Yoktu cnm kanamam yada herhangi bir şey kalbi durmuş bebeğmin geçen hafta duymuştuk en az 10 kere kontrol ettiler kese 7 haftada kaldıCok gecmis olsun.yaranizi desmek istemem, dilerseniz cevap yazmayabilirsiniz ama oncesinden bebeginizi kaybetmenizle ilgili hicbir belirti, kanama vs olmamis miydi?
Gerçekten üzücü bir durum. İnsanın aklına her türlü şey geliyor. Rabbim sabırlar versin inşallah. Güzel düşünelim güzel olsun. Rabbim kalbimizden geçenleri duyar. Hayırlısını diliyoruz. Senin için dua edecem canım. Hiç üzme kendini. Çok güzel olacak inşallahPazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.
Tek oksijen ihtiyacından açsam kapı pencereyi iyiydi. Yanıyorum ben yahu! Normalde de çok üşüyen bi tip değilim ama bu hamilelik iyice ateşlediAyy hakkaten takvimde yazıyomuş
Doğru olmalı , çünkü içerisi hep havasız geliyor bana , sürekli cam açıyorum , eşimde üşüyorum diye kızıyor saat başı cam açılırmı bu kış vakti diyor
Demeki daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyorum ondan
Canım geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. Tez zamanda gönlünü kucağını doldursun inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecektir RabbimHerkese iyi geceler geçen hafta hastaneye faranjit için gitmiştim bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. 2 gün önce müdahaleye aldılar
Orda olmak benden daha kötü durumlardakileri görmek haline şükrettiyor insanı.. uzun uzun anlatamıyorum kendinize çok dikkat edin sadece.. inşallah yeniden ağustos anne adayından olurum bir gün..Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.. B Began cnm listeden silebilirsin
Sirt ustu yatmak sakincali mi? Ben çoğunlukla sirtustu yatiyorumSik sık Nefes aliyorum.9aylik hamile gibi hani.neden boyleyim diye soruyordum kendi kendime .bu aylarda normalmis demek .bir de kızlar siz nasil yatiyorsunuz .ben bazen sirt ustu yatiyorum .korkup yan dönüyorum.sorun olur mu daha bu aylarda yüzüstü veya sirt ustu .
Sirt ustu yatmak sakincali mi? Ben çoğunlukla sirtustu yatiyorum
Çok teşekkürler arkadaşımM melekler-engelchen telefon sıkıntılı alıntı yapınca olmuyo bazen.dua edilen size
Çok teşekkürlerGerçekten üzücü bir durum. İnsanın aklına her türlü şey geliyor. Rabbim sabırlar versin inşallah. Güzel düşünelim güzel olsun. Rabbim kalbimizden geçenleri duyar. Hayırlısını diliyoruz. Senin için dua edecem canım. Hiç üzme kendini. Çok güzel olacak inşallah
Tek oksijen ihtiyacından açsam kapı pencereyi iyiydi. Yanıyorum ben yahu! Normalde de çok üşüyen bi tip değilim ama bu hamilelik iyice ateşledi
Canım geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. Tez zamanda gönlünü kucağını doldursun inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecektir Rabbim
Limon ve hellokity içinizde birer melek büyüttüğünüzü unutmamanızı tavsiye ediyorum. Sizin birbirinizi incitici ve hırpalayıcı yorumlarınızdan bizim Melek'lerimizde etkileniyor. Lütfen daha ılımlı konuşalım.
Herkese iyi geceler geçen hafta hastaneye faranjit için gitmiştim bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. 2 gün önce müdahaleye aldılar
Orda olmak benden daha kötü durumlardakileri görmek haline şükrettiyor insanı.. uzun uzun anlatamıyorum kendinize çok dikkat edin sadece.. inşallah yeniden ağustos anne adayından olurum bir gün..Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.. B Began cnm listeden silebilirsin
Ben yan yatınca çok sancım oluyor yatamiyorum. Sırt üstü yatmaya çalışıyorumSik sık Nefes aliyorum.9aylik hamile gibi hani.neden boyleyim diye soruyordum kendi kendime .bu aylarda normalmis demek .bir de kızlar siz nasil yatiyorsunuz .ben bazen sirt ustu yatiyorum .korkup yan dönüyorum.sorun olur mu daha bu aylarda yüzüstü veya sirt ustu .
E="bebisimgel, post: 44623302, member: 705794"]Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.
Hayırlısı olsun inşallah. Cok tesekkurler arkadaşımCanım benim ikinci kızımda , o ölçümde sayılar normal çıkmadı yüzde 20 sakat olabilir dediler .
Sonra yüzde yüz emin olmak için bana bi test uyguladılar ismi neydi hatırlamıyorum
İşte koca bir iğneyle karnımdan girip çocuğun eşinden parça aldılar. Laberuatar da gen araştırması yaptılar .çok şükür 3 gün sonra telefonla arayıp sonucun çok iyi olduğunu bildirdiler . Ama o 3-5 günümü sen bana sor, zehir gibi geçirtiler bana , ne uyku ne yemek hep ağladım .
Bazen doktorlar yanılabiliyor canım ,içini ferah tut .dualarım seninle .
Seni çook iyi anlıyorum ,Allah sabır versin
Hayırlısı olsun inşallah. Cok tesekkurler arkadaşım
Herkese iyi geceler geçen hafta hastaneye faranjit için gitmiştim bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. 2 gün önce müdahaleye aldılar
Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.
Cnm boşver konu kapadı gitti cvp bile verme bn o yazıyı yazdığım da ignelerden ağrım biraz çoktu duygusal anima geldi ama kimse bu kadar haddini aşamaz yani hamilelik kolay bişe değil sonuçta boşver cvp vermeBahsettiginiz mesaj sahibi benim. Insanlari olaylarin ic yuzunu bilmeden yargilama hakkini nerden buluyorsunuz anlamiyorum. Benim nasil bir psikolojide oldugumu bilemeyeceginiz gibi bu tahminde dahi bulunmaya hakkiniz yok. Ben o anda yasadigim sikintilar sonucu hissettiklerimi paylastim sadece. Ve bu bir isyan degildi. Cok zorlandigim icin ikinci cocuk istemiyorum dedim ne var bunda? NE HAKLA ELINDEN GIDERSE KIYMETINI ANLAR GIBI BIR DILEKTE BULUNUYORSUNUZ? BU KADAR KOTU NIYETLI OLAMAZ OLMAMALI BIR INSAN!!!!!Ayrica siz kim oluyorsunuz nerden cikip konuya dahil olmaya calisiyorsunuz?
Haftalar once konusulmus kapanmis bir konuydu bu. Hic mi isiniz gucunuz yok Allah askina bir de agustos anne adayi bile degildiniz gelmis burda yorum yapiyorsunuz! @elmaciaskim a daha sonra ben ilimli bir cevap yazdim zaten. Bizim aramizdaki bir konusmaydi. Anlasiliyor ki tek amaciniz fitne fesat insanlari birbirine dusurmek! Hakli oldugunuz tek cumle; ki onu aynen size iade ediyorum: NE İNSANLAR VAR!!!!!!!!!
Cnm kendini üzme boşyere bu testler %100 doğru değil ki ins bebisin sana sağlıcakla gelir annesiHayırlısı olsun inşallah. Cok tesekkurler arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?