belirtiler neydi sağlıksız kararı verilmesi için?Kızlar hele şukur kesemizi gorebildıkkkyolk oluşmuş gayet saglıklı dedı Dr 10 g6n snra kalp atısı inşallah.. açmaya calıştm rengini gorebilin dıye teyzeleri
Nefes nefese kalma olayı bende de var. Şimdiden başlamış olması korkutuyor beniKızlar , benim evim merdivenli inip çıkarken nefes nefese kalıyorum , yada okulda , iş yerinde merdiven soluk soluğa kalıyorum şimdiden pofff
Ben şimdi böyleysem sonra ne olurum bilmem
Benim gibi olan varmı ?
Ve Alt karnım çok sertleşme var şimdiden 3 kiloda aldım bile
Allah yardımcın olsun canım. Zor Zaman'lar geçiriyorsun. Dualarımda sana da yer verecem inşallah. Sende kendine çok dua et. Allahım hayırlısını versin. Bu sıkıntılarının sonunu iyi ferah etsin inşallahGünaydın kızlar dün iyiydim 17.00 gibi kramplar girmeye başladı kanama da agri kesici fayda etmedi serum da takmadilar bugün için eve yollayacak lar ya hemşireye söyledim ama ne yapsın doktor böyle dedi gece 10 gibi wc kan geld biraz ve parça gibi birsey çıktı geçen pazar da olmuştu hemşireye cagirdim baktı aynı şey korkma o sırada acildeki doktor geçiyordu normalde kimse olmaz gördü beni gel dedi ultrasona sokayim baktı bebek çok iyi hareketli kipir pkipir ve ben ona alıştım dedim DR. Kan nerden geliyor ihh mihhh ediyorlar bilmiyorlar tr deliler nasıl biliyor ya ultrasonda mj goruyo kandan mi biriniz sorun doktorunuz bende bunlara diyim artık kan kramp durmadan bebeğim hep tehlikede
amin hepimiz inşallahTeşekkür ederimNicolitaa inşallah sağsalim yavrunu alırsın kucağına. Amin.
Günaydın canım amin inşallah :)Herkeslere gunaydinnn... Gunumuz haftamiz aylarimiz hayatimiz guzel saglikli gecsin insallahhhhem deee bizdiklarimizlaaa
canım hareket etmek bebeğine verebileceğin en güzel hediye, hareket ettikçe kan dolaşımın artıyor böylece on daha çok besin gidiyor kolestrolün düşüyor merdiveni bir bunun için bir fırsat olarak görmeye çalış üstelik ilk zamanlarda üç kilo çok tehlikeli sanırım daha hareketli olmaya ihtiyacın var. ben sabahları beş kilometre yürüyorum mesela bugün hava kapalıydı yürüyemediğim için kendimi kötü hissediyorum. sana tavsiyem kendini rehavete kaptırma! heme bebişin hem de kendi sağlığımız için bol hareket etmeliyiz.Kızlar , benim evim merdivenli inip çıkarken nefes nefese kalıyorum , yada okulda , iş yerinde merdiven soluk soluğa kalıyorum şimdiden pofff
Ben şimdi böyleysem sonra ne olurum bilmem
Benim gibi olan varmı ?
Ve Alt karnım çok sertleşme var şimdiden 3 kiloda aldım bile
Bana 12. Haftada yapılacak ikili test ve ense kalınlığı ölçümü, 14. Hafta geç olabilir daha erkene al randevunuKizlar bu ikili uclu testler hakkinda ne dusunuyosunuz yaptirmayacak olan var mi? Ben iki gun once doktora gittim 10+2 dik ve bi sonraki randevuyu 8 subata alin dedi 13 hafta olmus olacak dedi ama yanlis hesapladi galiba 14+2 oluyoz onun dedigi gunde yani ikili test zamani gecmis oluyo acaba yaptirmicak mi diye dusundum ama yanlis hesapladi galiba
Evt dogru cnm bence de gec doktor karistirdi galiba tarihleri en iyisi ben onu arayim biBana 12. Haftada yapılacak ikili test ve ense kalınlığı ölçümü, 14. Hafta geç olabilir daha erkene al randevunu
Gunaydin kizlar ben de bi tek ben varim heralde nefes nefese kalan diodum kimseden boyle sikayet duymayinca ben hep kilolu bi bayandim simdi de oyleyim ben ona yormustum ama sizler bildigim kadariyla kilolu degilsiniz kilo da etkilio da demekki bebisten de kaynakliymis ben ozellikle okulda o merdivenleri cikarken cok zorlaniorum
Nolur nolmaz bende almama taraftarıyım. Allah tabiki böyle birşeyle sınav etmesin. Sonrasından üzülmekte istemiyorum.
Çok üzüldüm canım,allah sabır versin,genetikmiymiş bu durum peki. Ailede böbrek hastalığı olan var mı?
Günaydın şeker anneler. Biz sabah yine çok kustuk. Babamız bebişe kızdı hatta,annesini bu kadar zorluyor diye.
Canım 12. haftaya başlıyoruz artık.. Allah razı olsun..
Bende 2. katta oturuyorum.. Eşim ağır vasıta diyor.. Nefes nefese kalıyorum eve girdiğimde kuzum..
Aminnnnnnnnn inşallah :) Günaydınn canımmmmmmmmm
Oyy kizmasn ama babasi ona yaa.. Napsn isteyerek mi yapiyoogececek ins 3 ayi atlatalm hayirlisiyla keyifli hamilelik donemine baslicaz..
Insallahhh
hayırlısı canım .. 17 aralıkta beta hcg 3921 çıktı. dün kan sonucumda 4300 lerde çıktı. Gelişimi durmuş. doktorla konuşamadım ama iyi değil sanırım...[/QUOTE]Canim uzulme hayirlusi olsun hakkinda.bhgc kaç olmayldi ki .normal değil mi bu değer
İnş Canım,bizi bu hale getiren bu hamilelik Hormonuymuş.3. aydan sonra düşüşe geçecekmiş, o zaman geçermiş diyorlar.
Bel Ağrısını bende yaşıyorum canım, ama ben nedenini biliyorum. Düzgün durmadığım için bel ağrım var, Dik durmaya çalışınca göbeğimden birşey çekiyor. O nedenle dik duramıyorum mecbur kambur duruyorum ve oturuyorum. buda belime çok yüklenmeme sebep oluyor.Hepinizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun kızlarr10+4 deyim mide bulantım çok aşırı ve bel ağrısı yaşıyorum. Bulantı normal ama bel ağrısı beni çok zorluyor aynı sorunu yaşayan varmı?
Yok canım öyle bir hap kullanmıyorumkan sulandırıcı gibi bir ilaç vs kullanıyor musun?
Rabbim hayırla sağlıkla kavuşturur inşallah bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?