Canimmm gecmis olsun cok üzüldüm. .insallah en yakin zamanda Allahim hepimize tekrar nasip etsin..
Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum canım bu kacinci oldu kac gundur ne oluyorallah yardimcin olsun diyecek başka bişe bulamıyorum çok üzüldüm cokkk
Cok geçmiş olsun.sabirlar versin Rabbim.saglikli tekrar gebelik gecirirsin inşallah.burada size o kadar alistik ki. Diğer arkadaşlara..biz de sizden ayriliyoruz gibi arada girin buralara..ben de merak ediyirum.10 gun sonra gidecegim.hic birimiz bilmiyoruz geleceğimiz ne gösterecek.Rabbim herkesin yüzünü guldursun.[/QUOTE]OTE="candy1907, post: 44641274, member: 517670"]Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Kızlar ya çok üzücü hepinize sabır diliyorum
allahım kolaylık versin ne denirki bu durumda her anımız bu korkuyla geçiyo zaten allahm inş en kısa sürede yine nasib eder anneliği
bu kaçıncı düşük haberi bu hafta, Allah yardımcın olsun canım, çok çok üzüldüm, sabırlar versin Rabbim
Cok uzuldum[/QUOTE]OTE="candy1907, post: 44641274, member: 517670"]Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Allahın mucizesi işte. Açıklama için teşekkürler. Biraz rahatladımM melekler-engelchen bu haftada çok yanıltıcı o ölçüm.
12. haftanın dolması gerekiyor en erken.
Oğlumda da ikili test sonucu aşırı riskli gelmişti.
Sadece down sendromu değil yarık dudak yarık damak sendromu olacağını söylediler.
18., 21. ve 24. kromozomlarının sağlıksız olduğunu, doğsa bile 1-2 hafta ancak yaşayacağını söylediler.
Amiyosentez için çok erkendi biz de plesentadan parça aldırdık. Bunu da Tr'deki en ehil uzman yaptı. Teşhislerde ona aitti.
Özel bir laboratuvarda iki test yapıldı. Genetik sayım ve hücre çoğalmasının sağlıklı olup olmadığına bakıldı.
Sonuç mu? Oğlum şu an 5.5 yaşında ve bu yaşına kadar antibiyotik dahi kullanmadı.
Lütfen sabredin, haftanızı bekleyin ve kan testiyle birlikte bir perinatologa yaptırın ölçümlerinizi.
Bu işin uzmanı onlar çünkü, kadın doğumcular değil.
Aaa şok oldum çok üzücü bir durum . Allah sabırlar versin. Ne diycemi bilemiyorum. Tek bildiğim avrupa hastanesi doktorlar hiçbirşey bilmiyor. Bilsede hepsi yabanci düşmanı oldukları için fayda yerine zarar veriyorMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Saol un kızlar benim bebeğim saglıklı ydi dün gördüm kollarını hareketlerini olduğu yer rahimde açılma yok ama vücudum gebeliği istemiyormus ve atmak istiyormus dün iki buklum sancı ile baktı doktor halla hareketli ama ben ölüyordum artık bana ağır bi ilaç veridler şiringa ile damardan çok az kalp makinesine bağladılar sanırım o ilaç ağır geldi sabah kalp atışı yoktu[/QUOTE]Cok uzuldum
Saol un kızlar benim bebeğim saglıklı ydi dün gördüm kollarını hareketlerini olduğu yer rahimde açılma yok ama vücudum gebeliği istemiyormus ve atmak istiyormus dün iki buklum sancı ile baktı doktor halla hareketli ama ben ölüyordum artık bana ağır bi ilaç veridler şiringa ile damardan çok az kalp makinesine bağladılar sanırım o ilaç ağır geldi sabah kalp atışı yoktu
Cooook gecmis olsun canim ,tez zamanda iyilesmen dilegi ileArkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Sanada geçmiş olsun arkadaşım ,inşallah tekrarında sağlıklı gebelikler yaşarsıncanım sanada geçmiş olsun ... benim kese boş çıktı bebek gelişmemiş dedi doktorum. başka doktora gittik oda aynı şeyi söyledi. kanamam başladı kendiliğinden düşecek inşallah
Allah sabır versin canım ,tez zamanda iyileşmen ve tekrar sağlıklı gebelik ysşaman dileği ileMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Rabbim kucağınızı doldursun inşallah en kısa zamanda.Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
ultrason ölçümleri çok güvenilir değil canım.Merhaba arkadaşlar
Bende kaç gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum . Eşimde evdeydi ben bagirinca oda koştu ne oldu diye. Beyinden vurulmuş gibi olduk. Hemen doktora koştuk. Bir saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti dedim.parcada düstü.Ultrasonda bakinca çok şükür bebek yaşıyor dedi. Ama bebeğin ense kalınlığı çok fazla bu bebek anormal bu yüzden böyle oluyor deyip bizi mahvetti. Şimdi cok şükür kahverengiye döndü.
hayırlısı buymuş diyelim canım.Saol un kızlar benim bebeğim saglıklı ydi dün gördüm kollarını hareketlerini olduğu yer rahimde açılma yok ama vücudum gebeliği istemiyormus ve atmak istiyormus dün iki buklum sancı ile baktı doktor halla hareketli ama ben ölüyordum artık bana ağır bi ilaç veridler şiringa ile damardan çok az kalp makinesine bağladılar sanırım o ilaç ağır geldi sabah kalp atışı yoktu
Sanada geçmiş olsun canım ,Allah sabır versin
Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.bol dua edin.
COk geçmiş olsun.Allah hayırlısını nasip etsin.Sanada geçmiş olsun arkadaşım ,inşallah tekrarında sağlıklı gebelikler yaşarsın
Cok geçmiş olsun.sabirlar versin Rabbim.saglikli tekrar gebelik gecirirsin inşallah.burada size o kadar alistik ki. Diğer arkadaşlara..biz de sizden ayriliyoruz gibi arada girin buralara..ben de merak ediyirum.10 gun sonra gidecegim.hic birimiz bilmiyoruz geleceğimiz ne gösterecek.Rabbim herkesin yüzünü guldursun.
Benim aklıma hiç öyle bir şey gelmemişti. Rabbim o günleri de göstersin de bi hal çaresi bulunur. Benim reflüm var hamilelikte iyice azıtıyor. Alçakta yarmamam lazım. Boynumda fıtıklar daralma ve düzleşme var yüksekte yatmamam lazım. Durumum karmakarışık! Ne yapacam bilmiyorumAy bende aynı yaaa,en zorda son 3 ay olcak demekki,evvel zaman önce bir film izlemiştim,orda bir hamile yastığı diye bişi vardı. Şekli konforu gördüğümde çok hoşuma gitmişti. Böyle birşey bulursak son aylarda çok rahat ederiz. Boyunca uzun birşey,ayağını attığında rahat ediyorsun.Karnına da baskı yapmıyor.
Canım Allah sabır versin. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda gönlünü kucağını doldursun.Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Canım inan çok dua ediyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah.Merhaba arkadaşlar
Bende kaç gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum . Eşimde evdeydi ben bagirinca oda koştu ne oldu diye. Beyinden vurulmuş gibi olduk. Hemen doktora koştuk. Bir saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti dedim.parcada düstü.Ultrasonda bakinca çok şükür bebek yaşıyor dedi. Ama bebeğin ense kalınlığı çok fazla bu bebek anormal bu yüzden böyle oluyor deyip bizi mahvetti. Şimdi cok şükür kahverengiye döndü.
Rabbim evlat acısı yaşatmasın. Oğlum var ömrüm ömrü olsun. Aklımı kaybederim heraldeBebeği düşen veya kalbi duran anneler, Bende aynı şeyleri yaşadım. çok kötü bir durum ama üzülmeyelim . çünkü doktorumun dediğine göre bu bebeklerin %80i sağlıksız bebekler ve bu yüzden anne karnında düşüyor veya kalbi duruyor. emin olun ilk çocuğumda çok hastane yüzü gördüğüm için orada o kadar çok bebek hastalar var ki...tedavisi bulunamayan, organ bekleyen vs. en önemli şey sağlık. şükredelim bence. Allah herşeyin hayırlısını verir.
Canım Allah sabırlar versin. Tez zamanda gönlünü kucağını doldursun Rabbim.Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Allah sabırlar versin canım. İnşallah dua edecem senin içinde. Rabbim hayırlısını versin. Tez zamanda gönlünü kucağını doldursun.
Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Malesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?