2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok gecmis olsun. yaranizi desmek istemem, dilerseniz cevap yazmayabilirsiniz ama oncesinden bebeginizi kaybetmenizle ilgili hicbir belirti, kanama vs olmamis miydi?
Yoktu cnm kanamam yada herhangi bir şey kalbi durmuş bebeğmin geçen hafta duymuştuk en az 10 kere kontrol ettiler kese 7 haftada kaldı

E="bebisimgel, post: 44623302, member: 705794"]Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.[/QUOTE]
Canim hayırlı haberler insallah.iyi düşün dua et

Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.
Gerçekten üzücü bir durum. İnsanın aklına her türlü şey geliyor. Rabbim sabırlar versin inşallah. Güzel düşünelim güzel olsun. Rabbim kalbimizden geçenleri duyar. Hayırlısını diliyoruz. Senin için dua edecem canım. Hiç üzme kendini. Çok güzel olacak inşallah

Tek oksijen ihtiyacından açsam kapı pencereyi iyiydi. Yanıyorum ben yahu! Normalde de çok üşüyen bi tip değilim ama bu hamilelik iyice ateşledi

Canım geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. Tez zamanda gönlünü kucağını doldursun inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecektir Rabbim

Limon ve hellokity içinizde birer melek büyüttüğünüzü unutmamanızı tavsiye ediyorum. Sizin birbirinizi incitici ve hırpalayıcı yorumlarınızdan bizim Melek'lerimizde etkileniyor. Lütfen daha ılımlı konuşalım.

Arkadaşlar hamilelik insanın tüm duygularını değiştiriyor.kimse kimseyi yargilamasin. Hamilelik bir hastalık de il diolar ama bence bi hastalık..cunki zor dönemleri var...saygı lütfen...biz buraya dertlesmek için geliyoruz...saygı..saygı ..saygı lutfen

Sik sık Nefes aliyorum.9aylik hamile gibi hani.neden boyleyim diye soruyordum kendi kendime .bu aylarda normalmis demek .bir de kızlar siz nasil yatiyorsunuz .ben bazen sirt ustu yatiyorum .korkup yan dönüyorum.sorun olur mu daha bu aylarda yüzüstü veya sirt ustu .

Sirt ustu yatmak sakincali mi? Ben çoğunlukla sirtustu yatiyorum

Sirt ustu yatmak sakincali mi? Ben çoğunlukla sirtustu yatiyorum

İleriki haftalarda sikinti oluyor diye biliyorum son haftalarda falan.ben yatmamistim kizimda. Kordon dolanmasi falan oluyor demişlerdi bana .
Şuan erken diye yatiuorum umarim sorun olmaz.Dr a sorayim gidince. Bi unutmazsam tabii

Çok teşekkürler

Ayyyy bu sene hamişlere hep nazarmı oluyor nedir anlamadım ki...
Başın sağ olsun Canım ya . Allah tez zamanda yerini sağlıkla soldurur inşallah . Sabırlar diliyorum

Ben yan yatınca çok sancım oluyor yatamiyorum. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum

E="bebisimgel, post: 44623302, member: 705794"]Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.

Canım benim ikinci kızımda , o ölçümde sayılar normal çıkmadı yüzde 20 sakat olabilir dediler .
Sonra yüzde yüz emin olmak için bana bi test uyguladılar ismi neydi hatırlamıyorum
İşte koca bir iğneyle karnımdan girip çocuğun eşinden parça aldılar. Laberuatar da gen araştırması yaptılar .çok şükür 3 gün sonra telefonla arayıp sonucun çok iyi olduğunu bildirdiler . Ama o 3-5 günümü sen bana sor, zehir gibi geçirtiler bana , ne uyku ne yemek hep ağladım .
Bazen doktorlar yanılabiliyor canım ,içini ferah tut .dualarım seninle .
Seni çook iyi anlıyorum ,Allah sabır versin

BEBİŞİMGEL

Kız TAMARA NIN telefonun alıntı yapamıyor ya
Senin yazdığını alıntı yapmaya çalıştım ama Tamara yazmış gibi oldu

Hayırlısı olsun inşallah. Cok tesekkurler arkadaşım

B

Allah sabir versin arkadaşım. Çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin ve kucakla kokla insaAllah. Umudunu kaybetme inş ...

Pazartesi ense kalınlığına felan baktı ölctü. Bu bebek normal degil dedi. Cok üzüldük. Başka bir doktorda iki hafta sonraya randevu aldım tekrar kontrol icin.

Aslında batırmamak em iyisi sanırım ya. Gereksiz yere anneyi üzüyorlar. Boyle soyleyipte sağlıklı doğum yapan o kadar çok kişi var ki. Ne bilim ben bu ikili testleri Vs yaptırmayı düşünmüyorum.
Sende üzme canini , moralini yuksek tut. Gayet sağlıklı doğar inş

Cnm boşver konu kapadı gitti cvp bile verme bn o yazıyı yazdığım da ignelerden ağrım biraz çoktu duygusal anima geldi ama kimse bu kadar haddini aşamaz yani hamilelik kolay bişe değil sonuçta boşver cvp verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…