- 5 Eylül 2014
- 116
- 62
- 18
Aminnn.. benim 13 haftalıkken böbrek genişlemesi tespit edildi.takibe alindi 26.haftalikken suyum bitti.sünger böbrek yani patolojik böbrek hastası tespit edildi ve sonlandırıldı.Bebislerini kaybeden anneler basınız sağolsun. Ins saglikla simdi alirsiniz. Neden kaybettiniz. Rabbim cumlemize yasatmasin ins.
Sağol canım hayırlı olsun bebeğinBn belirtisiz hamileyim tek arada sirada gogus sancisi okadar cnm
Teşekkür ederimBen belirtisizdim hatta adet sokturucu kullandim adet olmuyorum diye bekle bekle yine olmadim daha sonra arkadaslarimin zoru ile gittim 4.5 haftalik gebelik cikti 6+5 te kalp atisini duyduk suandada hic bisey yok gibi insallah sorunsuz devam ederiz hepimiz.
Merhaba arkadaşlar ben eylül annesi olucam inşallah. Yarin dr kontrolüm var
Cuma dr a gittim o gün 4+5tim vajinal çook küçük keseyi gördük şükür. Yarın 5+3 olucam nasipse yolk sac ı görmemiz gerekir mi yarın? Günde 2(100mg) progestan 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum.
Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında hiçbir belirtim yok. Bu da endişelendiriyo beni. Siz deneyimlisiniz belirti olmaması normal mi? Belirtisiz hamilelik yaşayan var mı?
Kızlar ya zaman hemen geçse de cinsiyetlerini öğrensek bebislerimizin alışveriş yapmak istiyorum deli gibi onun için
Kızlar , benim evim merdivenli inip çıkarken nefes nefese kalıyorum , yada okulda , iş yerinde merdiven soluk soluğa kalıyorum şimdiden pofff
Ben şimdi böyleysem sonra ne olurum bilmem
Benim gibi olan varmı ?
Ve Alt karnım çok sertleşme var şimdiden 3 kiloda aldım bile
Kızlar , benim evim merdivenli inip çıkarken nefes nefese kalıyorum , yada okulda , iş yerinde merdiven soluk soluğa kalıyorum şimdiden pofff
Benim gibi olan varmı ?
Gunaydin kizlar ben de bi tek ben varim heralde nefes nefese kalan diodum kimseden boyle sikayet duymayinca ben hep kilolu bi bayandim simdi de oyleyim ben ona yormustum ama sizler bildigim kadariyla kilolu degilsiniz kilo da etkilio da demekki bebisten de kaynakliymis ben ozellikle okulda o merdivenleri cikarken cok zorlaniorumHerkeslere gunaydinnn... Gunumuz haftamiz aylarimiz hayatimiz guzel saglikli gecsin insallahhhhem deee bizdiklarimizlaaa
Gunaydin kizlar ben de bi tek ben varim heralde nefes nefese kalan diodum kimseden boyle sikayet duymayinca ben hep kilolu bi bayandim simdi de oyleyim ben ona yormustum ama sizler bildigim kadariyla kilolu degilsiniz kilo da etkilio da demekki bebisten de kaynakliymis ben ozellikle okulda o merdivenleri cikarken cok zorlaniorum
Günaydın kızlar dün iyiydim 17.00 gibi kramplar girmeye başladı kanama da agri kesici fayda etmedi serum da takmadilar bugün için eve yollayacak lar ya hemşireye söyledim ama ne yapsın doktor böyle dedi gece 10 gibi wc kan geld biraz ve parça gibi birsey çıktı geçen pazar da olmuştu hemşireye cagirdim baktı aynı şey korkma o sırada acildeki doktor geçiyordu normalde kimse olmaz gördü beni gel dedi ultrasona sokayim baktı bebek çok iyi hareketli kipir pkipir ve ben ona alıştım dedim DR. Kan nerden geliyor ihh mihhh ediyorlar bilmiyorlar tr deliler nasıl biliyor ya ultrasonda mj goruyo kandan mi biriniz sorun doktorunuz bende bunlara diyim artık kan kramp durmadan bebeğim hep tehlikede
Cok gecmis olsun allah diger bebegine uzun omurler versin tabi ki oncelikli duamiz saglikli sihatli kucagimiza almamiz. Banada birsey aldirmiyolar alinmazmis 7. Ay olana kadar doktor dedi ki biz cok sey gorduk uzulmenizi istemem akisina birakin enson is kiyafet cart curt iste
Çok üzüldüm canım,allah sabır versin,genetikmiymiş bu durum peki. Ailede böbrek hastalığı olan var mı?Aminnn.. benim 13 haftalıkken böbrek genişlemesi tespit edildi.takibe alindi 26.haftalikken suyum bitti.sünger böbrek yani patolojik böbrek hastası tespit edildi ve sonlandırıldı.
Herkeslere gunaydinnn... Gunumuz haftamiz aylarimiz hayatimiz guzel saglikli gecsin insallahhhhem deee bizdiklarimizlaaa
Canim merhaba hayırlı olsun bebisin kac haftalık oldun.Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Benim gibi olan varmı ?
Herkeslere gunaydinnn... Gunumuz haftamiz aylarimiz hayatimiz guzel saglikli gecsin insallahhhhem deee bizdiklarimizlaaa
kan sulandırıcı gibi bir ilaç vs kullanıyor musun?Günaydın kızlar dün iyiydim 17.00 gibi kramplar girmeye başladı kanama da agri kesici fayda etmedi serum da takmadilar bugün için eve yollayacak lar ya hemşireye söyledim ama ne yapsın doktor böyle dedi gece 10 gibi wc kan geld biraz ve parça gibi birsey çıktı geçen pazar da olmuştu hemşireye cagirdim baktı aynı şey korkma o sırada acildeki doktor geçiyordu normalde kimse olmaz gördü beni gel dedi ultrasona sokayim baktı bebek çok iyi hareketli kipir pkipir ve ben ona alıştım dedim DR. Kan nerden geliyor ihh mihhh ediyorlar bilmiyorlar tr deliler nasıl biliyor ya ultrasonda mj goruyo kandan mi biriniz sorun doktorunuz bende bunlara diyim artık kan kramp durmadan bebeğim hep tehlikede
Benim gibi olan varmı ?
merhaba benim arkadaşıma senin gibi dedi doktor kızın morali baya bozuldu dün farklı bir doktora gitti her şey yolunda dedi doktor kalp atışını da dinlemiştiGeldik canim doktordan.. bende haberler iyi degil moralim cok bozuldu.gecen hafta 5+5 dedi tamam dedik gec dollenmistir falan dedik ama bugun yine karindan goremedi vajinal baktik sanki gorduk gibi bebegi kalp atislari var şükür ama gecen haftadan beri gelismemis dedi istedigim goruntuyu yakalayamadim dedi .beta hcg istedi tekrar bide trans vajinal us kani verdim ama ultrasonu cektirmedim acayip canim skkin.napcam ben ya offf baska doktora mi gideyim napayimama beklemek istiyorum yanlis gormustur belki
Canim uzulme hayirlusi olsun hakkinda.bhgc kaç olmayldi ki .normal değil mi bu değer[/QUOTE][QUOTEertugrul, post: 44598353, member: 664025"]Kizlar beta hcg 4368 cikmis su an 9 haftalik olmam gerekiyordu. Dusuyor sanirim bebegim hayirlisi artik bilmiyorum ne denir ki.doktorumla gorusemedim
hayırlısı canım .. 17 aralıkta beta hcg 3921 çıktı. dün kan sonucumda 4300 lerde çıktı. Gelişimi durmuş. doktorla konuşamadım ama iyi değil sanırım...[/QUOTE]Canim uzulme hayirlusi olsun hakkinda.bhgc kaç olmayldi ki .normal değil mi bu değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?