2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin

Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Yaaa allahım ne oluyor topigimize canım allah sabır versin ins kolay atlatırsin üzülme hayırlısı buymuş bnde daha önce düşük yaşadım . Ama sana tavsiyem kalp durmalarinin genelde sebebi kan pıhtılaşması oluyo annede ufak bi kan pıhtı si olsa kalp durabilir kan pompalayamiyo çünkü minikletimiz onu bi araştır genetik teste belli oluyor sadece sen bi kan vereceksin o kadar arastirma hastaneleri yapio allahım bi daha yaşatmasın yerini sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah ne kadar çoğaldı bu düşükler ya

Ay gördüğüm aynı buydu süpersin. Parası çokmuş ama yaaaa,ama baktım yapamıyorum alırım nabıyım...

Of canım yaaaa çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inş. Ya bu bebek güzel giderken birden kalp durmalar ne kadar sık oldu. Genel birşey mi var acaba hiç anlayamadım.Çok geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et,inş tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur kucağına alırsın.

Kızlar benimde sabah öğürmeler dışında belirtilerim kalmadı bende biseymi oldu diye korkuyorum. Kalp durmasında falan belirtiler kayboluyormu ya da herhangi bir şekilde belli ediyormu

Alinti yapmayi unutmusum.
Bebeklerini kaybeden arkadaslar basiniz sagolsun son aciniz olur insallah. Bu aciyi iki defa yasadim sizi cok iyi anliyorum. Allahim hayirli zamanda yeniden nasip etsin kucaginizi doldursun insallah unutmayin cennette sizi bekleyen melekleriniz var artik. Birde kalbi atipda dusuk olan bebislerinize isim koymayi unutmayin lutfen

Kızlar benimde sabah öğürmeler dışında belirtilerim kalmadı bende biseymi oldu diye korkuyorum. Kalp durmasında falan belirtiler kayboluyormu ya da herhangi bir şekilde belli ediyormu

Ya kötü düşünmek istemiyorum. ama inanılmaz tedirginim bende,son doktor görüşmemizde herşey çok güzel görünüyor sakın aklına olumsuz birşey getirip tedirgin olma dedi,ekstrem bir durum yaşamadığın sürece de gelme dedi. Üzerine 15 gün geçti,ve 15 gün daha var kontrolüm için,ama bu haberleri duydukça çok kötü oluyorum. Napsam bilemedim illa doktoruma görünmeye gidiyim mi sizce?İnsan hissetmiyor hiçbirşey çünkü,akıntım kanamamda hiç olmadı,artık ağrımda yok. Mide bulantım tam gaz devam.
Senin durumuna göre şöyle demek isterim. Aslında bir sıkıntı yok bence psikolojik yapıyoruz biz.10. haftadan sonra zaten hormon değerinin hafif hafif azalması gerekiyormuş. Belirtilerde azar azar azalır herhalde nolcak ki.Ay ne biliyim yaaa çok canım sıkıldı. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Keşke hissedilsemde herşey yolunda diyebilsem. poffffffff.

Suanda aynı ruh hali içindeyiz bu haberleri okudukça çok tedirgin oluyorum pazartesi kontrolüm var ama zaman geçmiyor kötü şeyleri aklıma getirmek istemiyorum en iyisiniddüşünüyorum ama insan oğlu işte okudukça etkileniyor. Birsey hissetmeyincede ister istemez tedirgin oluyor

Of canım ya,yapçak hiçbirşeyimiz yok,beklicem ben 15 gün ve bu konuyu aklıma getirmicem,gerçekten olması gereken zaten olur. Strese sokarak kendimizi ve bebeğimizi daha kötü tehlikeye atmayalım. Boşver unutalım.

Canim bnm olumsuz düşünme sürekli sürekli olumsuz düşünürsen allah korusun dua hükmüne geçirmiş allahım bugünleri nasip etti inşallah devamını getirir ins sana diyorum ama bnde aynı şeyleri düşünüyorum aklımdan koymaya calisiom ins kucagimiza alcaz cnm bnm allahın izini ile

İnş canım inş,Allahıjm yanımızda olsun hepimizin,herkese güzel dualarım var.

ya ben de aynı durumdayım. 6. haftada öğrendim hamile olduğumu o zaman gittim bi tek 3 hafta sonra gel dedi gelecek haftasonu gidicem ama okudukça ben de cok korkuyorum ama korktuğum içinde doktora gitmek istemiyorum napsak bilemedim

Of canım yaaaa çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inş. Ya bu bebek güzel giderken birden kalp durmalar ne kadar sık oldu. Genel birşey mi var acaba hiç anlayamadım.Çok geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et,inş tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur kucağına alırsın.[/QUOTE]
Amin inş cnm sagol daha yeni uyandım

Amin cnm sagol çok agladım ama şuan biraz daha iyiyim. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor. İlk bebegimdi . Benim guatırım yükselmişti. Ama araştıracagım sagol .

Ense kalinligini ölcerek anormallik var dedi. 4 milim çıkmış. Normalde en fazla 1.8 milim olmalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…