2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canimmm gecmis olsun cok üzüldüm. .insallah en yakin zamanda Allahim hepimize tekrar nasip etsin..

Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum canım bu kacinci oldu kac gundur ne oluyor allah yardimcin olsun diyecek başka bişe bulamıyorum çok üzüldüm cokkk

Cok geçmiş olsun.sabirlar versin Rabbim.saglikli tekrar gebelik gecirirsin inşallah.burada size o kadar alistik ki. Diğer arkadaşlara..biz de sizden ayriliyoruz gibi arada girin buralara..ben de merak ediyirum.10 gun sonra gidecegim.hic birimiz bilmiyoruz geleceğimiz ne gösterecek.Rabbim herkesin yüzünü guldursun.[/QUOTE]

Kızlar ya çok üzücü hepinize sabır diliyorum

Allah razı olsun hepimiz den evet çok üzücü ama hayırlısı bu diyorum ilerleyen zamanlarda olsa daha kötü diyorum böyle avustu yorum kendimi şimdi 3 hap içtim sabah düşmeyi bekliyorum hiç bir bilgim yok ne zaman nasıl olur bitsin eve gidip kızıma sarılmak istiyorum

allahım kolaylık versin ne denirki bu durumda her anımız bu korkuyla geçiyo zaten allahm inş en kısa sürede yine nasib eder anneliği

bu kaçıncı düşük haberi bu hafta, Allah yardımcın olsun canım, çok çok üzüldüm, sabırlar versin Rabbim

Cok uzuldum[/QUOTE]
Saol un kızlar benim bebeğim saglıklı ydi dün gördüm kollarını hareketlerini olduğu yer rahimde açılma yok ama vücudum gebeliği istemiyormus ve atmak istiyormus dün iki buklum sancı ile baktı doktor halla hareketli ama ben ölüyordum artık bana ağır bi ilaç veridler şiringa ile damardan çok az kalp makinesine bağladılar sanırım o ilaç ağır geldi sabah kalp atışı yoktu

C candy1907 ve diger dusuk yasayan guzel anne adayları hepinize cok cok gecmiş olsun. . Benımde durumum netleşti ztn nettide biz eşimle tatmin olmak adına birkac dra dha gıttık. .Sonuç aynı .. yarın kurtaj olacagim. . Cok korkuyorum ne olur benım için dua edin. ..

Allahın mucizesi işte. Açıklama için teşekkürler. Biraz rahatladım

Aaa şok oldum çok üzücü bir durum . Allah sabırlar versin. Ne diycemi bilemiyorum. Tek bildiğim avrupa hastanesi doktorlar hiçbirşey bilmiyor. Bilsede hepsi yabanci düşmanı oldukları için fayda yerine zarar veriyor

Saol un kızlar benim bebeğim saglıklı ydi dün gördüm kollarını hareketlerini olduğu yer rahimde açılma yok ama vücudum gebeliği istemiyormus ve atmak istiyormus dün iki buklum sancı ile baktı doktor halla hareketli ama ben ölüyordum artık bana ağır bi ilaç veridler şiringa ile damardan çok az kalp makinesine bağladılar sanırım o ilaç ağır geldi sabah kalp atışı yoktu[/QUOTE]

[/QUOTE]

canım sanada geçmiş olsun ... benim kese boş çıktı bebek gelişmemiş dedi doktorum. başka doktora gittik oda aynı şeyi söyledi. kanamam başladı kendiliğinden düşecek inşallah
Sanada geçmiş olsun arkadaşım ,inşallah tekrarında sağlıklı gebelikler yaşarsın

Allah sabır versin canım ,tez zamanda iyileşmen ve tekrar sağlıklı gebelik ysşaman dileği ile

Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Rabbim kucağınızı doldursun inşallah en kısa zamanda.

ultrason ölçümleri çok güvenilir değil canım.
benim kızlarımı 4 kg diyordu mesela dr, biri 3 kg doğdu, diğeri 2,5 kg.
uzmanına gitmeni tavsiye ederim.

hayırlısı buymuş diyelim canım.
inşallah Rabbim kucağını doldurur, tez zamanda.

Sanada geçmiş olsun canım ,Allah sabır versin

Offff canım. Ne diyeceğimi bilemedim. Allah sabır versin. Sana ve kızına sağlıklı bir hayat dilerim.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.bol dua edin.

Kuzum rabbim kızını sana bağışlasın allah sabır versin. İnan çok üzüldüm. Senin bir yavrun daha var sarılacak öyle dusun eğer ben kaybeder isem kimsem yok esim yüzüme bakmıyor

Benim aklıma hiç öyle bir şey gelmemişti. Rabbim o günleri de göstersin de bi hal çaresi bulunur. Benim reflüm var hamilelikte iyice azıtıyor. Alçakta yarmamam lazım. Boynumda fıtıklar daralma ve düzleşme var yüksekte yatmamam lazım. Durumum karmakarışık! Ne yapacam bilmiyorum

Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Canım Allah sabır versin. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda gönlünü kucağını doldursun.

Canım inan çok dua ediyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Rabbim evlat acısı yaşatmasın. Oğlum var ömrüm ömrü olsun. Aklımı kaybederim heralde kayınvalidem hep der 'olmayanın 1 tane olanın bin tane derdi var' çooook çok doğru bir söz. Neler duyup neler gördüm..Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah.
Canım Allah sabırlar versin. Tez zamanda gönlünü kucağını doldursun Rabbim.

Allah sabırlar versin canım. İnşallah dua edecem senin içinde. Rabbim hayırlısını versin. Tez zamanda gönlünü kucağını doldursun.

Kızlar bende şimdi lavaboya gittim peçeteye hafif kan bulaştı ağrım falan yok ama bilmiyorum hastaneye gitsemmi yada beklesemmi tereddüt te kaldim

Offff yaa çoook üzüldüm Can'ım ya
Başın sağ olsun gülüm
Allah tez zamanda sağlıkla yine nasip eder inşallah
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Bu topiğe neler oluyor böyle bu son Zaman'lar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…