2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok canım öyle bir hap kullanmıyorum
eğer ilaç kullanıyorsan, belki onun yan etkisidir diye düşünmüştüm.
üzülme canım tanıdığım birkaç kişi adet kanamasından daha yoğun kanamalar yaşadılar, 9 ay yatmak zorunda kaldılar, ama sağlıklı kocaman kızları var.
inşallah sen daha hafif atlatırsın gebeliğini ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

doğru demiş canım.
Allah korusun bir aksilik varsa ve aldırmayı düşünmüyorsan (günah çünkü) testleri yaptırma. ayrıca onlar % 100 doğru değil.
testlerde bebeği sorunlu çıkıp da sapasağlam evladı doğan çok insan var çevremde.
ayrıca hepimiz bugün sağlıklıyız ama yarın yatak döşek, felçli dermansız dertlere düşüp düşmeyeceğimizi bilemeyiz.

nasıl oluyor da bir kadının çocuk aldırıp aldırmayacağına günah çünkü diyerek, yargılıyorsunuz. bence bu cevabınız kişinin dini duygularını sömüren çok yanlış bir tavır. sitenin sorumlularını göreve davet ediyorum!!! test yaptırma diyorsunuz çocukta anomali çıkarsa siz mi bakacaksınız, sorumluluğu siz mi yükleneceksiniz, bu nasıl bir aymazlıktır...

Haklısın canım yapipta boşa strese girmeyim bn en iyisi :)

Ben oğlumda yaptırdım doktor gerek yok demesine rağmen. Sonra pişman oldum kan verme işi beni geriyor,sevmiyorum! Şükürler olsun bir şey çıkmadı çıksaydı da kabulümüzdü. Bu sefer yaptırmayacak. Ense kalınlığına bakıyor doktorlar. İstiyorsan yaptır tabi.

Kızlar bir şey soracam size. İlk gebeliği olan anneler belki bilmeyebilir ama çevreden görmüş duymuş da olabilirler.. Bebek doğduğunda hemen yıkıyor musunuz? Hemen dediğim 1-2 güne hastaneden çıkıyorsunuz ya işte..eve gittiğinizde..

Arkadaslar lutfen biri yada birileri lutfen cevap yazarsa cok sevinirim SAT 22 KASIM olanlar bebeklerini ultrosonda gorebildiler mi ve kalp atisini duyan var mi ve ne zaman fuydunuz yada gordunuz

Aman diyim arkadaslar sakin olun.. Yani haklsiiniz insan bazen yargi gorunce yazmadan duramiyor ikinizin de hakli oldugu yanlar var ancak kimseyi yargilamamak da gerekir tabi ki..

En guzeli herkes nasil istiyorsa test konusunda oyle yapsn..

Ben yaptir derse de yaptiricam.. Kotu ihtimalleri de zaten dusunmucem en guzel seyi yapip Allahima siginiyorm cunku..

Canim bn sorun çıksa bile aldirmayacagimi kabul edip bebeğime bakacağım i söyledim arkadaş onun için öyle cvp verdi bu kadar tepkiye gerek yok tatlım bn arkadaşı haklı buluyorum cunku

Dr dan geldim 5+3 te kese 8mm. Haftayla uyumlu dedi. Yolk sac net göremedi. Kesenin üstünde kanama alanı var dedi. 10 gün rapor verdi. WC ve banyo harici hiç kalkmıcaksın dedi. Çok korkuyorum benim durumumu yaşayan oldu mu yaşayan varsa cevap verir misiniz.

Arkadaslar lutfen biri yada birileri lutfen cevap yazarsa cok sevinirim SAT 22 KASIM olanlar bebeklerini ultrosonda gorebildiler mi ve kalp atisini duyan var mi ve ne zaman fuydunuz yada gordunuz
aynı gün olacak sanırım doğum tarihlerimiz, evet bebişi ultrasonda hem gördük hem kalp ritmini de dinledik. iki hafta sonra cinsiyetini bile öğrenebiliriz.

Arkadaşlar burda herkes fikrini söylüyor. sana uyanı al uymayanı alma..aslında olay bu kadar basit. Gerçek hayat yeterince gergin zaten. Birde burda gerilmenin bi anlamı yok değil mi? Hemen birbirinizin üstüne gitmeyin. Ayrı fikir ve görüşlerde olabiliriz. Yargılama işine hiiiiç bulaşmamak lazım.

Merhaba benim 2.gebeliğim ilkinde hastaneden gelir gelmez yıkamıştık biz

C candy1907 canım aklıma geldi paylaşmak istedim. Benim arkadaşım kızına hamileyken 9 ay boyunca parçalı bir şekilde kanama oldu;ağrılı ve kramplı! Çok zor bir hamilelik geçirdi doğrusu şuanda kızı 5 yaşında. Sezaryenle doğum yaptığında doktoru rahim duvarında bir sürü kist olduğunu ve bunların Bebek'le beraber büyüyüp kanama yaptığını gördü. Şimdi diyeceksin ki yuh! O zamana kadar Nasıl farketmedi? Bu soruyu bende sordum maalesef farkedilmiyormuş.
Aklına hiç kötü getirme. Hayırlısını dileyelim hep beraber. Rabbim en iyisini bilendir

Merhaba benim 2.gebeliğim ilkinde hastaneden gelir gelmez yıkamıştık biz
Bende hemen yıkanır diye biliyorum. Kuzenim doğum yaptı 9 gün oldu hala yıkamamışlar. Eltisi yıkanmaz göbeği düşsün öyle yıkanır demiş. Göbeği de düşmedi! Bebe koktu! Çok huysuzluk yapıyormuş. Dünden beri içim şişti sıkıntıdan patladım! Küçük kuzu Nasıl Nasıl huzursuz olmuştur

üzerindeki pelvix tabası yararlıymış ama gün aşırı yıkanması gerekiyor bizimki kış bebesiydi hep yıkadık ve haftasına bulmadan göbeği de düştü bence yıkamadıkları için göbeği de düşmüyordur :)

benim 20 kasımdı ben duydum

Evet canım katılıyorum arkadaş biraz fazla tepki verdi ki bn zaten ne olursa bebegimi istediğimi söyledim bnm yüzümden oldu ona da üzüldüm zaten

Oğlum da ağustos bebesi benim. 40ına kadar her gün yıkadık biz (işitme testi öncesi ve göbeği düştükten sonra 2 gün hariç) göbeği 4 günde düştü. Hiç su değmeyince düşmüyor gerçekten. Arkadaşımın 20 günde düştü Dr götürdü 40 güne kadar olabiliyor dedi hiç ıslatmamışlardı baktılar düşmüyor barı biraz ıslansın dediler yumuşadıkça düştü. Hem zaten sprey var. O baya koruyucu..

Evet canım katılıyorum arkadaş biraz fazla tepki verdi ki bn zaten ne olursa bebegimi istediğimi söyledim bnm yüzümden oldu ona da üzüldüm zaten
Üzme kendini canım. Bak halloldu. Her şey tatlıya bağlandı. Hamileyiz ya oluyor öyle şeyler birbirimizden daha çooook şeyler öğrenecez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…