- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Kızlar bende şimdi lavaboya gittim peçeteye hafif kan bulaştı ağrım falan yok ama bilmiyorum hastaneye gitsemmi yada beklesemmi tereddüt te kaldim
Kızlar bende şimdi lavaboya gittim peçeteye hafif kan bulaştı ağrım falan yok ama bilmiyorum hastaneye gitsemmi yada beklesemmi tereddüt te kaldim
Progestan iciyormusun? Kanamayi durduruyor.benim kanama icin progestan içiyorumKızlar bende şimdi lavaboya gittim peçeteye hafif kan bulaştı ağrım falan yok ama bilmiyorum hastaneye gitsemmi yada beklesemmi tereddüt te kaldim
Oh be hadi gözün aydınGittim doktora çok şükür bebek iyi. Progestan verdi onu kullanmaya başlayacağım en azından içim rahatladı
Merhaba çok teşekkür ederim.merhaba.
gözünaydın :)
hayırlı olsun gözün aydın :)Merhaba annişler beni de aranıza alın. Bende ilk dün örendim anniş olduğumu sürekli regli problemleri yaşıyordum Kasım başlarında regli oldum. Sonra bir daha olamadım önemsemedim çünkü sürekli böyleydi ilaçsız regli olamıyordum kuzum neredeyse 3 aylık olmuş bense hiç anlayamamışım sevgiler herkeze....
Merhaba ,Allah tamamına erdirsin inşallah ,hoşgeldin tekrar ,bende de kanda pıhtılaşma var ve bende hergün iğne kullanıyorum ,herşey bebişlerimiz içinKızlar gunaydın tanışalım mı?
Benım 5bucuk yasında oğlum var.ıkıncıyı ıdtedıkten sonra 1 dusuk 1 tane de kalp durmasından kaynaklı 2 tanekaybımız oldu 2015 te.şimdı yıne ve şükürler oldun kı hamileyim. Ama ileri duzeyde kan pıhtılasması problemımım var hergun karnımdan iğgne vuruluyorum aspirin içiyorum ayrıca ilk hamileliğim cok rahattı baslarda şimdı kusma mide bulantısı bel agrısı hersey var calışıyorum ayrıca. Umarım hepimiz için hayırlısı olurrrr
@Vildan_kalp_ibrahim cnm cok sukur ıyım ben ama kanamam hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?