- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Valla bilmiorum cnm nedenini iki gundur bisey yoktu simdi yine kanama oluyo cok korkuyorum bebgime bisey olcak diyekanama neden olmuş bir problem yoktur inşallah.. şimdide ikili test telaşı sardı beni napıcam bilmiyorum herkes farklı birşey söylüyo delirmek üzereyim
Bebeğiniz sağlıkli mi doğdu pekisağol canım, birde zaten bal karabiber okudum biyerde öksürüğe iyi geliyormuş deneyelim bakalım
ben ilk gebeliğimde bütün testler yapılmıştı ve hepsi temiz çıkmıştı. 6. ayımda idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 1 ay hastanede yattım çok yüksek ateşim vardı ve doğru düzgün antibiyotik veremedikleri için iyileştiremiyorlardı aynı zamanda bende kansızlık ve demir eksikliğide olduğu için en sonunda 2 ünite kan takviyesi yaptılar çok kötü günler geçirdim. birkaç hafta daha büyük olsaydu bebeğim doğuma alacakları çünkü beni iyileştiremiyorlardı. o dönemde ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyordu haftayı tam hatırlamıyorum hastaneden çıktıktan sonra girdim. ve beim bebeğime %99 down sendromlu dendi. ultrasonuda öyle alalade biyerde yaptırmamıştım. ultrasonu yapan doktor amniyosentez yaptırmamı söyledi. o dönem okadar zor geçtiki size anlatmamın mümkünatı yok. zaten hastanede yatarken bebeğimi kaybetme korkusunu yaşamıştım birde üstüne bu gelmişti. etrafımdaki herkes amniyosentez yaptırmamı istedi . eşimde bence yaptırmalıyız ama son karar senin demişti. ben yaptırmadım arkadaşlar ne olursa olsun kabulüm dedim. o dönemde yaptır diyen herkeside düşman belledim :)
ama şimdi düşündüğümde bu hamileliğimde aynı şey olsa ne yaparım inanın bilmiyorum. o dönemki psikolojim oydu ama şimdisini bilmiyorum. yine testleri yaptırıcam tabi bilmek istiyorum ama Allah korusun kötü bişey çıkarsa benim kararım kesin bu diyemiyorum şuan. inşallah hiç kimse böyle bişey yaşamaz
Valla bilmiorum cnm nedenini iki gundur bisey yoktu simdi yine kanama oluyo cok korkuyorum bebgime bisey olcak diye
Canim benim SAT 22 Kasim.Tam bir hafta once bugun keseyi de gorduk kalp atisini da duyduk cok şükür.Cnm, benim Sat 19 kasim. Ben 7+2 iken karindan gordum bebisi ve kalp atisini. 5+4 iken gittigimde ise sadece kese vardi. Ama bu herkese gore degisir. Ben yumurta takibindeydim yani gec dollenme felan olma ihtimali yok. Gec dollenme olanlarda gorme suresi uzayabiliyor.
Tatlım bn bu bebeği tüp bebekle zor buldum öyle olmasa bile çevremde o kadar insana dr lar bu testlerde bu çocuk özürlü daum sendromlu deyip sağlıklı doğan kendini bos yere o guzel hamilelik donemini uzuntulu gecirip bebisleri iyi okadar çok bebek var ki bunu hiç kimse bilemez birazda o yönden bakıyorum allahım hayırlısıni versin canım bnmBademsekerim28 ve B Began Sizin kararınıza, düşüncenize sonsuz saygım var. Benim düşüncem ise şöyle; Allah bize bakıma muhtaç özellikle de annenin bakımına muhtaç engelli, hasta bir çocuk verse veeğer ki biz annelere ileride bişey olsa, ne bileyim felçli kalsak, bu dünyadan göçüp gitsek o Melek'lerimizin hali ne olur, onlara bizim kadar iyi kim bakar? ve eğer yatakta bakılıyorsa onların her gün karşımızda acı çekmesini görmek... Bize günah olmasın diye Melek'lerimize bu günahın bedelini ödetmek bana ters geliyor. Bencillik geliyor... Hep ne deriz mesela biz bile: "Allahım elden ayaktan düşürmeden, bizi kimseye muhtaç etmeden al beni yanına."
AMA ALLAH KİMSEYİ BU KARARI ALMAK ZORUNDA BIRAKMASIN. Bize bu acıyı yaşatmasın.
Kizlar selam... artik toparladim kendimi dünden beri perisan oldun... dun gittigimiz doktorum bebegi goremedi gelismemis dedi. Bugun aradim yarin gel alalim deyince hemen baska doktora gittik.kadin cok iyiydi yine ona gidicem hamile kalirsam insallah...kese var ici bos dedi.kullandigim progestan ve folik asiti birakiyorum artik. Kendiliginden dusuk yapabilirsin dedi ve ilac verdi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş yapacak birsey yok...
Hepinizi tanimasamda seviyorum...aranizdan bende ayrilicam artik... insallah sizler bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.. cumartesi pazar kanamam baslarmis... hakkimizda hayirlisi olsun.. hepinizi ve tatli bebislerinizi öpüyorum. ...
yazık ya. kışın haftada iki kez yıkamak yeter.
bebek de yıkanınca öyle rahatlıyor ki yazık çocuğa.
Ay çocuk yıkanmaz mı, biz ilk gün eve gelince yıkarız. Bebek konuşamıyor ki anlatsın derdini yazık ya
İnanın kaç gündür içim içimi yedi bitirdi. Bebecik ağlıyormuş sürekli; daha Nasıl anlatsın derdini. Pişti mahvolduBebekleri yıkayın hanımlar .Hele biz yazın doğum yapıcaz,enfeksiyon kaynağı o şekilde günlerce kalması
Rabbim Hakkı'nda en hayırlısını versin canım. Tez zamanda gönlünü kucağını boş bırakmasın inşallahKizlar selam... artik toparladim kendimi dünden beri perisan oldun... dun gittigimiz doktorum bebegi goremedi gelismemis dedi. Bugun aradim yarin gel alalim deyince hemen baska doktora gittik.kadin cok iyiydi yine ona gidicem hamile kalirsam insallah...kese var ici bos dedi.kullandigim progestan ve folik asiti birakiyorum artik. Kendiliginden dusuk yapabilirsin dedi ve ilac verdi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş yapacak birsey yok...
Hepinizi tanimasamda seviyorum...aranizdan bende ayrilicam artik... insallah sizler bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.. cumartesi pazar kanamam baslarmis... hakkimizda hayirlisi olsun.. hepinizi ve tatli bebislerinizi öpüyorum. ...
çok geçmiş olsun canım, hayırlısı böyleymiş demekki, Allah tez vakitte tekrar doldursun inşallah göbüşünüKizlar selam... artik toparladim kendimi dünden beri perisan oldun... dun gittigimiz doktorum bebegi goremedi gelismemis dedi. Bugun aradim yarin gel alalim deyince hemen baska doktora gittik.kadin cok iyiydi yine ona gidicem hamile kalirsam insallah...kese var ici bos dedi.kullandigim progestan ve folik asiti birakiyorum artik. Kendiliginden dusuk yapabilirsin dedi ve ilac verdi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş yapacak birsey yok...
Kizlar selam... artik toparladim kendimi dünden beri perisan oldun... dun gittigimiz doktorum bebegi goremedi gelismemis dedi. Bugun aradim yarin gel alalim deyince hemen baska doktora gittik.kadin cok iyiydi yine ona gidicem hamile kalirsam insallah...kese var ici bos dedi.kullandigim progestan ve folik asiti birakiyorum artik. Kendiliginden dusuk yapabilirsin dedi ve ilac verdi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş yapacak birsey yok...
Görecek görmeyecek bir şey yok yaptığı çok ayıp elinden giderse anlar kıymetini söylenecek tek söz yok bu komik. Biz o belirtiler olmayınca üzülüyoruz. Bizde sıkıntılar çektik ama hiç bi zaman. İsyan etmedik. Fazla ılımlı konuşmuşun dalga geçmiş galiba ne insanlar var.Yazınız bana gerçekten garip geldi ben hamile kalmak için suan bu yazdiklarinizi on mislini çekiyorum iğneler ilaçlar her yerim mosmor ve iğne yerlerim iltihaplı ve bu yazdiklarinizi iki katını yaşıyorum hem ilaçların yan etkileri ve hamilelik ağrıları yanlış anlama ama bu yazıları okudukça çok zoruma gidiyor tabi herkesin kendi görüşu allahım kimseyi bu hasretle sinamasin isteyenlere versin inşallah. Senin bünyem farklı olabilir tabi birsey demiyorum ama bn de daha önce bünyesi çok nazik bi insandım bn böyle yazılar görmek istemiom bn geceleri iğne ağrısından uyuyamiom ama halime sukrediyorum binlerce şükür rabbim onu bana nasip etti herseye rağmen sukretmemiz lazım canım umarım sknti ların hemen gecer Ayyy ne diyom bn çok kötüyüm suan psikoloji altüst oldu kusura bakma yasadiklarimdan
Evladını inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım. Herkesin bünyesi yaşadıkları farklı. Kimimiz uğraşmadan kiminiz uğraşarak evlat sahibi oluyoruz. Sanırım biraz gücenmişsiniz. Burda kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. Birbirimizle ılımlı konuşmak en doğrusu diye düşünüyorum. Zira ortamı kızıştırmak bilgi paylaşımını kötü yönde etkilerGörecek görmeyecek bir şey yok yaptığı çok ayıp elinden giderse anlar kıymetini söylenecek tek söz yok bu komik. Biz o belirtiler olmayınca üzülüyoruz. Bizde sıkıntılar çektik ama hiç bi zaman. İsyan etmedik. Fazla ılımlı konuşmuşun dalga geçmiş galiba ne insanlar var.
kesinlikle kaderde ne var bilemeyiz.Bademsekerim28 ve B Began Sizin kararınıza, düşüncenize sonsuz saygım var. Benim düşüncem ise şöyle; Allah bize bakıma muhtaç özellikle de annenin bakımına muhtaç engelli, hasta bir çocuk verse veeğer ki biz annelere ileride bişey olsa, ne bileyim felçli kalsak, bu dünyadan göçüp gitsek o Melek'lerimizin hali ne olur, onlara bizim kadar iyi kim bakar? ve eğer yatakta bakılıyorsa onların her gün karşımızda acı çekmesini görmek... Bize günah olmasın diye Melek'lerimize bu günahın bedelini ödetmek bana ters geliyor. Bencillik geliyor... Hep ne deriz mesela biz bile: "Allahım elden ayaktan düşürmeden, bizi kimseye muhtaç etmeden al beni yanına."
AMA ALLAH KİMSEYİ BU KARARI ALMAK ZORUNDA BIRAKMASIN. Bize bu acıyı yaşatmasın.
Allah yardımcın olsun. Yine nasip olur inşallah.Mesela bu yazımda demişim 5+5 . 2 gun snra baska dra gıttım 7 haftalık ve kese var bebek yok ve yolk boyutu cok buyumuş sonuc olarak yolkun normalden buyuk olup embriyo gorunmemesi sonucu bos gebelık sonucu ortaya cikiyor %90 yani
Bahsettiginiz mesaj sahibi benim. Insanlari olaylarin ic yuzunu bilmeden yargilama hakkini nerden buluyorsunuz anlamiyorum. Benim nasil bir psikolojide oldugumu bilemeyeceginiz gibi bu tahminde dahi bulunmaya hakkiniz yok. Ben o anda yasadigim sikintilar sonucu hissettiklerimi paylastim sadece. Ve bu bir isyan degildi. Cok zorlandigim icin ikinci cocuk istemiyorum dedim ne var bunda? NE HAKLA ELINDEN GIDERSE KIYMETINI ANLAR GIBI BIR DILEKTE BULUNUYORSUNUZ? BU KADAR KOTU NIYETLI OLAMAZ OLMAMALI BIR INSAN!!!!!Ayrica siz kim oluyorsunuz nerden cikip konuya dahil olmaya calisiyorsunuz?Görecek görmeyecek bir şey yok yaptığı çok ayıp elinden giderse anlar kıymetini söylenecek tek söz yok bu komik. Biz o belirtiler olmayınca üzülüyoruz. Bizde sıkıntılar çektik ama hiç bi zaman. İsyan etmedik. Fazla ılımlı konuşmuşun dalga geçmiş galiba ne insanlar var.
[QUOTeylulum2012, post: 44616242, member: 339448"]Teyzoslar ben dun doktora gittim. Bizim sipanin keyfi yerinde. Keske her zaman yaptigim gibi acille gitmeseydi. Salak dr yuzunden 3 gun burnumdan gelddii
Bebisimin yeri gayet iyiymiss. Agrilarin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuss drum dun sase ilaclardan verdi gayet iyiyim cok sukurEki Görüntüle 1743418 burdada kuzum el salladi size
[QUOTeylulum2012, post: 44616242, member: 339448"]Teyzoslar ben dun doktora gittim. Bizim sipanin keyfi yerinde. Keske her zaman yaptigim gibi acille gitmeseydi. Salak dr yuzunden 3 gun burnumdan gelddii
Bebisimin yeri gayet iyiymiss. Agrilarin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuss drum dun sase ilaclardan verdi gayet iyiyim cok sukurEki Görüntüle 1743418 burdada kuzum el salladi size
Banada dr öyle dedi. Ne yapacagiz bilemiyoruz. Çok zor bir kararKızlar bnm dr dedi ki eğer ne olursa olsun bebegimi doğuracam diyorsan iki li tarama testi yaptırma dedi allah korusun bişe çıkarsa zaten çözümü yok sadece öğrenmiş Olcan ve hamileliği üzüntü ile geçiren dedi siz ne diyorsunuz dr un dediği mantıklı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?