2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar hele şukur kesemizi gorebildıkkk yolk oluşmuş gayet saglıklı dedı Dr 10 g6n snra kalp atısı inşallah.. açmaya calıştm rengini gorebilin dıye teyzeleri
belirtiler neydi sağlıksız kararı verilmesi için?

Günaydın kızlar. Süper bir gün olsun güzel ve Mutlu haberlerle dolu. Eğlenceli bereketli..bol gülücüklü. Çalışanlar için de şip şak geçen bir mesai diliyorum.
Nefes nefese kalma olayı bende de var. Şimdiden başlamış olması korkutuyor beni hayırlısı bakalım. Zamanla alışacaz artık. Ben henüz hiç kilo almadım ama göbeklendim. Eşim karnın büyüsün hemen böyle anlamıyorum hamile olup olmadığını diyor sürekli

Allah yardımcın olsun canım. Zor Zaman'lar geçiriyorsun. Dualarımda sana da yer verecem inşallah. Sende kendine çok dua et. Allahım hayırlısını versin. Bu sıkıntılarının sonunu iyi ferah etsin inşallah

Bebek için bir şeyler alma olayına herkes farklı bakıyor. Ben zamanla yavaş yavaş küçük küçük şeyler alma taraftarıyım. İnsan çok Mutlu oluyor Doğumunuzun ne Zaman olacağını erkenden bilemezsiniz. Ayrıca son 3 aylık dönemdeki halinizi de şimdiden bilemezsiniz. Çok yakın arkadaşımın başına geleni anlatayım (tabi bu onun başına geldi diye bize de olacak değil ama misaldir) hiç bir şey almadı 7.aydan sonra alacam dedi ama maalesef kendi çıkıp alamadı. Her şeyini eltisine aldırmak zorunda kaldı hava çok sıcaktı ayrıca aşırı ödemi olduğu için bacakları be ayakları çok şişti azıcık yürüse bel Ağrı'sından adım atamıyordu. Bir diğer arkadaşım da 9. Ayına girdi her şeyi 1 günde aldı (bu çok masraflı bir durum kesinlikle tavsiye etmem, çocuğun odası yetişmedi doğumdan sonra bir de oda işiyle uğraştı perişan oldu)Tabi en iyisini Rabbim bilir. Hayırlısını versin inşallah. Evrene olumlu sinyaller gönderelim her zaman. Olumlu düşünmek olumlu kapıların açılmasına vesile olur

Kizlar bu ikili uclu testler hakkinda ne dusunuyosunuz yaptirmayacak olan var mi? Ben iki gun once doktora gittim 10+2 dik ve bi sonraki randevuyu 8 subata alin dedi 13 hafta olmus olacak dedi ama yanlis hesapladi galiba 14+2 oluyoz onun dedigi gunde yani ikili test zamani gecmis oluyo acaba yaptirmicak mi diye dusundum ama yanlis hesapladi galiba

canım hareket etmek bebeğine verebileceğin en güzel hediye, hareket ettikçe kan dolaşımın artıyor böylece on daha çok besin gidiyor kolestrolün düşüyor merdiveni bir bunun için bir fırsat olarak görmeye çalış üstelik ilk zamanlarda üç kilo çok tehlikeli sanırım daha hareketli olmaya ihtiyacın var. ben sabahları beş kilometre yürüyorum mesela bugün hava kapalıydı yürüyemediğim için kendimi kötü hissediyorum. sana tavsiyem kendini rehavete kaptırma! heme bebişin hem de kendi sağlığımız için bol hareket etmeliyiz.

Bana 12. Haftada yapılacak ikili test ve ense kalınlığı ölçümü, 14. Hafta geç olabilir daha erkene al randevunu

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun esinertugrul ,bir an önce doktorunla görüşmeni tavsiye ederim
Tüm evladını kaybeden annelere de Allah'tan sabır diliyorum,aynı şeyleri tekrar yaşamamanızı diliyorum

Ben de merdiven çıkarken çok nefes nefese kalıyorum. Bende de kilo var maalesef yaa...

Oyy kizmasn ama babasi ona yaa.. Napsn isteyerek mi yapiyoo gececek ins 3 ayi atlatalm hayirlisiyla keyifli hamilelik donemine baslicaz..

Insallahhh

Bu arada benm arkadasmin dr u benimle ayni da.. Bizim dr ikili uclu tarama ve seker yuklemesi yapacak bildigim kadariyla.. Ama dr uma guveniyorm hem de artk daha cok seviyorm o yuzden dinlicem onu

Mesela o arkadas 35 haftalik erken dogum olcakti az kalsn bi gece hastanede yatti, de sagolsn sabaha kadr dr da uyumadi, evinden her turlu bilgi ve destegi sagladi ebelere ve simdilk durdu bebis, iki hafta yatcaksn dedi faln.. Yani isin ozu dr a bi sey sormaktan da ona guvenmekten de cekinmemek lazm..

Oyy kizmasn ama babasi ona yaa.. Napsn isteyerek mi yapiyoo gececek ins 3 ayi atlatalm hayirlisiyla keyifli hamilelik donemine baslicaz..

Insallahhh

İnş Canım,bizi bu hale getiren bu hamilelik Hormonuymuş.3. aydan sonra düşüşe geçecekmiş, o zaman geçermiş diyorlar.

Canim uzulme hayirlusi olsun hakkinda.bhgc kaç olmayldi ki .normal değil mi bu değer
hayırlısı canım .. 17 aralıkta beta hcg 3921 çıktı. dün kan sonucumda 4300 lerde çıktı. Gelişimi durmuş. doktorla konuşamadım ama iyi değil sanırım...[/QUOTE]

Canım senin tüp bebek miydi? Doğal mı olmuştu.

Yinede doktorunla görüşmende fayda var,onun yorumu çok önemli.

Hepinizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun kızlarr 10+4 deyim mide bulantım çok aşırı ve bel ağrısı yaşıyorum. Bulantı normal ama bel ağrısı beni çok zorluyor aynı sorunu yaşayan varmı?

Bel Ağrısını bende yaşıyorum canım, ama ben nedenini biliyorum. Düzgün durmadığım için bel ağrım var, Dik durmaya çalışınca göbeğimden birşey çekiyor. O nedenle dik duramıyorum mecbur kambur duruyorum ve oturuyorum. buda belime çok yüklenmeme sebep oluyor.

Kızlar bnm dr dedi ki eğer ne olursa olsun bebegimi doğuracam diyorsan iki li tarama testi yaptırma dedi allah korusun bişe çıkarsa zaten çözümü yok sadece öğrenmiş Olcan ve hamileliği üzüntü ile geçiren dedi siz ne diyorsunuz dr un dediği mantıklı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…