2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
sakin ol canım, devamını okumamış belliki.. biz biliyoruz işin iç yüzünü sıkma canını, bebişinide üzme annesi

sakin ol canım, devamını okumamış belliki.. biz biliyoruz işin iç yüzünü sıkma canını, bebişinide üzme annesi
Sagol canim bu aralar gergin bir hava var zaten. Normalde alinganlik yapmayacagimiz konularda bile asiri hassas davraniyoruz. Ama bu topic ten bile olmayan birisi gelip bilip bilmeden yorum yapinca ben de tutamadim kendimi.

Sagol canim bu aralar gergin bir hava var zaten. Normalde alinganlik yapmayacagimiz konularda bile asiri hassas davraniyoruz. Ama bu topic ten bile olmayan birisi gelip bilip bilmeden yorum yapinca ben de tutamadim kendimi.
çoğu kişi en sıkıntılı ilk üç aylık döneminin sonuna geldi, haliyle herkes patlamaya hazır bomba gibi, en ufak bi sözde alınganlık gösteriyor, bu günlerde geçecek illaki.. sükuneti korumak lazım..

pardon ya yanlış anladım ben, sanki yaptırdında sonuç kötü çıktı zannettim Allah korusun.. yapıp yaptırmamak konusunda demişsin sonradan anladım :)
Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.

Çok doğru canım
Ben zaten geneldede hiç yerimde oturan biri değilimki , sürekli hareket halindeyim. Merdiven çıkarken 9 aylık gibi nefes nefese olmama şaşıyorum sadece.Hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar pilatezde yapıyordum. Bıraktım , tekrar başlasam iyi olucak

Çok geçmiş olsun canım. Hayirlisi olsun hakkında.

Canım benim bugün ki hamilelik takvimimin açıklamasını oku.. Tamda bu konudan bahsediyor

Ayy hakkaten takvimde yazıyomuş
Doğru olmalı , çünkü içerisi hep havasız geliyor bana , sürekli cam açıyorum , eşimde üşüyorum diye kızıyor saat başı cam açılırmı bu kış vakti diyor
Demeki daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyorum ondan

Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.
ay çok üzüldüm canım yaa ama tek ense kalınlığıyla olmazki başka bir sürü test var, onlarıda yaptırırsınız,ferah tut içini, başka bir görüşde iyi olur, iyi yapmışsın

Can'ım ben 59 kiloyla hamile kaldım
Şimdi 61 olmuşum , ama nefes nefese kalmak için çok bir kilo değil yani .
Bu haftalarda hamileler daha fazla oksijene ihtiyaç duyabilir , bu yüzden nefes nefese kalabilirmiş yazıyormuş dünki takvimimde :)))

He he okumadım bile. Ağustos annesi mi olmam lazım sen kim oluyosun sosyal medayada hesap soruyosun öyleseyse buraya yazma karışmasın kimse ne oldu neden bu kader içerledin yaran var demek ki ... Otur düşün sonra yaz ne kadar abartmışın ya kanser olan insanlar her gün gülümsemeyle güne uyanıyor yani :) Yani burada tuhaflık yapıp öyle bi tepkiyide beklemeniz lazım ne insanlar var senin durumun için geçerli sonrada çevrenizde sizi alkışlıyor olabilirler öyle söyleyince burada istediğimi yazarım.hamilelik psikolojisidir hadi iyi geceler..

Son düzenleme:
Nefes nefese olayi ozellikle yemekten sonra bana da cok oluyor.. Bazen hic bi sey yapmayip yururken konussam bile oluyor oyle dusunme ilerde nolcam falan.. Zamanla bence ona da alisir bunyemiz kilo ben de aldm 2 kilo kadar.. Sertlesme de normal bencee[/QUOTE]

Aynen öyle ya konuşurken bile oluyor
Ama rahatladım ya bi tek ben öyle değilmişim
Sizlerdede olduğunu okumak rahatlattı valla

Konunun halen cok cok uzagindasiniz ve ben buna hic sasirmadim. Siz kendi sosyal seviye ve statunuzde "sosyal medya elestirmenliginize" devam edip egonuzu tatminde tavan yapabilirsiniz, ama lutfen bir daha bana cevap yazmayin.

Herkese iyi geceler geçen hafta hastaneye faranjit için gitmiştim bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. 2 gün önce müdahaleye aldılar
Orda olmak benden daha kötü durumlardakileri görmek haline şükrettiyor insanı.. uzun uzun anlatamıyorum kendinize çok dikkat edin sadece.. inşallah yeniden ağustos anne adayından olurum bir gün..Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.. B Began cnm listeden silebilirsin

Cok gecmis olsun. yaranizi desmek istemem, dilerseniz cevap yazmayabilirsiniz ama oncesinden bebeginizi kaybetmenizle ilgili hicbir belirti, kanama vs olmamis miydi?

Başın Sağolsun. Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnş tez zamanda kucağına sağlıklı Bebeğini alırsın. Hepimiz aynı riskin içindeyiz. Hepimizin sonu hayırlı olsun inş. Üzülme psikolojini düzelt. Sana moral lazım bundan sonra. Sağlıcakla kal.

Canım başınız sağolsun
İnşallah kısa zamanda anne olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…