ay olana kadar doktor dedi ki biz cok sey gorduk uzulmenizi istemem akisina birakin enson is kiyafet cart curt iste aynen benim gittiğim profösörde şunu belirtmişti anne karnındaki her bebek 9.aya kadar yani anne doğum yapana kadar bizim için riskdir dedi.bizim için 9 ay sabır gerektiren bir yolculuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?