2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bende şimdi lavaboya gittim peçeteye hafif kan bulaştı ağrım falan yok ama bilmiyorum hastaneye gitsemmi yada beklesemmi tereddüt te kaldim

Canim bence git bir gorun derim Dr . bebegin saglini ogrenmis olursun.insan suphe icinde yiyp butiriyor kendini. İnsallah bi sorun yoktur .sapasağlam büyüyordur bebegin.dua edelim birbirimize..

@advtce yarin bence git canim.düşük tehliken varsa bile birşeyler verir Dr un.inşaallah da olmaz.

Kızlar bende şimdi lavaboya gittim peçeteye hafif kan bulaştı ağrım falan yok ama bilmiyorum hastaneye gitsemmi yada beklesemmi tereddüt te kaldim

Bence git Can'ım vakit kaybetmeden
İnanki topikte olanları okudukça korkuyorum
Ben artık emin olur için rahatlar enazından

Merhaba annişler beni de aranıza alın. Bende ilk dün örendim anniş olduğumu sürekli regli problemleri yaşıyordum Kasım başlarında regli oldum. Sonra bir daha olamadım önemsemedim çünkü sürekli böyleydi ilaçsız regli olamıyordum kuzum neredeyse 3 aylık olmuş bense hiç anlayamamışım sevgiler herkeze....

merhaba.
gözünaydın :)

günaydın kızlar benim gibi sağ kasık ve bel ağrısı çeken var mı rahim büyüdüğü için diyor ama yine de uyutmayacak kadar rahatsız edici ya

hayırlı olsun gözün aydın :)

Günaydın arkadaşlar, önümüzde altı-altı buçuk aylık bir süre var, moralimizi güçlü tutmamız gerek, sayfalardır okuduklarımız çok üzücü, güçlü ve olumlu bakmayı öğrenmeliyiz. Umarım iyilik, sağlık ve güzellik dolu bir hamilelik dönemiyle çocuklarımızı kucağımıza alabiliriz. Allah tüm acı çeken dostlarımıza sabır ve dayanma gücü versin.

Benim mide bulantım kesilmediği gibi sürekli midemde kaynama ağzıma su gelme durumu iki haftadır hız kesmiyor gaviscon şurup içiyorum. dik-yüksek yerde yatıyorum. en az 10 saat uyuyorum. sinirlerim de hala çok gergin.umuyorum ki bir aya bu belirtilerden kurtulmuş olurum. sabahları coraspin (kan sulandırıcı), decavit (vitamin) ve levotiron (tiroid) hapı kullanıyorum.

Kızlar gunaydın tanışalım mı?
Benım 5bucuk yasında oğlum var.ıkıncıyı ıdtedıkten sonra 1 dusuk 1 tane de kalp durmasından kaynaklı 2 tanekaybımız oldu 2015 te.şimdı yıne ve şükürler oldun kı hamileyim. Ama ileri duzeyde kan pıhtılasması problemımım var hergun karnımdan iğgne vuruluyorum aspirin içiyorum ayrıca ilk hamileliğim cok rahattı baslarda şimdı kusma mide bulantısı bel agrısı hersey var calışıyorum ayrıca. Umarım hepimiz için hayırlısı olurrrr

Merhaba ,Allah tamamına erdirsin inşallah ,hoşgeldin tekrar ,bende de kanda pıhtılaşma var ve bende hergün iğne kullanıyorum ,herşey bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…