2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oo geçmiş olsun. Yat dinlen kalkma. Dr birşey verdimi kanamayi durdurmak icin. ?
Sagol cnm Progestan kullaniorum doktoru aradim agrin var mi dedi yok dedim kanaman ciddi boyutta mi dedi bi kac damla geldi dedim o da peceteye ilacini al dinlen biraz artarsa hastaneye yönlendirecem dedi ondan sonra azalarak bitti simdi bazen tuvaletten sonra silince cok acik kahve bi akinti gelio o kadad

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için.. .Sakın benim gibileri görüp moralinizi bozmayın . Bende artık üzülmüyorum .. sakinleşip sağlıklı düşününce isyan etmemem gerektiğini anladım. Yapacak birşey yok ...olmayan cana umut bağlamanın da anlamı yok. inşallah sağlıklı toparlanıp yeniden bebek sahibi oluruz..eşim hep yanımda onu çok seviyorum. Allah razı olsun.. sizede sağlıklı hamişlikler diliyorum..

Gunaydinlarrr

M melekler-engelchen canm valla bizim bi tanidik da gene ikili uclu taramada sorun gorulms baya da yuksek yuzde.. Amniyosentezde yaptirdilar hatta onun sonucu da gene ayni cikti ama sabirla beklediler ve cok sukur gayet saglikli bi cocuklari var darisi basina ins hic bi sorun olmaz bebisin de kotu seyler dusunmee.. Tabi disardan soylemesi daha kolay belki de ama sen gene de dusunme hep saglik dusun

Amin canm cok sagol.. Hayran kaldm bu sukrune durusuna, gercekten es destegi cok onemli.. Allah o bebegi aldiysa eminm daha buyuk sorunlarin onune gecmistir Allaha siginmak gercekten en onemlisi.. Insallah en yakin zamanda saglikli bir hamilelik gecirmeni dilerim

geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. en kısa zamanda tekrar tattırsın bu duyguyu inşallah

Günaydın Kızlar,

Ben evvelinden beri yüz üstü yatınca çok rahat ediyorum. Birde bacağımı kıvırıp çekiyorum yukarı oh miss. şimdi onu yapamıyorum. Yan yatıp yine bacağımı çekiyorum yukarı,arasına da yastık koyuyorum. Böylece karnım yatağa değmiyor, değince sancı giriyor çünkü. Böyle biraz olsun rahat ettim. Pek sırt üstü yatamıyorum ben.

Aynen en rahati da oymus bi de sola yatmayi daha cok tavsiye ediyorlar.. Kan dolasimi icinmis sanirim... Ama tabi sirt ustu yatmanin da oyle aman aman tehlikeli bi durumu yok diye biliyorm sadece yapabiliyorsak sola ve bacak arasina yastikla

Aynen en rahati da oymus bi de sola yatmayi daha cok tavsiye ediyorlar.. Kan dolasimi icinmis sanirim... Ama tabi sirt ustu yatmanin da oyle aman aman tehlikeli bi durumu yok diye biliyorm sadece yapabiliyorsak sola ve bacak arasina yastikla

Bende genelde sola yatıyordum.. Demekki vücut sağlıyor bunu.. Bebiş rahat etsin diye.

Ağır felan kaldırma dikkat et. .

AMİN İNŞALLAH CANİM ÇOK TEŞEKKÜRLER

M melekler-engelchen

Bende kaç gündür bu konuyu düşünüyorum, araştırıyorum falan, Canım durumuna çok üzüldüm,takibi allahtan ümit kesilmez. Kan araştırma sonuçlarına göre mi ihtimali söylediler. Ne yapmayı düşünüyorsun. Kesin sonuç veren testlerde varmış, biraz tuzlu tabi. Onlara yönlendirdiler mi? İnsan bilmeden de hareket etmek istemiyor. İstatistik sonuçların ne çıktı söyleyebilir misin?

Selam kızlar. Gününüz güzel geçiyor inşallah. Can'lar iyi düşünelim iyi olalım iyiliklerle karşılaşalım
Sirt ustu yatmak sakincali mi? Ben çoğunlukla sirtustu yatiyorum
Şimdilik bir sakıncası olduğunu sanmıyorum çünkü Bebek daha 100gr bile değil ama karın büyüdükten sonra sırt üstü yatmak yoğun bel Ağrı'larına neden olur.

Ya bende yüz üstü yatmayı çok severim. Hatta aynı senin anlattığın gibi yatmayı şimdilik yatıyorum da..işte son 1-2 haftam sonrasında istesem de zor olacak. Oğlana hamileyken doğurur doğurmaz yüz üstü yatacam diye ahdetmiştin yaptım da

Ay bende aynı yaaa,en zorda son 3 ay olcak demekki,evvel zaman önce bir film izlemiştim,orda bir hamile yastığı diye bişi vardı. Şekli konforu gördüğümde çok hoşuma gitmişti. Böyle birşey bulursak son aylarda çok rahat ederiz. Boyunca uzun birşey,ayağını attığında rahat ediyorsun.Karnına da baskı yapmıyor.

Bende genelde sola yatıyordum.. Demekki vücut sağlıyor bunu.. Bebiş rahat etsin diye.

Aynen oyleyms valla ben saga yatardm hep ama aklima geldikce sola donuyorm.. Zaten dikkatimi cekti baslarda sirt ustu cok rahattm belim dinleniyordu ama artk o kadr rahat etmiyorm sirt ustuu

Aynen oyleyms valla ben saga yatardm hep ama aklima geldikce sola donuyorm.. Zaten dikkatimi cekti baslarda sirt ustu cok rahattm belim dinleniyordu ama artk o kadr rahat etmiyorm sirt ustuu

Bel ağrım oluyor artık benimde.. Gece dönerken tutulmuş gibi ağrıyor.. Aynen bende sırt üstü yatamıyorum canım.. Ufak ufak sızılar oluyor karnımda korkup yan dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…