2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kanama neden olmuş bir problem yoktur inşallah.. şimdide ikili test telaşı sardı beni napıcam bilmiyorum herkes farklı birşey söylüyo delirmek üzereyim
Valla bilmiorum cnm nedenini iki gundur bisey yoktu simdi yine kanama oluyo cok korkuyorum bebgime bisey olcak diye

B
Bebeğiniz sağlıkli mi doğdu peki

Valla bilmiorum cnm nedenini iki gundur bisey yoktu simdi yine kanama oluyo cok korkuyorum bebgime bisey olcak diye

İçini ferah tut tatlım allahın izniyle hiç bişey olmaz ilk zamanlarda olabilir bu tip kanamalar ağır kaldırma uzanma dikkatli ol gerisini allaha bırak

Canim benim SAT 22 Kasim.Tam bir hafta once bugun keseyi de gorduk kalp atisini da duyduk cok şükür.

Tatlım bn bu bebeği tüp bebekle zor buldum öyle olmasa bile çevremde o kadar insana dr lar bu testlerde bu çocuk özürlü daum sendromlu deyip sağlıklı doğan kendini bos yere o guzel hamilelik donemini uzuntulu gecirip bebisleri iyi okadar çok bebek var ki bunu hiç kimse bilemez birazda o yönden bakıyorum allahım hayırlısıni versin canım bnm

Kizlar selam... artik toparladim kendimi dünden beri perisan oldun... dun gittigimiz doktorum bebegi goremedi gelismemis dedi. Bugun aradim yarin gel alalim deyince hemen baska doktora gittik.kadin cok iyiydi yine ona gidicem hamile kalirsam insallah...kese var ici bos dedi.kullandigim progestan ve folik asiti birakiyorum artik. Kendiliginden dusuk yapabilirsin dedi ve ilac verdi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş yapacak birsey yok...
Hepinizi tanimasamda seviyorum...aranizdan bende ayrilicam artik... insallah sizler bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.. cumartesi pazar kanamam baslarmis... hakkimizda hayirlisi olsun.. hepinizi ve tatli bebislerinizi öpüyorum. ...

Benimde çok kanamam oldu. Bebeği kaybetme korkusu nedir çok iyi bilirim canım. Küçücük de olsalar insanın canından can gidiyor. Hayaller yıkılıyor. Çok ağladım yıprattım kendimi ama çok şükür yawrum benimle. Hala kan geliyo tabi yaşıyor mu bilmiyorum bende 2 hafta oldu doktora gideli. Cumartesi gitcm kontrole inşallah. En son çok iyi hersey yolunda demişti. Bazı şeyler gercekten nasip. İnşallah Allahım istediğin zaman da yeniden evlat versin sana en hayırlısıyla. Kendini üzme diyemem üzüleceksin biliyorum ama olacak yavrularını düşün dik dur ne olur. Gecer inşallah bugünlerde.

yazık ya. kışın haftada iki kez yıkamak yeter.
bebek de yıkanınca öyle rahatlıyor ki yazık çocuğa.

Ay çocuk yıkanmaz mı, biz ilk gün eve gelince yıkarız. Bebek konuşamıyor ki anlatsın derdini yazık ya

Bebekleri yıkayın hanımlar .Hele biz yazın doğum yapıcaz,enfeksiyon kaynağı o şekilde günlerce kalması
İnanın kaç gündür içim içimi yedi bitirdi. Bebecik ağlıyormuş sürekli; daha Nasıl anlatsın derdini. Pişti mahvoldu sinirden de deli oldum. Hadi bunlar bilmiyor ilk gebelik..yahu yengem de orda! 3 çocuk doğurmuş büyütmüş sen de mi bilmiyorsun? Kuzenimle de bi dünya konuştuk doğumdan önce demekki umursamamış diye düşünüyorum
Şükürler olsun ben burdan çok şeyler öğrendim bir sürü de araştırdım.

Rabbim Hakkı'nda en hayırlısını versin canım. Tez zamanda gönlünü kucağını boş bırakmasın inşallah
C candy1907 çok zor Zaman'lar geçirdi. Sabrın sonu çok güzel oldu ama Rabbim hayırlısıyla sana da yaşatacak inşallah. Dualarımdasın

çok geçmiş olsun canım, hayırlısı böyleymiş demekki, Allah tez vakitte tekrar doldursun inşallah göbüşünü

Canım ne denir bilemiyorum açıkçası. Mayıs ayında yaşadım aynısını rabbim hayırlısı ni bilir demekten başka birşey gelmiyor elimden ınan

Görecek görmeyecek bir şey yok yaptığı çok ayıp elinden giderse anlar kıymetini söylenecek tek söz yok bu komik. Biz o belirtiler olmayınca üzülüyoruz. Bizde sıkıntılar çektik ama hiç bi zaman. İsyan etmedik. Fazla ılımlı konuşmuşun dalga geçmiş galiba ne insanlar var.

Evladını inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım. Herkesin bünyesi yaşadıkları farklı. Kimimiz uğraşmadan kiminiz uğraşarak evlat sahibi oluyoruz. Sanırım biraz gücenmişsiniz. Burda kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. Birbirimizle ılımlı konuşmak en doğrusu diye düşünüyorum. Zira ortamı kızıştırmak bilgi paylaşımını kötü yönde etkiler

Geçmiş olsun canim.agrilarin nasildi.benim de kalcam belim agriyor .is yapinca daha çok hissediyorum.acaba ben de de var mi diye merak ediyorum.

[QUOTeylulum2012, post: 44616242, member: 339448"]Teyzoslar ben dun doktora gittim. Bizim sipanin keyfi yerinde. Keske her zaman yaptigim gibi acille gitmeseydi. Salak dr yuzunden 3 gun burnumdan gelddii
Bebisimin yeri gayet iyiymiss. Agrilarin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuss drum dun sase ilaclardan verdi gayet iyiyim cok sukurEki Görüntüle 1743418 burdada kuzum el salladi size[/QUOTE]

Az önceki mesajimi sana yollayacaktim.nasil agrilarin oldu canim .enfeksiyon olduğunu nasil anlariz
Az once

[QUOTeylulum2012, post: 44616242, member: 339448"]Teyzoslar ben dun doktora gittim. Bizim sipanin keyfi yerinde. Keske her zaman yaptigim gibi acille gitmeseydi. Salak dr yuzunden 3 gun burnumdan gelddii
Bebisimin yeri gayet iyiymiss. Agrilarin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuss drum dun sase ilaclardan verdi gayet iyiyim cok sukurEki Görüntüle 1743418 burdada kuzum el salladi size[/QUOTE]

Az önceki mesajimi sana yollayacaktim.nasil agrilarin oldu canim .enfeksiyon olduğunu nasil anlariz
Az once

kesinlikle kaderde ne var bilemeyiz.
hangimizin yarına engelli, hasta, yatalak olmayacağımızın garantisi var?
Nice kundakta, küçük yaşta anasız babasız kalan bebeler, çocuklar var. Ömrü, yiyecek ekmeği, kısmeti olanlar büyüyor, yuva kuruyor. Yani bize düşen cana kıymak değil, elimizden geleni yapmak.

Allah yardımcın olsun. Yine nasip olur inşallah.

Bahsettiginiz mesaj sahibi benim. Insanlari olaylarin ic yuzunu bilmeden yargilama hakkini nerden buluyorsunuz anlamiyorum. Benim nasil bir psikolojide oldugumu bilemeyeceginiz gibi bu tahminde dahi bulunmaya hakkiniz yok. Ben o anda yasadigim sikintilar sonucu hissettiklerimi paylastim sadece. Ve bu bir isyan degildi. Cok zorlandigim icin ikinci cocuk istemiyorum dedim ne var bunda? NE HAKLA ELINDEN GIDERSE KIYMETINI ANLAR GIBI BIR DILEKTE BULUNUYORSUNUZ? BU KADAR KOTU NIYETLI OLAMAZ OLMAMALI BIR INSAN!!!!!Ayrica siz kim oluyorsunuz nerden cikip konuya dahil olmaya calisiyorsunuz?
Haftalar once konusulmus kapanmis bir konuydu bu. Hic mi isiniz gucunuz yok Allah askina bir de agustos anne adayi bile degildiniz gelmis burda yorum yapiyorsunuz! @elmaciaskim a daha sonra ben ilimli bir cevap yazdim zaten. Bizim aramizdaki bir konusmaydi. Anlasiliyor ki tek amaciniz fitne fesat insanlari birbirine dusurmek! Hakli oldugunuz tek cumle; ki onu aynen size iade ediyorum: NE İNSANLAR VAR!!!!!!!!!

Son düzenleme:

Az once[/QUOTE]
Canim daha onceden hafif hafif k

Az once[/QUOTE]
Canim pazar gunu birden basladi agrii bacak bel ve kasik olarakk ikiye katlaniyordum reesmen

Banada dr öyle dedi. Ne yapacagiz bilemiyoruz. Çok zor bir karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…