:) ben hislerime göre işaretledimAnneler bir sürü cinsiyet seçimi yapmışsınız hepsi belli mi oldu :)
Ofya çok üzücü. Allah sabırlar versinArkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Tam kürtaja girecekken yeni dogan bebek çıktı o an çok agladım
Merhaba arkadaşlar
Bende kaç gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum . Eşimde evdeydi ben bagirinca oda koştu ne oldu diye. Beyinden vurulmuş gibi olduk. Hemen doktora koştuk. Bir saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti dedim.parcada düstü.Ultrasonda bakinca çok şükür bebek yaşıyor dedi. Ama bebeğin ense kalınlığı çok fazla bu bebek anormal bu yüzden böyle oluyor deyip bizi mahvetti. Şimdi cok şükür kahverengiye döndü.
çok üzüldüm canım sözlerin tükendiği yerArkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Canim allah bidaha yasatmasin inşallah ama ense kalinligina bakmak içinde daha erken değil mi zaten bu dönemde kafaları büyük oluyo diye biliom 12.hafta da bakilioMerhaba arkadaşlar
Bende kaç gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum . Eşimde evdeydi ben bagirinca oda koştu ne oldu diye. Beyinden vurulmuş gibi olduk. Hemen doktora koştuk. Bir saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti dedim.parcada düstü.Ultrasonda bakinca çok şükür bebek yaşıyor dedi. Ama bebeğin ense kalınlığı çok fazla bu bebek anormal bu yüzden böyle oluyor deyip bizi mahvetti. Şimdi cok şükür kahverengiye döndü.
canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, hayırlısı böyleymiş, umarım en kısa zamanda kavuşursun tekrar bebişineArkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Amin çok teşekkürlerAllahım allahımmmm,diyecek söz bulamıyorum canım. Allah yardımcınız olsun.
Inşallah sağlıklı olur tüm bebislerCanim allah bidaha yasatmasin inşallah ama ense kalinligina bakmak içinde daha erken değil mi zaten bu dönemde kafaları büyük oluyo diye biliom 12.hafta da bakilio
Inşallah çok teşekkürlerNette ararken birşey buldum.
http://www.mumcu.com/ikili-test-11-14-testi-ve-fetal-ense-kalinligi/
M melekler-engelchen
Bir incele istersen,ikili test yinede tam kesin sonuç vermiyor,3 lü testlere göre kesin birşey söyleyebiliyorlarmış. Ben senin bebeğinle ilgili güzel hissediyorum. İnş hissettiğim gibi olur.
canım sakinnn... senin başına gelecek diye bir şey yok. burda herkes birşeyler paylaşıyor... o yüzden durumu hakkında paylaşım yapabilir.. sende dahil herkes inşallah bebişlerini kucağına alacak... sadece kendini düşün olur muYa kötü düşünmek istemiyorum. ama inanılmaz tedirginim bende,son doktor görüşmemizde herşey çok güzel görünüyor sakın aklına olumsuz birşey getirip tedirgin olma dedi,ekstrem bir durum yaşamadığın sürece de gelme dedi. Üzerine 15 gün geçti,ve 15 gün daha var kontrolüm için,ama bu haberleri duydukça çok kötü oluyorum. Napsam bilemedim illa doktoruma görünmeye gidiyim mi sizce?İnsan hissetmiyor hiçbirşey çünkü,akıntım kanamamda hiç olmadı,artık ağrımda yok. Mide bulantım tam gaz devam.
Senin durumuna göre şöyle demek isterim. Aslında bir sıkıntı yok bence psikolojik yapıyoruz biz.10. haftadan sonra zaten hormon değerinin hafif hafif azalması gerekiyormuş. Belirtilerde azar azar azalır herhalde nolcak ki.Ay ne biliyim yaaa çok canım sıkıldı. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Keşke hissedilsemde herşey yolunda diyebilsem. poffffffff.
canım sanada geçmiş olsun ... benim kese boş çıktı bebek gelişmemiş dedi doktorum. başka doktora gittik oda aynı şeyi söyledi. kanamam başladı kendiliğinden düşecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?