sakin ol canım, devamını okumamış belliki.. biz biliyoruz işin iç yüzünü sıkma canını, bebişinide üzme annesiBahsettiginiz mesaj sahibi benim. Insanlari olaylarin ic yuzunu bilmeden yargilama hakkini nerden buluyorsunuz anlamiyorum. Benim nasil bir psikolojide oldugumu bilemeyeceginiz gibi bu tahminde dahi bulunmaya hakkiniz yok. Ben o anda yasadigim sikintilar sonucu hissettiklerimi paylastim sadece. Ve bu bir isyan degildi. Cok zorlandigim icin ikinci cocuk istemiyorum dedim ne var bunda? NE HAKLA ELINDEN GIDERSE KIYMETINI ANLAR GIBI BIR DILEKTE BULUNUYORSUNUZ? BU KADAR KOTU NIYETLI OLAMAZ OLMAMALI BIR INSAN!!!!!Ayrica siz kim oluyorsunuz nerden cikip konuya dahil olmaya calisiyorsunuz?
Haftalar once konusulmus kapanmis bir konuydu bu. Hic mi isiniz gucunuz yok Allah askina bir de agustos anne adayi bile degildiniz gelmis burda yorum yapiyorsunuz! @elmaciaskim a daha sonra ben ilimli bir cevap yazdim zaten. Bizim aramizdaki bir konusmaydi. Anlasiliyor ki tek amaciniz fitne fesat insanlari birbirine dusurmek! Hakli oldugunuz tek cumle; ki onu aynen size iade ediyorum: NE İNSANLAR VAR!!!!!!!!!
nasıl yani? bu gebeliğin içinmi söyledi??Banada dr öyle dedi. Ne yapacagiz bilemiyoruz. Çok zor bir karar
pardon ya yanlış anladım ben, sanki yaptırdında sonuç kötü çıktı zannettim Allah korusun.. yapıp yaptırmamak konusunda demişsin sonradan anladım :)Banada dr öyle dedi. Ne yapacagiz bilemiyoruz. Çok zor bir karar
Sagol canim bu aralar gergin bir hava var zaten. Normalde alinganlik yapmayacagimiz konularda bile asiri hassas davraniyoruz. Ama bu topic ten bile olmayan birisi gelip bilip bilmeden yorum yapinca ben de tutamadim kendimi.sakin ol canım, devamını okumamış belliki.. biz biliyoruz işin iç yüzünü sıkma canını, bebişinide üzme annesi
çoğu kişi en sıkıntılı ilk üç aylık döneminin sonuna geldi, haliyle herkes patlamaya hazır bomba gibi, en ufak bi sözde alınganlık gösteriyor, bu günlerde geçecek illaki.. sükuneti korumak lazım..Sagol canim bu aralar gergin bir hava var zaten. Normalde alinganlik yapmayacagimiz konularda bile asiri hassas davraniyoruz. Ama bu topic ten bile olmayan birisi gelip bilip bilmeden yorum yapinca ben de tutamadim kendimi.
Oo geçmiş olsun. Yat dinlen kalkma. Dr birşey verdimi kanamayi durdurmak icin. ?Valla bilmiorum cnm nedenini iki gundur bisey yoktu simdi yine kanama oluyo cok korkuyorum bebgime bisey olcak diye
Evetnasıl yani? bu gebeliğin içinmi söyledi??
Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.pardon ya yanlış anladım ben, sanki yaptırdında sonuç kötü çıktı zannettim Allah korusun.. yapıp yaptırmamak konusunda demişsin sonradan anladım :)
canım hareket etmek bebeğine verebileceğin en güzel hediye, hareket ettikçe kan dolaşımın artıyor böylece on daha çok besin gidiyor kolestrolün düşüyor merdiveni bir bunun için bir fırsat olarak görmeye çalış üstelik ilk zamanlarda üç kilo çok tehlikeli sanırım daha hareketli olmaya ihtiyacın var. ben sabahları beş kilometre yürüyorum mesela bugün hava kapalıydı yürüyemediğim için kendimi kötü hissediyorum. sana tavsiyem kendini rehavete kaptırma! heme bebişin hem de kendi sağlığımız için bol hareket etmeliyiz.
Kizlar selam... artik toparladim kendimi dünden beri perisan oldun... dun gittigimiz doktorum bebegi goremedi gelismemis dedi. Bugun aradim yarin gel alalim deyince hemen baska doktora gittik.kadin cok iyiydi yine ona gidicem hamile kalirsam insallah...kese var ici bos dedi.kullandigim progestan ve folik asiti birakiyorum artik. Kendiliginden dusuk yapabilirsin dedi ve ilac verdi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş yapacak birsey yok...
Hepinizi tanimasamda seviyorum...aranizdan bende ayrilicam artik... insallah sizler bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.. cumartesi pazar kanamam baslarmis... hakkimizda hayirlisi olsun.. hepinizi ve tatli bebislerinizi öpüyorum. ...
Canım benim bugün ki hamilelik takvimimin açıklamasını oku.. Tamda bu konudan bahsediyor
ay çok üzüldüm canım yaa ama tek ense kalınlığıyla olmazki başka bir sürü test var, onlarıda yaptırırsınız,ferah tut içini, başka bir görüşde iyi olur, iyi yapmışsınPazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.
Gunaydin kizlar ben de bi tek ben varim heralde nefes nefese kalan diodum kimseden boyle sikayet duymayinca ben hep kilolu bi bayandim simdi de oyleyim ben ona yormustum ama sizler bildigim kadariyla kilolu degilsiniz kilo da etkilio da demekki bebisten de kaynakliymis ben ozellikle okulda o merdivenleri cikarken cok zorlaniorum
He he okumadım bile. Ağustos annesi mi olmam lazım sen kim oluyosun sosyal medayada hesap soruyosun öyleseyse buraya yazma karışmasın kimse ne oldu neden bu kader içerledin yaran var demek ki ... Otur düşün sonra yaz ne kadar abartmışın ya kanser olan insanlar her gün gülümsemeyle güne uyanıyor yani :) Yani burada tuhaflık yapıp öyle bi tepkiyide beklemeniz lazım ne insanlar var senin durumun için geçerli sonrada çevrenizde sizi alkışlıyor olabilirler öyle söyleyince burada istediğimi yazarım.hamilelik psikolojisidir hadi iyi geceler..Bahsettiginiz mesaj sahibi benim. Insanlari olaylarin ic yuzunu bilmeden yargilama hakkini nerden buluyorsunuz anlamiyorum. Benim nasil bir psikolojide oldugumu bilemeyeceginiz gibi bu tahminde dahi bulunmaya hakkiniz yok. Ben o anda yasadigim sikintilar sonucu hissettiklerimi paylastim sadece. Ve bu bir isyan degildi. Cok zorlandigim icin ikinci cocuk istemiyorum dedim ne var bunda? NE HAKLA ELINDEN GIDERSE KIYMETINI ANLAR GIBI BIR DILEKTE BULUNUYORSUNUZ? BU KADAR KOTU NIYETLI OLAMAZ OLMAMALI BIR INSAN!!!!!Ayrica siz kim oluyorsunuz nerden cikip konuya dahil olmaya calisiyorsunuz?
Haftalar once konusulmus kapanmis bir konuydu bu. Hic mi isiniz gucunuz yok Allah askina bir de agustos anne adayi bile degildiniz gelmis burda yorum yapiyorsunuz! @elmaciaskim a daha sonra ben ilimli bir cevap yazdim zaten. Bizim aramizdaki bir konusmaydi. Anlasiliyor ki tek amaciniz fitne fesat insanlari birbirine dusurmek! Hakli oldugunuz tek cumle; ki onu aynen size iade ediyorum: NE İNSANLAR VAR!!!!!!!!!
Konunun halen cok cok uzagindasiniz ve ben buna hic sasirmadim. Siz kendi sosyal seviye ve statunuzde "sosyal medya elestirmenliginize" devam edip egonuzu tatminde tavan yapabilirsiniz, ama lutfen bir daha bana cevap yazmayin.He he okumadım bile. Ağustos annesi mi olmam lazım sen kim oluyosun sosyal medayada hesap soruyosun öyleseyse buraya yazma karışmasın kimse ne oldu neden bu kader içerledin yaran var demek ki ... Otur düşün sonra yaz ne kadar abartmışın ya kanser olan insanlar her gün gülümsemeyle güne uyanıyor yani :) Yani burada tuhaflık yapıp öyle bi tepkiyide beklemeniz lazım ne insanlar var senin durumun için geçerli sonrada çevrenizde sizi alkışlıyor olabilirler öyle söyleyince burada istediğimi yazarım.hamilelik psikolojisidir hadi iyi geceler..
Cok gecmis olsun.Herkese iyi geceler geçen hafta hastaneye faranjit için gitmiştim bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. 2 gün önce müdahaleye aldılar
Orda olmak benden daha kötü durumlardakileri görmek haline şükrettiyor insanı.. uzun uzun anlatamıyorum kendinize çok dikkat edin sadece.. inşallah yeniden ağustos anne adayından olurum bir gün..Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.. B Began cnm listeden silebilirsin
Başın Sağolsun. Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnş tez zamanda kucağına sağlıklı Bebeğini alırsın. Hepimiz aynı riskin içindeyiz. Hepimizin sonu hayırlı olsun inş. Üzülme psikolojini düzelt. Sana moral lazım bundan sonra. Sağlıcakla kal.Herkese iyi geceler geçen hafta hastaneye faranjit için gitmiştim bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. 2 gün önce müdahaleye aldılar
Orda olmak benden daha kötü durumlardakileri görmek haline şükrettiyor insanı.. uzun uzun anlatamıyorum kendinize çok dikkat edin sadece.. inşallah yeniden ağustos anne adayından olurum bir gün..Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.. B Began cnm listeden silebilirsin
Canım başınız sağolsunHerkese iyi geceler geçen hafta hastaneye faranjit için gitmiştim bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. 2 gün önce müdahaleye aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?