2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar 12 haftalik oldu sukur yanliz kizlarim kasikta duruyodu hep bide 10 cu haftalarda hissederdim kiynastigini bu gebeligimde kiynasmiyor yukarda sanki vc de cok cikmiyorum biyandan iyi tabi rdv 26 sinda o zaman daha cok vvar ki ulturasyon yapmazlar hemen birde ufff catlicamm

yanlış pozitifler çok sık oluyor rubellada başka bir merkezde daha tekrarlatın testi mutlaka

Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu

yanlış pozitifler çok sık oluyor rubellada başka bir merkezde daha tekrarlatın testi mutlaka
cevabınız için sağolun,2 kez tekrarlayıp yapmışlar medikal parkta.bugün verdiğim testin ilk sonucu da çıktı.Rubella igg pozitig,rubella igm pozitig.igm ilkine göre birazcık daha yükselmiş.Avidite sonucunu beklicekmişiz mecburen.Dua edin lütfen.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Canimmm gecmis olsun cok üzüldüm. .insallah en yakin zamanda Allahim hepimize tekrar nasip etsin..

Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum canım bu kacinci oldu kac gundur ne oluyor allah yardimcin olsun diyecek başka bişe bulamıyorum çok üzüldüm cokkk

OTE="candy1907, post: 44641274, member: 517670"]Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun.sabirlar versin Rabbim.saglikli tekrar gebelik gecirirsin inşallah.burada size o kadar alistik ki. Diğer arkadaşlara..biz de sizden ayriliyoruz gibi arada girin buralara..ben de merak ediyirum.10 gun sonra gidecegim.hic birimiz bilmiyoruz geleceğimiz ne gösterecek.Rabbim herkesin yüzünü guldursun.

@bebisimgel bu haftada çok yanıltıcı o ölçüm.
12. haftanın dolması gerekiyor en erken.
Oğlumda da ikili test sonucu aşırı riskli gelmişti.
Sadece down sendromu değil yarık dudak yarık damak sendromu olacağını söylediler.
18., 21. ve 24. kromozomlarının sağlıksız olduğunu, doğsa bile 1-2 hafta ancak yaşayacağını söylediler.
Amiyosentez için çok erkendi biz de plesentadan parça aldırdık. Bunu da Tr'deki en ehil uzman yaptı. Teşhislerde ona aitti.
Özel bir laboratuvarda iki test yapıldı. Genetik sayım ve hücre çoğalmasının sağlıklı olup olmadığına bakıldı.
Sonuç mu? Oğlum şu an 5.5 yaşında ve bu yaşına kadar antibiyotik dahi kullanmadı.
Lütfen sabredin, haftanızı bekleyin ve kan testiyle birlikte bir perinatologa yaptırın ölçümlerinizi.
Bu işin uzmanı onlar çünkü, kadın doğumcular değil.

Sizinle aynı şeyleri yaşamış, aynı operasyonu geçirmişiz. :)
Ah ne günlerdi.

Kızlar ya çok üzücü hepinize sabır diliyorum

Canım E="Vildan_kalp_ibrahim, post: 44633788, member: 726750"]Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin [/QUOTE]
Canim Cok uzuldum....

allahım kolaylık versin ne denirki bu durumda her anımız bu korkuyla geçiyo zaten allahm inş en kısa sürede yine nasib eder anneliği

"Vildan_kalp_ibrahim, post: 44633788, member: 726750"]Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin [/QUOTE]
Uzuldum

her ikiside pozitif nasıl olurki igg zaten geçirdin ve bağışıklık kazandın demek, bir daha geçiremezsinki kızamıkçığı, bi terslik var o işte ama anlayamadım

bu kaçıncı düşük haberi bu hafta, Allah yardımcın olsun canım, çok çok üzüldüm, sabırlar versin Rabbim

OTE="candy1907, post: 44641274, member: 517670"]Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu[/QUOTE]
Cok uzuldum

"bebisimgel, post: 44636553, member: 705794"]Merhaba arkadaşlar
Bende kaç gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum . Eşimde evdeydi ben bagirinca oda koştu ne oldu diye. Beyinden vurulmuş gibi olduk. Hemen doktora koştuk. Bir saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti dedim.parcada düstü.Ultrasonda bakinca çok şükür bebek yaşıyor dedi. Ama bebeğin ense kalınlığı çok fazla bu bebek anormal bu yüzden böyle oluyor deyip bizi mahvetti. Şimdi cok şükür kahverengiye döndü.[/QUOTE]
Canim iyi düşün

Ya valla çok üzgünüm arkadaşlar için....eşim de kiziyor okuma diye...kızlar hepinize geçmiş olsun..

Zaten haberleri hiç izlemeyin.her akşam bi acı.yeter artık yaa

Bu telefonu da kiracam artik.kafayi yedi alinti yapmiyo filan deli oldum......

Ya arkadaşlar çok üzüldüm inşallah tez zamanda atlatirsiniz. Hepinize acil şifalar diliyorum. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…