Allah yardimcin olsun canım çok büyük geçmiş olsun..canım sanada geçmiş olsun ... benim kese boş çıktı bebek gelişmemiş dedi doktorum. başka doktora gittik oda aynı şeyi söyledi. kanamam başladı kendiliğinden düşecek inşallah
yanlış pozitifler çok sık oluyor rubellada başka bir merkezde daha tekrarlatın testi mutlakaarkadaşlar mrb.,6+3 günlük hamileyim.Salı günü kan tahlili yaptırdı dr.Rubella igm pozitif çıktı.Bugün avidite testi için kan verdik.3-5 güne sonuç çıkacakmış.Moralim çok bozuk.Bebeğimize birşey olacak diye korkuyorum.Aynı durumla karşılaşan oldu mu hiç?lütfen yardımcı olun...
cevabınız için sağolun,2 kez tekrarlayıp yapmışlar medikal parkta.bugün verdiğim testin ilk sonucu da çıktı.Rubella igg pozitig,rubella igm pozitig.igm ilkine göre birazcık daha yükselmiş.Avidite sonucunu beklicekmişiz mecburen.Dua edin lütfen.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.yanlış pozitifler çok sık oluyor rubellada başka bir merkezde daha tekrarlatın testi mutlaka
Canimmm gecmis olsun cok üzüldüm. .insallah en yakin zamanda Allahim hepimize tekrar nasip etsin..Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum canım bu kacinci oldu kac gundur ne oluyorMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Sizinle aynı şeyleri yaşamış, aynı operasyonu geçirmişiz. :)Canım benim ikinci kızımda , o ölçümde sayılar normal çıkmadı yüzde 20 sakat olabilir dediler .
Sonra yüzde yüz emin olmak için bana bi test uyguladılar ismi neydi hatırlamıyorum
İşte koca bir iğneyle karnımdan girip çocuğun eşinden parça aldılar. Laberuatar da gen araştırması yaptılar .çok şükür 3 gün sonra telefonla arayıp sonucun çok iyi olduğunu bildirdiler . Ama o 3-5 günümü sen bana sor, zehir gibi geçirtiler bana , ne uyku ne yemek hep ağladım .
Bazen doktorlar yanılabiliyor canım ,içini ferah tut .dualarım seninle .
Seni çook iyi anlıyorum ,Allah sabır versin
Kızlar ya çok üzücü hepinize sabır diliyorumMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
allahım kolaylık versin ne denirki bu durumda her anımız bu korkuyla geçiyo zaten allahm inş en kısa sürede yine nasib eder anneliğiMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
her ikiside pozitif nasıl olurki igg zaten geçirdin ve bağışıklık kazandın demek, bir daha geçiremezsinki kızamıkçığı, bi terslik var o işte ama anlayamadımcevabınız için sağolun,2 kez tekrarlayıp yapmışlar medikal parkta.bugün verdiğim testin ilk sonucu da çıktı.Rubella igg pozitig,rubella igm pozitig.igm ilkine göre birazcık daha yükselmiş.Avidite sonucunu beklicekmişiz mecburen.Dua edin lütfen.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
bu kaçıncı düşük haberi bu hafta, Allah yardımcın olsun canım, çok çok üzüldüm, sabırlar versin RabbimMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?