2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tam kürtaja girecekken yeni dogan bebek çıktı o an çok agladım

Merhaba arkadaşlar
Bende kaç gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum . Eşimde evdeydi ben bagirinca oda koştu ne oldu diye. Beyinden vurulmuş gibi olduk. Hemen doktora koştuk. Bir saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti dedim.parcada düstü.Ultrasonda bakinca çok şükür bebek yaşıyor dedi. Ama bebeğin ense kalınlığı çok fazla bu bebek anormal bu yüzden böyle oluyor deyip bizi mahvetti. Şimdi cok şükür kahverengiye döndü.

Allahım allahımmmm,diyecek söz bulamıyorum canım. Allah yardımcınız olsun.

Bebeği düşen veya kalbi duran anneler, Bende aynı şeyleri yaşadım. çok kötü bir durum ama üzülmeyelim . çünkü doktorumun dediğine göre bu bebeklerin %80i sağlıksız bebekler ve bu yüzden anne karnında düşüyor veya kalbi duruyor. emin olun ilk çocuğumda çok hastane yüzü gördüğüm için orada o kadar çok bebek hastalar var ki...tedavisi bulunamayan, organ bekleyen vs. en önemli şey sağlık. şükredelim bence. Allah herşeyin hayırlısını verir.

Canim allah bidaha yasatmasin inşallah ama ense kalinligina bakmak içinde daha erken değil mi zaten bu dönemde kafaları büyük oluyo diye biliom 12.hafta da bakilio

Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, hayırlısı böyleymiş, umarım en kısa zamanda kavuşursun tekrar bebişine

arkadaşlar mrb.,6+3 günlük hamileyim.Salı günü kan tahlili yaptırdı dr.Rubella igm pozitif çıktı.Bugün avidite testi için kan verdik.3-5 güne sonuç çıkacakmış.Moralim çok bozuk.Bebeğimize birşey olacak diye korkuyorum.Aynı durumla karşılaşan oldu mu hiç?lütfen yardımcı olun...

3lü test yapmıyorlarmış artık diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.Sadece 2li ve 4 lü test.

İyi akşamlar güzel hamişler;

Bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma sabır diliyorum, Allahım hepinize güç versin. Siz sağlıklı olduktan sonra rabbim yeniden nasip etsin inşallah.
Ben de haftaya ikili taramaya gideceğim, burayı okudukça kafam karıştı. Kötü şeyler düşünmeyelim, iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

canım sakinnn... senin başına gelecek diye bir şey yok. burda herkes birşeyler paylaşıyor... o yüzden durumu hakkında paylaşım yapabilir.. sende dahil herkes inşallah bebişlerini kucağına alacak... sadece kendini düşün olur mu

Arkadaslar gecmis olsun bebegini kaybeden arkadaslarim insallah en kisa zmnda yine tekrar bebeginiz olur Allah buyuktur kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…