2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla bana da geçmiyor zaman canım ne hissediyorsun peki cinsiyet
Erkek hissediyorum canm çünkü genelde kız bebek annelerinde mide bulantisi aşırı cok olurms erkek bebek annelerinde fazla olmazms. Zaten hep erkek hissettim. Gönlm kızdan yana sankiii ama tabiki hayrlisi olsun sag saglim olsun canm bide esim daymn oglu. Tedirginim hersey allahtan

Kızlar el tim de hamileymiş.aramızda 5 hafta var üç gündür ondan da kan geliyo...dr a gitti.dr bu yıl çok düşük oluyor nedense demiş.hayret verici bu olay tüm hamilelerde kanama görücüye hemen hemen demiş..bu gün ona gittim oğlumla.yat yat nereye kadar...

Kızlar ya zaman hemen geçse de cinsiyetlerini öğrensek bebislerimizin alışveriş yapmak istiyorum deli gibi onun için

Canm kac haftalk hamilesin. Bidr net olarak kacinci haftada cinsiyet belli oluyo. Bide hic bebisine biseyler aldn mi merak ettim bende almak istiyorum ama erken mi ki. 7+4 gnlgm suan.

Ben biberon ve emzik aldım cinsiyeti olmayan şeyler . Erkek olursa abisinin küçüklerine takviye yapacam ama kız olursaaaa şimdiden neler alacağımın planını bile yaptım

Ben biberon ve emzik aldım cinsiyeti olmayan şeyler . Erkek olursa abisinin küçüklerine takviye yapacam ama kız olursaaaa şimdiden neler alacağımın planını bile yaptım
Bende yavaş yavaş onları almaya baslcm valla ama işte cinsiyetini de öğrensek ne güzel olur çok heyecanlıyım ya tahmin de edemiyorum artık herkes erkek diyor aklım karıştı valla :)

TE="Pisikedii, post: 44602794, member: 464629"]Ben biberon ve emzik aldım cinsiyeti olmayan şeyler . Erkek olursa abisinin küçüklerine takviye yapacam ama kız olursaaaa şimdiden neler alacağımın planını bile yaptım [/QUOTE] Bende ayni yaa.erkek olurs var hersey.ama kiz olursa yuppiiiiiiii harika seyler alicam

Bn belirtisiz hamileyim tek arada sirada gogus sancisi okadar cnm

Ben belirtisizdim hatta adet sokturucu kullandim adet olmuyorum diye bekle bekle yine olmadim daha sonra arkadaslarimin zoru ile gittim 4.5 haftalik gebelik cikti 6+5 te kalp atisini duyduk suandada hic bisey yok gibi insallah sorunsuz devam ederiz hepimiz.

damlaaa007 sabırsızlıkla bekliyorum bende. İnşallah hemen gösterir de üzmez bizi. 14.haftaya ne kaldı şunun şurasında küçük görümcem benden sabırsız. Her hafta soruyor belli oldu mu? Ne zaman gidiyorsun Dr? Biran önce belli olsun! İçimi şişirdi yeminle; benden çok merak ediyor
tamara61 aslında biz şanslıyız. Başımıza gelecekleri biliyoruz. İlk gebelik çok heyecanlı çok güzel ama acemilik berbat ötesi berbat bir şey
Büyük masrafım yok..yataktı beşikti pusetti koltuktu mama sandalyesi..hepsi var
Oğlumda alıp memnun kaldığım şeylere devam edecem. Hayırlısı bakalım..

Bende erkek hissediyorum ama gonlumdekide erkek belkide o yuzden Bende oyle duymustum benimde cok sukur bulantim yok olmazda insallah

Bende erkek hissediyorum ama gonlumdekide erkek belkide o yuzden Bende oyle duymustum benimde cok sukur bulantim yok olmazda insallah
Olmaz canm insallah benimde yoktu ne güzel ama 10 gün önce naget tavuklardan yemistim dr. Dedi zehirlemissin mahfetmissin kendini dedi yatıs verdi kabul etmedim suanda hafif mide bulantilari var canm. Insallah senin hic olmaz dikkat et benim gibi seyler yeme uzak durr bi skntn olmaz umarım bu arada kac haftalk bebisin

Bende bir sise salgam suyu ictim abarttim malum sey oldu sonra simdi dikkat ediyorum sende dikkat et . Tavuk onermiyolar diye biliyorum. 9. Haftadayiz 11. Haftada kontrol var zaman gecmiyo insallah cinsiyette belli olur ablamin 3 boyutluda olmustu 12. Haftasinda

Oh ne güzel erken ögrenme şansımızda varmş sevindim

Bazi bebisler inatci oluyomus ama ona gore
İlk gebeligimde bende hissetmiştim kızım olcak diye.doktor sormuştu ben kız demiştim evet bebeginiz kız demişti çok sevinmiştim.çünkü çok istiyordum kız olmasını.ama rabbim kucağıma almayı nasip etmedi.kaybettim.şimdi çok şükür yine hamileyim.simdi tek söylediğim kız yada erkek farketmez rabbim bana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et.sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip et diyorum.ve 6 aylıkken kaybetmiştim kızımı.hic birşey almamıştım bir çöp dahi almamıştım.sanki hissettik eşimle elimiz gitmedi bise almaya.yine bu bebegimde de doğuma son 1 aya kadar hic alışveriş yapmicam.

[QUOTEertugrul, post: 44598353, member: 664025"]Kizlar beta hcg 4368 cikmis su an 9 haftalik olmam gerekiyordu. Dusuyor sanirim bebegim hayirlisi artik bilmiyorum ne denir ki.doktorumla gorusemedim[/QUOTE]
Canim uzulme hayirlusi olsun hakkinda.bhgc kaç olmayldi ki .normal değil mi bu değer

Cok gecmis olsun allah diger bebegine uzun omurler versin tabi ki oncelikli duamiz saglikli sihatli kucagimiza almamiz. Banada birsey aldirmiyolar alinmazmis 7. Ay olana kadar doktor dedi ki biz cok sey gorduk uzulmenizi istemem akisina birakin enson is kiyafet cart curt iste

Bebeğini kaybeden arkadaşlar başınız sağolsun. İnanın çok üzüldüm. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim ve hala aynı korkular var. Rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimize inşallah. Bu korkular beni sürundürüyor resmen. Eşimle de durumlar iç açıcı değil. Dua edelim birbirimize inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bebişlerini kaybeden annelerin başı sağ olsun
Allah tez zamanda sağlıkla kucaklarınızı doldurur inşallah .

Ayne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…